gott nytt år!

för mig känns denna som en vanlig dag. men ändå inte... om jag skulle ut och festa hade jag stått & sminkat mig nu, och gjort mig redo inför kvällen, men det är första gången på 9 år som jag tar det lugnt. och det känns faktiskt bra. alla andra nyår har jag supit skallen av mig, men i år tar jag det lugnt, me min vän kobra.

det känns ändå att det är nyår. att det är några få timmar kvar tills detta året blir "förra året" och 2009 välkomnas in. ska se på fyrverkerier och bara ha kul med kobra ikväll. jag önskar er alla en fin nyårsafton, vad ni än ska hitta på..
nu ska jag packa och duscha osv, och käka mat innan jag beger mig till mönsterås.

JAG ÖNSKAR ER ALLA MINA KÄRA LÄSARE ETT GOTT NYTT ÅR!








hahahah denna har man minnen till! omg! 9 år sen nu, som denna va populär. fan va tiden går!
hahaha fyfan va fula dom är!

the secret.

jag såg en dokumentär inatt som jenny tipsat mej om. blev helt fascinerad. verkligen något som jag fastnade vid. jag bara satt och gapade. jag ska VERKLIGEN ta med det in i år 2009. jag pratar om dokumentären "the secret". fyfan va bra alltså. jag vet att allt kommer förändrad för mig nu! jag kan få vad jag vill, allt jag önskar.

tack jenny för tipset. nu får jag bara hoppas det funkar, som för dig :)

2009 är mycket välkommet. ännu mer nu, när jag fått veta the secret!

summering 2008.

jaha, nu är det då denna summering av året som gått. vart ska man börja liksom? förra nyårsafton stod jag med min andra hälft och mina allra bästa vänner, på skrea strand och skålade. jag var med killen jag ville leva resten av mitt liv med honom och vi skålade för det kommande året 2008, och vi lovade varann, att det bara skulle bli bättre me åren ... istället blev år 2008 det värsta nånsin som jag behövt uppleva. jag har aldrig varit så svag. vissa dagar kunde jag knappt stå på benen, för jag bar runt på så mycket sorg. det kom fler överraskningar än jag nånsin trodde skulle komma. jag har fallit som människa. men jag har aldrig heller varit så STARK. jag är stolt över mig själv. åt helvete med honom. snart är det ett nytt år och jag ska njuta av varje dag som om det vore den sista.


 


början av året var inte bra. jag intalade mig själv, att det va bra. det tror jag både han & jag gjorde. i mars gick det väl utför alldeles för mycket och han började betee sig som en människa som jag inte kände igen. visade sidor av sig själv jag inte trodde han hade. sen, en dag i slutet av mars så minns jag att vi låg i sängen. jag frågade om han älskade mig, med glimten i ögat, som jag brukar ha. jag vet inte om glimten fanns där dock, jag tror den dog ut långt innan ... men han svarade att han alltid kommer göra det.
dagen efter åkte jag till fia. vi hade bråkat, och detta var vardagsmat för oss. jag sov över hos henne, för jag tänkte att vi behövde vara ifrån varann. sen ringer jag hem, till honom. och säger att jag saknat honom. han sa, att han inte visste om han saknade mig längre. och there you go. han gjorde slut, på telefon.
min värld föll samman. det tog ett tag innan chocken kom till mig. jag var förstörd & tårarna slutade inte falla. mitt hjärta var bokstavligt krossat. efter det gick det bara utför.
jag va ju tvungen att bo i samma hus som honom en hel månad efter uppbrottet, för att få tid på mej att hitta lägenhet och ordna allt. allt kom så plötsligt och han var så kall emot mig och var inte den nicke jag känt, alls. han var knappt hemma, och jag knappt heller. jag klarade inte av att vara i ett hus fyllt med glada minnen och skratt, när vi inte delade det tillsammans längre. maria & mikael fanns där för mig. dom hade ju fått sin älskade neo den 23 januari, och dom hade fullt upp. men dom fanns där ändå. och jag älskar dom så jävla mycket för det. finns inga ord att beskriva min kärlek för dom. och inga ord för mina andra vänner heller som fanns där, den svåra tiden, medans andra, försvann när dom visste att jag skulle flytta. bra vänner där ... really. dessutom gav hundarna mig en styrka, av att bara finnas där.

det värsta med att flytta från falkenberg var, DÅ, att lämna nicke bakom mig. han hade redan lämnat mig, men jag vägrade. det tog ett tag innan man insåg att det inte var lönt. man vill ju inte ge upp ..
han var ju med en tjej, 3 v efter vi gjort slut. och det tog hårt på mig. men samtidigt, allt som var sorg blev ilska. och det var skönt att va arg istället för att bära runt på all sorg.
när det tog slut hade vi 9 katter, och sen 2 hundar. vi hade 3 kattungar, och 6 egna katter. kattungarna sålde vi snabbt, men att bestämma sig för vilka katter man skulle behålla, och vilka man skulle sälja va otroligt jobbigt, och det krossade mitt hjärta. jag ville inte svika någon av dom, men det kändes som jag gjorde det. han lovade att finnas där för mej när dom såldes, men han fanns inte där alls. jag ångrar IDAG att jag sålde zacko & diva. dom va väldigt speciella, visst, alla var det, men det va något visst med dom.

när jag väl flyttade, packade ihop allt i lådor och slängde in det i släpet, fanns han inte där alls. han höll sig borta hela helgen mina föräldrar var där, den fucking fegisen. när man sen stod där, i ett tomt hus, där bara hans grejer var kvar.. det kändes konstigt. maria var där med mig dom sista minutrarna innan vi åkte. jag ville inte lämna henne. jag tvingade mig själv att lämna henne .. jag bröt ihop totalt i hennes armar .. det var så otroligt jobbigt. jag grät i 4 timmar efter det. han sa inte ens hejdå. han kom aldrig. han sa senare att "det var för jobbigt" .. idiot. efter den dagen var det dags att lämna honom bakom sig. och börja om från ruta 1.

när jag ser tillbaka på bilder från den sista tiden med honom idag, så syns det så väl att jag inte var lycklig. dom enda som gjorde mig glad var mina vänner. jag inbillade mig nånstans i huvudet att han gjorde mig till världens lyckligaste, men istället gjorde han mej till en väldigt olycklig människa...

 
goodbye my lover.
detta var våran låt.
passande efter uppbrottet...




flyttade in i min lägenhet i bruzaholm i maj. jag var rädd för att bo ensam.men ganska snabbt insåg jag att det var härligt. och jag trodde jag skulle gråta sönder mig. men det kom aldrig. faktiskt. jag mådde bättre desto mer jag packade upp. sen, tyvärr, fick jag en liten crush på en kille som heter david. men nu efteråt vet man att han bara var en rebound.

sommaren var bra. det var mycket alkohol som flödade, mycket skratt, mycket bus. alexandragumman kom, och malin :) maria & mikael kom med neo för några dagar, sen åkte vi till falkenberg. vädret har inte varit det bästa alltid. mycket regn.
var hemma några gånger hos mams och paps, var i oskarshamn osv. man märkte även efter allt som hänt, vilka som var ens riktiga vänner, och vilka som var falska & slutade ställa upp när man behövde det som mest.

var på hultsfredsfestivalen. full och go. såg takida, vilket var stort för mig. en av mina favoriter idag. fick träffa min baby martina där, den lilla köttisen. träffade även lovely sussie under sommaren också, eller ja, i slutet. fick även jobb på ett hund-dagis. jobbar dock inte där längre, av olika anledningar. det var en bra sommar för mig. jag jobbade på att komma över honom, och idag har jag lyckats. men då, var det fortfarande vissa dagar som var väldigt jobbiga. under sommaren gick ju även "sex and the city - the movie" på bio. en film som var ett måste. UNDERBAR film jag kan se om & om igen.

i slutet av sommaren var jag tvungen att sälja louis & picasso. det funkade inte att ha dom i lägenhet. dom behövde få springa fritt. så därför sålde jag dom till en tjej i mönsterås. det va jobbigt att släppa taget om dom, men jag vet att dom mår bättre nu. saknar dom varje dag.
klippte även av mitt hår, som jag inte klippt på säkert ett år. stor skillnad, men fan va skönt! gjorde mina 2 första tatueringar. inte smärtfritt, men jag är otroligt stolt över dom. dom påminner mej om att jag är stark, varje dag. min älskade yoda fick ett fästingbett och svullnade upp också .. sådana saker man kommer minnas. usch.







sista månaderna har varit lite sisådär. man har verkligen upptäckt att vissa människor inte är som dom en gång var. jag har sagt upp vänskapen med folk, men jag har även funnit nya vänner, som är värda mej. man har verkligen lärt sig, att mogna upp, att livet är inte en dans på rosor.

jag har fått tillbaka kontakten med många folk, som jag glömde bort och försvann under åren med nicke. bobbin, min bästa killkompis sen 2002. tomas, som är en trogen vän i vått & torrt. kobra, och andra. och det betyder mycket för mig.
jag fick äntligen träffa min gumma sara. spegelbild i själen. helt otrolig människa! hon är absolut en av mina allra bästa vänner. sjukt lika är vi, och har lika störd humor båda 2.. hade gjort vadsomhelst för att ha henne nära mej jämt! då hade jag aldrig varit ledsen.

upptäckt ny musik. takida, nomy, sonic syndicate. hela jag har förändrats, och bara till det bättre. ( men enligt andra var det inte bra att jag mognade .. host ) jag har blivit mognare. jag har lärt mej att inte ta saker för givet. jag visste inte vem jag var, när det tog slut. jag kände inte igen mej alls. den emma jag var då, med honom, är inte alls den emma jag är idag. jag har äntligen hittat mig själv. jag vet va jag vill och jag är inte rädd för att va mej själv. jag är tokig, jag har humor, jag är väldigt annorlunda till skillnad mot andra, det vet jag. jag är awesome, that's it.

mycket skit har hänt på sistone. mycket tårar har fallit. man har träffat många idioter. så man är väldigt noga med vem man släpper nära inpå. jag har satt upp garden, för att inte såra mig själv igen. NOGA med vilka jag släpper nära. och mina vänner är det dyrbaraste jag har. dom älskar jag till döds.

jag piercade mej åter igen i underläppen samtidit som jag kramade sönder saras hand. jag tatuerade mej åter igen den 12 december..
mio kom till världen. en liiiten liiten valp. men nu e han fan inte liten längre. bara dryg. haha.

hade bestämt mig för att va singel till sommarn.. men sen kom en kille in i mitt liv. saker kan ändras snabbt. ja, inte min cpskadade dejt som var en jävla tönt. nu har jag en kille på G, men vi tar det långsamt fram, med tanke på allt som hänt osv. jag vill vara redo. men jag tycker verkligen om honom, och han är väldigt speciell för mig. en otrolig kille. men tänker inte stressa in i något, och ni kommer få veta förr eller senare vad som pågår mellan oss.

