tatto.



något liknande vill jag ha på handleden.
detta är bara snabbt gjort nu osv, men jag är väldigt nöjd med det.
men blir nog småjustering här & där.

denna tatueringen känns rätt för mig. och den passar mig.

lördag.


idag har man dammsugat. det är över 50 grader på vår balkong & malin, den tönten har suttit ute och stekt sig. jag pallade sitta där i 10 minuter, sen smälte jag typ. somnade en stund innan. somna runt 4 inatt efter jag pratat med bejbi. sov ända fram till runt 12 idag, i soffan, såklart. för malin stör min sömn. haha :) anyway. har chillat i solen & bara tagit det lugnt. jag har diskat, tvättat och dammsugit som sagt, så nu ser det lite bättre ut här.

blev inte så mycket fylla igår ändå. jag är ju som sagt sjuk och man har inte den riktiga 'partykänslan' i sig då. men "SOM DEN ALKOLISTEN JAG ÄR" som tydligen super dagligen och inte klarar mig utan det, så drack jag några cider & drinkar ändå. så nu har jag stillat mitt sug efter alkohol ^^,  misslyckades dock med drinkarna. haha. men vi drack ändå. även om en hade skitkonstig konsistens och en hade värsta jordgubbsbitarna i, osv osv. vi satt mest & snackade massa skit i köket in på natten och hade kul bara. lyckad kväll :) malin gumman är så soooet.

vi ska snart bege oss och köpa glass på cafét nu tänkte vi. sitter väl där & glassar en stund i solen med hundarna. sen ska vi hemåt och färga håret ännu mer. och resten av kvällen blir det 'sex and the city', godis & kycklingsallad, och bara umgåååås. imorgon ska vi ägna hela dan åt att ligga på en filt i solen borta vid en sjö här, och bara va. sen åker malin hem runt 18 på kvällen. ut med er e det fina vädret och njut medans ni kan. det ska vi göra nu iallafall.

bilder från gårdagen kommer senare.

you make'd my day.



hahah sånt här är alltid kul att hitta när man loggar in på bloggen. vadå tror folk jag ska grina över sånt här eller? jag älskar att visa upp sånt här för er, så jag bjuder på denna och hoppas ni skrattar lika mycket som jag gjorde när jag läste det :)

tragiska människa. så jävla feg så du inte kan skriva vem du är. looooo-s-eeeeer!

konversation

jag sitter med blekningsmedel i håret och surfar på laptopen. malin gör samma sak, fast utan blekningsmedel i håret.

malin: GÅ Å DUSCHA MED DIG!
jag glor på henne.
jag: VADÅ LUKTAR DU SÅ JÄVLA GOTT ELLER?!
malin: hahah jag menar ju inte så! så illa luktar du inte!
jag: NÄHE? VADÅDÅ? LUKTAR DU SÅ GOTT DÅ?
malin: jag menar att du skulle tvätta ur färgen ur håret...
jag: jaha...

HOOOLAAA!

 

hej people. what happening toooniiiight?
vi sitter & dricker någon jäkla bubbelgumdrink, som malin kallar det. med jägermeister & redbull. gott är det iallafall :) har haft en superbra dag med malin. varit i stan & glidit runt. var svårt att komma upp ur sängen imorse bara, vid 7 med tanke på att vi däcka runt 3-halv 4. haha. som vanligt.

var på basinformation vid 9.00 med malin + 2 andra killar. tog ungefär 40 min. sen drog vi och kollade runt i affärer osv. jag tog ut min lilla vibrerande grej. haha. malin köpte massa rosa krimskrams. jag höll mig från att köpa något FAKTISKT. åt lunchbuffé på 'sunrise' och satt på uteserveringen & drack cider, & kollade in folk. drog till systemet & konsum innan vi åkte hemåt igen. när vi kom hem däckade vi i sängen i 2 timmar, trötta som vi var. hahaha.

nu sitter jag med färg i håret och dricker, som sagt. ska snart blanda strawberry daquiri eller wtf den där jäkla drinken smakar! men först ska jag fan dammsuga! det ser förjävligt ut här, och imorgon kommer jag vara för bakis för för att orka bry mig. haha. TJINGELING FLAGGSTÅNG!



dagens söta.


cassie scerbo från 'bring it on 3, in it to win it'

godmorgon?


hej läsare.
sorry för dålig uppdatering. jag är inte så bra på sådant längre. hmmm..

idag är vi uppe med tuppen. tvingade oss upp. ska in på basinformation på arbetsförmedlingen klockan 9. vår buss går 7.57. skoooj. icke. men det blir väl lite handling på ica, systemet osv. ska dricka lite ikväll. IGEN. och nej jag är inte alkolist. även om alla säger det. haha. tack för komplimangen. HAHA .. pfft.

jag ska hämta ut min dildo idag. deni! den är supersöt. så nu vet ni det också :) ikväll blir det att vi kommer dricka lite. ska göra massa strawberry daquiri eller vafan drinkhelvetet heter. färga håret, kanske.

jag är posetiv idag.

aj!


aldrig att jag tagit på mig dessa. hade du?





kolla denna tanten då och hennes fötter. shiiiit, skabbfötter :/ bah!

hmmm. tack malin :P

asså shit, malin är gryyyym på att snarka. haha. vi la oss runt 2-tiden. 2 sekunder senare så hade hon redan börjat snarka. sov en timma eller så. sen vakna jag av att det var 500 grader inne i sovrummet & yoda & lady hade andnöd för det var så varmt typ. haha. och jag kunde omöjligt somna om för min hals dödar mig :/ ( och inte nog med det glömde jag köpa halstabletter inne i stan idag... ) så jag gick upp och ringde baby, som tur var, va vaken. fast han har varit vaken i 3 dygn nu .. tok. så han och jag har pratat mys i telefon en timma ungefär samtidit som jag klunkat i mig massor av tee.. nu ska jag parkera mig i soffan för jag tänker inte gå in i bastun inne i sovrummet. det roliga är att malin är typ .. död. jävligt svårt att väcka mänskan iallafall :P tokig. haha. hoppas hon sover gott i MIN säng på MINA ROSA lakan :P

godnatt.. eller ja, godmorgon?

naw.



så jäkla söt bild på nicole & harlow. aaaw. harlow är supersöt när hon skrattar.

stackars unge.



HAHAHHAHAHA LOL

jag har också blivit rädd för min egna skugga. men jag var typ.. 18. HAHA :)

nämen tja!



tja fjantar
. jag är cpförkyld. knappt fått nån sömn alls inatt bara för jag knappt kunde andas... det kom igår kväll nångång. värk i halsen och snörvel snörvel... sen så bara kunde jag inte andas typ under hela natten så jag har vaknat 500 ggr av andnöd.. CP! vet att det alltid är sämst på morgon/kväll men det är DRYGT! jag ska dricka teh nu och tycka synd om mig själv. för jag har så ont. så ont. så ont. sa jag att jag hade ont?

ska fixa det sista innan jag åker in till stan vid halv 1. malin kommer 13.35 men jag får vänta i stan. inte mig emot. ska gå och äta en pizza sen och kolla runt lite. jag har ett paket att hämta ut ;) höhö. får väl se när vi beger oss hemåt igen. jag hoppas iallafall jag blir bättre i halsen under dagen. får väl ladda med halstabletter. wuuh wuuh!

nu blir det dusch & bädda säng. ha en skitbra onsdag! wuuuh wuuh!

migränanfall...

