It's ok.



atomic kitten - it's ok



I remember all those nights We used to stay at home
On the phone, all night long

We used to talk about the things we really wanna do
I believed in you

I remember how you used to say
Have no fear, be OK
When you told me anything you want is possible
We could have it all

I believed in you
Must have been a fool
All my dreams were with you


I say, it's OK
I can promise you it's alright
You ain't keeping me up all night no more
You're not here but

It's OK
I assure you babe it's alright
You ain't keeping me up all night no more
You're not here but it's OK

Got it all that's the way it seems
Looks like you, live your dreams
And I hope your life will turn out for the better know,
When I'm not around

I believed in you
Must have been a fool
All my dreams were with you


I say, it's OK
I can promise you it's alright
You ain't keeping me up all night no more


ideer till en balkong?



nu kära läsare måste ni hjälpa mej! hur kan jag inreda min balkong på ett billigt sätt? tips tips tips!

jag har nämligen en ganska stor balkong, eftersom jag bor i ett gammalt hus. just nu har jag 5 stolar & ett litet bord + lite växter och ljus därute. men jag vill fylla den med mer grejer, fast på ett billigt sätt. så tipsa mej gärna! för jag behöver så mycket tips jag kan få! go on!

favoritpar?



ross & rachel. favoritparet bland serierna. och såklart carrie & big .. och lily & marshall. p.sawyer och lucas är söta ihop också.



vilket är ditt favoritpar?


serena vs blair.



vems sida är du på? gillar du blair eller serena mest? :)

jobb?

idag har jag haft en BRA dag. åkte in till eksjö med 10tåget och träffade min handläggare vid 11. hon är verkligen toppen! hon berömde mej för mitt fina CV och sa att hon aldrig sett så fint CV och hon tycker jag är jätteduktig som söker så pass mycket jobb och ligger i. sånt är alltid kul att höra. sånt ska man ta åt sig av :) 

och nu ska ni få höra det bästa! petra tipsade mej om ett jobb på hund-dagis i eksjö, som sökte personal. så hon gav mej numret så jag skulle ringa dom när jag kom hem. men så fort jag kom ut så ringde jag upp dom på mobilen och hon var ASTREVLIG, hon som ägde hund-dagiset med sin man. hon berättade om hur det låg till och att hon blivit sjuk och att tjejen som jobbade där nu hade sin sista dag imorgon och att hon är i stort behov av en ny, men att det måste klicka. dom hade pratat med andra, men dom vill gärna ha någon med hundvana, som har hund själv och som kan detta. dom som sökt innan har bara varit ute och gått med grannens hund osv. så dom tyckte jag lät PERFEKT :) jag blev så glad så jag skuttade runt i stan haha. vi bestämde att jag skulle komma dit och hälsa på, prata om schemat osv på lördag, så jag ska dit och träffa dom klockan 2 på lördag. så jag har till 99 % chans till detta jobbet. hon lät väldigt positiv och pratade om att jag kunde ha yoda & lady där när jag jobbar osv osv. detta är ett stort steg för mig. och det är super, för jag kan säkert lättare få jobb om jag söker när jag samtidit har ett annat.

så jag är superglad! det är till början en timanställning dvs 4-6 timmar vissa dagar och vissa helger. men jag är så glad! det är ju mycket roligare när man klickade så bra med både henne och hennes man också. super! så jag är glad glad glad idag!

håller på och städar lägenheten just nu. svetten droppar och man luktar inte rosor .. hahaha. men lika bra att få allt gjort nu när det är svalt. fixat lite på balkongen nu så det ser lite bättre nu än innan. ska hämta bordet hos angelica & roy bara och köpa dynor. ska snart göra mej lite att äta och sen kolla någon film. vet inte vad jag ska se ikväll, men är riktigt sugen på "proom night" .. någon som sett?

goodmornin.


idag är jag uppe med tuppen. konstigt, med tanke på att jag la mej runt halv 3 inatt. jag vaknade pigg som fan vid 6 och kunde inte somna om (?) .. så jag har legat och läst ur "Ps I love you" och så. nu sitter jag här med lite frukost och väntar på att gå ner till tåget som går 10.06, as usual. ska in på amsmöte klockan 11. träffa min superhärliga handledare.

har en spricka på hälen .. vet inte men skinnet har lossnat där och sen blivit en spricka. gör ont som fasiken när jag går så jag går på tå. men så kan jag ju inte gå i stan .. la dom i fotbad igår och smörjde in med olja och sånt shit, och filade med fotfil, så lite bättre är det väl.

när jag kommer hem idag blir det storstädning här som gäller. det är mulet ute idag så det är inte så jättevarmt, vilket är bra. för då kan jag äntligen städa .. bara en vecka försent. haha. vad har ni för planer för torsdagen då?