år 2009 blir mitt år! det ska bli helt otroligt faboules! när jag nu vet "the secret" också ska jag uppnå alla mina mål och drömmar. jag ska gå ner i vikt, ( och denna jävla gången klarar jag det ), jag ska börja plugga, jag ska få mitt körkort i handen, jag ska festa mer, jag ska leva mer, jag ska njuta mer. nu lägger jag år 2008 bakom mig. jag lägger HONOM bakom mig. tänker fan inte ta upp han i bloggen igen.. han är inte värd det. nu ska jag blicka framåt!





the secret is the answer to all that has been, all that is, and all that will ever be.

udda.



jag tycker denna soffa/hylla är grym! ser dock inte så bekväm och gosig ut,
men hade gärna fått stå i mitt vardagsrum ändå. haha.

ge mej!








jag hade inte sagt nej till dessa tröjor .. som man kan ligga hemma & gosa i, i soffan.. gaah!

IQtest..

(pratar i telefon me saragumman.)

jag - jag gjorde ett IQtest igår.
.. & sara börjar asflabba i andra luren.. haha. behövde inte ens säga mina resultat för hon visste tydligen redan svaret.

snäll vän jag har va? ;) den bästa.

mitt resultat av IQ-testet.
IQ: "din IQ beräknas vara lägre än vad det här provtestet mäter" 
jepp :/ haha. så illa är det.


iof ska man inte tro helt på det där heller .. men det är ju inte första IQtestet jag gör heller, där det stått i stort sett samma sak .. hahah. visst e jag charmig? ;)



ems - smartest girl you will ever know! ;D

tisdag 30e december.


heeey på er darlings!
hoppas allt är bra med er, såhär dagen innan nyår. har ni valt ut eran "nyååårsoutfit" och vet ni vart ni ska vara vid 12slaget och allt sånt där sket?

min nyår räddades, tack vare kära kobra. skulle sitta hemma & ta det lugnt med papsen ju, men sen fick jag veta att kobra ska sitta hemma själv också, så vi 2 ska fira nyår ihop. dricka lite, äta gott & bara umgås! lovely I tell ya! ska sova över hos henne för sen på nyårsdagen 9.05 går bussen från mönsterås. mitt tåg från kalmar går 11.05, så det gäller att va ute i tid. är framme i falkenberg vid halv 3. lääängtar!

nu ska jag & mamma gå ut med hundarna. vad gör ni idag, sötnosar?



Livet är dyrbart.

Livet är alltför dyrtbart och kort, för att städas, tvättas och diskas bort.
Gå du ut, njut av luft och sol, ingen stjäl dammet från bord och stol.
Disken står alldeles säkert kvar, medan du en vilopaus tar.

Till låns har du blott dina kära. Kanske är stunden redan nära,
då du ska förlora en av dem.
Därför, ge dem nu ett lyckligt hem, lär dem att glädjas åt livet,
tacka för allt som är dem givet.

Håll ej på din värdighet så hårt. Le åt dig själv, säg gärna förlåt.
Delta i såväl skratt som tårar, var noga med att du inte sårar.
När du så ett sista avsked tar, enbart vackra minnen stannar kvar.


wiie!


sånt här är aldrig fel att få :)

nostalgi på hög nivå.



a-teens på stadskampen, för lääänge sen. småskitar. och denna låten .. jiiies. helt besatt.
tror jag gick i 6an när den här var som populärast. tiny ems ..
och alla minns väl stadskampen .. fredagens största underhållning.

"mamma mia here i go again. my my .. how can i resist you?"




bubbles - happy girl. oooh myy goood. denna hade jag på repeat JÄMT.
mimade till dessa små skitar och tyckte dom va jättesnygga och ville va som dom.
HAHAHAHAH!




arvingarna - eloise!

ja, denna känner ALLA till... jag tyckte casper va såå snygg. sen var det lasse-man ett tag. och sen casper igen.
bästa dansbandslåten ever.. tyckte jag då iallafall. haha.




barbados - kom hem

ja, vad ska man säga. denna gick ofta också på stereon hemma då jag hade en period då jag var besatt av dessa män.
HAHAHA. men erkänn, låten är fan bra.




NG3 - tell me.

lyssnades duktigt på. vartenda ord kunde jag.



feven - 10 budorden.
jag hatade henne, men fan va den spelades sönder.. även "bränn BHn"



lilleman - tonårstankar.
jag tyckte han va söt. wtf!?



5ive - got the feeling.
hoho, min första kärlek. bandet 5ive. scott va den snyggaste jag nånsin sett! hans spike.. nomnom!
tapetserade mina väggar i mitt rum med dom. haha. men bra va dom!



se madde, hittade en video med dom iallafall.
take 5 - never had it's so good.
vilka pojkspolingar.. hahaha. omg, dessa va jag också kära i.
lättpåverkad? hahahaha.


det är kul att va nostalgisk ibland.. detta är ju bara ett fåtal av allt jag lyssnade på.
någon av dessa låtar som ni har minnen av? :) eller som ni bara gillade.

idiotidiotidiot.

Du visade klart o tydligt att du bara ville ha mig för en sak, resten av tiden satt du vid datorn och betedde dig som om jag var osynlig, så gör man inte!!! Speciellt inte när jag  tog mig hela vägen hem till dig.. tänk på det nästa gång du bjuder en tjej på dejt för fortsätter du så så lär du vara ensam resten av ditt liv. Men att du tror att jag fortfarande ska komma krypandes tillbaka till dig är bara patetiskt. Du är skrattretande. Du är ute ur mitt liv. Folk ska förtjäna mig. Det gör inte du. Go fuck yourself.

... aaaaaaand send.


förhoppningsvis fattar du nu.


film.



igår såg jag på "tropic thunder" med bland annat jack black, ben stiller & tom cruise i huvudrollerna.
den va riktig rolig och bra! lite ful sådär. absolut sevärd!



nu ska jag slänga på "eagle eye" innan jag ska sova. hört att den är fucking great! så det är bara att köra på och se om folket har rätt

partaaay!



denna hittade jag på ågrens luuunaaajsida, men jag blir så sjukt festsugen när jag ser denna videon.
fett peppad! och ja, den e fett gammal osv, men orka bry sig. man blir så jävla sugen!

sen e ju ågren me där också bland alla och dansar sin hemska dans. hahaha!
nu vill jag festa! min födelsedagsfest, kära vänner! då jävlar!

MUMMA!



ååh gode gud låt mej få vara den där bananen!
amen.

din drömkille.

Ska han ha långt eller kort hår? - absolut inte långt. så jävla fult. kort eller rakat. det är hett. gärna så det står åt alla håll. det är hett på killar.
Fixa frillan? - jodå. eller inte. men han behöver ju inte se ut som "hej-kom-&-hjälp-mej".
Klä sig snyggt? - jaaa, verkligen.
Snobb eller punkare? - snobb är ett big no no. men punkare? nej. gärna stora kläder, skejtstil, typ. DCkläder är aldrig fel på killar. mums.
Lång eller kort? - längre, tack!
Ögonfärg? - blå eller bruna.
Hårfärg? - mörkhårig helst. det är dom jag dras till mest. sällan jag tycker blondiner är snygga.
Ska han ha muskler? - Aaa men inte för mycket
Ha någon piercing? - neee
Vad kollar du på först hos en kille? - leendet, ögonen, händerna hehe kollar på mycket.
Ska han vara blyg eller social? - sött att va lite blyg. men social helst.
Ska han vara romantisk? - det är jätteviktigt för mig att han är. men det finns en gräns på hur romantisk man ska va också.
Ska han vara lätt att prata med? - ja, absolut. annars blire problem. haha.
Ska han vara rolig? - ja. och han måste ha samma sjuka humor som mej .. :D
Ska han vara omtänksam? - absolut.
Ska han bestämma allt? - ingen kille bestämmer över mig, eller livet jag lever.
Ska han beskydda dig? - klart som fan att han ska.
Ska han kunna lyssna bra? - ja. det ska han. istället för att stirra på mina bröst!
Ska han lita på dig? - det är jätteviktigt. det är A & O i ett förhållande.
Hur stor får åldersskillnaden vara? - beror helt på hur han är. men inte äldre än 26-27 tror jag.
Pluggis eller inte? - don't care, så länge han tjänar sina egna pengar.
Spelnörd? - JAAAAAA! jätteviktigt, eftersom jag själv är en tvättäkta spelnörd. så man kan spela tillsammans!
Ska han röka eller snusa? - spelar ingen roll direkt så länge han inte röker i min lägenhet eller kysser mej me snus inne.
Ska han festa mycket? - mittemellan.
Ska han bry sig om vad sina vänner tycker? - nej. det ska han inte.
Vilket land ska han komma ifrån? - Sverige, men spelar ingen roll om han e från nått annat land heller..
Vad är viktigast, utseendet eller personligheten? - personligheten. hans insida gör utsidan vacker. om han är dum i huvudet blir han ful automatisk.
Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? - jag var tillsammans med en som varit det innan i 2 ½ år, så .. men igen? nej. tror inte så. men man ska aldrig säga aldrig.
Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex/gamla strul? - NEJ. oskriven regel det där, man ska låta bli sin kompis ex, gamla strul, gamla ligg osv.
Tror du att du skulle kunna klara av ett distansförhållande? - jag hade en kille i stockholm ett tag. det pallade jag. och jag och n pendlade mellan varann i över ett halvår. om han är rätt och han är värd mej, så klarar jag av det. men inte alltför länge.

killar.


if you got a R then you gotta have an E, dont be a T.A.R.D, boy you gotta show me that you have some IQ!

tomas egna fina vers av NG3 - the anthem som egentligen låter såhär:

If you got a R then you gotta have an E, and a little S.P.E.C.T, boy you gotta show me that you really want it.
men jag gillar tomas vers mer ;) 


sista söndagen 2008.


sista söndagen detta året, folket. snart är det nyårsafton & ett nytt år är påväg. fatta va mycket jag längtar? detta har varit det värsta året nånsin för mig. mycket smärta, tårar, svek, folk som kommit och gått ur mitt liv.  jag ser VERKLIGEN fram emot år 2009. jag har så mycket planer, och jag längtar som faan!


helgen i övrigt har varit lugn. blev lite alkohol i fredags .. och igår med för den delen. aldrig fel. om en vecka åker jag hemåt igen, till bruzaholm. sen börjar skolan... men innan dess blir det en sväng till falkenberg till min älsklingsmaria. längtar!

nu ska jag käka lite frulle & se på "supersugen". puuuuuuuss!

under 2008 har jag ...

