i hope you think of me, when you're in bed with her.



var ute & powerwalkade med anki & hundarna innan. skönt att komma igång igen efter en månads paus. när vi nästan va hemma så kom dock några jäkla getter/får/lamm whatever och börja jaga oss. de som ägde dom var på semester. värsta vakthundarna var dom. sprang efter oss och jag blev livrädd. trodde dom skulle stånga mej. haha. jag är livrädd för sånt. och yoda skällde & sprang runt dom hela tiden. såg ut som han ville valla dom. ha. anki fixade så roy fick tag i han som skötte dom där jäkla djuren så vi gick när han kom. för vi försökte också fånga in dom genom att putta på dom men det hjälpte inte...

duschat och käkat lite mat och sett på "hata göteborg".. sitter nu med miljoner tankar i huvudet & undrar hur jag ska påbörja ett mail som jag skjutit fram i flera dagar nu. jag blir nervös och tveksam så fort jag ens tänker tanken på det. men jag måste börja låta mina fingrar dansa över tangenterna snart nu... snart kanske det är försent. eller så är det redan det.. men jag kommer aldrig få veta om jag inte gör detta. jag kan inte släppa det, om jag inte gör detta. så... do it, get it over with. om jag bara skriver första meningen, så måste det väl gå som en dans sen.. eller?

yeye. vi får väl se hur detta slutar. tack sara för ditt stöd! love you girl!

friends quote.


Ross: [leaning over and talking to Rachel's lap] I can't wait to play with you all day, and to hear your first words.
Phoebe: [wide eyed] Why are you letting him talk to your crotch that way?
Rachel: He's talking to the baby.
Phoebe: Oh, that's good. Because when I heard, "I can't wait to hear your first words" I thought, "Boy that's some trick!"

let's pök!


idag har jag tandvärk. jag måste ringa in till tandläkaren.. kan inte ens äta på ena sidan .. aj :/
sitter & ser på "ronny & ragge" som jag låna av roy. haha. lääänge sen jag såg det. dom är fan sjuka dom där 2.
"geee faaan i min fåååård" ..
det blåser satan idag ute .. väntar på att anki ska höra av sig för jag antar att vi ska ut och gå idag... UTTRÅKAD. jag gillar inte måndagar...


sometimes i run. sometimes i hide.

sitter & kränger chips i mörkret & deppar. blev helt överdeppig innan när jag pratade med sara om allt med d. lyssnar på britney spears alla gamla låtar också. haha. dom som man deppat till så många ggr förr... wäh. jobbigt. jag vet inte riktigt hur jag ska göra. men jag vet att jag måste ta tag i det - snart. nu, helst.

jag önskar mig dig ...


idag har jag, roy & anki varit på middag hos angelicas föräldrar. sjukt gott. jag åt så jag nästan spydde. massa massa gott! satt där i typ 2 ½ timma. trevligt. på vägen hem var jag dock dum och skadade min fot IGEN .. 6e gången nu på 3 veckor typ. missade en gropjävel i vägen så jag gick snett med min onda fot. så ja. jag ha skitont nu. fick lägga bacon på foten när jag kom hem för att minska svullnaden ( ja, bacon, du läste rätt. men jag hade inga ärter ) och jag ska försöka sova med foten högt upp inatt, och lägga på bandage. faaan alltså. måste kanske åka in till sjukhuset och fråga dom om jag kan få tips på hur jag minskar risken att skada den hela tiden. jag kommer aldrig bli bra i foten om jag går och skadar den gång på gång. då kommer det väl sluta med att jag bryter den. rickard sa att jag kunde köpa en balansbräda och stå på 20 minuter om dagen för det skulle nog hjälpa att minsta risken. men men ... får la se. har sjukt ont nu iallafall. och det andra knäet rev jag upp och även foten. min mobil blev slipad i vägen också. smaaaartass emma.

hyresvärden har varit här ikväll. min störda, sega, äckliga hyresvärd. han skulle hjälpa mig med tv-antennen som inte funkat sen jag flyttade hit... men det funkade inte alls.. så han ska ringa nån som jobbar med sånt där. han drog av en tusenlapp på min hyra för det också för att det inte funkat i över en månad. det va ju bra. ska få en dörr också till mitt gästrum. vilket är mycket bra! super.

håller på & städar, möblerar och rensar i hela lägenheten. fett mycket jobb, men som sagt, det får mig att tänka på annat. ska dock slänga på en film nu tänkte jag som jag lånat av anki och sen sova bort min huvudvärk. det är stökigt här, men det får vänta tills imorgon...

vad har ni gjort i helgen?

ännu mer nostalgi.




boyzone - all that i need.

jag & min syster kollade på denna videon om & om & om igen när vi var "kääära" i dessa 5 män. ronan keating va ju självklart han jag ville ha. haha :) tyckte dom va råheta i denna videon. suck haha :) men låten kommer alltid va betydelsefull för mej.

jahopp.

tja!
legat i sängen och glott film nu på förmiddagen. ska fixa ve mej nu och dra till angelicas föräldrar sedan, på middag vid 16.
men jag återkommer senare ikväll. hej :)


najti.

suttit & kollat igenom alla bloggar jag följer. woah. tog ett tag. mina ögon går i kors just nu. det betyder bara en sak - sängen. får ryck på mina cpkatter som springer runt i hela lägenheten som idioter & jagar en kork! fyfaan va drygt! ska sova med hörlurar inatt så jag slipper höra på skiten ... godnatt.


nostalgi.



minns ni the moffats? 4 killar som va såååå söööta & fiiina när man va runt 14-15?
här är en låt som låg mej varmt om hjärtat när jag var fjårtiz *fnizz* haha :)

the moffats - miss you like crazy.


gokväll!

hemma nu från en supermysig kväll med anki. saknar våra kvällar med bara skratt, massa skitsnack, godis & zappande bland dåliga kanaler. på nått sätt har vi ändå alltid underhållt varann oavsett hur tråkigt saker omkring kan vara :) hamnade hos ankis föräldrar innan med hundarna. satt där & bara pratade tills knotten överföll oss. tog en kort promenad & sen så när vi kom hem till anki skulle vi se film .. men ljudet funka inte, så det sket sig. slutade med att vi satt & pratade bara. och runt halv 1 så drog vi in med takida på hög volym till eksjö & hämtade roy som va mer nykter än va vi trodde han skulle va :)

nu sitter jag här. rosa playboytofflor på! funderar på att städa nu. haha :)


jag trodde kärlek som din, var lätt att fånga nu.


inte fan har man tid att sätta sig och ta det lugnt inte. neee. däckade runt 5 imorse när jag var klar med sovrummet & hade pratat klart med mattias. anki ringde & väckte mej vid halv 12. död? eh, ja. varit i nässjö och snurrat runt. köpte lite alkohol inför ikväll, nya vita tygskor, en tröja, och sen storhandlade jag så jag har att äta hela månaden ..  :)

är hemma nu och ska in i duschen snabbt som attan. kanske blir eksjö & hotellet ikväll. det märks. anki vet inte riktigt hur hon skulle göra. och jag festar inte utan henne. men det är gött att ha saker att göra hela tiden för då slipper jag tänka på massa som gör mig ledsen... men man har fan inte tid att hålla det städat när man är ute och ränner .. haha :) får bli ett senare problem.

dusch nu iallafall. bye.


angelica.



för att du är du.
för att du är min bästa vän.
för att vi kan dela tystnaden tillsammans.
för att vi alltid finns där för varann.


quote.

Samanta: The good ones screw you, the bad ones screw you, and the rest don't know how to screw you.

Miranda:
The only two choices for women; witch and sexy kitten.
Carrie: Oh you just said a mouthful there sister.

Carrie:
Don't give me a diamond, just give me a big closet

Miranda: [at a bar, drinking Cosmopolitans] Why did we ever stop drinking these?
Carrie: Because everyone else started.

Miranda: [to the girls] how often do you "color"?

Carrie: i won't tell you how often, but when Big colors he rarely stays in the lines.