jag ligger död i sängen, i stort sett. känns som jag svek anki innan .. vi skulle ut & gå idag, 5 km rundan. och jag la mig & vilade runt 4tiden och hoppades på att det skulle försvinna, men icke. jag vaknade upp 1 timma senare och då var det bara värre. känns som anki blev arg så jag har skitdåligt samvete nu. kan knappt röra mej... ska ligga här i mörkret hela kvällen & tycka synd om mig själv. pallar inte med folk alls nu... någon som vill laga mat åt mej, tack?

har en fråga till er; vilken text tycker ni var finast av dessa?
:)

"Carpe diem, quam minimum credula postero" - Fånga dagen betänk ej morgondagen

"Dum spiro, spero" - Så länge jag (andas=) lever, hoppas jag

"Mihmet credo" - jag tror på mig själv

"Odi et amo" - Jag hatar och älskar

"Solum fortist est" - ensam är stark

"Si vis amari, ama" - Om du vill älskas, älska

"Verae amicitiae sempiternae sunt" - Sann vänskap är evig

"Vita non est vivere sed valere vita est" - Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv

"Ab imo pectore" - Av hela mitt hjärta

"Ad infinitum" - Till evigheten / I det oändliga

"Amor vincit omnia" - Kärleken övervinner allt


BÖÖÖG!


min dator är fan bög. seg som ett jävla as. har inge tålamod heller så jag vill bara kasta fanskapet i golvet. men jag ska försöka låta bli.
jag har en dålig dag idag känner jag. jag vaknade runt 13 .. och då hade jag sovit i över 12 timmar. ändå sitter jag nu och somnar snart. har dessutom huvudvärk så jag funderar på att slänga mej i sängen en stund och försöka vila bort den. ska ut och gå 5 km med anki & hundarna sen, och sen blir det städa/tvätta/diska osv det sista innan malin ramlar in hos mej imorgon och stannar i 5 dagar, fram till söndag. jag hoppas bara det inte blir allt för stökit när hon är här. för jag kommer inte ha lång tid på mig att städa efter hon åkt, för på måndag ramlar maria, mikael & deras neo in här också. fan jag är populär. människor vill va här hela tiden. haha.

jag saknar min bejbi. han ligger & sussar nu. snart får jag träffa han :) 8 dagar! 

vad gör ni idag då, fuckfaces?

dima bilan


dima bilan - never let you go, eurovision 2006.






2 år senare, dima bilan - i believe, som vinnare i eurovision 2008.

... och växt till sig har han också. jävla heto! grrr!
gillade ni vinnarlåten?

a walk to remember


' a walk to remember '
ska ses nu, här hos mig. med cola i glaset och en skål popcorn. så jäkla trött så det blir snart sängen för min del. imorgon ska jag upp & grovstäda hela lägenheten. mår fan inte bra när det är stökigt. wöh. ska söka lite jobb också och ja, sådana saker.

om ni inte sett ' a walk to remember ' har ni missat något. så se den! en av mina absoluta favoritfilmer! godnatt.

HELGEN.

hej hej folket.
förlåt för dålig uppdatering. har verkligen inte orkat bry mig. inte haft på laptopen sen i fredags. har haft fullt upp. i fredags så åkte jag in till stan & träffade anki. vi gick på stan lite & jag hittade en fin vit sommarklänning på vero moda som jag var tvungen att köpa. sen köpte vi massvis av alkohol. eller ja, jag gjorde. hahaha. resten av kvällen var ganska lugn har jag för mig. jag städade lite och pratade massvis med älskling som vanligt. vad annars? haha.



igår var vi i jönköping på förmiddagen. sprang runt på A6 och handlade kläder. jag råkade va en klantig jäkel, som altid, och spillde ut en orörd smoothie på golvet och över anki. så snäll var jag. hahaha :) gick inne på ikea & hittade en hel del, för en tusenlapp. sen köpte jag mig även en vågtång & en ny digitalkamera. den är superbra! hade kul där med roy & anki. fick ju oss en del skratt ihop. haha där jag är, händer alltid pinsamma grejer. varför, kan man ju fråga sig...



fick stressa som fan när vi väl kommit hem. in i duschen & välja outfit osv. men jag hann och fick i mig några cider innan jag drog på förferre hos anki. när klockan var  7 var jag redan överfull. fullast där iallafall. gjorde fan bort mig inför alla! måste lära mig att dricka med måtta. nånstans mellan all alkohol & alla skratt tappade jag min läpp-piercing, jag fick massa grädde över hela mig, jag sprang på toa var 5e minut och jag rullade ner för backarna där... se, värsta fjortisfyllan. HAHAH :)  usch! men fan va kul jag hade. skrattade i stort sett hela tiden. då har man kul! saknat att festa me anki, men roy är också jävligt rolig att supa med! hahaha :) lyckad kväll men fy va jag mådde skit... kom hem med hela mej dränkt i nån röd, äcklig sörja man blandar groggar med. den hade läckt ut, så det såg ut som jag hade röda veckan. läckte ut över hela trappuppgången, och tydligen på väggar och dörrar i lägenheten. hur lyckas man? jag lovade anki att sova över hos dom istället, så tog med hundarna och sov där under natten. självklart pratade jag med min david innan jag slöt ögonen... och lyssnade på när kåtbockarna hade sex. skitkul... hahaha. men jag, yoda och lady sov som stockar!




imorse vaknade jag runt 9 av att anki skrek på roy att han skulle sluta fisa. hahahaha. mådde så JÄVLA dåligt. drog hem och duschade och sen tillbaka för att se på reprisen av eurovision. dima bilan vann ju, och han är ju så heeet. minns när han var med 2006 med 'never gonna let you go' .. helt kär i den låten! mumma. dock gick det inte så bra för oss ... fan då. när det va slut sprang jag hem och fixade... tvättade lite osv. åkte in till eksjö vid halv 4 och åt på 'sunrise'. en kinarestaurang i eksjö. supergod mat , men notan slutade på 730 kronor. böh. hämtade min hultsfredsbiljett på vägen hem också.



skitlyckad helg! har haft skitkul! tack vare min allra bästa vän angelica ( . .. och maria ) och roy. fyfan va skoj jag haft. livet leker! har ni haft en bra helg?

PUNG!

jag ska aldrig aldrig aldrig mer dricka.. aldrig!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag ska bli nykterist.








jag mår cpbajspungdåligt!

min lägenhet

några av er har frågat om bilder på min lägenhet. jag kan ge er några smakprov ;) eftersom jag håller på och gör små finjusteringar just nu vill jag inte visa bilderna helt och hållet heller. hehe. not yet. men enjoy the little things that you can see.