Under 2008 har jag hittills:


[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[  ] du har sett en död människa
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[  ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[  ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[  ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[  ] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[x] du har strulat med en främling
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[  ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[  ] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling

damn!



victoria secret fashion show 2008. feel the preasure...
nästan så man ångrar att man åt den där extra prinskorven nu, huh? =P

går på tvn på nyårsdagen ( om jag minns rätt ).. MÅSTE SES!
looove the underwear!

gothika!



nu blir det halle berry på tvn & en mugg med varm oboy, & mys med hundarna.
den filmen är ju såå bra! godnatt kära ni.

update.



fler som såg "körslaget" ikväll?
jag tycker dom är fett mäktiga, allihop. gillade magnus carlsson, erik segerstedt & timos körer.
och att erik är riktigt snygg också, det är inget fel. något att titta på. yuuum!

håller på & pillar på kommande blogg nu. riktigt nöjd faktiskt. men gör en annan banner när jag väl orkar..
har varit en lugn dag i övrigt. jag och pappa var på mellandagsrean. han köpte någon.. dvdbrännargrejsemojs.
jag kollade på ipod nano. min rosa älskade har gjort sitt. dags att köpa en ny ..
fan att jag är fattig som en kyrkråtta just nu. man kan ju inte direkt ta med laptopen när man ska ut och gå ..
och utan musik suger det. bläeh.

flippade på min dator ikväll. min laddare strula igen. är nog dags att köpa en ny där med. fy.
imorgon blir det kanske fest, hos linus. får se. jag och pappa ska upp till skiren me hundarna på dagen iallafall..
så dom får springa av sig lite :) vi hörs!

jag tror ni fattar...

jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator jag hatar min dator

men .. nej.



sånt här skräms man över att läsa :\
är ni oroliga för framtiden?

hacka majs?

dejten: hacka löken, och gurkan. det e la lite onödigt att hacka majsen i burken.. så låt bli att hacka den.
jag: varför det?
dejten glodde på mig och skrattade.

min tatuering.

kanske dags att visa min gadd i nacken nu .. den är färdigläkt ju. så här kommer lite bilder.
när den är nygjord och nu :)

jag är otroligt nöjd med den. min egna handstil och min pussmun. jävla pill innan jag fick munnen som jag ville.
men sen bryr jag mig inte om va ni andra tycker. jag älskar den!















ha.

det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egna armbåge...













































.... nästan alla som läser det här kommer att försöka slicka på sin egna armbåge.

julafton.

























juldagen.



hoppas ni hade en underbar julafton.

min var fin. inte som den alltid brukar vara, men saker förändras ..
jag fick vara med min älskade familj iallafall. och det betyder oerhört mycket för mig.

blev väldigt sugen på "bolt" som dom visade om på kalle ankas julafton :) kanske man ska se.
julmaten var ju dagens höjdpunkt. åt så jag trodde jag skulle spy.
somnade i soffan med tomteluvan på sné innan 2000 på kvällen ... sen blev det "tomten är far till alla barnen"
helt sjuk film den där, men lika rolig varje gång.

julklapparna öppnades igår vid halv 23 tiden på kvällen.. vi hade ingen brådska. haha.
jag fick gardiner, handdukar och annat smått & gott till lägenheten.
fick även lite pengar. mina föräldrar fick choklad, örngott, kläder, strumpor, och annat från mig.
och så mio :) han kom med en röd rosett runt halsen & tomteluvan på sné.
mamma lipa. pappa blev chockad.. haha. dom blev såklart glada, men dom måste tänka på det.
jag förstår dom, för att skaffa hund ändrar mycket mer än vad man tror. mycket mer ansvar..
men dom blev iallafall jätteglada, som sagt.

som sagt, julafton var mysig.
idag har jag sovit ut ordentligt. låg och såg på "home alone 2, lost in new york" inatt.
så jävla go film. saknar new york också när man ser på sådan film.

hur var eran julafton? nöjd med julklapparna?
:)

julafton - 24 december.



GOD JUL
på er kära bloggare. ha en underbar dag!

cama in julafton.



vi camade in julafton, jag och malingums.

GOD JUL PÅ ER!


hahahaha.



mamma och jag såg denna ikväll. vi garva så vi höll på att kissa ner oss, hahaha.
bäst är ju när han springer in i väggen, och skuttar in i julgranen. hahaha. klockren kille!

år 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

jag tatuerade mig. en helt ny skön känsla av smärta. jag träffade malin, sara & sussie ♥ 

 

2. Höll du några av dina nyårslöften?

minns inte mina nyårslöften. men nej. gör jag aldrig, men lika förbannat ska jag ändå skaffa mej nya varje år.

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

min allra bästa vän, maria och hennes kille mikael fick en liten son, dagen efter min födelsedag :) så jag blev tant emma. haha. även thinagumman fick en dotter vid namn cassandra med tony.

 

4. Dog någon som stod dig nära?

han dog inte. men han dog för mig. han existerar inte för mig längre.

 

5.Vilka länder besökte du?

inget. skåne ;D haha.

 

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

en riktig man som tar hand om mej =P haha.  ett jobb.

 

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

1 april :\

 

8. Vad var din största framgång 2008?

när mitt liv började om från ruta 1, med flytt till ett nytt ställe, ny lägenhet, nytt liv öht. det fick mig att mogna otroligt mycket. min framgång med hela mig. hur stark jag blivit detta året. även att jag kommit fram till va jag vill göra närmsta framtiden.

 

9. Största misstaget?

hahaha. MÅNGA. och dom flesta misstag var av andra könet. well, nu skrattar jag bara åt dom.

 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

hmm.. nej. inte mer än vanligt. skadat min fot några ggr bara, men det e ju en gammal skada, så.

 

11. Bästa köpet?

hm. mina tatueringar :)

 

12. Vad spenderade du mest pengar på?

kläder, inredning till lägenheten, mina djur.

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

ja, mina vänner som ställer upp i vått & torrt. att jag fick träffa malin & sara, som är en av mina närmsta vänner idag. helt otroligt underbara människor! mina djur har gjort mej glad, för dom har funnits där igenom allt. mina föräldrar.

 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

jason mraz - i'm yours. takida - curly sue. sonata artica - tallulah. sonic syndicate - my escape.

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

det har varit det mest ledsna året för mig nånsin, som jag upplevt.

 

16. Vad önskar du att du gjort mer?

tränat. sökt mer jobb kanske .. annars är jag nöjd :)

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

ägnat massa tid på att tänka på saker man inte kan göra ogjort. och slösat energi, tårar osv på folk som inte förtjänar mig. varit trevlig mot folk som visat sig vara idioter!

 

18. Hur tillbringar du julen?

tillsammans med mamma & pappa, & djuren. mysigt och lugnt.

 

19. Blev du kär i år?

nope. jag slutade va kär .. och hade små förälskelser, eller ja, flörtar, men inte kär.

 

20. Favoritprogram på TV?

inte sett på tv sen maj :P bara när jag varit hos vänner och mamma och pappa. haha. ser allt på datorn.

 

21. Bästa boken du läste i år?

gossip girlböckerna är grymt bra! "mina hemligheter" också. läser inte så mycke böcker...

 

22. Största musikaliska upptäckten?

sonic syndicate, takida, nomy <3

 

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

eum... minns inte min födelsedag. haha. men jag va väl med n då och gjorde något..

 

24. Något du önskade dig men inte fick?

mycket saker. som till exempel drömkroppen..  men jag har inte bråttom. jag kämpar vidare år 2009.

 

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

JAG MINNS INTE SA JAG JU!

 

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

det finns det alltid. detta året var det bästa året nånsin, men även det värsta. önskar jag var lite mer galen bara. mer spontan. håller ju på och lär känna mig själv fortfarande. visste inte vem jag var när det tog slut med n.

 

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

street, bekvämt. skiter i mode. så länge jag tycker det är snyggt, så...

 

28. Vad fick dig att må bra?

mina nära & kära, mina djur, musiken ♥

 

29. Vilken kändis var du mest sugen på?

SHIA LA BEOUF. fyfaan! rob också. han är smokin' hot. eller hur madde? ;]

 

30. Vem saknade du?

många.

 

31. De bästa nya människorna du träffade?

sara, malin, sussie, thina :)

 

blev mycket fest detta året. mycket skratt

vricka mitt lillfinger på fyllan. jag har fortfarande ont i fingret ännu idag .. :\

fulla ems, med grädde på toppen.

 

flytten från falkenberg tog hårt på mig, och även min bästa vän maria .. men jag kommer alltid tillbaka till dig, gumman.

sluta aldrig tro.

vi lockade fram dom sämsta sidorna hos varann. n var det bästa som kunde hända mej, för utan han hade jag inte stått där jag är idag. men han är även det värsta som nånsin kunde hända mig. han är mitt förflutna nu, och jag kanske är hård när jag säger att han existerar inte för mig, men så är fallet. han har sårat mig mer än någon annan. och jag har gråtit ett helt hav för honom. men det finns inte en chans på miljonen att jag vill ha han i mitt liv igen. you're my sweetest downfall.

flytten till bruzaholm. med 2 hundar & 3 katter. tyvärr funkade det inte med 3 katter .. 

louis bor nu hos en dam i mönsterås, och mår jättebra...

där bor även picasso. saknar dom något oerhört men det glädjer mej att dom har det bra.

mio kom till världen 24 oktober 2008. han blir 2 månader, på julafton. trodde först han var en hon, så jag döpte han först till lonely. det passade inte sen, när jag insåg att han va kille. haha.

mio och jag.

yoda fick en allergichock under sommaren. fästingbett :\

jag

maria & mikael och deras lille neo hälsade på i somras hos mig. glädje! i miss them everyday.

maria & mikael fanns och ställde upp till 1000 under månaden efter jag förlorat n. och jag hade aldrig klarat det utan dom. några dagar innan jag flyttade från falkenberg så var vi på skrea.

alexandragumman kom och hälsade på mig efter jag flyttat in i bruzaholm! saknar dig gumman.

träffade även malin för första gången nånsin i år. hon & jag var fiender från början. jag och hennes förra bästa killlkompis ågren hade något på gång för mååånga år sen, och när det inte funkade, så gick malin emellan och hatade mig. haha. men någonstans på vägen hittade vi varann och är idag en av mina allra bästa vänner. hon kom i slutet av maj & även i slutet av oktober. mitt lilla gnällbälte.