Samantha: Color? well i can't color enough. i would color all day everyday. If I had my way I'd use every crayon in the box.

Miranda: [ to steve]: let's get it over and done with.







I was carried away.



å herrejävlar i helvetet alltså! "sex and the city - the movie" var den absolut bästa filmen jag nånsin sett. och jag skojar inte. jag hade gåshud över hela kroppen från första minuten i filmen ända in i slutet. och det har aldrig hänt mig innan. jag skrattade så jag grät. och jag fällde några tårar också, när det blev lite för .. sentimentalt. och allt som carrie får gå igenom.. sjukt jobbigt. och.. ja, alltså hela filmen.. jisses. spechless. bästa filmen ever! gooosh!

gjorde bort mig i biosalongen - like always. men det är ingen lyckad kväll om inte jag tabbar mig. råkade på nått sätt skaka om colaflaskan, så när jag skulle öppna så skummade det över - över min väska, mina skor, mina kläder, mitt godis .. golvet. i början av filmen dessutom. och eftersom det lutar där, så rann det ju ner .. säkert på andra folks väska osv. jag stack kvickt därifrån efter filmen. jävla klantarsle.

well, om ni inte sett den - gör det förhelvete!!!! lätt att jag ska köpa den när den kommer ut på köpdvd. utan tvekan. och se den om & om & om & om & ... ja, ni fattar. se den om & om igen som jag gjort med serien. ha :)



"I know i screwed up - but I love you forever"

"ever thine. ever mine. ever ours"

"i love you. but I love me more"

så kan det gå, när inte haspen är på.



förra sommaren - 2007 - falkenberg, nyinflyttad i huset.
förlovad - hade allt med n - kär och lycklig. på jakt efter jobb.
har världens goaste vänner ( men då hade jag dock inte blivit bra vän me mariagum än )



sommaren -  2008 - bruzaholm - inflyttad här sen 2 månader tillbaka.
singel - krossat hjärta - vill ha någon jag inte kan få. på jakt efter jobb ( still.. )
har världens goaste vänner. yoda är mannen i mitt liv. finns fan ingen annan.


jag önskar jag kunde byta liv med mig själv där jag var för ett år sen.
fast jag vill inte ha n. men jag vill d. för jag är sjukt kär i fanskapet fortfarande...
jag vet att jag kommer må bättre snart. för jag är faboules, och om d inte vill ha mig
är det hans lost. inte min. men jag hade gått igenom eld, bara för en dag till med han...

jag är ung. jag har hela livet framför mig.
"i'm gonna smile because I deserve to." 

en bild.



"hallå"

hallelujaaaah



kate voegele - hallelujah.

tjaaaa'rå!


ursäkta min dåliga update. mitt trådlösa helvetesinternet har fuckat sig. så jag måste använda världens kortaste nätverkssladd som gör att jag måste sitta i hallen i min fåtölj och skriva. så eeh, nej. jag har fått andra saker att göra.

idag har jag varit inne i stan på månadens möte. sen hann jag inte mer än så. sen drog jag hem igen och har varit igång och fixat i sovrum/walk-in-closeten .. är långt ifrån klar, men det är meningen att jag ska ha något att pula med hela tiden så jag slipper sitta & deppa över what's-his-name .. BLÄ!

ikväll ska jag ÄNTLIGEN få se på sex and the city filmen. fatta att jag längtat eller?! jag och anki ska in vid halv 7, stå först i kön & sitta på dom bästa platserna där inne. mwahaha. fan, jag känner på mig att jag kommer älska den. iiih!

nu ska jag ta mej en promenad i regnet med mina bebisar & sen hoppa in i duschen. tjingeling.

neeej!

JAG HATAR MITT INTERNET!!!!!!!!!!!

mongobaaaaaarn!


en bild.



ja, just det. när man inte har något bättre för sig så...

quote.



"There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up."

hallelujah.



FYFAN va dåligt slut det var på säsongsavslutningen av one tree hill. blir nästan lite irriterad! grr!
oh well. nu är den serien också slut. nu har jag gått igenom både grey's anatomy & one tree hills sista säsongerna på 1 ½ vecka. i have no life. really, i don't.

nu ska jag städa. yes, klockan är 3 på natten men whatever. jag ska va uppe tills ikväll & måste hålla igång så jag inte däckar.. hoppas på att min skallebank snart försvinner dock. ööh. not fun.

ska pussa på mina 2 sovande bebisar här brevid nu & sen sätta igång.



" - do you ever miss me?
- of course i miss you. it's all I do."


GRRR!


stephen colletti a.k.a chase 'one tree hill'
FUCK ME, HE'S HOT.

hahahaha :)

Joey : You can't just give up! Is that what a dinosaure would do?
Ross : What?
Joey : Dude, I'm just trying to speak your language


kan det bli mer sommar än såhär?


onsdag kväll.



aah jag fyller denna bloggen med one tree hill bilder atm. men det får ni leva med :)
hur är läget då? jag vaknade vid 17 idag. sinnes. med migrän dessutom. men ja,
nu ska jag va uppe till imorgon kväll utan sömn. för på fredag ska jag på möte inne
i stan vid 11. då gäller det att va pigg. måste vända tillbaka dygnet nu om någon
ringer in mig för jobb ju! ska förmodligen jobba några timmar den 9 juli iallafall.
anki har fixat, på ett dagis i hjältevad. bättre än ingenting. men ska kolla upp om jag kan
få praktik eller liknande nånstans.. så jag kan få in en fot nånstans.

ikväll blir det dom sista avsnitten av one tree hill. suuug att det snart är slut. ska snart göra
middag också. sen middag för er, tidig för mig. stuvade makaroner & falukorv idag. gott!

sen blir det att se på "27 dresses" :) någon som sett den & kan säga något om den? sen ska jag
städa. och ja, skriva det där fucking mailet, så jag kan gå vidare med mitt liv nångång...

vad gör ni ikväll?

i just love it.


inte konstigt att man inte kan låta bli one tree hill. händer
så mycket spännande grejer nu. hoho. ska se ett avsnitt
till innan jag somnar. ska ut me bebisarna & sen lägga
mig och se ett avsnitt till i sängen. imorgon blir det inget speciellt ...
det är det aldrig.. ska träffa ankigumman. behöver henne som fan
nu. sen ska jag försöka städa, och ja. skriva ett mail som aldrig blev
skrivet inatt. men men .. vem har bråttom? hm.

har varit duktig med bloggningen idag, tycker ni inte? :) bloggat
som attan ju. well, jag har ju inte mycket till liv längre, så ..
det märks i bloggen ^^,

najti.


"Peyton! It's you. When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you. It's you Peyton."

OTH FTW!



missy higgins - where I stood.

är helt hooked på one tree hill atm. OOH. är på avsnitt 8.
10 more to go. ohohoh! längtar tills 1a september då säsong 6 kommer :)

ser du på one tree hill?

kung fu panda!



uttråkad as hell, men ändå sitter jag här & inte gör något åt det. tänkte göra lite krubb och äta det framör 'kung fu panda'.. mums mums. sen blir det 'one tree hill' som vanligt. säsong 5 är ju så fucking bra. eller ja, alla säsonger är bra när det gäller OTH men ja, ni fattar. och lucas är SÅ HET. hottie hottie.

filmtips? SÄG TILL MIG!

hayden goes brown



hayden palsternacka som brunett. är det något som passade henne?
jag tyckte det va råhett på henne!

hissar vi, eller dissar vi?

3 till...

Två killar ~17 sitter på ett café och diskuterar "Parlamentet".
Kille 1: Fatta vad härligt att vara Björn Gustafsson ändå!
Kille 2: Jaa, att vara så sjukt rolig och populär måste vara grymt. Dessutom är han jävligt söt också.
Kille 1: Vad sa du?
Kort tystnad.
Kille 2: Fatta vad mycket brudar man skulle få, sa jag…

Ett par ~20 diskuterar huruvida de ska duscha när de kommer hem innan de senare under kvällen ska bort någonstans.
Killen: Men då kan vi väl duscha hos mig innan vi åker?
Tjejen: Nä, men jag har inga grejer…
Killen: Men, det spelar väl ingen roll?
Tjejen (irriterat): Men jag har ju inga grejer med mig för det säger jag ju, och jag vägrar gå ut utan mina ögonbryn, no way!

