ett inlägg inför helgen.

hej darlings.
sitter på ams nu och har varit på möte precis. ska iväg & sola nu & sen handla.
jag har kanske bestämt mig för vad jag vill bli nu ^^, och det är verkligen inget "tjej-jobb" öht. jag är nämligen intresserad av att bli svetsare. ha, det trodde ni inte va! iof bryr jag mig inte om va andra tycker.  orka?

yoda mår bra igen. det va bara något tillfälligt. ringde vetrinären & han sa att det inte var något allvarligt förmodligen & att jag skulle vänta några dagar till. men sen igår  morse så mår han toppen. och det gör även lille lady & velvet.

jag mår toppen i övrigt. jag hoppas ni gör det också. nästa vecka kommer nätet tillbaka. wihu! tills dess får ni ha en underbar helg. i will! TACK för alla era söta kommentarer. ni är bäst!

kisses & hugs ♥


hej kära ni

hej kära ni.
är i stan nu hos en väns mamma. ska snart hem och baka cheesecake :)
på fredag eller senast måndag får jag tillbaka nätet igen så då e jag back on track. har mycket grejer att gå igenom och fixa. i helgen ska jag vara kattvakt. blev inge jobb.. strul med chefen. fråga mig inte. dom har flippat :\

ska springa till buss nu och åka hem. yoda är halt och har feber och grejer :\ vet inte va det är med honom eller vad det är som fått honom halt ... :(
men jag vakar över han ständigt och håller koll på han. lady är förmodligen dräktig. och velvet marschar fortf. blir tokig på henne!

nu ska vi springa. hörs! miss ya'll!


patetisk!!!!!!!!!


i'm through with you ^^, that's it.
är inne hos tina nu och bara tare lugnt. ska in till mig snart och fortsätta min filmkväll med mina 2 män ben & jerry.
varit inne i stan idag. handlat lite maod och kollat runt lite. la undan en hemtelefon med inbyggd telefonsvarare & touchpad som jag ska hämta på torsdag. min hemtelefon jag fick från telia har lagt av helt & hållet. så jag blev kär i den telefon. as-snygg! kostade 1 600 från början och nu kostade telefonen bara 499 kronor. köpte även kort till pappa. han fyller 62 på tisdag så jag ska skriva något fint och skicka iväg det.

hoppas allt är bra med er. fortsätt gärna skriv. kommer tillbaka efter nästa helg och lite innan dess också kanske. saknar er ska ni veta, men jag mår bra! :) uttråkad bara. men jag har mycket att berätta när jag är tillbaka för gott. mycket har förändrats och bara till det bättre. nu ska jag in och hämta mina bebisar & ta dom på en nattpromenad. weeey! jag hoppas ni saknar mig lika mycket som jag saknar er! ;] puss! :*


"you have hurt me for the last time..."


jag lever.

hej kära ni.
mitt internet har dött totalt och kommer va dött i ungefär 2 veckor. lånar tinas (grannen) nät. hon har lyckats nå något trådlöst hos någon i närheten.

jag saknar er. tack kära ni för era söta kommentarer. det stärker mig i min vardag ska jag säga er. ni är bäst!

jag gör inte så mycket här hemma. jag ska jobba nu nästa helg - hela helgen. har bara tagit det lugnt på sistone... varit hos grannen och haft vännermaraton. är inne på röda veckan nu så jag kan knappt röra mig :/

om ni saknar mig får ni smsa eller ringa, eller helt enkelt vänta tills jag fått nät.

puss på er snyggingar!


ett stort fett frågetecken.

jag är besviken på mänskligheten i största allmänhet... bristen på ryggrad, respekt och moral. det senaste året med allt som hänt har verkligen varit en ögonöppnare för mig. dramatik, falskhet, skitsnack .. att försvinna som vännen som säger att man "alltid finns där" när man faller och aldrig träffar botten... jag har aldrig suttit första parkett till sånthär beteende förr förrän nu ... och nu är det som det aldrig tar slut.

 

"vänner" som fanns där för mig i falkenberg bara gick upp i rök när jag försvann därifrån även om jag hörde av mig till dom efteråt. men eftersom jag var svag & sörjde n så tyckte dom jag var en dålig vän. och dom betydde oerhört mycket för mig. killen som var mitt allt och min allra bästa vän lämnade mig & lämnade även min respekt och tillit för honom när han stängde dörren till vårat liv ihop. grannen i mitt gamla barndomshem visade sig vara en riktig subba och snackade skit om mig ... och hon är runt 45. borde man inte kunna betee sig mer vuxet då? till och med inom min egna familj så knackade ett stort svek på dörren och förstörde något som är väldigt viktigt för mig. nu vet jag inte om det nånsin blir bra igen. vänner & bekanta runtomkring en kan verkligen ge en en riktig käftsmäll...

 

och folk man inte ens känner lyckas göra en besviken. hur i helsike kan man bli påverkad av det? jo. antagligen för man är sjukt sårbar fortfarande .. and it sucks. bigtime.

 

 det finns människor som vänder kappan efter vinden ... och ja, dom behöver jag faktiskt inte ha i mitt liv. det är svårt att lämna människor bakom sig som betytt så gränslöst mycket ... men jag antar att man måste släppa taget förr eller senare. det är svårast att släppa taget om honom, trots att det gått ett halvår sen vi då aldrig mer skulle vara en person, utan blev två personer och sa hejdå, gick åt varsitt håll och sa upp även vänskapen som funnits där i 8 år. det svider fortfarande varje dag. men vad är det man säger? jo. tiden läker alla sår...