bästa vänner, forever and a day.

alkoholen flödade . . . ems blev runt om fötterna.

min lilla baby sara kom och hälsade på mig också. vi har pratat sen 2003-2004 någongång, på lunar, och sen vidare på msn, blogg osv. sågs första gången i slutet av november. hon har världens bästa humor och jag kan verkligen skratta till allt med henne. underbara sara! internet är bra att ha ibland, eller hur?  

gumman!

jag piercade min underläpp igen. det va inte smärtfritt. haha.

skaffade mig även min första tatuering, "mihmet credo" som betyder "jag tror på mig själv". symboliserar allt jag gått igenom detta året, med niklas och allt annat. påminner mej om hur stark jag är! när jag mår dåligt, räcker det med att jag tittar på min handled, så mår jag mycket bättre.

slutresultat.

skaffade min andra tatuering, samma dag. ett litet hjärta på benet som står för kärlek. vart jag än går, så finns det kärlek omkring mej. man kanske inte alltid ser den, men jag känner den.

all we need is love.

klippte av mitt långa feta tjocka hår i somras.. provat lite klipp och färger. trivs som fan i det jag har nu. svart med röda slingor.

den 12 december så skaffade jag mig min tredje tatuering, och den hamna i nacken. har gjort den själv, mitt egna läppavtryck och min handstil. väldigt nöjd.

lite snö kom i år också. tyvärr på fel tillfälle.

skaffade mig en man också, som i säkerhet gifter sig med mig om jag inte hittar någon annan. haha

lägenheten.

ems. på en av sina bättre dagar. sommaren 2008.

trots ett jobbigt hår, mår jag utmärkt idag. nu längtar jag till att börja om på ny kula, på år 2009.


oh my lord...


elf!



jag & mamma har försökt sätta ihop plastgranen själv ( vi måste ha plastgran, mamma tål inte barr )
och försökt sätta upp alla ljus. jävla pill! fan va vi har varit irriterande.

nu blir det "elf" klockan 2000 på kanal 5. 
fler som ska se?

julen är här... eller?

fyfan, jag höll på att bli tokig inne i stan. FETASTE KÖERNA ÖVERALLT.  på bokhandeln skulle jag in och köpa en bok, men kön var på 30-40 minuter .. sjukt lång.
och på alla andra ställen också. folk med överfulla påsar, folk med barnvagnar, skrikande barn som vägrade gå, bimbosar som springer runt och tror dom är heta, men det fanns många snygga rumpor att kolla in på killarna. mumsfillibabba!

gick nog in i ... 15 affärer, men kom ut lika tomhänt igen, i över 2 timmar .. till slut gick jag in på domus och plockade på mej lite saker till en goodiebag. lite annorlunda, men vafan, jag har noll fantasi. inte så lätt när man är ute i sista sekund..

mötte upp mamma vid halv 1, så vi hann med en fika innan vi åkte hem igen. orkade inte va kvar längre. jag hostade, och nös och mådde bara skit av att va där inne. nu e vi hemma, och jag har slått in paket, och skrålat till julmusik för att få någon julstämning, men INGEN! well, den kanske kommer .. i doubt it though. har några klappar kvar, men måste fixa lite innan jag ska slå in de sista..

nu ska jag pilla på designen på andra bloggen som öppnas vid års-skiftet... och sen ska jag klä granen med mamma.


på väg till stan.



idag står julklappsshopping på schemat. inte alls på humör för det. har ingen röst alls idag och jag nyser hela hela tiden. going nuts! ska möta upp mamsen i stan iallafall. får väl se om jag hittar något... blir en jävla massa trängsel me alla andra stressade julklappsletare ..

aldrig kul att va ute i sista minuten . . .

så sant.

There will come a point in your life when you realize who really matters,
who doesn't and who never really did.
So forget about the people from your past
because there is a reason they didn't make it to your future.



beskriv min blogg med ETT ord.

lånade denna utmaningen av josie.


så, nu ber jag er att beskriva min blogg med endast ETT ord! go on!
blir kul och se vilket ord ni väljer ... :)



min dag - 22 december.



meep meep!
nu är jag åter igen i lilla finsjö. fy va jag flängt runt idag.
1130 - väcktes av att pappa skicka mms på mio. hade typ 50 rakblad i halsen. värmde upp mitt te typ 10 ggr, men glömde det i mikron hela tiden. det stor fortfarande där hemma och väntar på att jag ska dricka upp det. eh. glömsk? mjo.
1227 - in till eksjö, stå i kö på arbetsförmedlingen i över 1 timma, på att få lämna en jävla lappjävel. lagom road jag var när jag gick därifrån. hann med att byta in mitt pajade busskort, och hämtade ut biljetten till falkenberg.
1420 - från eksjö till nässjö. sprang in till telias butik, lämnade in mitt usbmodem som jag hyrt hos dem, & sedan mötte jag thina, jossan & mia lite snabbt, innan jag hoppa in på b.young & köpte med mig 3 linnen ... & sen ett litet skutt till intersport, dreglade lite över alla DCkläder och DCskor osvosv. köpte med mig en niketröja, som jag kan luffa runt i på softa dagar.
1525 - från nässjö - bruzaholm. var hemma 1600. packade ihop alla grejer, krängde i mig en kycklingbaguette, snubbla runt över allt skit som jag slängt på golvet, blev störd av tonys besök x antal ggr. stress stress stress.
1757 - tåget går till hultsfred. jag snubblade in på tåget med min feta packning.. aspackat överallt, med folk som ska hem till sin släkt, alla jävla julklappar man får buffa sig igenom för att kunna sätta sig! satte mej mittemot en jävligt het kille iallafall, så jag hade eyecandy hela vägen ..
1853 - från hultsfred till oskarshamn. sug sug sug. fan va trött jag blir på allt folk, som ska trängas. en idiot sparkade iväg min väska?! dessutom nös jag mig igenom hela resan hem och jag bara VÄNTAR på att min hjärna ska nysas ut genom min näsa! prosit!
1955 - i oskarshamn där jag möter pappsen.
2310 - fick ett väldigt störigt sms från helgens dejt. eeehm. va vill du?!
0002 - nyser som ett as, har ont i halsen, ska snart sova. har hundarna liggandes över mina ben. oh, va jag saknat dom. imorgon blir det att köpa dom sista klapparna innan julafton. inte så kul att springa runt och böka på stan när man mår såhär, men that's life.

det va min dag det.

men oh!

gud va ont i halsen jag har! fyfaaan! :/ känns som jag har rakblad i halsen förfan!
nu ska jag iväg till stan och flänga. först eksjö, sen nässjö .. fy. sen hem, packa, sen iväg igen.. wie.. vi hörs när jag kommit hem. om jag orkar. har så förbannat ont!

puuuuss!

women in me.



jag frågade min killkompis nurre innan, om han hade svar på när man blir kvinna. haha. han hade inget svar på det, men han hade svar på när man blev vuxen. "när man slutat snatta i affärerna" var hans kassa svar. hahaha.

men seriöst, när blir man kvinna egentligen?

är det när man får sin första mens, när man förlorat oskulden, när man får sina första rynkor ... ? haha.

vad anser ni?


home alone!



blir denna filmen innan läggdags. ett MÅSTE för mig under julen.
så mysig julfilm. andra filmen är också mys, när han är i new york!

dessa två, och "nu är det jul igen" och "the grinch" är några filmer som måste ses under julen.
vilka är ett måste för dej?

sjuk!



fan, jag har blivit sjuk :/ mamma har smittat mig antar jag. hon blev jätteförkyld förra veckan, och fick feber.
nu har jag åkt på skiten. ligger och har asont i halsen och snorar .. usch. och imorgon ska jag flänga runt i både eksjö och nässjö och sen hem till oskarshamn. bläeh. inte kul att sitta på tåg och buss när man mår krassligt.

godnatt kära ni
:)



"did I make it that easy to walk right in and out of your life?"

you can't break a broken heart.



Won't be so easy
 This time to hurt me
You can try
This time, oh baby,
there are no tears left here to cry,

If you think you can wound me like before,
 If you think you can do that anymore,
Won't get too far,
No No damage you can do now,
I'm immune to you now,
You can't break what broke apart

update.

hej på er, kära ni!
antar att ni alla vill ha en update om dejten som var i helgen.
jag kan inte säga så mycket, tyvärr. som malin sa, det sista jag behöver är ännu en niklas.
för det va precis så han var, denna killen. a typhical ashole.

omogen, egoistisk, töntig, dataspelet var mer intressant än mej. det klickade inte, helt enkelt.
känns väl ok för min del, eftersom jag kände att det aldrig skulle funka med honom.
men det är tråkigt, att en människa, som man trodde så höga tankar om, visar sig vara en helt annan.
tråkigt tråkigt.

jag mår bra :) jag grät lite innan, men mest för att jag råka ut för ännu en typisk kille. men that's life.
som jag sa, jag hoppades inte på något inför denna helgen. inget alls. men man trodde ju högre tankar om han.
synd att han bevisade att jag hade fel.  jag va aldrig kär. jag kände honom inte länge. så jag kom undan utan någon smärta i hjärtat. och skönt är det.
blev kär i hans hundar neo & harry dock. helt otroligt gosiga hundar. DOM kommer jag sakna.

han förtjänar inte mej iallafall. killen ska förtjäna mig! det finns någon fin kille där ute för mig. som kommer förtjäna mig.
han är bara me alla fel tjejer nu. så det så!
dessutom är jag skitsnygg, bäst och en väldigt speciell person. så han ska ha tur att han ens fick sova brevid mej.
i'm awesome!



HIGH FIVE PÅ DET! 

today is the daaaay.


men oh. ha, fyfan. jag har inte varit såhär nervös på riktigt länge .. fan, inte dejtat någon sen långt innan n ju. känner inte igen mig själv riktigt, för såhär nervös är jag aldrig :P min mage känns som den ska vändas ut och in.
han ska möta upp mej halv 4 idag. mitt tåg härifrån går vid 14. eller så åker jag med 18tåget... inte bestämt oss än. har en del att göra innan dess. man vill ju inte se förjävlig ut när man ska träffa en sån jävla snygging..

sovit gott har jag gjort iallafall även om både nurre och dejten väckte mej inatt. nu sitter jag & skakar för det är så fucking kallt här .. så nu ska jag ta en lång dusch. jag kommer förmodligen blogga lite ikväll. men då blir det bara några bilder som jag visar er, från mobilen. haha.

ha en trevlig lördag. jag hoppas på att få ha en sådan iallafall. pheeew :/

rolig fråga.


om du pruttar i en fullpackad hiss, vill du helst att den ska vara ljudlig men luktlös eller en stinkande smygare?


till er, mina underbara vänner.