Två killar ~14 går in i biblioteket och försöker få en ledig dator. De går fram till en och loggar in. Snart blir de förvånade.
Kille 1: Shit asså, det finns inget Internet på den här datorn!
Kille 2: Fan, vi måste ladda ner Internet för att det ska funka då.

gotta love tjuvlyssnat.se

snorar du på mig?

hur luktar rent tyg?

bar ut henne?

HEJ PAPPAA!

ica nära.

vegan på engelska.

mandeltårta.

jag klämmer dina finnar.se


i en pissoar en lördagskväll.


En pappa ~35 och hans barn ~4 står utanför Burger King.
Då kommer en man förbi, som pratar i telefon. Plötsligt säger mannen "hora" till personen i andra änden av luren.
Barnet (när det har gått en stund): Vad betyder hora?
Pappan: En bil som pappa har köpt.


En man ~40 och en kvinna ~30 står i kön till kassan.
Kvinnan: Jag behöver gå på toa. Var finns toaletten?
Mannen: Man har inga toaletter på banker.
Kvinnan: Varför inte?
Mannen: Du vet rånrisken.
Kvinnan: Vem skulle vilja råna en toalett?


Tjej ~14: Åh, vet inte vilka glasögon jag ska välja. Alla är lika fula, vad tycker du?
Tjej ~16: Ja, alltså det beror ju på. Är du närsynt eller långsynt?
Tjej ~14 (fundersamt): Hmm…Trångsynt tror jag!


En engelsktalande tjej ~25, försöker beställa från tjejen i kassan ~20.
Tjej ~25: What is it.. I mean.. in the burger?
Kassatjejen: What?
Tjej ~25: The meat, what kind of meat is it?
Tjej i kassan: Öhh.. it's a.. ehm.. (vänder sig om) Malin, vafan heter det? (vänder sig tillbaka snabbt igen) Jo, it's a MUU!


Två alternativa fjortisar står och kollar på trosor med olika stjärntecken skrivna på engelska. Längst fram hänger kräftan. Tjej 1 tar fram ett par.
Tjej 1 (äcklat): Asså, seriöst. Vem vill ha ett par trosor som det står cancer på? Fett ofräscht
Tjej 2 nickar instämmande.

 

Kille 1 ~15 (stryker sig över låren): Alltså… jag har en sån sjuuuk träningsvärk i benen.
Kille 2 ~15: Vadå då?
Kille 1: Alltså, jag cyklade hela vägen till min stuga i helgen.
Kille 2: Jaha, vadå, är det långt eller?
Kille 1: Aa… det är typ 3 mil.
Kille 2: 3 mil? Är det enkel väg då eller?
Kille 1 (osäkert): Nä… alltså… det är 3 mil.
Kille 2: Ja, men är det enkel väg eller?
Kille 1 (osäker tystnad): Nä, det är grusväg!


Tjej ~18 och kille ~20 sitter bredvid varandra på bussen och killen läser en tidning.

Killen: Haha, det finns ett handbollslag som heter Flensburg.
Tjejen: Jaha?
Killen: Men… flens
Tjejen: Vad är det?
Killen: Det är sånt där äckligt killar får på snoppen när de inte tvättar sig…
Tjejen: Men usch.
Killen: Vad kallas det när tjejer inte tvättar sig ordentligt där nere?
Tjejen: Vet inte… feminism kanske…


En tjej och en kille ~ 16 står i en tunnelbanevagn och leker "tumkrig".

Killen: One, two, three, four, I declare a thumbwar…
Tjejen (fyller i): Five, six, seven, eight, I used this hand to masturbate!
Killen (efter en stunds tänkande): Äh, jag kör ändå.


En pappa är ute och går på gatan med sin son ~5.

Pappan: …ja men ska du bli polis så måste du vara uthållig.
Sonen: Ja men jag är uthållig. Igår sprang jag in i väggen 17 gånger utan att säga ett knyst.


när man är uttråkad och behöver sig ett skratt är tjuvlyssnat.se sidan man ska glida runt på seruuuu!

BAKA !


bakelibaka en liten kakelikaka! nu blir det baka negerbullar. oyesyes.
har ni något bra recept? isåfall skicka till meeej! jag sörjer, så jag får faktiskt äta massa sånt här i veckan.

palla bry sig..

bättre kan man inte säga det.


haha :) söte.

"du förtjänar det bästa gumman! om det gick skulle jag köpa en kille åt dig på blocket"

/ mariagumman.

fett sent.



idag vakna jag fett sent.. runt halv 4 nu på eftermiddagen. men sen somnade jag väldigt sent imorse också, så det förklarar saken. hittade en äckelfästing på min arm när jag låg och drog mig i sängen så nu kliar det på hela fucking kroppen. hatar dom. så jävla äckliga små kryp. FY!

har migrän nu också känner jag :/ funderar på att lägga mej i sängen igen, slå på one tree hill & äta chokladbollar. NIGGABULLS! ska ut med mina bäbisar först och lite sådant, men ja, sen blir det nog sängen.. pallar ingenting. så trött på mitt liv just nu. blä. nån som kan köpa mej ett nytt liv eh? ja.

oh my goodness.



eeeh.. vet inte om jag ska skratta eller gråta. finns inte så mycket jag kan säga om henne...
stör mig på hennes jävla speglande hela tiden och hur hon håller på me sitt hår..,

"gå å lägg er i tid... för det gjorde inte jag.. eeh.. igår.. eeh.. aja. hejdå"

hur fan kan ugnen börja ryka när man gör müsli? man använder INTE MJÖL i müsli ELLER UGNEN... bah. ja. det e ju bra att jag inte är den mest korkade bruden iallafall. HAHAHAHA LOL!

yoda.



jag har bestämt mig. angående yoda & allt detta med att sälja honom.

jag tror jag har gjort rätt val.

det blir mycket jobb. mycket träning.

men att låta han gå, efter allt stöd han gett mig.
efter all glädje och alla svåra stunder som han funnits där..
nej, det är bara idiotiskt.

älskar min bebis ♥

men picasso & louis måste jag låta gå. dom trivs inte här.

indeed.


satc.



har alla sett den utan jag eller? ska se den först på fredag. längtar ihjäl mej.
har bara fått höra massa bra om den. då längtar man ju inte mindre. nej, inte alls...

efterlysning.

jag efterlyser K A T T I S !

har någon av er sett henne? hmmmm...

en lista.

Har du rökt? mhm.
Har du snusat? jo. mer när jag va yngre, men ja.
Har du legat i sängen brevid en tjej? hahaha afan.
Har du blivit slagen allvarligt? mm, det har jag.
Testat droger? yeps.
Hatar du någon? japp. hatar är ett starkt ord, men jo, det gör jag.
Har några av dina vänner svikit dig? jepp. men det va när man va yngre. nu har man dom bästa.
Vad har du haft för djur? gah. vandrande pinnar, fiskar, marsvin, hamstrar, kaniner, katter, hundar.
Favvofärg; blå, röd, lila, svart, röd, rosa.
Har du en bror? nope.
Naturlig hårfärg? mörkblond. ful jävla färg enligt mig själv.
Surfa/snowboard? surfa ffs. sommar, sol, stränder.
Kan du mer än två språk? eeh. ööh. jag kan engelska och svenska. det enda typ.
Har du vart med om en olycka? hm. jo. eller beror på vad man menar med olycka. ryggskott och skadat foten så jag har fått åka in med ambulans.
Har du träffat en kändis? yepp. en del.
Har du lekt anden i glaset? haha, many times as a little gurl.

klipp från midsommar.



angelica diskuterar. & vi lyssnar.



diskussion om takida, våra fina sångröster .. ursäkta mitt snuskiga språk i slutet.



roy är på G.

måndag kväll.

dryg dag.

jag har raderat alla bilder. alla nummer. alla sms. allt.
om det ändå var så lätt att radera dig ur mitt liv också. och mitt minne.
you are a hurtful thing.

angelica är underbar. kom & tog ut mina hundar på en promenad innan. sen var hon här en stund. vi bara stod. tysta. hon visste att jag skulle prata om det om jag kände för det. men hon vet va jag känner. hon vet hur dåligt jag mår. men hon vet när jag är redo att prata om det. älskar dej. tack för ditt stöd gumman.

one tree hill maraton ikväll av säsong 5. 15 avsnitt to go. så, det är bara att köra på. allt för att slippa tänka på den jävla idioten.