 

 

 

ni nedanför är ALLT för mig. jag kan inte överleva en dag utan er.

och jag vill inte ens tänka tanken att behöva göra det.

mina stjärnor. så betydelsefulla på olika sätt men har en sak gemensamt ...

dom är MINA vänner i vått & torrt ♥

och ni borde va avundsjuka som inte har dom som vänner. haha ;)

 


 


paus.

blir nog inget bloggande för mej nu på ett par dagar. jag har ingen ork för det.
jag måste ta itu med saker ... jag har fått nog helt enkelt.

men vi hörs förr eller senare. jag kommer nog kika in några ggr under dagarna och kolla om ni kommenterat.
och ring inte är ni snälla eller så.. jag vill inte prata med NÅGON just nu. jag hör av mig till er om jag känner att jag vill prata med nån.

/ ems...

:\




Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta


För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon

Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner


Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka

Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det..

och dagen börjar med tårar...

vaknade 9 .. men har legat och gråtit i sängen tills nu :\ vad ska man säga .. finns inte så mycket att säga. jag sitter fast. och kan inte göra så mycket åt det. that's it. önskar att jag gjort andra val i livet istället för detta iallafall. . . känner mig otroligt sårad och obetydelsefull. känns som jag långsamt drunknar..  frågan är ju .. hur ska detta sluta?

känns som hela dagen är förstörd nu. det är inte kul att börja dagen med svullna ögon. jag blir bara så jäkla ledsen.. vet varken ut eller in. . .
ska ut med hundarna nu & sen äta frukost. . . får väl se vad jag gör av dagen. ska till vetlanda sen iallafall ... just nu är jag i det stadiet att jag bara vill deppa framför tvn hela dan ...  kuuuul.


mitt så kallade liv.



haha. började tänka på en gammal serie som gick för läääänge sedan på svt med claire danes & jared leto. "mitt så kallade liv"... tyckte den serien va asbra. vore kul om dom kunde sända repriser av den serien. var det fler än jag som såg på denna serie?



lycka AB!

GUD va glad jag blev helt plötsligt! vilken känsla!!!
för att läsa mer - klicka på bilden för att komma till inlägget.


tack.

tack för er omtanke om förra inlägget.
jag mår bättre. inte tipptopp men jag mår bättre än inatt iallafall. dock är jag sjukt trött. gick ju upp 9 imorse så jag fick ungefär 3 timmar sömn inatt. jag kan säga att jag är lagom trött nu. ska städa upp här nu. känns inte som jag gör annat. haha. sen blir det lite planering och ringa runt lite...

hörs senare
.


vad händer?!

"jag mår inte bra :\ jag kan inte sova. legat ett tag nu i sängen & försökt. men jag bara vrider & vänder på mig. av någon anledning så kom det 1000 saker på samma gång och ville störa min hjärna och det var bara om dåliga saker, dåliga personer och dåligt skit som hänt mej. plötsligt slog det mej att jag kanske inte mår så bra som jag tror att jag gör..."

fortsättningen kan du läsa i min privata blogg om du trycker på bilden. lösenord kan skickas om du mailar mig. beror på vem du är.


natti.


trött som en filbunke! suttit och pratat med mams i telefon länge ikväll. har ätit våfflor med massa grädde & jag har sett på massa scrubs. nu ska jag lägga mej & däcka i sängen & sova några timmar. imorgon när jag går upp ska jag ut & gå en lång runda med hundarna.  nu e jag på g! wihu!

ha en bra start på måndagen kära ni. godnatt.

gåshud!



gud va jag grät när jag såg denna. och jag har inte sett den förrän nu ... jag grät krokodiltårar & det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den. jag gråter lika mycke varje gång. AMAZING.


"love knows no limits and true friendship last a lifetime. get back in touch with someone today. you'll be glad you did."

sammanfattning av sommaren 2008 i bilder del 1.





den vackra rosa och lila himlen i finsjö.



mina ljus på balkongen.



angelica tatuerar sig.



emma & yoda & emma & neo!



älskar, älskar inte ...



yoda badar ute på movänta i hult.



pappsen på balkongen.



det har blivit mycke alkohol i sommar .. mer än det nånsin blev under 2 ½ år med n.



mycke tårar och mycket hat ...



angelica på fest i hult. här var jag redan full så det räckte och blev över...



ems.



min gums alex!



piggelindrink!



my lovers! oooh me love.



HÄST! GALOPP! PÅLLE!



djuren leker.



emma leeer! movänta juli med papps.



inte lika glad. nyvaken och osminkad.



sommaren 2008 blev regnig :\



carola & angelica - hultsfredsfestivalen.



tyson.



människor har kommit ..människor har gått... vem ska man kunna lita på?



barney! always! <3



ems.



roy in action. hahaha



alex <3



hahaha :)



på en toalett på midsommar.



på balkongen.



angelica och emma goes hultsfredsfestivalen.



glad emma i falkenberg.



ett stycke tomas.



sanning och kånka med malin på msn



tatueringen några dagar gammal.



forever and ever baby!



me.



johan blåslagen.



angelica på lyset.



swahn lite.. full.



louis.



bästa vänner förevigt.



camping ängland på hultsfredsfestivalen



yoda simmar



fyllesvin. va annars?



david är ett svin!!!!!



bästa filmen!



pizza!!!



sista bilden i denna delen av bilder. kommer fler :)


klockren!

"In the beginning god created the heaven and the earth.. at least that is what they say. god created the birds in the air and the animal at the field and he looked at his creation and he saw that is was good. ... and then god created the man and it's been downhill ever sense. "

 

/ dr bailey, grey's anatomy.

 


VAD?!

va är det med folks problem över att jag sover mycket och på dagarna?! fan va jag börjar irritera mej på åsikter här & där. vad är erat problem?! nu har grannen klagat också ... say whaaaat?