( KLICK KLICK )


"en liten bit saknad, faktiskt. "

nytt inlägg i min andra blogg.
för att få lösenord, maila mig på [email protected]



oktober 2007.


1 % kvar!



vet ni vad jag hatar?! JO, när ett batteri snart är slut .. mobil-batteriet, när man är ute i stan eller är på krogen, och man ska ringa en viktig jävel.. ja då går det inte för det är typ 2 % kvar och den dör så fort personen i andra änden svarar...

eller som idag, min laptopladdare. funkade PERFEKT igår. sen idag, då jävlar vägrade den! och jag kunde inte göra nånting för min dator var stendöd... samma med förbannade batteriet i fjärrkontroller eller i ipoden! utan musik dör jag.

ja, mina vänner ... det är aldrig bra när saker är slut .. nästan aldrig iallafall..

do the can can

vilken dag.
jag gick upp 8. JA, TILL ER STORA FÖRVÅNING - ems var uppe SÅ tidigt. malin ser iallafall ut att va lika chockad varje gång jag är uppe INNAN klockan 14 :P haha.

var inne på möte vid 10, & som vanligt gick man därifrån irriterad & skitsur. slängde ut mej all skit till thina, sen drog jag & sola. sen när jag väl kom hem, så fuckade sig min datorladdare. funkade inte i något vägg-uttag i hela lägenheten. så jag fick åka in till stan igen, för att prata med killen på eksjö it. men när han provade datorladdarn i hans vägg-uttag var det minsann som vanligt! sååå, det måste vara fel på min lägenhet. ( ??? ) well, nu har jag fått låna en av thina. så jag kan se på någon film ikväll innan jag ska lägga mig.

köpte paris hiltons parfym "can can" i stan. den är ju såå go! så nu kommer jag lukta gott imorgon. hähä. nu ska jag hoppa in i duschen och käka lite kvällsmat. vad gör ni denna fredag då?


illusion.


hemma i b-holm för några dar igen.


fuck me va trött jag var på resan hem. åkte ju från djuren vid 14.17. fick vänta i stan i över en timma, och höll på att förfrysa mina tår, för dum som jag var hade jag mina sneakers . . . på vägen mellan oskarshamn & hultsfred sov jag som en stock, med hög musik på i öronen. tur att jag vakna när bussen stannade i hultan, annars hade det gått illa ..

kom hem till lilla bruzaholm 18.08. och nu är jag hemma. slängt på mig mysbrallor & duntofflor. ska se massa one tree hill nu & fortsätta med en film. vet inte vilken än. blir att gå upp tidit imorgon. ska va på mötet 10.00 .. bah! nu blir det ben & jerry halfbaked. muuums! vad gör ni ikväll?


almost lover.



"I never wanna see you unhappy. I thought you want the same for me...

goodbye my luckless romance, my back is turn on you.
should have known you bring me heartache, almost lovers always do...

you took my hand and dance with me. images...
and when you left you kissed my lift. you told me you would never ever forgett this images...

i can not go to the ocean, i can not drive the streets at night.
I can not wake up in the morning without you on my mind.
and now you're gone, and I'm haunted.
did i make that easy to walk right in and out of you life?"


riktigt bra låt enligt mig. kan lyssna på den om och om igen. sorglig.


godmorgon godmorgon.

Todays...
Mood - trött som fan.
Ipodsong - sonic syndicate's underbara låt "my escape" som jag kan lyssna sönder.
Crush - haha. det får bli shia & rob. riktigt snygga båda 2!
Outfit - inte klätt på mig än. har bara myskläder på mig just nu. men blir nog mysbrallor & någon tröja bara, eftersom jag ska sitta på tåg & buss ..
Love - velvet ♥
Hate - att jag måste åka hem några dagar. min handläggare!
Food - inte ätit något idag, men min mage pratar så jag får stoppa i den nått snart!
Happening - nada. åka buss/tåg .. komma hem & äta ben & jerry half baked & somna tidigt.


mio's första steg utomhus.


å jävlar va han springer. han va inte blyg för verkligheten utanför dörrarna direkt. haha.
ursäkta att jag ryter till under filmen men yoda fick syn på en .. fasan ( ? ) och jagade den in på grannens tomt ..
visst har mio växt? :)

natti.



hm... sova kanske? yawn.

ASSÅÅÅÅ JAG HATAR ATT DISKA :P man förstör naglarna dååååå!

spank my ass and call me judy!

okej, i get it. blondinbella gillar inte att diska. men vem fan gör det? men man gör det ändå. men orka göra en serie om henne... hur många av er som kollade, gillade den? jag pallar av henne så länge jag läser bloggen. men när hon öppnar käften i tv så stänger jag av snabbare än min mamma hinner fatta alla mina dåliga skämt ...


B O T Y !



finns en anledning varför jag älskar sånt här... kicken man får, den är bättre än alla droger i världen ..
saknar som fan att dansa själv när jag ser sånt här, och funderar starkt på att börja igen..
det som står i vägen är min jävla fot ..
älskar filmer som step up, you got served, stomp the yard osv. man blir så jävla hög på att bara se dom dansa.
SJUKT GRYMMA är dom! och jag kan kolla på klipp och sånt här i evigheter. jag bara älskar det! daaamn!

jag flyttar.

jag byter bloggadress vid årskiftet, så ni vet.
finns vissa jag inte vill ska läsa min blogg .. så om ni vill veta vart jag tar vägen härnäst och om ni gillar min blogg, så maila mig på [email protected] för nya bloggadressen :)


you.


"my only weakness is you. only reason is you.

every minute with you I feel i can do anything..
going, gone, I'm gone away, in love.
"



gatumålningar.

julian beaver återigen. trottoarmålare. GRYM!










lyckad dag.



hej på er denna natt.

så .. jag kom till slut till mönsterås ändå. jävla skitchaufför. var inne på KLT och klagade. sådär får dom inte göra! fick träffa kobra & hennes 2åriga lillasyster sanna! såå soet! vi gick runt lite & sen åt vi pizza på rhodos. det var vårt ställe under gymnasiet. sen drog vi & handla lite godis, och sen skulle jag hem igen ;/ tråk. men vi ska ses en eller två gånger till innan jag åker hem för att börja skolan. måste träffa hennes familj igen & hänga lite mer me kobra. bjöd henne även på min födelsedagshelg i januari :)

när jag kom hem så fikade jag och mamsen. pappa ringde också & berättade lite dåliga nyheter .. mamma blev ganska förbannad, men livet går vidare, vare sig man vill eller inte. hjälpt mamma rulla köttbullar också. sen drog jag över till linus, vi såg klart på "transformers", och sen kollade vi lite roliga klipp på youtube.

nu ligger jag här, i sängen, och ska se någon film innan jag lägger mej. vet inte vilken dock. hundarna är utslagna. mio kör fan slut på dom ;/ haha. han är tokig! jagar dom hela dagarna, biter dom i svansen och är elak. dom är helt slut nu. mamma blir tokig på honom, och jag bara garvar.

imorgon blir det packning, posta lite julkort .. sent ute, men orka bry sig .. dom kommer väl fram förr eller senare. haha. 16.08 går bussen hem till bruzaholm. tur att man tankat hem massa bra film så man har något att göra under dessa dagar .. och på lördag åker jag till huskvarna och träffar min dejt ♥ wey!  vi hörs imorgon, kära ni.

rosa verktyg



om jag ska ha verktyg, ska dom faaasiken va rosa! jag är ju tjej! :D
erkänn.. visst är dom liiite söta?

en julsaga i dessa stressade tider...

 En gammal historia som gott kan läsas igen så här när vi närmar oss juletid.

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)















Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!


För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.





















Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.



Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.

 

 

God jul!!

 

 


BUSSHELVETE!

SERIÖST, vem fan kör bara förbi en på busshållplatsen!? killen bara körde förbi me sin jävla bussjävel! DOM FÅR INTE GÖRA SÅ!? ÄR SÅ JÄVLA ARG SÅ JAG SKULLE KUNNA SLÅ SÖNDER NÅGOT NU.

... aja, nästa buss går vid 17.00. MEN JAG ÄR FORTFARANDE SKITSUR!


en vecka till julafton.

hej på er små tomtenissar. nu ska jag iväg med bussen om 5 min , till mönsterås & möta upp kobra. blev inte riktigt som vi hade planerat, för kobra har ingen bil, men jag åker in och vi ska käka lite & bara snacka massa skit. längtar som fan!

imorgon åker man hemåt igen för några dar. that suuucks .. men vafan, det e bara att göra det med ett leende. jag kommer ju förhoppningsvis ha kul i helgen iallafall ;) men nu ska jag ta på mej mina skor och gå ut till busshållplatsen. later!


grymme!!



jag såg denna heta soffa på tradera. jag tyckte den va skitgrym! asbra att ligga & mysa i! ge mej! :(

utmanad - egoboosting.

Jag har blivit utmandad av denna heta bruttan att lista fem saker jag tycker om med mig själv!  so here we go.

EGOBOOSTING


Lista fem saker du tycker om med dig själv:
1. Jag har en väldigt speciell personlighet. Enligt mig själv och andra.
2. Jag har en sjuk humor. Och den är den bästa också. Haha.
3. Jag är en pojkflicka, klär mig oftast som en och trivs bättre i killars sällskap.
4. Jag är väldigt fin, även om jag inte är supersmal. Jag är rund & go, och ändå jävligt het! Maha.
5. Jag är awesome, jag är ju ems. Klart man är awesome då.