årets sommarplåga 2008?



jag tycker låten är .. annorlunda. därför den är bra. hahaha :) killarna verkar ha skön humor. skoj med sånt.

...

 I'm going to live my life
Like every day's my last
Without a simple goodbye
It all goes by so fast

And now that you're gone
I can't cry hard enough
No I can't cry hard enough
For you to hear me now

I'm going to open my eyes
And see for the first time
I've let go of you like
A child letting go of his kite

There it goes up in the sky
There it goes beyond the clouds
For no reason why
I can't cry hard enough
No I can't cry hard enough

For you to hear me now
I'm going to look back in vain
And see you standing there
When all that remains
Is just an empty chair

And now that you're gone
I can't cry hard enough
No I can't cry hard enough
For you to hear me now


ikväll rasade allt. och mitt hjärta ligger på golvet, nertrampat och i miljoner biter. jag har gett upp allt som har med kärlek att göra nu. det finns inget som heter "äkta kärlek".

du var ett misstag.

vi.



för att du är min bästa vän.
för att du får mitt att le.
för att du får mej att hoppas.

för att du får mej att fortsätta vilja andas...



evig vänskap.


:)


stressig söndag.



hemma i lilla bruza igen nu. blev stressigt imorse i finsjö. eller ja, "imorse" är väl fel ordval, but anyway.
vakna nångång runt 12.30 & satte på mobilen. anki hade skickat sms om att dom åkte nu, vid 5 i 12, dvs, dom skulle va hos mej närsom. fick stressa på mej kläder, smink & slänga ner all packning i väskan. men jag hann. iof hade dom kunnat vänta, men vad jag uppfattat det som är inte roy så sugen på att vänta. haha.

nu e jag som sagt hemma. ska städa hela jävla dan. ska inte sluta förrän jag är klar. för nu när jag äntligen har lusten till det tänker jag inte slösa bort det genom att sitta här. så nu ska jag göra en spel-lista med lite glada låtar, så jag inte går runt och deppar. bilder kommer efter jag är klar. ni har ju inte fått se bilder på lägenheten än! dom kommer. och ja. även på hultsfred. haha. sorry att jag är sego.

midsommar ' 08



som ni ser själva hade jag en ganska lyckad midsommar. det är skönt när man får saker att göra hela tiden så man håller sig sysselsatt. då tänker man inte lika mycket. som sagt, det blev ganska mycket alkoholintag igår, mycket god mat & mycket chips. dansade en del också. roys pappa är rolig som fan så honom buggade jag med... haha. men fy, det va knappt att jag hängde med.

åt massa gott. värsta flintasteken. hade ju planer på att försöka få i mig hela för jag var SÅÅ hungrig. men det gick inte så bra. haha. däremellan var det ölspel, massa chipsätande, och sen ramlade en gubbe in i förtältet och drygade sig som fan... jag höll på att spy, seriöst. det var uppe i halsen & vände typ... sen var vi nere och dansade till nått kasst jävla .. band. men det va ganska söta killar att kolla på O_o

i hopp om att slippa se en viss tomas idag, som jag träffade igår så har jag undvikit gunnarsö camping & är nu hemma hos mina föräldrar i finsjö & hälsar på. ska kanske in till stan ikväll igen. beror på om anki orkar hämta mig här ute i skogen. ska stanna här tills imorgon, då dom hämtar mig & hundarna på vägen hem till bruza.

åskat & regnat som fan har det gjort... småskurar. läskigt med åska :| är bara mysigt om man är med rätt människa.

japp, så var det me den midsommarn. nu ska jag se på grey's anatomy, och sen ta en promenad med hundarna, och mamma. ha :)

bästa komplimangen igår ;
"du är snyggare än tåget. du är snyggare än tåget mellan eksjö - nässjö" hahaha.






ja. just det. glad midsommar.



va roligt det är att logga in och ha 0 kommentarer... sååå skoj att blogga då. wii. ehm.
sitter & väntar på att vi ska åka. hostar mer än nånsin idag så jag är inte på så bra humör. not yet iallafall.
sitter och saknar så mycket att det gör ont :[ why do this things happen to me? going crazy...

well, nu ska jag slå ihop laptopen. vi lär höras imorgon, när jag är i finsjö. byhåla #1.

trevlig midsommar på er! eller något liknande...

GURGEL!

fyy va jag snörvlar ikväll. är helt röd under näsan... :/ skitdrygt! aja, jag har iallafall lyckats ta mig in i duschen efter många dagar.. och lyckats städa lite till. men jag har ingen lust till nått fortfarande. när ska lusten komma tillbaka egentligen?! herregud.. har fan inge tålamod what so ever. jag vill ha han NU. inte sen. JO. säkert sen också, men .. NU!  jävla män ...

pratat med exet johan ikväll ( : anki hjälpte mig leta upp honom på eniro. vi var tillsammans i början av 05. var inte tillsammans länge, men vi höll på lite efter det också, där på sommaren. är fortfarande bra vänner, och saknar han ibland. han är väldigt speciell. haha. tänkte träffa honom när jag ändå är i oskarshamn. så det ska bli skoj att få se hur han har det nu, hur han ser ut osv : )

hostar som fan. jäkla rethosta. blir tokig. är fan bara irriterad hela tiden just nu... bara grubblar en massa, vilket inte alls är bra. fyfan .. men jag är tydligen inte den enda. alex grubblar hon med. hahaha : ) well, nu ska jag ta mina bäbisar på promenad, sen blir det sista avsnittet av grey's anatomy & sen sängen. ska upp tidit imorgon & åka till oskarshaaaamn. poss!


i ren översättning...

handen har blivit utdelad
vägen har redan gåtts
det förflutna är det förflutna
jag kan inte komma ihåg vad som kändes

hjärtan har börjat brinna
tårar har fallit
huvud har kollat bort
och nu har vägen blivit "anspråkad"
(eller nåt, meningen går int att översätta claimed är ångest)

det är en ny dag så fokusera på den
låt misstagen bara vara
förlåtdet som är glömt
och uppskatta det som passar

i det förflutna spelade det roll
men idag gör det inte det
så lev för dagen
medans idag spelar roll



tack bobo för översättning. jag fattar fortfarande inte hans dikt... will i ever?

takida - curly sue.



OOOH, ÄLSKAR denna låten! och sångaren e ju SÅ HET.

huskvarna 22 augusti - längtar.

midsommar.


midsommar imorgon då. såå speciellt är det inte. eller?

vad ska du hitta på?
vad ska du äta?
vart ska du va?
ska du dricka?


 ( : mycke frågor.

jag ska förmodligen med anki, roy & swahn till oskarshamn. roy & anki skulle egentligen ha fest hemma hos sig. grillfest och sen dricka osv. men det blev ändrat och nu ska vi dit, som sagt, till deras husvagn som står där nere. blir väl att vi grillar och dricker lite. ska även hälsa på mams & paps som bor några mil därifrån. tänkte överraska dom ( :

ha en fin midsommar, vilket fall som.

men neeej...



jag saknar dig... ♥ 



öööh .. däckade runt 4 inatt. låg & vred & vände mig länge innan jag fann någon skön sovställning. vaknade runt halv 2 idag. känns ju mindre bra. men så går det när man går på sparlåga. ingen livsgnista öht just nu. tur att jag har anki som kommer och gör mig glad och skrattar lite .. i need that.

ska slänga in en maskin smutstvätt nu, dammsuga, diska .. städa upp här. får sätta på "GLADMUSIK" & hoppas det hjälper. pallar inte gå runt & deppa. dessutom har jag feber och oooont i halsen. min hals är jättesvullen. och däppt är jag också. och mensvärk. allt på en & samma gång. fun? not so much.

well, dammsugarn väntar.

britney look-a-like.