JAG GILLAR ATT SOVA
. jag har gillat det sen jag upptäckte att det va gött :P om jag sover om dagarna är det väl mitt problem om jag inte somnar i tid eller är trött dagen efter eller whatever. så länge jag inte jobbar så bryr jag mej inte. när jag jobbar så sköter jag min dygnsrytm. annars inte. what's the problem?! varför ska folk klaga. mitt liv. mina val. jag gör vafan jag vill med mitt liv.
OCH JAAA. jag är vuxen och måste ta ansvar men herregud. jag sover väl inte bara? lägg ner.

sluta klaga. om jag hör en till påpeka så flippar jag... ja just det. det är värre när folk som står en nära klagar. sova är min hobby. va har du själv för hobby bitch?

/ emma nattugglan.


söndagskväll.



GAAH min dator är dum i hela hårddisken tydligen! kommer ingenstans och msn laggar ständigt. bah! blir cp på den! jag hatar datorer... man får ju lust att bara slänga den ut genom fönstret.


idag mår jag iiiilla :\ jätteilla. jag har precis vaknat. jag vilade i en timma och jag mådde asilla nu när jag vakna. vet inte varför men jag ska göra lite våfflor nu & hoppas på att jag mår bättre efter det. jag hoppas ni läsare mår bra idag, denna regniga söndag.  jag var ju i eksjö innan och handlade lite & träffade christin som jag åkte med in till jobb. möte var det väl inte direkt. vi åt smörgåstårta och pratade skit. fick även lite tider inför september nu som jag & christin ska få slåss om. vi ska höras imorgon & bestämma vem som ska jobba vad. jag ska jobba en hel helg i slutet av september iallafall. fredag - söndag. då kommer jag sova hos dom & ta hand om allt själv. då kommer yoda & lady vara med mig på arbetsplatsen. kan bli .. skoj. då får jag se hur yoda reagerar bland så många hundar... haha. ett jävla liv lär det bli. fick även veta alla regler osv. men som sagt, dom ska ringa in oss så fort som behöver oss, men just nu har dom ju praktikant där, så hon snor alla tider för oss =P

anywhooo... jag gillade christin som fan. samma humor och astrevlig. skulle va kul om vi blev vänner. med tanke på att man inte har så många här än, förutom a :) he. jag hann med tåget hem som gick 13.36 och det är jag glad över. fyfan va det spöregnade i eksjö ... jag blev dyngsur. regnar det hos er också?

ikväll ska jag lägga upp träningsschema osv. men först blir det våfflor och "flashdance" som aldrig blev sedd igår. svårt när man har scrubs som man vill se också. det är ju så jäkla roligt! haha.

ha en fin söndagskväll kära ni. i hope i will have it toooo.

allt annat än godmorgon...



det va längesen jag var uppe såhär tidigt på en söndag ... är jättetrött och har inte fått så många timmars sömn inatt. allt jag ville göra när alarmet ringde var att fortsätta sova... varför var dom tvungen att ta detta på en söndag för? baah. tågen går otroligt dåligt och om jag missar 13.36 tåget hem har jag ingen lust att vänta till efter 17. inte när jag är såhär trött... ingen lär ju ställa upp och hämta mig heller. suuug.

well, nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig till tågstationen .. ha en fin söndag. vi hörs av sen. puuuss.

ÅÅÅH inattinatt är du eller jag... ?

haft en bra lördagskväll! myspys. har plockat och städat här idag så nu har inte lika fet ångest längre. imorgon ska jag dammsuga & tvätta golvet. all tvätt är ren nu iallafall & disken är diskad.

jag har gjort fetaste rulltårtan ikväll... men det blev mer en .. eeh .. tjockis-fyrkant-tårta. hahahah. gick åt helvete för jag insåg att den var FÖR FET för att rulla men jag prova iallafall & då sprack skiten & då blev den såhär .. hahahahaha. jaja, det va min första gång nånsin som jag bakat rulltårta så .. jag lyckades göra den riktigt sjukt god iallafall. men geeez va fet den blev. hmpf. hahahaha.
 



blev ingen "flashdance" ikväll och det är alldeles för sent för att se på den nu ... men jag såg "harold & kumar go to white castle" .. SJUKT bra film. hahaha. just sådana filmer gillar jag. 2 höga killar som det bara råkar ut massa skit för. skoj! love love love it! garva som fan. "i love bush. not the president. the pussy!" LOL.


nu ska jag se på ett scrubsavsnitt innan jag lägger mig. upp halv 9 imorgon och bege mig in till stan på mötet. seeya lataaaah.

shake ya pom pom!



en låt som verkligen får mej glaaaad!

flashdance.

ikväll hade jag tänkt se på "flashdance". jag har aldrig sett den innan men hört att den är otroligt bra så jag får väl se om den når upp till mina förväntningar. är ju en sucker för dansfilmer öht och senast igår natt såg jag på "step up 2 - the streets" igen.

har ni sett "flashdance"? är den bra?


en lista.

 

 

1) En helt random snubbe kommer fram till dig och säger: "Hej, vem är du?" Vad svarar du?

eh, emma?

 

2) Vad var det senaste du stoppade i munnen?

2 mackor med leverpastej.

 

3) I ditt senaste sms står det?

"älskar dig också fittfejs. längtar tills vi ses igen gumman" haha :)

 

4) Vilken är den senaste låten du lyssnade på?

shayne ward - until you.

 

5) Om du verkligen hatade någon och fick välja deras begravningsmusik, vad skulle det vara?

an2n - värdelös. (fylletrack) hahahaha.

 

6) Var är din pojkvänv/flickvän just nu?

har ingen..

 

7) Välj ett ärr på din kropp?

mitt är på armen som jag fick när jag kom åt me armen mot en varm ugn när jag bakade kakor till mej & n för länge sen. det va ganska illa och syns väl.

 

8) Vilka är dina favoritfärger?

rosa, nyanser av brunt, svart, lila, rött, grönt, blått.

 

9) Vem är din mest religiösa vän?

hmmm. har ingen. bacon.