Jag utmanar: rebecka, malmömadde, gnällbältet malin, emma.s & sara.

jag döööör!



blir ju kär! så jävla söt!

ps, i love you



idag har mamma och jag sett ännu en film. och ja, det blev "ps, i love you". hon tyckte den var superbra. och ja, ni vet ju vad jag tycker om den :) annars ere lugnt. jag har legat & sett på massa nya avsnitt av "how i met your mother" och ska fortsätta med one tree hill tänkte jag. mår inte så bra, vet inte om mamma smittat mig, för hon blev väldigt förkyld igårkväll.

imorgon ska jag få träffa koooobra. ska bli mys! gå runt i stan lite och myspysa. på torsdag åker jag tillbaka till bruzaholm under helgen... jävla möte man ska gå på. ett på fredag & ett på måndagen. hade varit bättre om båda låg på fredagen så jag kunde åka hem hit igen på kvällen. men ja, då hinner man med annat. ska på dejt på lördag, som det ser ut nu. eller fredag kväll. får se. nervös är jag iallafall :) bah!

nu blire nog ett avsnitt av rob & big innan jag ser one tree hill. ska över till linus sen tror jag, och laga mat åt mamsen.

gratis är goooott!

ja, då ska jag väl härma alla andra bloggar och skriva om att man kan få färgade linser helt gratis just nu och jag tycker absolut att ni ska passa på! gratis är alltid gott! så gå in på denna sidan och klicka hem det nu!

bilder från helgen.


mio busar i bädden.



bästa bandet ever som bakgrund på datorn.


mams och paps kom. och hundarna blev som tokiga & överföll mamma. haha.


lucia i kyrkan.



fick strumpor av mamma. 10 kr/styck. deni! fynd.


jag köpte chokladkalender. lite sent kanske, men då fick jag ju äta 13 + 13 chokladbitar också :D



mamma <3


jag och mio. visst har han växt?


jul, jul, strålande jul...


pappa fastna vid min dator.


mio äter skinka.


velvet.


mio.



vi 2.


mys!


jag och mamma såg på "bilar" :)



dagen därpå så fick mio komma ut för första gången nånsin. men han trivdes bättre i min jacka.



hemma i finsjö. mamma och mio.

ice age.



hej. har ni en bra start på veckan?
det har jag. nu ska jag & mamma se på ice age & fortsätta med tvåan.

hemma i finsjö.

nu är man i lilla finsjö, utan snö ;\ iof så var snön på väg att regna bort när vi åkte från bruzaholm ändå. suuug ;/ gud va packning vi hade med oss hem. jag packade 3 stora väskor med saker. haha. 2 väskor med bara kläder typ. sen en väska med mitt nintendo 8bitar, ps2, filmer, skor, väskor osv osv. ja, jisses. vi tjejer kan verkligen packa .. fick knappt plats i bilen hem. haha. kom hem hit runt 5 ikväll. det är skönt att vara här.

kom precis hem. varit hos linus en stund. sett på "transformers". såg inte klart dock, för linus var för trött, så vi ska fortsätta se den imorgon. så grymt bra film ju. mycket bättre när man ser den på en 50 ' skärm, med blue-ray ( stava? ) och hemmabiosystem. me liiike.

har skallebank nu så jag ska snart lägga mig. se lite "rob & big" först. ladda ner lite serier också. hoppas ni haft en trevlig helg i övrigt. puuuss!


you are, my light in the dark.



bra bra braa låt! älskar när dom driftar. me liiike.

hahaha!

LOL.

jag är chockad över att ni kan ha något samvete öht ...


well, i'm over it.

tredje advent.

det är ingen snö hemma i finsjö ;( pappa sa det igår. suger, för jag fick verkligen julkänsla när det är snö här. fan. får hoppas det hinner komma nått åtminstone tills jul. annars suger det. well, inget att klaga på. man får se det bra i det hela. jag får komma hem ett tag, och få nya krafter till skolan börjar.

vaknade runt halv 11. vi alla var supertrötta idag. ska börja packa nu. har gjort en packningslista... massa ska med hem. och vet hur vi tjejer brukar vara. halva lägenheten följer med när vi ska nånstans.
vi hörs ikväll när jag är i finsjö. ha en fin tredje advent :)


laaame.

yeh. radera förra inlägget, för tydligen var det "vissa" som hade sina åsikter. självklart får man ta sådant när man skriver om "sådana privata" grejer i en publik blogg, men även är det bara töntigt av  folk som inte vet hur det ligger till, att komma & tro att dom vet allt. fick världens mest lama kommentar, & jag bara skrattar. kan man göra annat? det är ju bara fjantigt. sådana åsikter tar jag inte åt mig, men du kan ju försöka .. vem du nu än är. kom tillbaka när du vet alltihop istället. detta är min blogg. det är mitt val vad jag skriver om. inte ditt. men du kanske vet hela berättelsen, vad vet jag. PFFFT.



dagen har varit braaa. mams & paps kom runt 3, & vi fikade och hade mysigt. vid 18 så var det lucia i kyrkan så vi drog dit & hade myspys. var skönt att sitta där mellan dom, och hela luciatåget sjöng fint osv. efter det drog vi och handlade & sen har jag och mamma lagat mat. potatis och korv-stroganoff . mumsigt! sen har vi sett på "bilar". så soet film. pappa somnade, som vanligt, men jag & mamma såg klart den. nu har dom lagt sig & jag ska se på rob & big innan jag lägger mig tänkte jag :) imorgon ska vi sova ut, sen packa med oss allt skit vi ska ha hem, & sen åker vi hem till lilla finsjö. nattinatt (:


är jag den enda som skrattar åt detta?







hahaha. sånt här är kul! lättroad? eh, JA! och tur är väl det.

julkalender kallas detta. läggs ut roliga bilder dagligen. kolla in själv.

ems



.. fan va cpsnygg jag är. OYEAAAAAAAAAH! :D

cyanide & happiness



lika roliga varje gång. hahaha. sjuk humor! ^^

i miss you.



basshunter snodde den från westlife, men jag gillar videon. lite julig & mysig.
den bjuder jag på idag. ha. skulle va skitkul att fira julafton me vännerna ju, och ha en fet fest på kvällen .. woho!
i övrigt gillar jag verkligen inte jonas (basshunter ..) överdriven liten tönt! men vissa låtar är ett måste på festen!

13 december - lucia.



se vem som är uppe tidigt idag! ;o ja jääävlar! det trodde ni inte om ems va? haha. och nej, jag är inte sjuk för att jag inte sover bort halva dan. jag var helt utslagen igår redan halv 11 ... dock så blev jag pigg, när jag väl la mej i sängen, vilket är ett vanligt problem för mej ;\ så la mej & såg på "rob & big" såklart, & drack oboy. däckade runt 2 .. och gick upp 8, men vaknade en stund innan och va pigg. känns bra! men jag har lite huvudvärk :/ that kinda suck.

vet inte när mina föräldrar kommer, men vi ska ju på lucia i kyrkan i eksjö vid 18, så innan dess. ska handla lite också osv. mys mys mys! älskar när jag får träffa dom. dom bästa i världen är dom!

lucia är det idag ja, som sagt. inte lika speciellt som det var förr, när man gick i skolan. kom ihåg en jul då vi lurade våra föräldrar och lät alla killar gå lucia, och markus i min klass var den som fick ha alla brinnande ljus i skallen & läppstift. haha. alla garva som fan, och dom stod mest i sina vita "klänningar" & skämdes.. alla tjejer var tomtar :) haha. goda minnen!

nu ska jag dricka lite mer oboy, och sen sätta igång med allt som ska göras innan mina päron kommer... bara lite mer bloggande & svara på kommentarer först :) ha en supermysig lucia!

nygaddad :D


resten får ni se när det läkt . . .

jag åkte in till stan för att BOKA tid, och kom ut med en ny gadd i nacken. & jag är så SJUKT NÖJD med den!
tog sällskap med mia in, fan va jag gillar henne. vi garvar så vi får ont i magen tillsammans. snö-oväder har det varit idag med .. bah. anywaay .. jag drog till "primetime" & då ville killen tatuera mej redan idag. hade 2 med mig, en lång text som jag ville ha på armen ( den jag visade er igår ) men jag fick chocken när jag fick reda på hur mycket det skulle kosta att göra .. 5 000 kronor! ICKE! plus att killarna sa att jag skulle låta bli den för det kommer bli kladdig om några år. så jag sa nej till den. blir inget med den. men min egna tatuering, som jag fixat själv ville han göra idag. gjorde den för 1 200 kronor & det tog 5 minuter. jag var nära tårar när jag satt där. tur att det inte tog lång tid. hade fan blivit tokig! killen som gadda mig var gäst-tatuerare, kom från miami och va som sagt, grymt snabb! köpte lite piercing-smycken också när jag var igång. nästa tatuering ska jag boka in i början av februari. längtar. när man väl börjat, finns det inget stopp. & JA JAG VET VAD JAG GÖR MED MIN KROPP, så klaga inte. jag vet att vissa av er har era åsikter .. håll dom för er själva, tack!


no pain, no gane.


sitter här nu, öm i nacken & såå nöjd! dricker en burn och ska sätta igång och städa nu, plocka, osv. jaaa, jag vet, jag har skrivit att jag ska städa varje dag nu, men jag gör lite varje gång. som sagt, jag trodde jag skulle behöva stressa innan mamma och pappa kommer, och det måste jag också, men vafan. jag överlever.
jag köpte allt som behövs till ett "start-paket" till mina föräldrar, för mio. bädd (jättesöt!), koppel, halsband, tuggleksaker, pipleksaker, "varning för hunden"-skylt, matskålar, tuggben, kloklippare & borste osv .. så nu har dom allt. längtar tills julafton! har satt på mio halsbandet men han springer runt i cirklar och blir tokig på det. han är så söt. kommer sakna han, men jag vet att jag ändå kommer få träffa han ofta. känns bra att han kommer bo hos mamma och pappa.

hann handla lite snabbt innan bussen gick hem också. stod & pratade med Deamon och den andra killen på "primetime" så länge, så jag glömde nästan bort tiden. men nu e jag hemma & ska sätta igång. vad gör ni själva ikväll? :)



man måste ju ha mössa i snö-ovädret! och jag köpte örhängerna jag spanat på i månader.. kunde inte låta bli.


rob & big.

skönaste snubbarna ever! jag hade gärna haft båda i mitt liv. fyfan va kul jag hade haft.
sen att rob är en kille i min smak också, det är ingen hemlighet... NI MÅSTE SE!
verkligen skitkul. man garvar så man får ont i magen .. om man har den humorn vill säga ..
awesome!






gaaaalet!

hej mitt vinterland!



inte många timmar sömn, men jag kunde inte slita mig från "rob & big" inatt. fyfan, snacka om att jag är helt hooked. best show ever förfan. (tack maddegum för ditt tips) jag la mej 7 imorse .. men nu kommer jag i säng i tid ikväll. om inte, så måste jag upp tidigt imorgon ändå, för imorgon kommer mina kära föräldrar. iiih, längtar! har fortfarande tusen saker att göra tills dess, men det är bara att köra på!

det är fetemycket snö ute idag. snöat hela natten. det är säkert 5-6 cm snö ute, och kallt också. MYS.  önskar att snön håller sig fram till jul nu men det kan man väl fetglömma :\ hmm.. så mysigt ju! men ja, det kanske är bättre med att snön stannar, nere i finsjö. vad vet jag? det är inte som förr i tiden när det va skitkallt och näsborrarna frös fast i varann om man drog in för lite luft ^^

ska in till stan senare i eftermiddag. boka tid för tatuering & handla lite, sola. ikväll blir det massa massa avsnitt av "rob & big" och pepparkakor med glögg.  nu ska jag få tag i mio som har sprungit iväg med min bh! bushund!


ha en fin dag! snöpuss.

i'm awesome!

hoho, jag har precis målat en egen tatuering. enkel, cool & småsöt.
... & ni kommer inte få se den, förrän den är gaddad på mig & läkt. moha!


