summering 2008.

jaha, nu är det då denna summering av året som gått. vart ska man börja liksom? förra nyårsafton stod jag med min andra hälft och mina allra bästa vänner, på skrea strand och skålade. jag var med killen jag ville leva resten av mitt liv med honom och vi skålade för det kommande året 2008, och vi lovade varann, att det bara skulle bli bättre me åren ... istället blev år 2008 det värsta nånsin som jag behövt uppleva. jag har aldrig varit så svag. vissa dagar kunde jag knappt stå på benen, för jag bar runt på så mycket sorg. det kom fler överraskningar än jag nånsin trodde skulle komma. jag har fallit som människa. men jag har aldrig heller varit så STARK. jag är stolt över mig själv. åt helvete med honom. snart är det ett nytt år och jag ska njuta av varje dag som om det vore den sista.


 


början av året var inte bra. jag intalade mig själv, att det va bra. det tror jag både han & jag gjorde. i mars gick det väl utför alldeles för mycket och han började betee sig som en människa som jag inte kände igen. visade sidor av sig själv jag inte trodde han hade. sen, en dag i slutet av mars så minns jag att vi låg i sängen. jag frågade om han älskade mig, med glimten i ögat, som jag brukar ha. jag vet inte om glimten fanns där dock, jag tror den dog ut långt innan ... men han svarade att han alltid kommer göra det.
dagen efter åkte jag till fia. vi hade bråkat, och detta var vardagsmat för oss. jag sov över hos henne, för jag tänkte att vi behövde vara ifrån varann. sen ringer jag hem, till honom. och säger att jag saknat honom. han sa, att han inte visste om han saknade mig längre. och there you go. han gjorde slut, på telefon.
min värld föll samman. det tog ett tag innan chocken kom till mig. jag var förstörd & tårarna slutade inte falla. mitt hjärta var bokstavligt krossat. efter det gick det bara utför.
jag va ju tvungen att bo i samma hus som honom en hel månad efter uppbrottet, för att få tid på mej att hitta lägenhet och ordna allt. allt kom så plötsligt och han var så kall emot mig och var inte den nicke jag känt, alls. han var knappt hemma, och jag knappt heller. jag klarade inte av att vara i ett hus fyllt med glada minnen och skratt, när vi inte delade det tillsammans längre. maria & mikael fanns där för mig. dom hade ju fått sin älskade neo den 23 januari, och dom hade fullt upp. men dom fanns där ändå. och jag älskar dom så jävla mycket för det. finns inga ord att beskriva min kärlek för dom. och inga ord för mina andra vänner heller som fanns där, den svåra tiden, medans andra, försvann när dom visste att jag skulle flytta. bra vänner där ... really. dessutom gav hundarna mig en styrka, av att bara finnas där.

det värsta med att flytta från falkenberg var, DÅ, att lämna nicke bakom mig. han hade redan lämnat mig, men jag vägrade. det tog ett tag innan man insåg att det inte var lönt. man vill ju inte ge upp ..
han var ju med en tjej, 3 v efter vi gjort slut. och det tog hårt på mig. men samtidigt, allt som var sorg blev ilska. och det var skönt att va arg istället för att bära runt på all sorg.
när det tog slut hade vi 9 katter, och sen 2 hundar. vi hade 3 kattungar, och 6 egna katter. kattungarna sålde vi snabbt, men att bestämma sig för vilka katter man skulle behålla, och vilka man skulle sälja va otroligt jobbigt, och det krossade mitt hjärta. jag ville inte svika någon av dom, men det kändes som jag gjorde det. han lovade att finnas där för mej när dom såldes, men han fanns inte där alls. jag ångrar IDAG att jag sålde zacko & diva. dom va väldigt speciella, visst, alla var det, men det va något visst med dom.

när jag väl flyttade, packade ihop allt i lådor och slängde in det i släpet, fanns han inte där alls. han höll sig borta hela helgen mina föräldrar var där, den fucking fegisen. när man sen stod där, i ett tomt hus, där bara hans grejer var kvar.. det kändes konstigt. maria var där med mig dom sista minutrarna innan vi åkte. jag ville inte lämna henne. jag tvingade mig själv att lämna henne .. jag bröt ihop totalt i hennes armar .. det var så otroligt jobbigt. jag grät i 4 timmar efter det. han sa inte ens hejdå. han kom aldrig. han sa senare att "det var för jobbigt" .. idiot. efter den dagen var det dags att lämna honom bakom sig. och börja om från ruta 1.

när jag ser tillbaka på bilder från den sista tiden med honom idag, så syns det så väl att jag inte var lycklig. dom enda som gjorde mig glad var mina vänner. jag inbillade mig nånstans i huvudet att han gjorde mig till världens lyckligaste, men istället gjorde han mej till en väldigt olycklig människa...

 
goodbye my lover.
detta var våran låt.
passande efter uppbrottet...
flyttade in i min lägenhet i bruzaholm i maj. jag var rädd för att bo ensam.men ganska snabbt insåg jag att det var härligt. och jag trodde jag skulle gråta sönder mig. men det kom aldrig. faktiskt. jag mådde bättre desto mer jag packade upp. sen, tyvärr, fick jag en liten crush på en kille som heter david. men nu efteråt vet man att han bara var en rebound.

sommaren var bra. det var mycket alkohol som flödade, mycket skratt, mycket bus. alexandragumman kom, och malin :) maria & mikael kom med neo för några dagar, sen åkte vi till falkenberg. vädret har inte varit det bästa alltid. mycket regn.
var hemma några gånger hos mams och paps, var i oskarshamn osv. man märkte även efter allt som hänt, vilka som var ens riktiga vänner, och vilka som var falska & slutade ställa upp när man behövde det som mest.