.

och självklart vet ni EXAKT hur min lägenhet ser ut nu, eller hur? hähä.

vafaaan.


bloggtorka :/ vad ska jag skriva om, kära läsare? hmm.. jag som kunde lägga in upp till 15 inlägg per dag innan. vad har hänt med mig? haha.

idag har jag städat lägenheten. nu är det mysigt igen. innan var det skabb. det låg bajsiga underkläder överallt. det stank svett här & det disken hade fått ben. haha, nejdå :) men jag får sån ångest när det är skitigt. nu har jag ett lugn inom mig igen. jag är nöjd ;] mihi. sitter & lyssnar på sibel - that is where i go. alla djuren är däckade, förutom picasso som är ute och raggar kattbejbs. kollar runt efter inspiration för min tatuering som ska sitta på handleden. inte bestämt mig än, och nu har jag funnit massa fina meningar på latin. tricky tricky.

imorgon blir det ganska lugnt. ska in till eksjö på eftermiddagen. tänkte köpa mig en ny digitalkamera eftersom min är den kassaste ever. den käkar batteri som ett jävla flan & den är bara cpgammal. fann en på elgiganten som inte kostade skjortan, så ska köpa den imorgon tror jag. även lite alkoholhaltiga drycker hade jag tänkt. kanske en chokladkaka eller två. det är ju faktiskt helg from imorgon. he.

vad ska ni hitta på i helgen?

perelli vs sirusho.

charlotte perrelli - hero

på lördag är det dags för eurovision song contest. vet inte om jag själv ska se den, men det märker vi. läst om att charlotte har stora chanser att vinna. det är ju en skitbra låt, så det är inte så konstigt. vad tror ni?


armenia sirusho - qele qele

jag håller dock på denna tjejen. från armanien. armenia sirusho med låten qele qele. skitbra låt! fastnat totalt för den. så jäkla skön att skaka rumpa till! lyssna och njut! jag hoppas denna bruden vinner. skulle va klockrent!

vad tror ni om lördagens eurovision song contest?

hultsfredsfestivalen 2008



EYEYEYEY! nu har jag köpt endagsbiljett till hultsfred. det är ju på lördagen dom feta artisterna kommer. fan va jag ska suuuuupa, röja till linkin park & ha kul!

ses vi i dimman?!

coca cola beroende fortfarande?


jag köpte en 1,5 liters cola i måndags. & jag har lyckats spara på den fram tills idag. idag blir den nog dog urdrucken. men jag är grym med tanke på att jag kunde dricka upp till 4 liter dagligen innan. men det är inte lika kul att stoppa i sig sötsaker nu när man börjat röra på sig. då vill man vara sund och äta rätt.

dock har jag, sen det tog slut med n, rasat en del i vikt. vissa kläder hänger. jag har krympt min magsäck till hälften ungefär. så jag orkar inte mer än en macka när jag äter, eller en halv portion, eller ens en barnpizza. jag äter bara en gång om dagen, ungefär. vet att jag borde äta mer, men jag är ju bara hungrig en gång om dagen, så varför äta när man inte är det? jag tänker mer nu på vad jag stoppar i mig. jag känner mig grym! jag känner mig som en helt ny människa nuförtiden. niklas var väl inte bra för mig. vad vet jag..

nu ska jag kolla runt på tatueringar. ska beställa tid i slutet av maj :) sen ska jag skriva mors dag kortet till mamma så hon får det på posten imorgon. glöm inte eran lilla mamma på söndag!






kanske min nya tatuering som ska sitta på handleden? ja ni kan ju gissa er fram vad det betyder.

inatt.


tja fuckfaces. läget då? jag borde va i säng för länge sen. gick och la mig innan, runt 12, men somnade inte.. så jag är uppe igen och tar en macka. men sen är det läggdags igen. sooova! kanske blir inringd om några timmar ju. men om jag kommer va dödstrött då, lär jag lära mig av mina misstag ^^, höhö.

idag har det blivit lite shopping i eksjö. åkte in runt 11 med anki. var på elgiganten & bytte ut mina skullcandy mot ett annat par hörlurar. sen åkte vi & käkade kycklingtallrik. blev övermätt på typ hälften. bah! 13.15 var det möte .. men jag kom inte in förrän 13.45 :/ segt att vänta när det ändå bara tog 10 min typ. skulle bara skriva på ett papper sen var det klart. sen drog jag och shoppade :) blev att jag köpte en hoodie, 2 linnen, ett par rosa ballerinas & lite småplock. det är ju mors dag på söndag så jag köpte kort & ett hjärta där det står 'världens bästa mamma' på. ska skickas iväg imorrn tänkte jag. mötte anki igen efter 4 och åkte hem. inte långt efter så drog vi ut på 3km stigen. och det märks redan att det hjälper. dock har jag fått problem med ena foten igen, den jag skadat. och det suger ju fårballe... värker ständigt!

näepp, nu ska jag sova. nattinatt.

haha.

utdrag ur sussies blogg. KLOCKREN!

"Har du tänkte på alla gånger vi tjejer blivit nedtryckta av män för att de menar att vi är det svagaste könet?
Men hör här:
Vi kan blöda en vecka utan att dö, vi kan ge mjölk utan att äta gräs, blir våta utan att röra vatten och vi kan få benlöst  kött att stå!
Hur många män kan detta ?
GIRLPOWER"


lydnadsträning.


yoda, stafsinge strand.

det var skönt att gå ut & gå med anki. backen var inte liiika jobbig som igår, men den kändes. haha. min rumpa och mina lår lär ju bli fasta som fan iallafall. haha. sen hann jag knappt innanför dörren förrän mia kom förbi och tog lady. vi satte oss på trappen utanför och klippte hennes tassar. så nu är hon superfin! efter det så försökte vi träna yoda på att bli lydigare. och mia lyckades jävligt bra med det. hon & micky (?) hjälpte mig. dom tog ut sina 3 pitbullhundar gunwald, balder & vilja tror jag dom heter. blev ett jääävla liv på yoda, as always. men mia slängde ner han på rygg och tvingade han ligga där tills han slutade. han va helt förstörd, för han är ju inte van vid sådant. men det hjälpte. innan jag gick in så lekte yoda med dom 2 pitbullvalparna och jennys valp.. så då var det bara kul. jag hoppas han ska lugna sig med tiden. ska försöka träna lydnad på han varje dag nu.

gah, är på jävla shitty humör ikväll. det va läänge sen jag var på sånt här humör innan. är arg på mig själv och även på gränsen till att börja gråta. men det e bara jag själv som måste skärpa mig. det är bara så fruktansvärt svårt att försöka bli av med det. dåliga minnen kommer tillbaka, till då, då man var en sämre människa... vill inte .. fan.

ska hoppa in i duschen nu & sen laga mat. blir sen middag idag, men hann ju aldrig laga mat innan, så det får bli nu istället. makaroner & falukorv i ugn. mums! vad gör ni?

YES!

wihu! ringde och pratade med marianne. det va ingen fara :) så hon kommer fortfarande ringa in mig när dom behöver mig. angelica vill inte jobba med äldre barn, så jag fick det hon inte ville jobba med. har inga problem alls med att jobba med äldre barn. det är ju pengar. det är ju så jag får tänka nu. bra meriter också!

WOOOPIDO! nu ska jag prata me baby i telefon lite innan jag ska ut me anki och gå.

hmm?


gah. dom ringde in mig på jobb imorse , men hörde jag det? ICKE! inatt ringde nån .. från skyddat nummer. och vad gör personen? jo personen sitter & andas högt & stönar. jag menar.. wtf? nödvändigt. och han ringde ständigt. men eftersom jag även ville prata med min baby, så stängde jag bara av ljudet. och glömde höja ljudet när jag la mig. så när dom ringde in mig imorse hörde jag inte ett jävla skit. nada. och jag hade mobilen på ljudlös också så där kunde dom inte heller nå mig. haha fuuuuck me. men jag har ringt och pratat me henne nu och det var lugnt. jag hoppas dom ringer in mig snart igen.

städar lägenheten idag. ska ut och gå med anki vid halv 5 igen. gött! sen får vi se vad som händer resten av dagen. håller väl mig  i soffan. bah! måste sätta upp nya duschslangen osv. kul kul. haha. tjingeling!

lipstick.



dagens lilla fråga; använder du läppstift ? eller kanske lypsyl, läppglans? :)

jag tycker inte om läppstift öht. jag kör på lypsyl bara :) funkar fint det med!

folk asså..