... I'm so fucking awesome!

tatuering.



här är en av dom 2 tatueringarna jag ska boka imorgon. MEN, frågan är ju vilket typsnitt man ska ta.
jag gillar 3an och 4an. men vet inte vilken av dom jag ska välja. jag vill bara ha er åsikt .. , vilken ni skulle kunna tänka er om ni själva tatuerade in det. så HJÄLP och kom mer er åsikt.

cassandra.



här är min underbara vän thinas lilla dotter som kom till världen i lördags 10.43 :)
cassandra ska hon heta & hon är så sjuuukt söt. smälter när jag kollar på henne.
grattis till er dotter, thina & tony! <3

11 december.



hej kära ni! 11 december idag, och dagarna rullar på. idag har jag sysselsatt mig med att tvätta & städa. ikväll ska jag fixa med mitt tomma rum, som jag ska göra om till datarum, och även fixa med lite julklapparna .. blev inte så mycket gjort igår tyvärr, för jag hade skallebank & sen hände en grej på kvällen som gjorde mig otroligt ledsen.

nu mår jag bra igen dock, bara att jag har sån dum huvudvärk IGEN. ska skriva ut min tatuering också, som jag ska visa upp imorgon på "primetime" i eksjö. boka tid för ny gadd. är såå sugen, tack vara sara, elaking :)
riktigt kallt ute är det också. pratade med pappa innan & han sa att det ska bli snöoväder här och hos dom .. och att på lördag när dom kommer ska det bli typ 4 minus .. bra! för då får man mer julkänsla. det är svårt att få någon när det inte är någon snö ute ..

näe. nu ere dags att göra något vettigt. . .

last christmas.


här kommer en av mina favoritlåtar under julen, och den finns ju med så många olika artister, och i så många olika versioner. älskar originalet, men denna är också jävligt bra, med cascada. lyssna  & njut!

my new BFF.



såg finalen av paris hiltons "my new BFF" inatt innan jag la mej. damn, det va en grym final, faktiskt. och hon valde verkligen rätt människa också. den andra var ju förfan psyko! brittany var verkligen rätt människa och paris hilton verkar faktiskt vara en grym brud! jag är en sucker för sådana här program också ..

om du fick vara med i en realityshow, eller liknande .. vad skulle det handla om?

tomas.



tack för din vänskap.

tack för att vi, efter 7 år, fortfarande är väldigt bra vänner.
tack för att du finns & stöttar mig. du är underbar, tomas.

suuug min..



det är sinnes att EN person kan påverka en så otroligt mycket. fy alltså. jag som alltid är den glada & goa ems är nu bara ledsen, deppig & grinig. fuuuuun. tack vare en person som jag nog bryr mig alldeles för mycket om .. :\ kind a suck. men ja, man ska nog inte va så lättpåverkad heller... jag vet ju hur killar funkar. hrm.. dom är lustiga.

äter tomtegröt nu & ser på finalen av "paris hilton, my new BFF" .. sen blire läggdags. har huvudvärk efter allt gråtande. ny dag imorgon .. godnatt lovely one's.



"It's not a bird, not a plane,
it's my heart and it's going gone away.
My only weekness is you,
only reason is you,
every minute with you I feel like I can do, anything..
Going,going i'm gone away, in love."

IDIOTI!!!!!!!!

FYFAN va sånt här gör mej förbannad! vissa ska fan inte ha djur! inte ens en dammråtta borde dom ha, dom jävla asen!

lista.




Vad förvånar dig mest med ditt vuxna liv?
att jag överlevt. gick igenom 9 år som mobboffer, mycket som pågick i släkten, allt som pågått det sista året .. jag förstår inte ibland hur jag lyckades komma hit, där jag är idag. jag har många gånger bara velat dö. men nu står jag här, stronger than ever, och jag mår verkligen bra med mitt liv! jag har världens underbaraste vänner, den bästa familjen, jag har en fin lägenhet och jag vet äntligen vem jag är och vad jag vill göra med mitt liv! och det förvånar mig. att jag nånsin skulle kunna bli så stark, som jag är.

 

Mitt liv skulle bli lättare om?
lite mer inkomst skulle inte skada, men det tycker nog dom flesta :) ett körkort hade gjort det lättare också. men allt tar sin tid. det skulle göra det lättare om jag kunde hjälpa pappa nu också.

 

Vilket var ditt första jobb?
hmm.. jobbet på burger king, ullared. men dom var ju riktiga fittor.

 

Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
eum .. det bästa jag lagt pengar på är mina djur, så. . . dom ger mig lycka dagligen, jämt. det finns inget bättre än så. 

 

Vilken egenskap är du mest nöjd med hos dig själv?
jag är fett stark i mig själv. jag vet inte .. :/ svår fråga. alltid lättare att fråga ens vänner om vilka bra egenskaper man har.

 

Mitt bästa köp?
ja, jag får väl svara mina hundar igen :) & min säng ... skönast nånsin! ipoden. 

 

Vad bjuder du på om du får oväntat besök?
får aldrig oväntat besök, förutom av thina. haha. när folk väl kommer bjuder jag på mat, alkohol, osv osv.

 

Vad får dig att inte vilja stiga upp ur sängen?
om jag sovit för lite vill jag verkligen inte stiga ur sängen. eller om jag verkligen inte vill göra något, just den dagen.. 

 

Vad är du mest stolt över i ditt liv?
att jag lyckats komma dit jag är idag, även om jag gråtit ett hav och fått hjärtat krossat x antal ggr, gått igenom 9 år med fula ord och slag och massa annat skit.

 

Vilka vill du ska svara på dessa frågor mer än du?
emma, sara, malin, rebecka.


superhuman.

you change my whole life. you don't know what you doing to me.
my only weakness is you. my only reason is you.




it's not a bird, it's not a plane. it's my heart, and it's going, going away!

kurt olssons julkalender.



julkalendern 1990. fyfan va jag älskade denna julkalender! tycker dom små tomtarna (alf & knut) är så söta som skuttar fram här & där .. kurt olsson är ju så jäkla rolig också. har alla avsnitten inspelade på videoband hemma hos föräldrarna. gotta love it! några andra julkalendrar jag älskar är ju "sunes jul" , "jul i kapernium" & "mysteriet på greveholm" :)

vilka är era favoriter?


true, so true.

läste detta igår, och jag tyckte det va så bra skrivet. för det är ju verkligen så sant.



" if you've never been there you can't imagine how it feels.

and if you have you can't imagine how it doesn't."

 

 



10 december



jaaavisst suger jag på att blogga?
ha. malin sa till mig igår. jag har helt enkelt tappat blogglusten .. antar att den förr eller senare kommer tillbaka dock, så håll ut. men ja, desto mindre inlägg, desto mindre besökare. det har man märkt ^^,

det har fallit snö under natten. beautiful! man får så mycket mer julkänsla när det är vitt utanför fönstret. sara har ju kryddat på det lite, och sprutat julsnö på mina fönster ;] haha. så jag går runt här, plockar & städar och lyssnar på julmusik på radio. superbra, så gå in där & lyssna om du vill få mer julkänsla!
mio kom & väckte mej runt 10 imorse, vilket var bara bra, för jag har gått & lagt mig alldeles för sent dom senaste dagarna. har haft sån värk i munnen så när jag väl velat sova så har det värkt så jag inte orkat ligga & försöka somna in.. så jag har legat & sett på "the hills" istället & tyckt synd om mig själv. ha.

14 dagar kvar till julafton. tiden springer iväg. och om 21 dagar är det ett nytt år. deni! längtar oerhört, så jag kan lägga detta år bakom mig & börja om nytt & fräscht, med många planer, mål & upplevelser.
uh, nu ska jag sätta igång med allt som ska göras. på lördag kommer mams & paps hit. ska göra en miljon grejer innan dess. knep & knåp med julklappar, jag ska städa, tvätta och massa annat ... om jag inte sätter igång nu lär jag få stressa som fan i slutet av veckan & det har jag ingen lust med alls. hatar att stressa. gör  mig bara grinig..

låt kommentarerna rulla på. jag blir bara såå glad av dom! ni är bäst :)

gammal vänskap



min kära vän kobra & jag har pratat hela kvällen på msn! vi har haft lite, väldigt lite kontakt sen gymnasiet slutade.  träffade henne med n första året vi var tillsammans... men sen har vi bara skickat ett litet sms med texten "hej, hur är det" i, några gånger sen dess... iof var jag bara en jävligt dålig vän under tiden med n, tycker jag .. så jag tappade kontakten med dom flesta. så går det när man är kär & duuum. men nu har vi verkligen fått upp kontakten igen, och jag saknar henne såå mycket! vi har bestämt att vi ska ses på måndag, när jag åkt hem till skogarna. kobra ska komma hem till mina föräldrar, så hon får träffa dom, och mina djur. sen ska vi dra till oskarshamn eller kalmar och äta nånstans och sen bara glida runt! lääänge sen vi gjorde det.  ska bli superkul att få träffa henne igen. vi skrattade oss igenom gymnasiet, i stort sett. kanske inte bästa sättet, men kul hade vi! något att se fram emot, verkligen :)

har du några du saknar från skoltiden, som du vill ha tillbaka kontakten med? :)

love or kill elmo?



hahahaha jag skratta så jag höll på att dö vid 01.18 och framåt.
såhär mogen är min humor klockan 4 på natten.

heidi.



jag ÄLSKAR hennes jeans! perfekta, söndriga jeans! varför kan man inte få dom så snygga själv?
attans järnspikar!

vilket svårt val. haha.

Ponera att du skulle synas i TV-rutan ungefär en gång i veckan...

Vilket av nedanstående alternativ skulle du då välja?:

 

1.Programledare för Postkodsmiljonären

2. Tagit dig till final i Idol

3. Veterinär på Djursjukhuset

4. Läsa upp nyheterna i Akutellt

5. VIP-gäst hos Dr Phil

6. Programledare för  How to look good naked - USA

7. Skådis i den svenska SVT-såpan Andra Avenyn

8. Medverka i Paradise Hotel

9. Sitta och snacka barnspråk I Bolibompa

10. Leda Allsång på skansen

 

 

jag skulle tagit nr 8, som jag markerade i fet stil. mohaha. själv då?