var på hultsfredsfestivalen. full och go. såg takida, vilket var stort för mig. en av mina favoriter idag. fick träffa min baby martina där, den lilla köttisen. träffade även lovely sussie under sommaren också, eller ja, i slutet. fick även jobb på ett hund-dagis. jobbar dock inte där längre, av olika anledningar. det var en bra sommar för mig. jag jobbade på att komma över honom, och idag har jag lyckats. men då, var det fortfarande vissa dagar som var väldigt jobbiga. under sommaren gick ju även "sex and the city - the movie" på bio. en film som var ett måste. UNDERBAR film jag kan se om & om igen.

i slutet av sommaren var jag tvungen att sälja louis & picasso. det funkade inte att ha dom i lägenhet. dom behövde få springa fritt. så därför sålde jag dom till en tjej i mönsterås. det va jobbigt att släppa taget om dom, men jag vet att dom mår bättre nu. saknar dom varje dag.
klippte även av mitt hår, som jag inte klippt på säkert ett år. stor skillnad, men fan va skönt! gjorde mina 2 första tatueringar. inte smärtfritt, men jag är otroligt stolt över dom. dom påminner mej om att jag är stark, varje dag. min älskade yoda fick ett fästingbett och svullnade upp också .. sådana saker man kommer minnas. usch.sista månaderna har varit lite sisådär. man har verkligen upptäckt att vissa människor inte är som dom en gång var. jag har sagt upp vänskapen med folk, men jag har även funnit nya vänner, som är värda mej. man har verkligen lärt sig, att mogna upp, att livet är inte en dans på rosor.

jag har fått tillbaka kontakten med många folk, som jag glömde bort och försvann under åren med nicke. bobbin, min bästa killkompis sen 2002. tomas, som är en trogen vän i vått & torrt. kobra, och andra. och det betyder mycket för mig.
jag fick äntligen träffa min gumma sara. spegelbild i själen. helt otrolig människa! hon är absolut en av mina allra bästa vänner. sjukt lika är vi, och har lika störd humor båda 2.. hade gjort vadsomhelst för att ha henne nära mej jämt! då hade jag aldrig varit ledsen.

upptäckt ny musik. takida, nomy, sonic syndicate. hela jag har förändrats, och bara till det bättre. ( men enligt andra var det inte bra att jag mognade .. host ) jag har blivit mognare. jag har lärt mej att inte ta saker för givet. jag visste inte vem jag var, när det tog slut. jag kände inte igen mej alls. den emma jag var då, med honom, är inte alls den emma jag är idag. jag har äntligen hittat mig själv. jag vet va jag vill och jag är inte rädd för att va mej själv. jag är tokig, jag har humor, jag är väldigt annorlunda till skillnad mot andra, det vet jag. jag är awesome, that's it.

mycket skit har hänt på sistone. mycket tårar har fallit. man har träffat många idioter. så man är väldigt noga med vem man släpper nära inpå. jag har satt upp garden, för att inte såra mig själv igen. NOGA med vilka jag släpper nära. och mina vänner är det dyrbaraste jag har. dom älskar jag till döds.

jag piercade mej åter igen i underläppen samtidit som jag kramade sönder saras hand. jag tatuerade mej åter igen den 12 december..
mio kom till världen. en liiiten liiten valp. men nu e han fan inte liten längre. bara dryg. haha.

hade bestämt mig för att va singel till sommarn.. men sen kom en kille in i mitt liv. saker kan ändras snabbt. ja, inte min cpskadade dejt som var en jävla tönt. nu har jag en kille på G, men vi tar det långsamt fram, med tanke på allt som hänt osv. jag vill vara redo. men jag tycker verkligen om honom, och han är väldigt speciell för mig. en otrolig kille. men tänker inte stressa in i något, och ni kommer få veta förr eller senare vad som pågår mellan oss.

år 2009 blir mitt år! det ska bli helt otroligt faboules! när jag nu vet "the secret" också ska jag uppnå alla mina mål och drömmar. jag ska gå ner i vikt, ( och denna jävla gången klarar jag det ), jag ska börja plugga, jag ska få mitt körkort i handen, jag ska festa mer, jag ska leva mer, jag ska njuta mer. nu lägger jag år 2008 bakom mig. jag lägger HONOM bakom mig. tänker fan inte ta upp han i bloggen igen.. han är inte värd det. nu ska jag blicka framåt!

the secret is the answer to all that has been, all that is, and all that will ever be.

Kommentarer
Postat av: SEX AND THE CITTY

Svar: Haha, ja lite blond sådär ;D Tack!

2008-12-31 @ 15:10:18
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: Maria

Fy satan va jag längtar efter dig!

2008-12-31 @ 15:20:13
Postat av: Sara

naaaw gumman, tvillingar i själen - du och jag! :D

2009-01-01 @ 21:26:41
URL: http://saaraa.blogg.se/

Din stund i rampljuset

- Kommentarer som är stötande mot mig eller mina nära & kära raderas direkt.
- Jag vill fan inte ha reklam och sånt skit! min blogg är ingen anslagstavla.
- Allas IP-adresser kollas upp så tro inte att du kommer undan.

Har du ett namn är det bra.
Jag vill kommas ihåg.

Har du e-mail?

Har du själv en blogg, skriv gärna in din adress här.

Din åsikt

Trackback
RSS 2.0