"hahah, avis på fläskiga hängpattar? omg, vilket självförtroende du har 'lilla' vän. :)"

vadå tror folk man blir sårad för sånt här? om man är nöjd med sig själv så är anonyma kommentarer det sista som påverkar en. hahaha. tragiskt med folk som inte vågar skriva sitt namn. jag spårar ju ändå IP-adressen så varför är folk så jävla dumma? HAHAHA. fan jag bara garvar åt sådant. jag tänkte visa er, så ni också får skratta lite.

ett gott skratt förlänger livet. mohahaha :)


om du va min, du va min, du va bara min.

haha. jag fick en kommentar innan från 'anonym' såklart där det står "är du stolt över dina pattar eller? :S" .. hahahah. jag bara garvar åt sådana människor, som sitter & skriver anonyma kommentarer. förmodligen bara avundsjuka. yepp jag är stolt över mina bröst. som fan. jelous? hahahahaha.

idag har det handlats. åkte in till eksjö me anki vid 9.30. hon skulle hälsa på något fritids eller va det var, och jag var på arbetsförmedlingen och kollade runt. sen när anki kom drog vi och fikade. sen blev det lite shopping här & där. nödvändiga saker dock. som duschdraperi, gardinstång, busskort, mat, nya hörlurar till ipoden, duschslang och duschmunstycke.. blah blah.

var inne på körskolan där & skrev in mig också :) så nu ska det fan tas körkort. nu är det fan dags. sen åkte vi till 2 dagis/förskolor och jag presenterade mig & sa att jag kunde ställa upp som vikarie. och dom blev jätteglada och tyckte det var jättebra. det lät väldigt posetivt och jag hoppas dom ringer in mig när dom behöver folk. spelade go musik hem i bilen me anki. gamla minnen. hahaha shiiit :)

ikväll har vi varit ute och gått en 3 km runda med hundarna. det är en bra början iallafall. fyfan va kass kondition man har. jag och anki flåsade som aldrig förr. fyfan hahaha :) men det ska bli bättre nu med det. och vi ska ut och gå varje dag. bort med degen, som mariagumman säger. då borde man väl märka skillnad snart. men jag dööör i backarna. shiiiit.

nu ska jag gå & göra mat. sent blir det, men vafan. sen blir det bara mysa i soffan med hundarna. katterna släppte jag ut för första gången ikväll. dom blev superglada. skuttade runt som små kaniner. men louis följde dock med mig in igen. han vill hellre va inne där det är säkert. han ligger däckad på köksbordet nu. hahah :)


minnen från förr ... caramell - om du var min. minns ni?

emma idag.


LALALA BÖÖÖÖ


jo här var man ju pigg. hahaha. fyfan. helt slut. tog världens längsta dusch inatt & man får ju inte ens duscha efter klockan 10. haha. jajaja. somnade gott sen. och har sovit gott. tills klockan ringde. hörde den inte ens vid 7.30 .. jag vaknade konstigt nog av mig själv vid 8.11. illa det hade varit annars eftersom jag tydligen stängt av båda jäkla alarmen i sömnen. sooova! jag vill sova!

men som sagt. måste göra mina ärenden. köpa busskort, köpa duschslang & munstycke till duschen, duschdraperi, gardinstång, blablablaaaa. och nu ska jag ringa och skriva in mig på vikarielistan. hatar att göra sånt. pinsamt. men men. jag måste ju börja nånstans, eller hur? :) ha en trevlig dag allesammans!

david  ♥

seg söndag.



sitter & fryser fötterna av mig. ska hoppa in i duschen nu & sen lägga mig. ska upp 8 imorgon. ska in till eksjö med anki gumman. ska till ams & sen ska jag leta efter duschdraperi & annat till duschen, jag ska handla maaaaod & jag ska kolla runt lite. a lot to do. men får ju umgås med anki. it's all good.

idag åkte alexgum hem. hon tog tåget härifrån 14.12 ( om jag minns rätt ) sen dess har jag bara legat & latat mig. mått ganska krassligt och varit seg. ikväll så började mina äggstockar värka också :S stört. så jag har väldigt ont just nu. ska sätta mig i duschen med varmt vatten rinnande & bara va. vi hörs imorgon!

takida - curly sue.mp3

en helg med en flamma vid namn alexandra.






tack för en underbar helg med dig gumman! älskar dig! vi måste ses snart igen! ♥

SÖNDAGSÅNGEST!

image53

fan va ni suger på att kommentera. hahaha. kul å skriva blogg när ingen kommenterar. hahah. är det någon som läser öht?

seeegt var det att gå upp idag. igår så bakade jag & alex kladdkaka klockan 12 på kvällen & sen såg vi 'click". självklart satt vi och var sociala vid datorn också. haha. somnade 4 inatt. bah! vaknade vid 11. skulle gått upp 10 men vi snoozade en timma. helt döda. nu e vi på topp dock. eller ja, jag är seg som faaan idag. söndagsångest i guess. ska ner till tåget om 10 minuter och säga hejdå till alex ;/ efter det ska jag städa lägenheten. fett stökigt efter denna helg. haha. sen ska jag fan SOVA. sova sova sova. är helt slut. inte fått tillräckligt med sömn i helgen. alex e fan cp. hon måste gå på något för hon har inte sovit alls mycket :| ska nog ha lite filmkväll för mig själv ikväll. palla göra något annat.

tack för en underbar helg gumman! älska!!!! ♥

underbar och älskad av alla.

image52


idag har det varit en lååång dag känns det som. steg upp redan 9 och jag var fortfarande full då. herregud. drog in till stan med tåget 10.06 & drog in i lite affärer & kollade. blev att jag köpte 2 par linnen på vero moda. me like very much! sen handlade vi lite käk & satt i gräsmattan och käkade. fick vänta en evighet på tåget som skulle gå tillbaka 13.36. när vi väl kommit hem så la vi oss. vilade och somnade till också. fyfan va gött! då mådde man lite bättre när man väl vaknat.. fyfan va jag mått bajs idag. tur att jag slapp spy mitt i stan bara. hahaha. lord have mercy. hahaha

nu lagar min gullegumma mat. Köttfärssås och spagetti. ska äta det framför "underbar och älskad av alla. och på jobbet går det också bra" och sen blir det nog fler filmer efter det med popcorn och cola. wihu! ha en fin lördag .. :)

yo! peace!

image51

from yesterday. lagom dragen här. HAHA.

fler bilder hittar du här.

hahaha LOL

somewehere between drunk and .. bakis.  hahaha fyfan och nu ska vi tan till stan & shoppa wwweeeh. så pigg e man! mina armar gvärker. jag pilla la på mi själv för mycke inatt. musarm HAHAHAH

tja'rå

image50

min slampa är här.


image49

tjolahoppsan.
nu är jag & alexandra hemma från stan. var så jäkla kul att få krama om henne igen! wiho! var inne på systemet och plockade på oss en jäkla massa alkohol. hahah. bara tog lite grejer som 'lät' gott. haha. sen stack vi till pizzerian och käka pizza. 'eksjö special' .. orkade bara halva medans alexandra vräkte i sig hela på inte alls lång tid hahaha. tokig. sen stack vi och hyrde film. '1408' ( tror jag den heter ) och "i now prenounce you chuck & larry" sett den innan men den är ju så skön! sen stack vi till coop och handla lite. var ju en del att bära på efter vi var klara där.