Chris Crocker måste vara antingen kär eller avundsjuk på denna man. Derrick Barry - för han är nog så lik Britney en kille kan bli utan en miljon plastikoperationer. Och det som är riktigt twisted är att jag tycker att han är skitgullig som sig själv. Utan smink och porriga Britney outfits.



derrick som sig själv.

special song.



lifehouse - broken.


"... and i will always see you walk towards me, when i hear this song.."


real girls eat meat.


jag diggar jessicas tröja. så sant så :)

tankar & funderingar.


jag har tänkt mycket på livet idag... jag blir förbannad över att det inte finns garantier över vissa saker, inför framtiden. men det gör det inte. det finns ingen garanti för något. din kille kan lova dig saker, men det spelar ingen roll för det finns ingen garanti på att han alltid kommer hålla det. det finns ingen garanti på att du kommer leva om 2 veckor. det finns ingen garanti på att du och din evigt bästa vän kommer vara din evigt bästa vän om 5 år... och det finns absolut ingen garanti på om han kommer finnas där, när han är redo, och man har väntat på honom. man kanske väntar förgäves. eller så är det värt det...

framtiden skrämmer mig. något sjukt. jag blir livrädd när jag tänker på framtiden. ändå så spökar det i mitt huvud ständigt. ibland så gör den mig glad. och som nu, så skrämmer den skiten ur mig! ganska sjukt hur mycket huvudet kan bli knullat om man tänker alldeles för mycket. just nu går min hjärna på högvarv och jag gör inget annat än att grubbla. jag har inte bestämt mig för nånting och det gör mig tokig. hur fan ska man kunna bestämma sig när man inte vet hur fan det ska se ut i slutändan? om jag visste, skulle det va så jäkla mycket lättare. va trött man blir ...

jag går runt som levande död här hemma. det är skitstökigt här. dammtussar i vart & vartannat hörn. tvätt, hela mitt sovrum fylls med kläder på golvet.. ja, det ser ut som dammsugarn spytt.. och jag har ingen lust eller ork till nånting. jag ligger bara här i soffan med mitt täcke & deppar till massa avsnitt av grey's anatomy & one tree hill. blir inte direkt bättre. men jag känner mig inte alls på topp. känner mig inte ens halv. jag saknar honom något förbannat. och det finns inget jag kan göra åt det. jag måste backa. men så jäkla svårt när hela kroppen värker efter honom...
ska försöka städa upp det mesta här imorgon. vet att jag själv mår bättre när det är fint och städat här hemma. men när jag väl har fått städat kommer jag åter gå tillbaka till soffan, deppa över honom & hoppas på bättre tider ..

jag hoppas verkligen väntan är värt det i slutändan... it better be.


qoute.

" the thing about addiction is, it never ends well. because eventually, whatever it is that was getting us high stops feeling good and starts to hurt. still, they say you dont kick the habit until you hit rock bottom. but how do you know when you're there? because no matter how badly a thing is running less, sometimes letting it go hurts even worse. "

- meredith grey.


pick me.



inatt så är det 'grey's anatomy' och duntäcket som gäller. har städat & småplockat här idag, men är långt ifrån klar. ska fortsätta efter några timmar sömn tänkte jag. hoppas på att må bättre när det gäller både foten & magen/ryggen imorgon. sitter & smsar lite med qna som jag börja snacka me i lördags, genom alex lur. rolig kille :) men mer än så blir det inte tror jag. jag ska inte släppa in några killar i mitt liv nu. pratat länge med emma om det, och vi båda tror det är bra om jag är singel ett tag, så jag bearbetar det jag hade med nicke. men jag vet inte.. vi får väl se vad som väntar i framtiden. framtiden är om 10 sekunder .. framtiden är om 2 dagar. . om 2 veckor.. ja ni fattar. whatever ..

dagen har varit soft. eftersom jag är helt utslagen efter helgen, så .. ja, jag har tagit dagen som den kommit. slöat vid datorn/ i sängen.. pallar fan inte så mycket annat. städar, tvättat, lekt med djuren.. blabla. sånt där tråk ni vet. gnällt på mig själv för jag har haft så ont överallt. illa. haha :) näepp, nu blir det mer grey's anatomy. men först blir det promenad med mina darlings. & ja, inlägg om hultsfredsfestivalen kommer.. så småningom.

"pick me. choose me. love me"

gör som havet.



har ett rum jag inte har någon aning om vad jag ska ha det till. mitt databord står där inne, men jag använder det inte. och bäddsoffan. men det är i stort sett allt. jag vill göra mycket i det rummet. men då måste man ha pengarna till det också. men .. har ni förslag på vad man kan ha rummet till? det är för stort för bara ett gästrum. det ligger lite avskilt från resten av lägenheten också .. och egentligen behöver jag bara ett vardagsrum och ett sovrum. men nu har jag ju det rummet också. så ni får gärna komma med förslag :) hjälp nu!

hemma från hultsfred.







kom hem igår på eftermiddagen men pallade inte blogga. bakis som en jävla svin & ont. fick städa snabbt för mamma & pappa kom senare runt 20.00 med mina älsklingar. var så mys att träffa dom igen! :) dom blev så glada så dom kissade på sig. tss. mams & paps stannade till runt halv 12. när dom åkte hem så var jag själv och hade inget å göra, för första gången sen i torsdas när allt hände. det va lite jobbigt och jag fick försöka låta bli att gråta. jobbigt.

anyway, hultsfredsfestivalen'08 var askul! dock var jag ju bara där på lördagen, men nästa år blir det alla 3 dagarna. lätt. dock ställde ju linkin park in! pga sjukdom. fan va förbannad jag blev! bah!

aja, jag ska skriva om allt sen, för nu ska jag städa upp här, som fan. har svinont i hela partiet från brösten till midjan. kan knappt sitta :S vetifan va det e. om jag skrattat för mycke, eller.. jag vetifan. ONT gör det iallafall..

jag ska på hultsfredsfestivalen.


vakna precis. blev lite senare jag kom upp än va jag egentligen skulle upp.. aja. åker om en timma och måste packa. och sånt shit. har fan inget lust dock tack vare allt som hänt senaste dagarna. ont i halsen har jag också. ska jag skratta eller gråta? jag vet inte. jag tar ett glas cola och tiger istället.

ha det bra. jag återkommer imorrn.


36



ny lag.



om denna lagen går igenom tar jag livet av mej själv.

privatliv? nej. inget alls längre.




förövrigt mår jag skit. skitdag. skitliv. skitkärlek.
jag saknar honom så jag blir tokig. fan va jobbigt. grubblar som fan.  också. blir det bättre av att jag gör det? NEJ, men ändå kan jag inte låta bli...

ska lägga mej nu. charlotte hämtar mig vid 10 imorgon och det ska göras en del innan dess också, så om jag ska få någon sömn över huvud taget måste jag lägga mig nu.

önskar bara han låg brevid .. men samtidit önskar jag att jag inte ens fått sova me han. för nu vet jag hur mysigt det är. och jag vet att jag inte kan få det just nu...  vilket gör att jag känner mig miljoner gånger ensammare.

ja. jag orkar inte ta det som hänt. men jag är singel igen. så var det me det. och imorgon blir det hultsfred och då ska jag supa skallen i bitar så jag slipper känna just då. yepp, sånt är livet. tur att man har sina vänner som finns där i vått å torrt.

panta förlovningsring.



vart kan man panta in förlovningsringar nånstans så man får pengar för dom?
någon som vet?

... heartbroken.

forever is already over.
or is it? only time can tell.


his heart, my world
.


10 dagar kvar!