 

10) Vilka i ditt liv litar du på?

mamma. angelica. maria. robin. jag litar på väldigt få personer.

 

11) Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?

vet inte. haley. tycker det är skitfint.

 

12) Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?

beror på vem som säger det. om det är en jobbig person som tjatar om det skulle jag bli irriterad. om det var någon man verkligen kände för så skulle jag le stort och bli generad.

 

13) Hur ofta svär du?

alldeles för ofta ...

 

14) Litar du på alla dina vänner?

på sätt & vis. men inte till fullo. det är inget personligt, men hela grejen med att lita på folk är svårt för mig.

15) Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?

mja.

 

16) Tror du att allt som händer har en anledning?

ja, klart allt händer av en anledning. vad annars?

 

17) Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?

att min partner ljuger för mig. eller går runt & flörtar hejvilt med andra.

 

18) Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?

öööh? vad är detta för fråga? har svårt att se nån av mina vänner bli köpt för att ha sex. nej nej... den tänker jag inte svara på.

 

20) Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta famtiden?

absolut. många mål. man får ta ett i taget.

 

21) Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa?

mamma. angelica & maria.

 

22) Tror du att du skulle bli en bra förälder?

jag skulle bli den bästa ;)

 

23) Vart togs din profilbild?

hm. hemma för 2 månader sen ungefär. samma dag jag klippt mig. blev supernöjd.

 

24) Ärligt, vad tänker du på just nu?

hm. att jag ska fortsätta städa snart & vilken film jag ska se sen.

 

25) Vem känner dig bäst?

angelica.

 

26) Vad är helgens planer?

bara chilla. ska på möte på jobb imorgon. ladda inför dom 2 kommande veckorna som kommer bli tuffa.

 

27) Vad har du på dig just nu?

mina pyjamasshorts som det står "godmornin' beautiful" på på rumpan & en hello kitty tröja.

 

28) Har du någonsin slagit ett träd?

ja det har jag när jag varit arg. hade lagom ont i min knoge sen.

 

29) Har du någonsin smygit ut ur huset?

jodå. det har jag.

 

30) Aldrig sova eller aldrig äta?

aldrig äta. LÄTT.

 

31) Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?

nattuggla fo' sho'!

32) Finns du där för dina vänner?

så gott jag kan i ur & skur. jag hoppas dom tycker jag finns där för dom...?

 

33) Gillar du att umgås med andra människor?

absofuckinlutely!

 

34) Har du lätt att förlåta andra?

hmm.. beror på vad människan gjort. men oftast inte, nej.

 

35) Skulle du någonsin dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?

WHAT? eh nej?

 

36) Har du tappat nån av dina vänner nyligen?

mjo. några försvann från mitt liv när det tog slut mellan mej & n. man insåg då vilka som fanns där medans andra gick.

 

37) Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?

njet.

 

38) Finns det någon du bör reda ut saker med?

jodå. det finns det.

 

39) Kommer någon ringa dig ikväll?

hm. tror jag icke. om inte malin! haha.

 

40) Vill du ha ett förhållande just nu?

nej det vill jag inte. jag vill vara ensam en längre tid nu.

 

41) Vad ska du göra nu när du svarat på alla frågor?

städa & sen baka chokladrulltårta!

 

 

hade varit kul att se även er nedanför att svara på denna listan:

wysteriia 

catwalkqueen maria

biltokiga maria 

emmagumman

angelicababy

melaaaanie

fittnylle

sussie

sötgöte sanna.e

saragumman!

vesnaaaaa

maddis i malmoooe

onka

 

:)


britney gör comeback!

videon där britney övar in nya låtar och dansrutiner har snabbt spridit sig över världen. låten verkar bra och britneys moves är som de en gång var nästan. är britney påväg tillbaka? vad tror ni?


lördag? söndag?



hej på er. är det lördag idag? det känns som söndag .. jag mår bättre idag. min feber är borta & jag hoppas den inte kommer tillbaka. men jag har sjuk huvudvärk & jag är grinig as hell tack vare att kära malin ringde 580 ggr imorse för att väcka mig. VAKNADE gjorde jag men jag stängde av ljudet och somna om. sen ringde hon på hemtelefon. det blev inte bättre. haha. SUCK!
ska ta mej en huvudvärktablett eller två. sen blir det plocka undan här .. det blir ju aldrig av! inatt såg jag på "harold & kumar - escape from guantanamo bay" .. sjukt kul film. hahaha. "barney" var ju med. love him! dock visste jag inte att det var andra filmen ... så laddar hem första nu och hoppas på att den är lika rolig.

pratat med andra tjejen som jag jobbar med nu. ska åka med henne in imorgon till gläntan. bra. då slipper jag stressa om det blir lite tid mellan mötet och tåget hem.
nu ska jag plocka undan här & försöka vila lite ... jag mår allt annat än bra! jävla huvudvärk!

IDIOT!

tänk att det hänt så pass nära :\ ( LÄNK )

det läskiga är att jag sett denna gubbe flera ggr gå runt med sitt ena ben ... jag mötte han en kväll för några veckor sen med mina hundar. och yoda började skälla på honom och då sa gubben att han skulle skjuta yoda om han inte höll käft :\ störd. har även sett både han och kvinnan som han hållt "inlåst" några ggr på bussen hem från eksjö. dom stank värre än det värsta jag känt lukten av .. och man borde märkt att något var fel när man såg hur sjukt smal hon var och när hon fick skäll så fort hon ens kollade åt ett annat håll...  asläskig gubbe .. och detta hände 100-200 meter från där jag bor :S creepy. gubben borde skjutas! fan va arg jag blir på sånt här!