tog bussen hem med 500 blattar. ursäkta, men shit. helt fullpackat. jag & alex var dom enda svennarna typ. hahaha. dom satt säkert och snacka skit om oss på sitt jäkla språk.
nu sitter vi hemma här. spöregnar utomhus. det åskar också. bah! läskigt. hahaha vi är så jäkla sociala. sitter i soffan breve varann och umgås igenom datorerna. HAHAHA :) ska snart korka upp snart och se film! ja, visst kan man supa samtidigt man ser film. hihihihih!
mina vänner är dom bästa som finns. du borde va avundsjuk! ;D HAHAHAHA.

david, jag saknar dig ♥

HEJHEJHEJ!

image48

tja! folk frågar hur jag mår. jag kanske ska berätta för er att jag mår tok-bra! svårt att tro när det bara gått .. eh.. 7-8 veckor sen niklas gjorde slut. och om någon talade om för mig då, hur jag skulle må idag, skulle jag bara skratta och inte tro det. jag mådde verkligen jättedåligt. jag var på botten. jag ville bara ha honom tillbaka & mitt hjärta va krossat. jag mådde verkligen .. uselt. att jag också visste att jag var tvungen att flytta ifrån falkenberg och inte få träffa maria varje dag dödade mig. hon är ju min bästa vän!  jag trodde jag aldrig mer skulle ens le.
men sen hände något. när jag var som mest ledsen kom en kille, från ingenstans, som jag träffat några gånger innan & fanns där för mig - som vän. och ja han bor i falkenberg. och nånstans bland all tröst så började jag må bättre, även om jag saknade n.

och sen, så började jag känna något igen. något jag inte ens känt länge ihop med n. jag kände stor lycka. glädje i kroppen. jag ville inte ta känslorna för givet, så jag lät det ligga under ytan ett tag till. jag var orolig inför flytten hit, för jag VISSTE att jag skulle bryta ihop totalt när jag väl bodde ensam, utan honom, i en lägenhet, mitt ute i ingenstans. men när jag väl flyttat, så var det som om någon vänt blad i boken om mitt liv. angelica fanns här. och roy. och dom gjorde mig glad! och allteftersom jag packade upp, så blev jag bara mer glad. jag trivdes med att bo själv! jag trivdes med att få rulla runt i sängen & bré ut sig utan att någon var där och snarkade. jag trivdes med att slänga mina kläder överallt och få soffan för mig själv. JAG TRIVS som FAN här! att bo själv! givetvis saknar jag själva falkenberg som fan, för det är så fint där. och jag saknar maria & mikael något otroligt.

och ja, killen. jag blev mer och mer kär i honom hela tiden. jag trodde aldrig jag skulle bli kär så fort. och nej. folk tror att han bara är ett plåster på såren. men det är det inte. jag har insett att n var inte bra för mig. vi bråkade sjukt mycket och jag grät mer än vad andra gråter en hel livstid! ja precis. jag har insett att han gav mig biljetten ut när han gjorde slut. det tog bara lite längre tid för mig att inse det. jag hoppas han blir lycklig med någon annan på annat håll. en dag kanske vi kan va lika bra vänner igen som vi var innan.
och jag är så kär, så kär. ja, det gick snabbt. otroligt snabbt men jag vet när mitt hjärta har rätt. jag har fallit pladask för denna killen. han är allt jag vill ha. han är otroligt romantisk, han vill va med mig. han tycker jag är vacker för den jag är. han får mig att skratta så mycket att jag nästan ramlar av stolen. han är så otroligt fin och underbar. jag är tok-kär och jag saknar han jättemycket.

vi ska ses i juni när jag är på besök i falkenberg och sen får vi se vad som händer sen. om det går bra följer han med mig hem. men vi ska ändå ta det lugnt. men det är svårt att låta bli när jag är så sjuuuukt kär.

så nu vet ni lite. jag springer runt hela dagarna och är jätteglad. jag är gamla vanliga emma igen! och det känns som det va länge sen jag var såhär lycklig. jag skrattar, jag ler ständigt. jag är sprallig. jag är fri! det känns underbart. och att jag har den där killen i mitt liv gör mitt liv värt att leva till tusen. alla mina vänner är underbara och får mig att le, även dom. jag älskar er något otroligt!! NI ÄR BÄST!

oj, va mycke text det blev. ska ut med hundarna nu och slänga sopor. bussen till stan går 15:35 och då ska jag in & möta alexandra <3 ska på systemet, äta lite & handla. mihi. får se vad som händer ikväll! ha en fin fredag folket!

GODMORGON

image47

denna snyggingen kommer hit & spenderar helgen här hos mig. mihihihi! fan va kul! vi har inte setts sen .. ööh. i somras? :/ ska bli underbart kul! hon är min lilla tokstolle ju! alexandra, min flamma :]

haha förlåt för KASS uppdatering. det är inte lika kul att blogga längre. haha. men jag ska försöka bättra mig, om ni bättrar er på att kommentera. haha. tss ;)

igår så var jag skitseg. jag hade nog ingen influensa. tror jag spydde pga mensvärken. jao. så är det med det. fyfan för mensvärk! jag bara drev runt i lägenheten igår och gjorde inte ett skit. jag typ städade lite & spydde mellan varven. idag mår jag lika bra som en griseknoe igen. min baby la sig tidigt, vilket var väldigt ovanligt för han för han brukar lägga sig först 7-8 på morgonen, så det blev väldigt ovanligt att sitta vid datorn igårkväll för han inte fanns där haha. men jag hade ju min malinbejb där. hihi. däckade runt hm.. 2 inatt efter att jag bombat baby med sms. hahaha.

innan jag la mig så tryckte jag igenom min piercing genom överläppen. lord have mercy va ont det gjorde. fick ju inte igenom den snabbt utan jag tryckte ner en bit i taget. hahaha. och det dumma är att jag tryckte ner den delen som ska va innanför läppen. så måste byta håll på den idag, för det ser förjävligt ut. men det e skitsvårt att sätta på den minimala pluppen själv .. suck .. hahahha. så jävla typiskt mig. jajajajaa. det värsta är över nu iallafall. tror jag. hahaha.

nu ska jag dammsuga, tvätta golv och sen hoppa in i duschen. bussen till stan går 15,35 och jag måste hinna med en del andra grejer också. och jag skyndar långsamt. hahah :)
 
någon som vill prata me mej och ringa mig hem? jag har hemtelefon. jag kan ge dig numret så kan vi ha telefonsex HAHAHAH :D

sjuk? hm

image46

jag är sjuk idag - tror jag. eller håller baksmällan fortfarande i sig. eller är det pga min kraftiga mensvärk. finns många alternativ. jag hoppas det inte är influensan eller något. inte fått i mig någon mat heller. suck. sovit gott har jag gjort men lady spydde på golvet imorse & yoda hade feber (?) vet inte va det är med mina älsklingar. men nu mår dom bra igen. jobbigt att dom ska må dåligt när man är trött. haha. ansvar, i know. och självklart går dom före allt annat men jag var dötrött imorse. jag lyckades somna om en timma efter att yoda & lady varit ute. och sen var jag tvungen att spy. det var nog lady som smittade mig, den lilla slampan. haha.