Dags att plocka fram Louis Vitton-väskan och Manolo Blahnik-skorna och på nytt ge sig ut på New Yorks gator tillsammans med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. De är tillbaka! Och den här gången där de verkligen kommer till sin rätt, i större format på bioduken…

Sarah Jessica Parker spelar huvudrollen som Carrie Bradshaw, en ”sexualantropolog” för att använda hennes egna ord, som ligger bakom tidningskolumnen ”Sex and the City”. Idéerna till kolumnen hämtar hon ofta från sitt och sina tre bästa vänners liv; snälla och välartade Charlotte (Kristin Davis), tuffa Miranda (Cynthia Nixon) och partypinglan Samantha Kim Cattrall). Filmen tar vid där den Emmybelönade tv-serien slutade. Carrie är tillsammans med Mr. Big (Chris Noth) och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve (David Eigenberg), jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry (Evan Handler) och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod (Jason Lewis) har blivit stor skådespelare. I filmen Sex and the City får vi följa de fyra väninnorna genom sex, kärlek och relationer i staden som aldrig sover.


jag längtar.




 





en bebis med snopp på ryggen.



bebis föddes med snopp på ryggen. härligt? hm.

kama sutra



erkänn, denna reklamen är fan bäst. hahaha :)

imorgon lämnar jag falkenberg.


onsdag och sista natten i falkenberg innan man beger till hemåt igen imorgon 15.37. ska bli skönt att komma hem till min lägenhet, till mina djur, till min säng. men jag kommer sakna min bästa vän här, och självklart bejbi. jag saknar falkenberg i största allmänhet. så jäkla mysigt här på sommaren ju. känns fortfarande som jag bor här, när jag är inne i stan & glider. så jävla tråk att man bor så många mil härifrån nu när läget är som det är. men maria & mikael kommer nog tycka det är skönt att slippa ha mig i soffan så dom kan få ha sitt sexliv ifred. hahaha :)

igår åt vi tacos & det var så gott så! senare på kvällen skjutsade gumman ut mig till årstad där jag hittade en grinig david vid datorn. men på natten blev det ändå ganska mysigt och vi hade en gosig natt. åkte ifrån han runt 17 ikväll , och jag saknar honom som fan redan. det gjorde jag så fort jag pussa han hejdå i pannan & gick utanför dörren ♥

ikväll har vi gosat, jag, maria & mikael. he. ätit panang gai från royal thai, och sett på "frusna män söker kärlek" .. hehe :) och någon kass film som hette "blackout" ..  se den INTE. skitfilm, verkligen. nu sitter jag här i deras gos-soffa & ska snart sova. tänkte slänga på "andra avenyn" som vanligt innan dess. så bra ju.

har asont i ryggen pga bejbis skit-soffa och har ont i halsen pga hans jävla skit-fläkt. posetiv jag är va? ha. hmpf.

najti!

forever, 34

suck på dig.



kom tillbaka när du vet hela historien, lilla gumman.


att ge bort mina djur är det tuffaste val jag nånsin behövt göra. jag var tvungen att sälja 3 av mina älsklingar när det tog slut mellan mig & n, eftersom jag insåg att jag inte kan ta hand om dom själv. att inse en sådan sak, att ens älskling kan få det bättre på ett annat ställe, är väldigt starkt gjort och det är inte alla som inser det och låter djuren lida för det.

jag står i valet och kvalet om hur jag ska göra. att ens tänka tanken på att vara tvungen att sälja ännu fler, av mina bebisar gör att jag börjar gråta. det är ett väldigt tufft beslut och det kommer ta lång tid att ens komma med det rätta valet. funderar på att skaffa en fodervärd kanske istället, för yoda. men jag vet inte alls.

det finns mycket anledningar till detta, så kom fan inte å döm mig när jag mår sjukt dåligt över det jag kanske behöver göra. du vet ingenting.

inlägg utan bilder. skoj? haha.

bara för publishme-fittan inte funkar som det ska, så kan jag inte ladda upp någon bild. så ni får nöja er med ett bild-fritt inlägg. lär ändå inte bli så många rader.

slöat mest med maria & mikael. åt tacos ikväll. bejbi skulle också vara med, men blev inte så, för han mådde inte bra så jag lät honom sova vidare. ska över till han om en halvtimma ungefär och spendera natten där med honom. sista natten tillsammans, sen så ska jag va sista natten hos maria & mikael. det är nog bäst, med tanke på att vi skyndar långsamt, eller vad man ska säga.

hultsfredsfestivalen snart då. på lördag. längtar. jag & anki ska ha så jeffla kul! men jag längtar mest efter mina älskade djur. vill spendera så mycket tid jag kan med dom nu, eftersom jag förmodligen e tvungen att sälja både en hund & en katt. jag får se hur det blir. eller så säljer jag alla katterna. måste sälja några av dom iallafall, vilket jag mår skit över, verkligen, men vad gör man? CP.

vädret suuuger idag också. idag blåser det som fan och det har regnat lite också. till skillnad mot hur varmt det varit dom andra dagarna så är det inte alls kul väder ute. FY. hoppas på bättre väder till helgen. vill inte gå på festival i ösregn.

sitter och ser 'scrubs' just nu och ska snart ringa emma och snacka lite skit innan vi drar till buschen - årstad. men där är min älskling och det är det som är det underbara :)

ha en fin kväll.

jag älskar dig.

BRA!



jag har fastnat för refrängen totalt. oooh! insnöad.

get's me anytime!


på tal om ingenting.

sågs på tv ikväll;

det är sagt att ögonen kan ploppa ut om man nyser med öppna ögon.

1. hur ofta nyser man med öppna ögon?
2. är det ens möjligt?




vad tror ni?

maria.r









hon kommer alltid vara min allra bästa vän ( förutom min anki )
bäst är du gumman! ÄLSKAR DIG.

Därför är det bra att vara kvinna.

1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett hugg.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt. 18. Vi har förmåga att klä oss själva. 19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden. 20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna. 21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

update from falkenberg.

med begäran från emma, bland annat, så bloggar jag nu .. :) har inte haft tid att ens röra vid tangentbordet hemma hos bejbi, och där har jag ju ändå en egen dator att peta på. men jag petar hellre på honom! :)

spenderat helgen hos bejbi, som sagt. i fredags så hämtade vi honom & åkte till ätran & fiska. jag och maria satt med neo på en bänk & snacka massa skit, medans david & mikael fiskade, och fastnade med kroken lite här & där i vattnet. på vägen tillbaka till maria & mikael åkte vi till ica, och vem springer man inte på, om inte niklas föräldrar. dom blev ganska förvånade över att träffa mig tror jag. dom såg väldigt förvånade ut iallafall. var kul att träffa dom, även om det var lite .. pinsamt. höll ju david i handen också och dom undra säkert vem den nya var. jag saknar dom :( helt underbara är dom! på kvällen hängde vi hos maria och mikael, kolla tv och slappa bara. bejbi däckade nästan i min famn. han var skittrött. maria skjutsade hem oss till årstad och då slängde vi på en film och somnade tätt ihop i soffan i varandras famnar. mys! ♥

sen resten av helgen har vi mest degat. vi har legat & gosat mest framför filmer. sett på 'flood', 'mama's boy', 'tillbaka till framtiden' '10 000 bc' bland annat. sovit mycket på väldigt konstiga sätt. hans soffa är liten för 2, och baby tar lite för mycket plats när han väl somnat. men inatt så lyckades vi ändå hålla om varann hela natten. vaknade upp några ggr under natten av att han pussade på mig i sömnen och smekte mig över ryggen. finns det något mysigare?

inatt sover jag hos mariagum. har nog lyckats smitta både henne, neo och mikael. stackarna. dom somnade ganska tidit. jag ska också snart sova. lånar marias dator för min dator har fuckat sig! jävla skit! hatar datorer. har precis ringt baby och sagt godnatt. tänkte slänga på ett avsnitt av 'andra avenyn' innan jag somnar. vill sova med han ju ;/ godnatt.


maybe i'm perfect for you.