älskar dej!



min sol i alla väder

megan & domenico.

jobbet ringde precis. ska in till eksjö på söndag och träffa den andra tjejen som jobbar på "gläntan". har ju inte setts än, vi 2. och vi ska gå igenom tiderna inför hösten osv. och det känns bra att få veta lite mer om hur jag ska jobba så jag kan lägga upp mitt träningsschema också. skitbra. får väl bara hoppas febern är borta till på söndag... :\

måndag är det början på 2 jobbiga veckor också men jag ska tamejfan klara det!
sett på "that's amore" nu. megan fick sin domenico. kim & megan stod i finalen. hahaha. kim förlooorade! och hon som va 110 % säker på att hon skulle vinna. LOL. in your face, biiiiiatch!



köpte en färdig pizzabotten igår. skitsmidigt. så nu ska jag slänga på ingredienserna på den & sen putta in den i ugnen. supergott. jag ska försöka få ork till att plocka lite här och där. som vesna sa, det ser ut som ett bombnedslag på vissa håll i lägenheten ... indeedeo.
sen blir det nog en film eller två, eller som sagt scrubs. ja som ni märker gör jag fan inte mycket annat än kollar på antingen dataskärmen eller tvn. TRAGISKT i tell ya. hahaha :)

fredag

jaha och så var det fredag. big woopidihu. jag sov fram till klockan 3. jag har sovit skitdåligt och har legat & skakat. jävla feberhelvete, försvinn! tagit eeze & ipren nu. ska försöka få i mej nått att äta & plöja igenom säsong 5 av scrubs ♥ och nej. jag är inte rolig idag och det får ni leva med. peace out.

godmorgon/godnatt.

:( uh, nu mår jag allt annat än bra.

illamående, skakar, fryser/svettas fram & tillbaka .. drygt. kan inte sova heller .. ska sätta på lite 'scrubs' och se om jag kan sova framför det. imorgon (läs: idag) blir det nog bara att ligga & kurera mig framför tvn/datorn. hoppas snart på att bli bättre. jag HATAR feber!

näepp, nu blir det sängen. godmorgon på er får jag väl säga då. he.


dilemma.



uppdaterat i min privata blogg. klicka på bilden för att komma dit.

tips på en bra blogg.



jag måste länka er till en blogg som är väldigt speciell & skrivs av dessa 2 brudar - Sanna & Sanna.
kul blogg om dessa två, och deras vardag. dom säljer även smycken som är superfina. absolut en av mina favoritbloggar och om ni inte redan besökt den så gör det nu! klicka på bilden för att komma till bloggen!

va sa ni att ni var här för nu igen?


som ni märkt på sistone har jag sett mycket på " a shot at love " och tjatat om tila & nu ser jag även på "that's amore" med sötnosen domenico. men man glömmer lite bort att dom är där för tila & domenico ... andra säsongen av a shot at love var sjuk. fan va killarna bråkade med tjejerna.. och killarna var på varann ständigt. dom kunde knappt va i samma rum .. chad knockade ju bo så hans käke delades i två .. visst är det kul att se på när dom bråkar.. drama drama drama, you know. men som sagt, man glömmer att dom är där för deras skull, även om alla medel är tillåtna, tydligen ..

'that's amore"
är ju helt sjukt .. 15 tjejer i ett hus, och alla sover i samma rum. och det är dom blonda mot dom mörkhåriga, bokstavligt talat. och dom bråkar HELA TIDEN och slänger ord efter sig som "hora" "falka slyna" osv osv. visst, man kan inte älska alla men man kan väl ändå visa respekt ändå?

hur är det med er? hade ni klarat av att bo i ett hus med 15 tjejer och 15 killar?


oth quote.

"Love is not knock often, and when it does you have to let it in"
/ Brooke Davis.


sjuk as hell.

:\ har sovit fram till 23 ikväll. har feber .. och jag spydde innan .. mindre skoj! malin ringde med sitt jävla gnällbälte och börja tjata.. haha. saknar dig så mycket gumman! hon ska komma hit i slutet av oktober. can't wait! efter vi lagt på så däcka jag och fick springa på toa några ggr dock och kräkas.. underbara torsdagskväll! vakna runt 23, som sagt och masat mig till soffan med täcke & kudde... svarat på kommentarer och ska nu försöka få i mig något att äta & se på "that's amore" med älskade domenico! och så väntar jag samtal från en speciell person ;)

men innan dess ska jag ut med mina bebisar.




onödigt vetande om mig.

Nämn något som gjorde dig glad igår:
daniel.
Vad gjorde du kl 8 i morse?

sov =P
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
svarade på kommentarer i min blogg.
Det sista du sa högt?
"Kom då Lady".
Vad har du druckit idag?
Massa vatten bara .. och ett glas mjölk.
Vad var det senaste du åt?
oreos :\ mår illa av dom nu.
Vad var det senaste du köpte?
maaaod. ( mat )
Vad är det för färg på din ytterdörr?

eh.. brun? :P
Vad är det för väder hos dig just nu?
mörkt och kallt antar jag. hösten har ju knackat på dörren.
Godaste glass-smaken?
polkagris eller B&J glassen .. dom flesta smakerna men speciellt cookie dough. men då äter jag bara kulorna. HAHA :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
mjodå. men inte upplevt det än. hoppas på att få göra dock.
Sover du tungt?
haha ja. fråga bara angelica .. hon kan stå och skrika på mig & skaka om mig men jag märker inte ett skit.
Drömmer du mycket?
jo en del. oftast jobbiga drömmar :\
Mardrömmar?
mmm.
Vilket ämne är roligast i skolan?
IDROTT!!!! saknar skolan :[
Trivs du med ditt jobb?
jag stortrivs! önskar det va heltid dock...
Favoritklädsel?
stora mysbrallor & ett linne bara .. jag är tomboy-bruden .. jag trivs bäst i det och kan gå klädd så till vardags..
Favoritlåt just nu?

