[ jobbig eftermiddag/kväll ]


uuh, jobbig kväll. låg & såg på 'dumpad' innan & höll ständig koll på yoda så han andades osv. för han va så pass svullen ett tag att jag inte trodde han skulle kunna andas normalt. sen ser jag hur sné han e. hans öra hänger jättemycket och han kliar sig ständigt och skakar på huvudet. hittade en skitliten fästing som var påväg att borra ner sig igenom yodas huvud typ. asäckligt. fick ta pincett och försöka ta bort  den samtidit som yoda skrek. kände mej så elak. huvudet satte kvar och det var det som satt djupast. men jag lyckades få bort det också. phew. men jag märkte allteftersom hur trött han blev. och yoda är väldigt speedad hund. han är alltid på topp och glad och go. men nu ville han bara sova och han orkade knappt gå ner för trapporna när jag skulle ut med honom...

ringde min vetrinär jan igen, & han sa att jag måste komma in omedelbart. det var allvarligt sa han. tyvärr kunde anki inte köra, för hon hade ingen bil, så fick springa upp till min granne robin och fråga honom om han kunde ställa upp och köra in mej med yoda till eksjö. när jag väl kom ner för att hämta tröja, skor osv så har yodas ansikte svullnat upp så han inte ens kan kolla med ögonen... och han hade feber
:( så jag fick panik och robin fick köra som fan in till vetrinären.

yoda har boleria. när vi kom dit fick han en spruta i huvudet. han skrek och jag mådde skit att se han lida. sen så stack dom in en termometer i arslet på han och då blev det ett jäkla liv. han hade hög feber men den sjönk ganska fort efter han fått sprutan. fick recept på antibiotika jag ska hämta ut imorgon som han ska få en vecka.

nu ligger han i mitt knä, och är helt slut, min älskling. varit så orolig för honom idag så jag blivit skogstokig vissa stunder. om något allvarligt skulle hända någon av mina djur skulle jag dö. dom är mitt allt. dom är mina bebisar.

vi ska snart krypa ner i sängen allihopa och sova. jag har varit vaken i över 35 timmar nu. och jag kan inte beskriva i ord hur trött jag är. sinnes. ska bli skönt att äntligen lägga sig så man sover när det är MÖRKT ute. nu ska jag skämma bort yoda med massa bacon för han var så duktig hos jan.

jag svarar på era kommentarer imorgon. TACK för alla! blev superglad! ni är soetast. najti

Kommentarer
Postat av: melanie

oj! hoppas han kryar på sig snart!

2008-07-16 @ 00:24:42
URL: http://melanieee.blogg.se/
Postat av: Maria

Fy fan va hemskt. Då var det inte svamp iaf... Skönt att det gick bra. Puss gumms.

2008-07-16 @ 02:38:52
Postat av: Maria

Borrelia heter det förresten gumman=) Inte boleria=) Du e söt=)

2008-07-16 @ 02:40:34
Postat av: Emma

usch, va hemsk han såg ut på ena bilden :\ såg inte ens ut som yoda! hoppas han är ännu bättre idag! tack för inbjudan baby! jag tror jag kan komma :) ska kolla mitt schema osv :)

2008-07-16 @ 17:08:40
URL: http://diiphthong.blogg.se/

Din stund i rampljuset

- Kommentarer som är stötande mot mig eller mina nära & kära raderas direkt.
- Jag vill fan inte ha reklam och sånt skit! min blogg är ingen anslagstavla.
- Allas IP-adresser kollas upp så tro inte att du kommer undan.

Har du ett namn är det bra.
Jag vill kommas ihåg.

Har du e-mail?

Har du själv en blogg, skriv gärna in din adress här.

Din åsikt

Trackback
RSS 2.0