HAHA :)


( klicka )

emma är fan bäst. jag tror dom flesta vet va vi snackar om också :) höhöhö.


grattis sverige?


goddag på er. tydligen är det sveriges nationaldag idag. grattis? eller vadå? äh, orkar inte bry mig. har precis kommit ur duschen. eftersvettas som fan. sjukt varmt här ju. dööör! men nu är jag sminkad, fin & luktar gottgott så nu är jag redo för min älskling. Mwahahah :) tss.

mariagum står och sminkar sig nu & mikael spelar guitar hero. lillneo ligger & sussar gott. än så länge är det lugnt. jag är seg idag. sovit gott som faan i deras soffa inatt. mikael garva åt mig när han kom ur sovrummet. jag tror jag hade en rolig min när jag sov. haha.

idag ska vi iväg och hämta baby. sen ska vi fiska/grilla :) mys! ikväll vet jag inte vad som händer. skulle kanske med maria och mikael till mikaels mamma och äta där eller va det var? tror david ska med dit också. sen blir det årstad inatt hos älskling. ska bli myyysigt. får se va vi hittar på ;)

TJINGELING!

hey falkenberg.


nu e man i falkenberg dådå. det senaste dygnet har varit ganska .. omtumlande. he. nu är man officiellt upptagen igen då, eller vad man nu ska säga :) det var inte länge man var singel iallafall.

åkte hemifrån bruzaholm runt 17 igår. resan gick bra, och sällskapet var ju bäst, så det ska man inte klaga på. lite svårt att hitta mcdonalds bara på alla vägar. stackars maria. haha :) men vi var nöjda när vi väl hittade ett & blev mätta & glada. dom släppte av mig i årstad runt 22-23 och det va pirrigt som fan för mig när jag skulle träffa honom :$ men det gick bra. maria, mikael & neo hängde med in på kaffe. hahaha, låter så 'gammalt', men ja. sen när dom gått blev det massa kyssar, gos & kramar. kollade 'simpsons' & lite på 'what happends in vegas...' men blev inte att vi kolla så länge. vi hade annat bus för oss.  haha :)

somnade i varandras armar runt 4-5 imorse. hååård säng baby har, iallafall. bah! pajat min rygg totalt! vaknade runt 11, och sen har vi degat tillsammans i soffa och i sängen. somnade med hans huvud i mitt knä senare på dagen också. blir så trött av värmen. maria kom & hämta oss. så ikväll har vi spenderat tiden hos dom, i soffan :) ätit pizza & myspysat bara. trivs så bra hos maria & mikael också. bättre människor kan man inte hitta ♥ ( anki räknas också med där, såklart )

lämnade av älskling hemma i årstad för någon timma sen. och jag saknar honom redan fett mycket. ska sova på m & m;s soffa inatt :)   ÄLSKAR deras soffa. ska fan ta bild så ni får se på den! imorgon får vi se vad som hittas på. ska träffa baby iallafall. ska vara där under natten imorrn.
det är fest i hela falkenberg ikväll. studenterna gick ju ut idag, så när jag & mariagums körde hemåt så körde vi genom stan. tjockt med studenter på krogen. både jag & maria sa att nicke & jire lär säkert springa runt där & leta efter studentragg. hahaha. pfft. tragiskt.

dags för.. eh, soffan. godnatt.

ey, JESS,
ses i veckan?

tjaaa vaaaa

gud va trött jag är idag. maria & neo väckte mig redan 7.30 imorse... så det är läggdags för mig närsom.
drog in till eksjö vid 9tiden imorse. strosade runt på gatorna. jag köpte en matta till kattlådan, där all kattsand fastnar. sen blev det att vi åt på 'sunrise'. go' jordnötssås :) åkte även till movänta och badade fötterna. nostalgi på hög nivå. det ser ut precis som man minns det. där jag blev kär i claes för 10 år sen. där jag & anki sågs. där vi sprungit runt efter alla killar.. haha.

sen har vi mest tagit det lugnt. var uppe en sväng hos anki & roy å hälsa. sen var vi och gick en sväng. sen har vi bara degat. mycket pendlande fram & tillbaka om NÄR vi ska åka imorgon, men nu verkar det som det blir 15-16 på eftermiddagen. maria ska släppa av mig hos david, så ska spendera natten med honom hos haaan :) mys! nervöst nu. pirr i mooogen.

nu ska jag ta min medicin & fortsätta prata med älskling på eeemeeesseeeen.


nu är dom här!


nu är maria och mikael här med lille neo. dom anlände runt 7 ikväll.. senare än va jag trodde, men ja, nu är dom här :) mys! var så underbart skoj att se dom igen. jag kramade halvt ihjäl mariagums. hihi. mamma & pappa ramlade in någon timma senare och stannade fram till 23. var mys att sitta här och prata, allihopa tillsammans. dom tog med sig yoda & lady hem. gud va jag saknar dom, och dom har ändå bara varit borta 3 timmar från mig ;( cptomt här. man är så van att yoda skäller så fort han hör minsta ljudet. men nu hör man inte något. det är skönt också.

ska upp ganska tidit imorgon. är jättetrött. fick ju inte mycket sömn igår natt pga hostan så jag hoppas jag får mer sömn inatt. maria och mikael har intagit min säng med lille neo och jag sover i sköna soffan. imorgon blir det nog en riktig mysdag med dom. världens bästa vänner, dom 2!

1 dag kvar. vi ses 'imorgon' ju. IIIIIIIIIIH nervös nu som fan. det pirrar  i magen :) mys! lär dock inte bli mycket uppdatering alls under veckan jag är i falkenberg. blir nog fullt upp hela tin'. men men, jag kanske kan slänga in ett inlägg då & då beroende på vad jag gör och var jag är. får ju en egen dator hos david, så får väl blogga därifrån. jag får sno marias laptop ibland också. he.
nu ska jag slänga på ett avsnitt av 'andra avenyn' och sen sova. ha en fin tisdag! tjingeling!

SJUK!


jag mår verkligen sjukt dåligt idag. inte så kul när maria, mikael & neo ska komma, och även mina föräldrar... somnade inte förrän tidit imorse .. och jag hann sova.. en halvtimma. sen vakna jag upp, fick en host-attack som varade i 2 timmar. jag hostade så jag nästan spydde. lär säkert väckt mina grannar med min jobbiga hosta.. fyfan. och inte är det bättre för det. trodde jag hostat bort all fucking slem men icke... så jag har svinont i halsen idag & jag har även feber :/ passande. får väl ta det luuugnt dessa dagar nu. kanske blir bättre när jag får i mig något att äta. har inte kommit så långt än nämligen...

dessa dagar blir det kanske inte så mycket uppdatering. eller jo.. eller jag vet inte. det lär ni märka. nu ska jag återgå till surskallen malin på msn!

adriana lima



 

adriana lima i 'elle' .. love the pictures!

en klockren sommarlåt.



" .. & här kommer alla känslorna på en & samma gång... "


bobo!


någon som jag saknar just nu är bobo .. min bästa killkompis robin! vi har hållt ihop i vått & torrt sen jag var 13 bast. så det är snart 10 år! och i veckan så blev han trött på sverige, och bara stack. han stack till frankrike. han lova att höra av sig dagligen & det har han gjort. han verkar ha det underbart där & han har redan fått jobb & träffat nån brud.

all lycka till dig bobo. du är bäst !

utmanad.

blev utmanad av emma att svara på denna listan. gjort den innan, men är uttråkad, så kan lika gärna svara igen.

 


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
- har ingen bok i närheten & är för lat för att hämta någon.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
- ingenting.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
- sex and the city.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
- hm. 01,33 kanske? hade nästan rätt. klockan är 01.24

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
- lady som snarkar och mig själv som hostar.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
- rastade hundarna & slängde sopor.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
- pratade med tomas, och städade lite. satte igång en tvättmaskin.