keane - everybody's changing ... fastnade för den när jag sett ett avsnitt av 'scrubs' där den va med. så jag lyssnar på den på repeat nu! superfin ju. känner igen mig i den.
Vad ser du om du tittar åt höger?
en bokhylla, en klocka, en växt, en fotölj.
Vad gör dig glad just nu?
nära & kära. ni är BÄST! ♥ och serier gör mej glad. haha :)
Vad ska du göra härnäst?
äta lasagne.. försöka åtminstone .. mår som en påse skit just nu!
Höger- eller vänsterhänt:
eeeh. höger.
Humör just nu:
glad .. men jag har ju feber och mår som fan så jag är lite smågrinig över det. hungrig är jag också!
Favoritgodis:
hmmm.. choklad i guess. blir inte så ofta godis för mej. om det blir något snask så blir det  chips eller glass.
Kläder just nu:
svart oversizetröja och mysbrallor från adidas...
Musik just nu:
takida med reasons to cry.
Sommarplaner:
sommaren är öööver. höstplaner? dunno. leva livet helt enkelt! plugga körkort iallafall.
Hur många kuddar sover du med:
hmm.. har 2 stora och 3 normalstora :) inget emot hur många jag brukade ha när jag bodde hemma. hade runt 10 - 15 stycken då. haha. badade i kuddar <3
Spelar du nåt instrument:
nej. har dock spelat gitarr, tvärflöjt, blockflöjt, piano och trummor ... min pappa är väldigt musikalisk och har spelat i ett band så jag fick väl skiten från honom.
Morgon- eller nattmänniska:
alla som läser min blogg vet va jag ska svara på det... nattuggla all the way!
Vilka är viktigast för dig:
mina nära och kära. mina djur.
Bio eller promenad:
beror helt på tillfälle. 
Är du kittlig:
farligt kittlig. får panik om någon kittlar mig. sparkade ner en kille för att han kittla mig så han svimma .. kittla inte mej!
Snarkar du:
jodå. men INTE LIKA MYCKET SOM MALIN!
Stjärntecken:
vattuman.
Äckligaste insekten:
spindlar. hugha!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?

hmm.. bli osynlig. då kan man smyga in där killar byter om och se dom nakna ;] NOM NOM! hahaha ... ! och man kan råna banker också! gött ju! hahahaah :)
Vad vill du jobba som?
jag trivs som fan med det jag jobbar med nu - hundar. men jag vet inte .. jag har ingen aning .. men det kommer väl.
Stökigt eller välstädat?
välstädat. får fetingångest om det är stökigt.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
jadå :)  fatta vilken upplevelse!
Gillar du att sjunga?
jag älskar det. jag sjöng mycket som liten och vann tävlingar... men jag skulle aldrig våga gå på en idolcasting eller något sådant. haha. så blyg.
Anser du att du är stark?
ja. och jag får komplimanger dagligen om att folk tycker jag är det genom allt som jag gått igenom .. så ja.
Vad gör du om du får hicka?
eh. hickar?! försöker hålla andan så den lägger av...
Vad längtar du mest efter just nu?
hmm... den 20e för då kommer sara! och till när malin kommer hit i slutet av oktober! och till jag får ett heltidsjobb!

all my stripperfriends... all my exboyfriends...





torsdag.


usch vilken huvudvärk jag har. inte hunnit äta förrän jag kom hem nu, så jag antar att det beror på det. har hinkat i mig bonagua päronvatten .. mmmm! gooott.

jag har varit på jobbgaranti tror jag det hette. eller ÄH jag vet inte va det heter men det var jag +5 andra och vi ska ses en gång i veckan och gå på studiebesök, söka jobb, göra CV osv osv.. det går väl an. synd att det inte var någon sötnos där. min granne nikki går, men han var sjuk idag. det är kille från belgien med i min grupp som ser jättecreepy ut & han pratar knappt ingen svenska alls så när han pratar med en så får man säga "va?" 58 ggr...
handlade lite också innan jag sprang till bussen. det va aspackad med massa småglin som slutat skolan, så dom fick ringa in en buss till som jag fick hoppa på.

tror jag fortfarande har feber. mår inte alls bra iallafall. hängig, trött & börjat få halsont nu också. skakar till & från :\ obegagligt as hell. jag ska lägga mig i soffan & se på "that's amore" & hoppas på att jag mår bättre senare ikväll. jag ska svara på era kommentarer ikväll också tänkte jag :) börjar bli dags nu. förlåt att det dröjer.


"it burns burns burns... "

somna stående...

ja idag var det segt att komma ur sängen .. när jag ställt mig upp från sängen från att vakna så stod jag där ett tag... tror fan jag somna stående ett tag!

som sagt, måste in till eksjö & gå på nån dum jobbgrej på arbetsförmedligen. alla som varit på den säger att det inte ger nånting .. skoooj. well.. det är bara sitta & se intresserad ut antar jag. hoppas det är någon snygging där. mahaha ;] i övrigt har jag klåda i hårbotten :\ får alltid det när jag somnar med fuktigt hår. det är jobbigt att försöka att INTE klia ...

jaja, vi hörs senare. är så sjukt trött nu .. men måste sätta på fejset. bleehe :\ besos.
 

domenico.



sjukt charmig och härlig kille .. ojojoj!

nattinlägg.

nu mina vänner ska jag hoppa in i duschen snart & sen somna till avsnitt av 'that's amore' med älsklingen domenico som var med i första säsongen av " a shot at love " .. den lilla italienaren som bara fastnade i hjärtat på en. aaaw! ♥ programmet handlar i stort sett om samma sak som 1000 andra sådana såpor handlar om ... en kille. 15 heta tjejer i ett hus som tävlar om hans hjärta ... blabla. det blir iallafall väldigt mycket catfights i serien. sånt är skoj , att se brudarna göra bort sig. hahaha.