ska försöka få i mig lite mat, och därefter städa här. tvätta måste jag också göra. bah! drygt. men men det måste göras det också. förslag på lätt mat man kan göra ikväll?

natti.

nej, mina kära vänner.  nu ska jag krypa ner i sängen. ska försöka gå upp tidigt imorgon, städa & fixa med papper som ska postas osv. så det blir gjort. ringa lite telefonsamtal osv. men sov så gott, vi lär ju höras imorgon. och kommentera nu också! snåljåpar. haahaha :)

image45

A MADDAFAKKING LIST

JAG ÄR:
Blyg: mjo, en del. men jag var mer blyg som yngre.
Smart: HAHAHAHA LOL.
Långsam: jotack. både på ena sättet och det andra. fattar långsamt och jag är ganska långsam när jag går ibland också. hahaha.
Stressad: mja. inte så mycket..
Tålmodig: beror på vad det handlar om :)
Djup: ibland :)
Öppen: jodå hahahah. lite för mycket ibland dock.
Ärlig: beror nog lite på vem jag pratar med och vad man pratar om. Inte att jag ljuger, men kanske inte berättar allt.
Positiv: jodå. är värsta optimisten nuförtiden. i'm so happy happy.
Rolig: jag är roligast i världen!
Ansvarsfull: jo. det är jag. måste dock lära mig att ta mer ansvar ändå.

JAG HAR
Svikit en kompis:
jadå. det har jag nog.
Förlorat en bästa vän: yepp.
Sagt att jag älskar en kompis: ja.
Sovit med en killkompis: jadå.
Sovit med en tjejkompis: aadå. och råkat sparka anki i sömnen så hon svimma. hahaha.
Pussat en av samma kön: ja, klart. hångel med anki ...
Slagit en kompis: hm. nej. eller jo jag sparka ju anki medvetslös och jag råkade slå zeinab med en golf-klubba så hon fick åka in & sy, men det va inte med mening :|
En kompis som vet allt: anki och maria.
Berättat hemligheter: eh  ja. det har väl alla gjort.

JAG HAR
Blivit sårad:
mm.
Haft stadigt förhållande: yepp.
Krossat någons hjärta: mm. :/
Gett någon ditt hjärta: ja..
"Playat" någon: ja, tyvärr.
Sagt att jag älskar någon och menat det: klart!
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: hmm.. nej..
Varit otrogen: jo..

FAVORIT:
Låt just nu:
hm. chris brown - forever är skön.
Pryl: mp3n.
Film: hairspray. hihi.
Bok: 'hemma hos martina' eller vad den heter. av martina haag
Lärare i skolan: lena palmberg såklart! <3
Plats: sängen :) på skrea i falkenberg. asfin strand.
Frukt: fruktsallad.
Dricka: coca cola är min svaghet. men det beror helt på vilket humör jag är på.
Ha på mej: stora baggypants och en tröja.

JAG HAR
Opererat mig: nope.
Cyklat omkull: hahaha ja?
Sjungit i duschen: jaaaa!
Hoppat bungyjump: jag vill gärna prova men vetifan om jag skulle våga när jag väl står där uppe.
Fobi för något: tandläkaren, höjder, småkryp, mörker.
Sett någon dö: ne..
Varit på begravning: mm..
Sagt att jag hatar någon: jadå. det har jag.

LIVET:
Svart eller vitt: svart.
Skriva eller tala: skriva.
Öl eller cider: cider.
Nagelbitare: nope. fattar inte hur man kan käka på sina naglar :S
Mobil eller ipod: ipod.
Snygg eller charmig: charmig
Lösgodis eller choklad: lösgodis (man kan ha choklad i lösgodiset, hihi)
Frukt eller grönsaker: frukt
Film eller serie: serie
Festa eller softa: beror på vilket humör jag är på.
Sommar eller vinter: sommar
Fredag eller lördag: lördag
Ljus eller lampa: lampa
Kärlek eller vänskap: båda helst.

pink lovely ones

image44
ge mig!


mjau!

image43

idag åkte jag & anki in till eksjö med picasso för att se om  något allvarligt hade hänt honom. innan jag satte ner han i buren innan vi åkte så gnällde han & jamade som fan för att jag tog i han. när vi väl var hos vetrinären så var han skitsur på honom och bet han för att han skulle låta bli honom. vetrinären hittade en liten svullnad på båda benen ( om jag minns rätt .. ) och han sa att det kommer gå över av sig själv den närmsta veckan. och ja, det var inget allvarligt. och jag slapp betala något.

angelica kör som en jäkla idiot. hahah :) två gånger trodde jag vi skulle smälla. ha, fan va jag skrek. hahaha. men vi skrattade länge åt det efteråt. var inne i stan & fixade en grej på banken. sen så drog vi till en kinarestaurang och åt av buffén. gott, men inget slår falkenbergs royal thai's nr 8 på menyn - that's it! åkte hem, mätta som svin, båda två. lämnade picasso hemma & åkte till mariannelund och hämta lite paket som jag får avi på. fick med mig ett halebop kontantkort hem, en trådlös telefon, en router & en boxer. yeppyepp. sen har jag varit hos ankigumman och ja, jag drack lite grann. och med lite, menar jag lite. tål fan ingenting längre. så jävla fjortis-lätt-påverkad. hahaha :) sen har jag bara mest tagit det lugnt. skulle städat idag, men det får göras imorgon istället. inget planerat imorrn - än så länge.

anki - jag älskar dig. bäst är du! likaså maria. ni är mina allra bästa vänner. KÄRLEK!

maria & mikel

image42

JAG SAKNAR ER!

HOLABOLA!

image41
ja, ofta man går in & hittar  8 000 kronor på kontot.  fick en chock. måste ringa in till dom imorgon & fråga om det är meningen att det ska va för hela juni månad också eller bara till slutet av maj. hmmm? jaja.

mått bajs ikväll. bakfull. hahaha. fick världens huvudvärk innan & har legat i sängen hela kvällen & pratat med baby. fått i mig lite mat och ja, tagit det lugnt. är så jävla seg. shit. blir nog sängen snart. dötrött...

va gör ni nattugglor?

bahahaha

jahopp nu har man varit dhos angelica och druckit så nu är man påverkad och snurrig och det flimrar ramför ögonen. så nu ska nag dricka glöggoch fortsätta festen: HAHAHAHAH

zskål!

image40

skönast just nu!


chris brown - forever

GODNATT!

image39
malins

nä. förlåt anki å malin som vill ha massa att läsa, men det står stilla. har garvat så jag nästan åkt av stolen. & då gick tiden så fort. nu ska jag krypa ner i sängen & sova. ses imorgon ankigumman. och ni andra - vi ses när vi ses.

sex and the city.

image38

vad tror ni själva om filmen? JAG LÄNGTAAAAR!

klockren!

image36

inatt.


image35

hej nattugglor.
tjat tjat om att jag ska uppdatera bloggen. har ju fan ingen aning om va jag ska skriva längre. bloggtorka till max. händer ju inget här i bruzaholm. gör samma saker dagligen typ. haha. gött för mig, tråkigt för er ;] tss. ni får gärna tipsa mig om va jag ska skriva.

idag har jag varit över hos anki & druckit lite cider. hehe. lite smått påverkad blev man, men inte mycke. tål ju fan ingenting längre. haha. snacka lite skit, sen gick vi hem till mig & hämta hundarna & tog med dom på en promenad. mysigt. mensvärken försvann för en stund iallafall vilket var helt underbart att slippa. sen så satt vi hemma hos mig & snacka lite. ringde vetrinären i eksjö så ska åka in med picasso imorgon. ska va där 13.00. hoppas det inte är allvarligt bara.

kommer inte in på min jävla fittinternetbank så jag kan inte se om jag fått några pengar. HELVETE. får gå in på banken imorgon & klaga på dom. fittnyllen.

i believed


melissa smith - i believed

melissa som var med i "the search for the next pussycat doll" eller vafan programmet hette. hon kom fyra har jag för mig. bra låt iallafall.