8. Vad har du på dig?
- ett rött linne med vita prickar, bikiniöverdel och hotpants.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
- drömde mardrömmar. minns inte. sen så somna jag om imorse & drömde en cpdröm om mig & david. att vi sågs precis och var & handla i en jättestor affär. gigantisk! sen träffade han sitt ex och börja hångla me henne. sen fick han en dunjacka av mig och han gjorde en 7 åring på smällen och hon födde ungen innan vi hann gå ur affären.. och dunjackan tog david på sig och blev tagen av vakterna. CPDRÖM. berättade den för david precis efteråt och han garva som fan.

10. När skrattade du senast?
- för kanske 10 minuter sen när tomas sa en grej på msn.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
- hm. 4 bilder på vänner, en klocka, en stor tavla över soffan på en vägg & träd typ. en ljus-slinga. det är det enda jag hunnit få upp. ska få upp mer saker.. när jag orkar..

12. Har du sett något konstigt på sistone?
- hmmm.. ja. i onsdas såg jag en gubbe i eksjö som kuta förbi mig i bara boxershorts och strumpor. fan va jag glodde. jävla tokiga gubbe.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
- jadu. vet inte.. orka bry sig. det är bara att se glad ut och fortsätta svara. hahaha.

14. Vilken var den senaste film du såg?
- hm. 'bring it on 3, in it to win it' med malin :) bra film.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
- betala mina skulder. köpa en lägenhet utomlands nånstans. ge mina föräldrar massa pengar. shoppa loss som in i... spara massor. resa jorden runt. köpa en våning på manhattan med utsikt över central park... finns mycket jag skulle vilja göra.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
- jag har varit mytoman. den ni. när jag gick i lågstadiet, typ. och nej, jag är inte alls sån längre. det va la bara en fas. haha. höll i några månader. tss.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
- djurplågeri.

18. Tycker du om att dansa?
- jag älskar det! men då ska det vara till rätt musik också :)

19. George Bush?
- ja , han e het. mina blygdläppar vibrerar när jag ser han hahaha. pfft.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
- if i tell ya i have to kill you .. :)

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
- klart som fan. jag gillar inte sverige.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
- du får 2 dildos för priset av en. välkommen.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
- anki, malin, alexandra & sara.


still hot as hell


fucking förkylning



någon som kan ge tips på hur man får bort min förbannade jävla fittförkylning fort?
jag hostar så jag knappt kan andas ju. och jag kan knappt sova. skoj? ne, skulle inte tro så.

så hjälp mig! tips, tack!


nu har slampan åkt hem.




lugn söndag. nu ikväll mår jag cpdåligt. hostar ständigt. going nuts. nu har malin åkt hem ;/ bah. vi har haft en lugn dag i värmen. drog till sjön/dammen/whatever och solade nån timma eller två. vi skulle ligga där till kl 14 men rastlös som jag är så gick vi tidigare. var så sjukt varmt att sitta där & steka sig. stoppade fötterna i vattnet. skitkallt. haha. nu ikväll ser man hur mycket man bränt sig... mina axlar och mitt bröst är rött som faen. jag har frossa dessutom. skitskoj.

efter solningen var det lugnt. vi duscha, laga mat & såg på 'sex and the city' såklart :) sen drog vi ner mot stationen. tåget gick 18.08.. sa hejdå till gumman och gick hemåt. satt utanför och pratade med nicky i någon timma och gosade med hans valpar. han är iallafall trevlig, till skillnad mot hans vrickade brud .. sen har jag städat, tvättat, diskat. däckade i sängen ett tag och ja, vaknade upp och mådde bara sämre. så jag sitter & hostar så jag knappt kan andas... ska göra mig lite te snart & hoppa in i duschen. sen blir det nog sängen... ska upp tidigt imorgon och fixa med lite grejer. imorgon kommer ju maria & mikael + neo ;] woho!

pappsen & mamsen kommer på kvällen också & hämtar mina bebisar yoda & lady. fan va tomt det kommer bli utan dom. men jag uppskattar deras hjälp som fan. men gud va jag kommer sakna dom nu när jag kommer va borta en vecka.

hoppas ni haft en fin helg!

yes indeed.



fredagens bravader blev ganska lugna ändå :) men det var helt okey för eftersom jag är cpsjuk just nu så är det nog inte allt för bra att dricka för mycket heller. jag & malin var ju inte superbra på att göra drinkar, men vafan. dom dög. hahaha :) malin är inte lika kräsen som jag. tss. lyckad kväll iallafall. jag & malin satt & snacka skit mitt i natten, om allt och ingenting. friends for life, for sure.

    
 

igår tog vi det så lugnt det bara gick. eftersom jag inte fått så mycket sömn och min hosta var värre än nånsin så... jag tappade rösten många ggr igår och det lät som jag var i målbrottet. hahah. men maria tyckte jag sjöng fint för henne. malin stektes ju ute på balkongen typ .. på dan. jag dammsugade och svettades som en jävla ost i lägenheten. vi skulle iväg till cafét senare, men det va stängt. men vi var vid sjön/dammen eller va det nu är, och badade hundarna. på kvällen blev det UNDERBARA sex and the city, god mat och hårfärgning. vi somnade ändå ganska tidit inatt. jag drömde dock mardrömmar och sov dåligt. gick upp runt halv 6 imorse och drack 2 koppar the för halsen & pratade lite med baby!

idag åker malin hem ;( hon ligger & snarkar i min säng nu. hahaha. faan va hon kan snarka. tokig! vi ska bege oss bort med hundarna till sjön/dammen igen och lägga oss där & steka oss.  sen blir det att vi ska göra mat och malin ska fixa med det sista innan hon åker runt 18 ikväll :( fan, 5 dagar har gått sjukt fort.  ikväll ska jag ta det lugnt, planera lite med maria i telefon inför morgondagen & sen städa lite. vet inte om mamma och pappa kommer ikväll. dom ska ju va hundvakt när jag är i falkenberg.

tack malin för en gr8 helg! mojito! wihu!


hahahaha










my kind of humour ;)
klicka på bilderna för att förstora.

the ex-factor.


hm. wierd dag igår.. eller ja, iallafall på kvällen. fick ett samtal från n.. och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. fick iallafall skitdåliga nyheter om huset vi bott i. så vi har nog skulder ett tag framöver på det.. fy. sen var det ditten & datten om både det ena och det andra. jag uppfattade det som att han inte alls mår bra just nu. och han skulle ju självklart ha åsikter om att jag är kär i david. han drog till med några saker som fick mig  att bli totalt kall i hela kroppen. jag blev arg, förvirrad och framförallt SUR på n för att han inte ska komma med nånting öht nu efteråt. han sa att han var rädd om mig fortfarande osv... jaja. visa det lite bättre då ..

efter samtalet grät jag. för första gången på ungefär en månad, sen jag grät över n senast. men inte på ett dåligt sätt. jag saknar honom ingenting. nada. vi delade 2 ½ år tillsammans. ett liv. jag kommer minnas han som både något bra & dåligt, men mest dåligt, tyvärr, för jag vet nu efteråt att han inte var bra för mig. och jag var nog inte speciellt bra för han heller. men jag önskar han kunde låta mig gå vidare med mitt liv, och va lycklig, istället för att säga massa jävla bullshit om människor som jag älskar & som betyder allt för mig.

lycka till & jag hoppas du finner lyckan, så som jag gjort, niklas.
tack malin för ditt stöd. du är bäst.

bilder från sex and the city premiären

 

comments.

jag & malin satt & pratade om detta med anonyma kommentarer...

tydligen så är det svårt att stå för sina åsikter över internet. där man 'kan' vara anonym och inte avslöja vem man är. men det är förbannat fegt. om man har en åsikt - stå för den, även om det inte är något posetivt. jag märker  bara på bilddagboken hur elaka folk kan vara - hugga om ens utseende. vad får folk ut på det? vissa blir säkert jätteledsna, tar åt sig osv.

jag rycker på axlarna, garvar mest åt kommentaren och bryr mig inte. mänskan som skrivit vill förmodligen att man ska bli arg och bli ledsen osv, men palla bry sig om en främlings kommentar.

& remember ... jag kan fortfarande kolla upp er. idioter.

RSS 2.0