jdag har man städat lite men min huvudvärk hindra mej från att bli klar :\ fick migränanfall på kvällen så då slutade jag... feber hade jag också och spydde för jag hade så hemskt ont! fick lägga mej & vila 1-2 timmar. sen mådde jag liiite bättre... bakade pizza & var ute på en långpromenad med mina älsklingar. fick brev på posten idag också från arbetsförmedlingen så imorgon ska man in dit vid 13.30 och gå på någon.. grej för arbetslösa. suck på dom. hört att det inte ger nånting .. men måste ändå dit för att få mitt aktivitetsstöd. well, då kan jag handla lite samtidigt & även gå till dagisen/förskolorna i eksjö & presentera mig.

har så mycket tankar som snurrar i huvudet just nu... :\ jag mår bra. det är inte så. men .. jag vet inte. usch ... lär komma upp på min privata blogg snarast iallafall.  well, nu blir det dusch & sen 'that's amore" och kanske lite "scrubs" ... favoritprogrammet! nu är första avsnittet från säsong 6 av one tree hill påväg ner också! LOVE IT!

jag LOVAR att svara på era kommentarer imorgon. ni har varit supersöta och kommenterat massor idag! ni är änglar! ♥ sooo sweeeet! godnatt sötnosar, vi hörs imorgon!





" ... i don't wish for bad things, but I don't wish you well.
"

utmanad.

blev utmanad av kära onka att svara på dessa frågor :)

1. Vilken mat äter du ofta?
hmm.. olika. älskar kyckling & sallader. men.. vet inte om jag äter något speciellt ofta.

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?
jag gör både och.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
i soffan just nu eller sängen. dock kasst för ens rygg men så fort jag hämtat skrivbord hos angelica & roy så kommer jag sitta i mitt lilla datarum.

4. Köper du ofta triss?
hm. typ aldrig. vinner ju ändå aldrig nån jävla miljon!

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
new york - 06.

6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?
hm. inte sett på tv på evigheter .. men det blir väl 5an eller 3an. tv 400 är också en favorit. & MTV.


jag utmanar 4 stycken & det blir emma.s, sara, angelica & malin mojito!

hahahah.


mina tatueringar.



hjärtat på benet gjorde jag för min tro på kärleken. jag ville egentligen inte ha något speciellt hjärta. bara ett enkelt hjärta. kärleken finns överallt. denna tatueringen symboliserar att man inte behöver leta efter kärleken. den finns överallt. i min familj, i mina vänner ... och jag kommer hitta den stora kärleken en vacker dag :) är riktigt nöjd med denna tatueringen och ångrar inte en sekund att jag var spontan och ville ha den också.



... & så denna tatueringen
. det tog lång tid för mej att hitta rätt, för denna symboliserar MIG. jag älskar stilen på texten för det är JAG. och jag älskar det den står för, för jag har växt så otroligt på både gott & ont dom senaste åren.
texten är "mihmet credo" och det är latin. det betyder "jag tror på mig själv". och det är otroligt passande för mig. även om jag och n inte är bästa vännerna just nu och aldrig mer lär bli ens vänner, så kommer han ändå ha en stor plats i mitt hjärta. och det kommer han alltid vara. för han var min första riktiga kärlek. han var en del av mitt liv som jag alltid kommer bära med mig. han var det bästa och det värsta som nånsin hänt mig. han var det bästa för han fick mig att inse vem jag var. han lyfte mitt självförtroende till höjden. innan honom kände jag mig som en grå mus som hade sämst självförtroende & jag mådde riktigt dåligt oftast. även om det tog lång tid, så fick han mig att inse att jag var vacker som den personen jag är, & desto längre vi var ihop, desto bättre blev mitt självförtroende. det är inte det allra bästa, men it's gettin' there. när det tog slut med honom så trodde jag skulle bli samma gamla emma som jag var innan honom, men jag är en helt annan person idag & det tackar jag honom för. mitt självförtroende är mycket bättre än va det var med honom också, så det växer hela tiden :) n var det värsta som hänt mig för vi sårade varann så jävla mycket och att komma över honom är det värsta jag nånsin fått gå igenom ... i'm hangin' in there.
så ja, oavsett hur ni reagerar så står denna tatueringen för mej, men även en del för n för den jag blev med honom. för den han gjorde mig till. han gjorde mig till en stark, sexig brud som han en dag kommer ångra att han dumpa. MAHA :) jag tror på mig själv, helt enkelt. och i svåra tider kommer jag titta på denna tatueringen och påminna mig själv om att jag klarar det, för jag har tro på mej själv!

är as-stolt över denna tatueringen. love it!

ohyra?


holly.



hugh hefners lilla holly har förändrats lite under åren .. tycker ni inte?

emma.



jag undrar vilka som är stammisar hos mej .. som återkommer gång på gång på min blogg.  sååå. . .

1. hur hittade du min blogg?
2. vad heter du?
3. hur gammal är du?
4. vart är du ifrån?
5. vad gillar du mest med min blogg?
6. vad vill du se mer av?

7. vad är det som gör att du kommer tillbaka over and over again? ;)

tacksam för svar :)

en bild.


sommarplågorna.

sommaren är påväg bort nu och höstlöven faller ... men jag lyssnar fortfarande på sommarens musik. dessa är låtarna jag lyssnade på mest i sommar. sommarplågorna 2008. vilken av dessa va din sommarplåga?



kid rock - all summer long.



lady gaga - just dance


dj tune - bag in da box



kate perry - i kissed a girl.

 


chris brown - forever.
 

kat de luna - run the show
 


takida - curly sue
 


jason mraz - i'm yours.