SUG!

image33

idag är det en sugig dag. jag har sovit länge och legat i sängen länge i hopp om att mensvärken ska försvinna men iiicke. jag får bara mer ont med tiden. hemskt. bara legat i soffan & sett på sex and the city idag och pratat med baby på msn. jag ska över till anki nu. tjöta lite skit och så. sen blir det nog en promenad . om jag orkar. kan ju knappt stå rakt...  ikväll blir det bara mys framför tvn. pallar fan ingenting när man har så ont.

gud va jag gnäller. det finns dom som har det värre. men jag tycker synd om mig själv. hahahah :)

lionel & harlow.

image32

stolt morfar. fint kort.

mensvärk..

image31

usch va jag inte mår bra. har fått mensvärk. fyfaaan. drygt! hatar mensvärk. och när jag väl har det så kan jag knappt röra mig. hataaaaaaa!
det gick bra i stan. mycket papper att strula med, men bra gick det :) det va packat på tåget in. och det var strul på banken med mitt konto. men nu är allt bra. anki kom & hämta mig i stan, och sen var vi på "bringers" eller va det nu hette och handla massa blommor. kom precis innanför dörren & ska ut med hundarna & därefter lägga mig i soffan & vila ... köpte lite frallor så ska få i mig en sådan & sen ta en ipren i hopp om att det blir bättre. vi får väl se.




jag saknar dig. vakna nu :)


bästa partlåten!


an2n & affe - värdelös


har många minnen till denna låten med anki : ) skönaste partylåten!



an2on & affe - våran värld.

eskilstuna 2005. bästa helgen! haha : )

en bild.

image30

emma. bloggens ägare.

tja!

image29

idag är jag död.
men inte så konstit när jag somnade runt 1-tiden inatt & drog mig upp vid 7. men nu har jag fått se på busstids-tabellen att det inte går någon jävla buss 9.05 som anki sa, utan bara ett tåg vid 10.06. jag hoppas bara jag hinner in till banken & fixar med det jag ska fixa med innan jag ska va där vid 11.00. stress stress... sen går det ingen jävla buss/tåg hem förrän 15.45 om jag inte hinner med 11.45bussen vilket jag har svårt att tro.. bah. förbindelserna här är ganska crappy .. :/ men jag ska dock inte klaga. i finsjö gick det typ .. en & en halv buss om dagen. jag får la strosa runt i eksjö antar jag. hahaha :P bah. hoppas på att anki inte ska jobba idag. tror hon skulle in till eksjö om inte ? hmm.. tss.

sitter & får i mig lite yogurt nu. stressade som fan innan men nu kan jag tydligen ta det lugnt eftersom jag har ytterligare en timma att ta död på innan jag ska iväg. ska leta upp lite papper & bara ta det lugnt. har väldigt ont i magen idag. hm, nervös antar jag. vädret är inte heller sådär superfint som det varit dom senaste dagarna ; ( nu är det mulet. tråååk när jag äntligen ska in till eksjö. det är så mys där ju.

vad gör ni idag? :)

to go to the hultsfredsfestival or not...

skulle lagt mig vid 22, men vid den tiden stod jag i duschen. nu ska jag dock slänga mig i sängen & sova några timmar. sökt lite jobb på ams och fyllt i massa papper som ska med imorgon. fett mycket papper.

jag vill på hultsfredsfestivalen i sommar! ville inte innan men sen gick man in på hemsidan och blev så jäkla sugen. vill ju så gärna se linkin park, simple plan, takida osv osv. dock är det en dyr biljett ;( bah. ja, för mig är det dyrt. men tror jag bara ska gå 2 dagar. får se om det blir som jag vill i sommar... so much i wanna do. so little money. fler som ska dit elleeeer?

image28

nepp, upp med tuppen imorgon. satt alarmet på 7.00. får se om jag ligger kvar & snoozar eller om jag hoppar upp då. vädret är ju underbart redan då och det gör allt mycket lättare. ha en fin måndagsmorgon/förmiddag imorgon. tjingeling.

låt bilden tala för sig själv.

image27
amy winehouse på joggingrunda. hmmm. ser ut som hon ska gå sönder närsomhelst.

för...

För 5 år sen...
gick jag i 1an på gymnasiet. var kär i en kille som hette linus ågren & rasade ner i vikt på ungefär 25 kg.

För 3 år sen...

närmade sig studenten för mig & jag mådde väldigt väldigt bra.

För 1 år sen...
var jag lycklig med 'mr right now' och hade precis fått jobb på burger king vilket sket sig.

För 3 månader sen...

var jag förlovad, lycklig (trodde jag iallafall.) men mår tusen ggr bättre idag.

Igår...

blev jag klar med nya lägenheten och åt massa god glass. spenderade många timmar framför datorn me sötaste killen nånsin <3

Imorgon...

ska jag in till stan på möte. sen bara njuta : )

Om ett år...
är jag 23. och nånstans i sverige. kanske här. kanske i falkenberg. kanske i new york. man vet aldrig. jag hoppas bara att jag kommer va lika lycklig som jag är nu : )

Jag utamanar:
anki, sara, malin, madde i malmoe, kattis, bobo.

image26

är BESATT av denna jäkla låten!



"sweeeeeeeet miss blue, how do you dooo? how dooo you dooo. sorry i know it's laaate. sorry but i can't waaaait. are you lying sleepless to? say yo do..  " LA LA LA :)

äntligen klar!

image23 image25

idag har jag varit duktig. nu är lägenheten så gott som klar. dammsugning och tvätta golv imorgon bara.  det är supermysigt här och jag är stolt! haha ;] synd att man inte kunde sätta lägenheten på hjul & dra den till falkenberg :( men jag har min angelica här. GULD VÄRD!

ikväll så tog jag en lång och varm dusch. stod säkert där i 40 minuter innan jag orkade ta mig därifrån. så skönt! sen har jag ätit glass framför "nina frisk" & "waitress"... nina frisk var helt okey. dåligt slut. waitress var bara en lång seg jävla .. idiotfilm. helt överflummig. keri russel var dock lika vacker som alltid.

nu sitter jag och pratar med den sötaste nånsin på msn. borde sova för länge sen, men så svårt att slita sig. sen så kör jag mitt rosa lakan i torktumlarn. yoda spydde ju på det idag, så var tvungen att tvätta. så väntar på att det ska torka klart. sen blir det sängen. blir inte många timmar sömn dock för jag måste lägga mig tidigt imorgon kväll. ska ju iväg tidigt in till eksjö på måndag. möte klockan 11.

har ni haft en bra dag? :)

GB-nostalgi.

minns ni glassen med dom 3 frukterna? mm! känns som en evighet sen. och piggelinen var fyrkantig och kostade endast 4 kronor!

image17

jag minns red dream. den var god. dock gillade jag inte cool bits. BAH!


image18

en ny smak på soleron kom. jag köpte iallafall caribic ofta . älskade den!

image19

skattkistan kom & det uppskattades inte alls. fan va lite glass det va i den skiten.. max var usch!


image20

var tokig i solero shots. fyfan va god! varför försvann den?


image22

magnus double kom och jag älskade den! tacoglassen var där också och den va också väldigt väldigt god :]  solero ice åt jag väldigt mycket men ingen superhit direkt. var kär i solero shots! MUMS!

image21

vilken glass är din absolute favorit? och vilken går fetbort?  : )


intelligenta kvinnor.



Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den
Hon sa: Du använder ju byxor ... ... .


Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll?
Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i soffan och
sover!


På en vägg på damtoaletten: "Min man följer efter mig överallt"
Skrivet precis under: "Det gör jag inte alls" ... ...


Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor?
Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som är i kylen och går och lägger
sig! Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till
kylskåpet!


Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?
Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?
Gud: För att hon skulle kunna älska dig


image16

smarta tjejer!

 


sommar & sol!

image15



strålande väder ute idag.  och jävlar vilket bra humör man blir på. bättre än innan : )  är på slutspurten nu. nästan bara dammsugning och det kvar. ska bli klar med feta klädhögen tills imorgon tänkte jag.

somnade halv 7 imorse. haha. så blir det när den söta D håller mig kvar på msn, och malin <3 vaknade vid 10 igen av att yoda spydde PÅ MIN KUDDE. bra uppvaknande. jag vet inte vad det är med honom men dom 2 senaste mornarna har han spytt och skakat. som om han hade feber. nu verkar han dock må bra, och är gamla vanliga yoda igen : ) sovit ganska vilt 'inatt'. rivit mig i ansiktet och täcket & dom flesta kuddarna låg på golvet när jag väl vaknade upp sista gången.. vid halv 3. hmpf. hade tydligen svarat i mobilen i sömnen också när mamma ringde. eh? ja. haha. så kan det gå.

nu är jag som sagt igång med lägenheten och räknar med att bli klar idag. skönt det. ni ska få kort på före och efterbilder sen. måste ringa min sega hyresvärd också och tjata på han. känns inte alltför bra. han är svår att prata med. men jag har inte fått mitt hyreskontrakt än :/ hmpf.

underbart bra text.

I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone


I believe in Karma what you give is what you get returned

I believe you can't appreciate real love until you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold


I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires


I believe forgiveness is the key to your unhappiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse TV evangelists
I believe in love surviving death into eternity

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love until you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye


stämmer SÅ bra!


savage garden - i believe.mp3


update.

image14

en viss person vid namn malin har klagat på min bloggtorka så nu får jag helt enkelt blogga så hon håller keft ;]
haha. jag vet att jag varit kass på det men ibland har man helt enkelt inte ork. HÖR DU DET MALIN? :  )
 
håller ju fortfarande på i lägenheten. mycket smågrejer som ska upp överallt. toan är inte klar öht. fick upp en hylla först idag. ska upp med tavlor imorgon. ska även va klar med ALLT imorgon har jag som mål, och få det mys här. sen ska jag unna mig coca cola & lite gott att äta framför lite filmer jag lånat av anki imorgon kväll. haha. kom hem till mig allihop så får ni se hur FIIINT jag har det. har dock fetaste högen me handdukar/lakan/örngott/gardiner osv som ska tvättas, men det får ta sin tid. jag är verkligen asglad över lägenheten för den är så jäkla fin. tyvärr har man ju inte dom bästa grannarna.  men jag trivs : )

i helgen är anki & roy i oskarshamn vilket betyder att jag är ensam här. måste gå igenom papper inför mötet på måndag & bara njuta av helgen. vädret är helt otroligt underbart ute! bränt mig lite. men fy va härligt!

vad gör ni själva, fuckfaces?


D <3


joel, nicole & harlow.

image11

image12

image13

superfina bilder. tycker ni inte?

I'M BAAAACK!

heey babys!
nu är jag tillbaka. eller ja, jag snodde grannens oskyddade nätverk ;] haha. kunde inte hålla mig. jag ska krypa i sängen nu med hundarna. ville bara berätta för er att jag trivs som fisken i vattnet här. jag mår faktiskt JÄTTEBRA här. jag är lycklig. jag trodde jag skulle deppa ihop totalt men jag har inte mått såhär bra på länge. och ni ska se min lägenhet ; ) SÅ FIN!

jag ska sova nu men jag berättar mer om allt imorgon :] sov gott.

d, jag tycker om dig.

image10
jag älskar dig ♥

hejdå ..

trött som ett as & jobbiga föräldrar som tjatar :| bah! drygt.
åker väl om någon timme. så jag hinner tyvärr inte uppdatera mer än såhär. men jag hoppas ni kommenterar min blogg  nu massor så jag har något att se fram emot tills jag kommer tillbaka.

puss / em.

image9

najti.

wäh. jag ska sova nu egentligen. men har plockat med det ena & det andra. men nu har jag sagt godnatt till david <3 på msn så nu blir det läggdags. ska upp runt 9tiden imorgon. sen får vi se när vi beger oss till bruzaholm. jag åker med linus och mamma & pappa åker i en bil. vi får se hur allt går imorgon. jag hoppas allt går bra. well. nu blir det sova. uppdaterar när jag vaknat imorrn.

välkommen till min blogg, alla läsare :) kommentera som faaan nu! haha.

paris.

image8

se paris nya frisyr & hårfärg. tyckte det var riktigt snyggt på henne! vad tycker ni?

hiss eller diss?

kalmar.

idag har vi varit i kalmar i stort sett hela dagen. min kusin johan & hans tjej emma fick en son för en månad sen. tyvärr hade han blåsljud så dom har fått göra operationer på honom på hjärtat, osv. dom fick stanna en månad på sjukhuset efter födseln, & flytta hit och dit i sverige till olika sjukhus. jobbigt :/ men nu är dom hemma, med deras son felix :) han är jättesoet! så jag, mamma & pappa var där idag och hälsade på honom, & grattade dom även för att dom gift sig. kul att träffa dom. inte setts sen i somras. tog massa bilder. tyvärr kan jag inte lägga in dom från digitalkameran, för jag har sladden nerpackad i någon av kartongerna. men jag har över 200 bilder som ska föras över till datorn när jag väl bosatt mig i nya lyan.

på vägen hem åkte vi inom city gross. köpte kattsand & nya städgrejer. viktigt att ha när man har djur i lägenheten. inte så kul, men nödvändigt. kom hem runt 21 ikväll. har haft lite mys i soffan med mams & paps, ätit varma mackor osv. nu ska jag packa ihop allt inför flytten imorgon, duscha & sådana grejer. ska upp tidigt imorgon, så behöver några timmar sömn åtminstone. vad gör ni?

image7

britney spears i 'how i met your mother'



alla scener med britney spears i 'how i met your mother' .. hon spelar ganska korkad. haha :) skoj!

nya bloggen igen.

image6

hej sötnosar. nu har ni kommit till min nya blogg. jag bytte tillbaka till blogg.se. min www.shoogal.devote.se blev för jobbigt efter uppbrottet med n. har massa minnen & inlägg där som jag vet att jag kommer gå tillbaka & plåga mig med om jag har kvar bloggen. så nu blir detta en ny fräsch start, eftersom mitt liv är en ny fräsch start :)

så jag hoppas ni gillar denna bloggen, och fortsätter läsa, sen du hittade mig på devote.se. säg gärna hej :)


RSS 2.0