 


wäh.



om du fått ett mail i din inkorg nu är du speciell ;] HAHA

skämt å sido. nu lyssnar jag på mysig julmusik & ska äta lite pepparkakor med mjölk innan läggdags.
godnatt sötnosar. ni är dom bästa.

inbjudningar och ont.



lördagen har varit väldigt väldigt lugn för mig. har haft problem att sova inatt ...
så fort jag ville lägga mitt huvud på kudden på det sättet jag ville ha,
så kom min kind emot och då gjorde det bara skitont.
är jättesvullen idag & det ser ut som jag har en pingisboll i käften... svårt att äta och äckligt när man spottar..
ett stort jävla hål ju, och ja, det är bara obehagligt!

legat och försökt vila bort min värk, men icke. så nu ska jag plocka ihop mina inbjudningar.
så ni som räknas som mina närmsta vänner borde kolla mailen snarast. ni vet själva vilka ni är.
om ni inte får nått mail, så har ni nog haft för stora förhoppningar.. hahaha.

är på tredje säsongen av "the hills" också .. hatar spencer & heidi mer hela tiden. audrina & laruen är
fortfarande skitsnygga & brody är yuuummi.

i övrigt har jag pratat me D ikväll. gosigos! tomas har ringt och retats med mig också. men kanske
för jag är lika elak och retar han ständigt också. haha. kul att det ordnade sig gubben.
 jag: om jag petar med fingret i hålet där tanden sitter, kommer det ut genom näsan då?
tomas: HAHAHAHAHAHAHAHA. (asgarvar i bakgrunden)

ja. haha. well, nu ska jag ut med hundarna och börja pilla på inbjudningarna, som sagt.
håll utkik på mailen! xoxo




gotta love achmed!

en lista.

Sötast: Danne :)

Älsklingsmat: Mammas mat.

Rädd för: ormar, spindlar, höjder, vatten, mörker.

Egenskaper: charmig, snäll, kramgo.

Framtidplaner: inte tänkt så långt. mest att jag ska klara utbildningen och att jag ska få mitt körkort just nu. och gå ner i vikt.

Favorit färg: hm. rosa. men gillar andra färger också.

Älskar att: umgås me mina vänner, sova, shoppa, gosa.

Hatar att: bli utnyttjad.

Saknar: mamma och pappa, mina vänner!

Gillar att: städa. busa.

Det första på morgonen: kollar klockan ...

Det sista på dagen: pussar hundarna godnatt, såklart.

Daglig rutin: prata med mamma.

Favorit drink: strawberry daquiri.

Husdjur: katten velvet, hundarna yoda & lady, valpen mio & dammråttor.

Vill helst slippa: min värk i käften just nu...

Mest nöjd med: med mitt ansikte, faktiskt.

Vidrigaste: falska människor, fjortisar! det flockas av dom. usch. skitsnack...

Finaste: mina vänner.

Behöver just nu: pengar. kramar. morfin!

Tacksam för: alla mina vänner och min familj. det är dom bästa. sen är jag tacksam för bedövning också! amen.

Dansar till: musik man kan skaka rumpan till!


björn gustavsson.



hahaha. detta känner man så väl igen.. LOL.

det blev en flicka!



nu har äntligen thinagumman fått sin bebis. och det blev en liten flicka!
grattis gumman!

tidig fredagskväll.



jag nickade precis till & sov i typ 10 min... jag är såå trött efter denna dan. tror jag ska krypa ner i sängen
för natten snart. dock så bad thina mej att finnas där för henne  när tony är i stan. hon har haft värkar sen 4 inatt
men hon får inte komma in för hon är inte tillräckligt öppen.. blabla. jag vet inte...

men sen blir det sängen. so freakin' tired. ska bara se på lite mer "the hills" ... hatar spencer! jävla ashole! sen ska jag äta lite stracciatella! såå gott. men ja, ha en fin fredagskväll. jag är bara tråkig och däckar tidigt. haha.

dagens hottie.



audrina partridge, från the hills. så jävla snygg!

aj.





visst e jag fräsh? hahaha.

morfin, någon?



fytusan va ont jag har! visst, kanske bara tillfälligt, men känns som jag hade gjort VADSOMHELST
för att slippa smärtan just nu. jag skulle kunna hugga av huvudet bara så jag slipper smärtan.
jag har ett stort, blodigt, äckligt, svart hål i käften. och det värker så in i... gah!
jag har verkligen nått nya höjder av smärta .. och jag skämtar inte. detta är fan värre än min jävla ankel
& mitt ryggskott!

och det slutar inte blöda heller .. det har blodat i 3 timmar nu, och mina sånnadär tussar jag fick
från dom är snart slut. är cpsvullen också och jag blir tokig för jag är så god damn hungrig!
och det första lady gör när jag kommer hem är att stånga mej i kinden, där jag är svullen.. aj?

dom fick borra isär tanden .. och dom skruvade upp den med skruvmejsel. jag låg mest & försökte
hålla bort tårarna & jag kramade sönder tandsköterskans hand.. skrek till flera ggr men tandläkaren
bad mig att inte göra så, för jag skrämmer bort resten av dom som var där .. bedövningen var fan nästan värst.
spände ju så in i helvete :\ dom drog ut tanden i 4 bitar .. rötterna var värst. forsade blod när jag väl va klar...

men nu är det över. nu ska jag bara stå ut me smärtan hela dan idag & imorgon också .. och kanske nästa dag.
kuuul. pratade med malin efter jag kom ut från tandläkarna. hon bara garva åt mig för jag lät som ett cp...

jag är cphungrig men vågar fan inte äta! det blöder ju så förbannad! ska ut me hundarna & se "the hills" ... hoppas på att  smärtan försvinner förr eller senare.. ursäkta mitt gnällinlägg, men detta med tandläkare... jag pallar det inte.  bye babydolls.

nattligt telefonsamtal & oro.



mycket sömn man fått inatt då! D ska ju ringa mitt i natten, full som en kastrull. haha.
nu är jag bara jävligt nervös och orolig...  måste äta något när jag kommer in till stan ..
sen lär jag väl inte äta på 6-7 timmar pga bedövning. usch, nu måste jag till tåget...

håll tummarna för mig idag.. annars får ni stryk!

the hills.


en av mina favoritlåtar med celine dion under julen.
"another year has gone by"...



hey lovers.

har inte så mycket att säga. pratat med mamma idag om detta med att pappa ska varslas.
hon sa att det är en regel, att företaget som varslar folk ska leta upp nya jobb till dom..
vi får hoppas på det bästa. mamma mår skit över allt. pappa, han bryr sig inte så mycket...
det finns ju tyvärr inte så mycket att grina över. gjort är gjort... det ändras inte för att man lipar.

allt är lugnt. nästan för långt. får inte tiden att gå om dagarna. ligger & streck-kollar på "the hills" i stort sett...
pallar inte me den där fucking heidi. jävla brud alltså.. jisses.

imorgon ska jag ju in till stan, dra ut min tand. min nervositet smyger på mer & mer hela tiden.
11.40 imorgon ska jag sitta i stolen .. bäst för dom att dom ger mej fett med bedövning.

ni får tänka på mig vid den tiden & hålla tummarna... jag ska försöka vara så modig som det går.

jag uppdaterar bara här när jag känner för det nu. jag sa till er att det kommer bli lite ändring..
och det kommer ni snart märka. blogga är inte lika kul längre.. bye babys ♥



en kul fråga.



skulle du använda vodoo på någon om du visste att det fungerade?





jag svarar utan tvekan JA på den frågan. jag tror ni vet vem jag syftar på. haha.

uppdateringen ni väntar på.



hej på er. en liten uppdatering innan jag lägger mig. har äntligen fått iordning på mitt dygn nu & det känns riktigt bra. somnade runt 12 inatt & vakna redan 6 imorse och var pigg. men sov en liten stund till, fram till halv 8, gick upp och va superpigg. är trött som fasiken nu dock, så ska krypa ner om en stund. ska kolla lite "the x effect" bara.

angående gårdagen.. jag mådde jävligt dåligt. sa ju till er att jag fått en dålig nyhet. visst, den var nog inte värst för mig, men det var tufft att höra . . . pappa ringde igår & berätta att alla på hans jobb blivit varslade :\ hörde på honom att han tog det riktigt hårt, & självklart mår man själv skit när man hör att ens föräldrar mår dåligt... han sa många oroande saker, så man går mest runt & har en klump i magen nu för att man inte kan göra något. tomas sa att om han hade haft en firma hade han gett pappa jobb där. så dom jobbar fram till mars. sen får alla gå :\ det skakade hela familjen, av många anledningar. mina närmsta vet hur det ligger till, men jag tänker inte berätta det här.

och idag var jag ju som sagt hos frisören och handlade lite. nästa gång jag ska in till stan blir på fredag då resten av tanden ska ut :/ och jag är jättenervös. riktigt nervös. funderar på att supa mig full så jag inte bryr mig. haha. men det skulle kanske inte vara bästa lösningen. det går ju på 2 sekunder, men jag är ändå nervös som faen. jag vill ha någon som håller min hand :(

i övrigt så rullar mitt liv på som vanligt. mio växer och växer. idag har han jagat lady & yoda hela dagen. hahaha. ser jävligt kul ut när han halkar runt på sina små ben i hela lägenheten och skäller så ynkligt. ska filma så ni får se! :) jag glider runt i lägenheten eller ute med hundarna eller ja.. jag försöker plugga körkort men kört fast nu. väntar på att thina ska få sin jäkla unge nångång :P beräknad födel var idag, så vi får väl se när ungen bestämmer sig för att komma.

i övrigt så går jag & ler som ett fån ... under 1 ½ timma ikväll har jag legat & haft ett stort leende på läpparna.. och allt tack vare dig. du. din röst. ditt skratt & ditt sätt att få mig känna mig speciell. i'm falling for you!

nu ska jag ta mig en macka och sen lägga mig. nu har ni fått en uppdatering iallafall, så nu vet ni lite mer. natti på er.

hemma från frisören.





trött på mitt mörka hår. ville ha lite förändring, så la i 2 effekter i håret hos frisören idag. blev riktigt jävla nöjd!
är alltid skitnöjd när jag går därifrån. så nu känner jag mig fin inför jul. behövs förändring en gång ibland... och var tvungen att klippa mina slitna toppar nu med .. men håret börjar bli riktigt långt. me like!

: (

fyfan va hemskt jag mår just nu. fick precis hemska nyheter och jag bara sitter & gråter . . . 


inget är ok just nu...

RSS 2.0