 


enrique iglesias - can you hear me

onsdag.

hey hey hey!

idag så är det storstädning på g. blev inte så mycket sådant igår :\ dock har jag haft huvudvärk sen jag vaknade och det är inte alltför skoj. en skola i eksjö har ringt mej idag och frågat om jag kan vikariera 2 dagar i oktober hos dom, med barn upp till 12 år. i syslöjd. hahahaha. kan INGENTING om syslöjd. jag sög på det i skolan. men jag ska ringa tillbaka till dom sen och säga att jag tar det. jag menar, det är ändå liite pengar. better than nothing.

det med hyran verkade lösa sig. hyresvärden har inte hört av sig idag. iallafall inte än. hmmm.. knepig människa den där gubbjäkeln.

bilder på mina tatueringar kommer upp senare idag. dom är fortfarande inte riktigt läkta. men skitsamma :) bye snyggingar.

one shot to many?


eehm. blev smått förvånad över hur tila betedde sig i "one shot to many" efter finalen :\ blev även chockad över hur hon INTE kunde välja bo eftersom han var typ världens goaste kille :\
men sen betedde sig tila som en total bitch mot kristy i programmet efter & då undrade man va tilas problem var. är det okey för henne att springa runt & krossa hjärtan, men inte för andra att krossa hennes? visst, man vill hitta kärleken & det gör otroligt ont att få hjärtat krossat och det är det sista man vill, men jeeez. hon satt där & snacka om att hon fått hjärtat krossat men kom tillbaka för att ge kärleken en andra chans och det va inte lätt för henne. vem har INTE fått sitt hjärta krossat? hm. dock är hon fortfarande sjukt vacker men det där var lite väl .. :\

tack för era kommentarer. ni är så söta. ska ta mig tid att svara på dom imorrn (läs: idag ). ska lägga mig & sova några timmar nu. mår inte alltför bra. godnatt babys ♥

tisdag 2 september.

idag när jag vaknat fick jag en chock. det var ändå ganska väntat, kanske. men man hoppades på att inget skulle ändras ... men ändå. BIG CHOCK  :\ ska inte säga vad det är, för jag har lovat personen det. men jag finns här. hoppas du vet det. till 10000000 %.

... uumm..

hej på er. har varit uppe sen runt 10, men har legat i sängen & läst. ska ta tag i storstädningen nu snart. sitter & dricker ett glas vatten & lyssnar på "curly sue". underbara låt.
känner att jag har mycket att skriva av mej, så ni lär märka att några inlägg kommer upp i min andra blogg i veckan. måste skriva av mej. har så mycket i tankarna idag.

vad gör ni själva idag då? 

najti.

med denna bilden säger jag godnatt. i know, jag suger på att skriva, men .. ja, det blir säkert bättre snart. hittar inget skoj att skriva om nu bara, förutom " a shot at love " och min idiotiska HYRESVÄRD! så därför sätter jag punkt här & lägger mej framför " a shot at love 2 " :)



bobby & amanda.



godnatt.


hiss/diss?



fett med nej!

another round with tequila.


tila fick sin bobby. SÅ JÄVLA HET han är! men eftersom jag ska sätta mig och se på säsong 2 av " a shot at love " så funkade det inte med bobby :\ suuug! dom var ju så soeta ihop. well, det är bara att gå vidare. kul serie, som fan iallafall! kul tidsfördriv! ska göra ett glas oboy nu & mysa ner mej i sängen & se på snyggingen tila. JA HON E HET!







paris hiltons new BFF



LÄTT att jag ska se. kan nog bli kul! paris är söt i sin frilla dessutom. yes indeed.

cute.



söt tröja :)

idiotjävel.


det är INGEN bra dag för mej idag. vaknade av ett sms från hyresvärden. han sa att han inte fått in hyran från mig. jag skickade den igår, så jag blev bara sur. han sa att om han inte får in den senast onsdag så blir det överklagelse eller vafan det hette. idiot. jag hatar honom. har jag betalat den, så har jag betalat den. han bryr sig inte ett skit om att det ser ut som helvetet här utanför. men pengarna bryr han sig om, den idioten. trappen är farlig för den är helt förstörd, och det ligger olja över ett helt rum nere i källaren. om någon tänder på där nere så brinner hela huset ner ganska fort. han har skitit i att fixa antennen så jag kan fortfarande inte se på några kanaler! har väntat sen i mitten av maj! och om man ber honom om något tar det 5 år för han att fixa det. han har sagt i 2 månader att han ska klippa gräset. det börjar se ut som en äng här utanför för han kommer aldrig hit och fixar skiten! allas spisfläktar i huset funkar inte ... seriöst, swahns spis funkar inte alls. men bryr sig hyresvärden? icke. han kan ta sig i röven förhelvete. ska ringa hyresgästföreningen och klaga.

så nej. jag har en dålig dag idag. ska se på ett avsnitt av "a shot at love" och sen städa här. måste få ut min frustration. är så förbannad just nu...

nattinatt..


" this is all of me. there's nothing more of me than this .. "

jaaa, det är nog läggdags nu tror jag. klockan är mycket och många av er ska upp till skola/jobb snart. jag väntar på att chefen ska ringa in mej nu till veckan eller helgen. i need some extra cash.

god damn va jag älskar domenicko i " a shot at love " störtskön dude! älskar även bobbie. mihi, cute things to look at. imorgon ska jag upp ganska tidigt. måste städa undan här, tvätta osv. för det är inget man orkar göra på en söndag .... och inte på en bakisdag heller för den delen... ^^, nu ska jag väcka min snarkande lady & yoda och rasta dom innan vi skuttar ner i sängen. sleep tight, lovers. 


" pain is temporary but love is forever. remember that "

a shot at love.


" a shot at love " var bättre än jag förväntat mej. så nu är man helt hooked på den serien med! blir nog att jag streck-kollar på den :) så grymt bra! och tila tequila är sjukt vacker, faktiskt. riktigt gorgeous! mycket drama. I like that! men ja, sen är jag en serie-tokig tjej också.. älskar att streck-kolla på serier och filmer. that is my thing. ska återgå till den nu. tjingeling.

RSS 2.0