GE MEJ!

























här finner du mer.

do you remember? ;)



s club 7 - bring it all back


denna dagen går inte av för hackor.

haft en helt underbar dag med angelica. solat, badat, shoppat. jag somnade när jag kom hem. helt jäkla slut. nu ska jag göra lite att äta och sen njuta lite på balkongen. städningen får jag ta en annan dag, helt enkelt. och att läsa bloggar har jag inte tid med nu. för fint väder ute för att sitta och glo på en skärm. tack angelicagumman för en lovely dag! puuuuss ♥


BÖLDJÄVEL!


fyfan idag har emma ingen bra dag alltså .. vaknade med någon blåsa igår morse.. tänkte inte mer på det. men igår kväll var den gigantisk. det ser ut som jag opererat läppen och att den svullnat upp på just det stället på läppen. det ser HEMSKT ut. ursäkta mej, men jag ser missbildad ut. jag vågar fan knappt visa mig ut idag. man vet ju själv hur jävla mycket folk glor om man har nått i ansiktet.. tråk, men så är samhället tyvärr. jag skäms för mig själv. jag känner mig jätteful idag. jag vet, det låter hemskt, men denna jävla fanskapet tar bort mitt självförtroende direkt för den är så stor! gigantisk förhelvete! sköljt med bakteriedödande och lagt is på den nu .. i hopp om att man kan gå runt idag och se NORMAL ut. ser inte ut som en blåsa heller utan det är någon grej som växer inne i munnen som förstorat min läpp .. ne fyfan va hemskt det ser ut.

lär ta kort idag så ni får se hur hemskt det ser ut. nu ska jag platta håret. heldag med angelica idag. weeey! vi hörs i eftermiddag/kväll. ha en uuunderbar dag. puuuss ♥

klockren reklam!



hört den som rolig historia innan, men reklamen va också ganska skoj.

saknar.


jag saknar min biatch ♥

dagens vackra.



jessica simpson. alltid lika vacker. + jag ÄLSKAR hennes jeans! ge mej.
jag vill se ut som henne. ge mej hennes utseende !

tisdag.



det är svårt att ta tag i den där städningen, i denna värmen. nu är det dock väldigt svalt ute, men nu ska jag snart hoppa i bingen & sova. ska upp tidigt imorgon. blir stranden, sola, bada och sen shopping med angelica :) weeey! inte träffat henne sen .. eh .. fredags tror jag. i miss her ♥ så det ska bli en fuuuun day tomorrow.

ikväll har jag sett på 'mannen som kunde tala med hundar'. riktigt bra program. var ute och gick med hundarna och dom badade osv. sen satt jag ute på trappen med nicky & pratade i säkert 1 ½ timma. kul med trevliga grannar iallafall. sen har jag duschat och plockat lite här och där, och som sagt, nu blir det sängen snart.

har fått fetingblåsan på insidan av överläppen .. så jag har värsta bulan där. ser sjukt ut. jag är helt sné.. kul att gå runt och se ut såhär. eeh, nej.

imorgon ska jag förhoppningsvis beställa tid för min första tatuering. spännande :) natti cupcakes.

du gick till henne. bara vände på klacken.



nytt lösenordsskyddat inlägg.

vill du läsa? kontakta mig.

Ps. I love you.


har precis sett klart "Ps. I love you" ... jag har nog aldrig lipat så mycket till en film, som jag gjorde till denna .. jag grät nästan ständigt i 2 timmar. en helt underbar film om att våga släppa taget, glömma och älska igen.

"filmen handlar om holly (hilary swank) & gerry (gerard butler) som är det äkta paret. dom har varit tillsammans i 11 år och dom kan inte tänka sig ett liv utan varann. men tyvärr så dör gerry efter att ha fått diagnosen hjärntumör. hollys liv blir till en katastrof och hon lever knappt. på hennes 30årsdag anländer ett paket - från gerry. innan sin bortgång har han ordnar för att hjälpa henne att gå vidare i sitt liv.. paketen och breven fortsätter att komma och sakta men säkert börjar holly komma över sin sorg. "



filmen fångade mig totalt. men samtidigt borde en person som jag, som är sårbar och mår ganska skit just nu inte kolla på sådanahär filmer, om kärlek och förlora någon och blablabla... jag lipade nog säkert för jag själv mår skit, men filmen är otroligt sorglig också

men som sagt, om ni inte sett den - SE DEN! gerard butler och jeffrey dean morgan är med och dom är HETA båda 2, att se på. nom nom för ögonen.


JAG VILL BADA I CHOKLAD.



FETT SUGEN på choklad just nu. GAAAAH!

vad är du sugen på, just nu?


don't you ever for a second get to thinkin' that you're irreplaceable...


jag såg 25 minuter in på "PS. I love you" igår. jag var såå trött! när jag la mej i sängen så däckade jag på 2 röda. hann inte ens släcka lampan. imorse vaknade jag, jättesvettig och med en tänd lampa och undrade för mej själv vilken dag det var. hatar när jag tänker så, för jag blir bara förvirrad.

jag har legat ute på balkongen och försökt sola men det var så varmt att jag blev skogstokig. så jag sitter inne och svettas istället. tänkte se vidare på filmen och hälla i mig vatten. försöker bli av med mitt cola beroende nu och drinker litervis av vatten istället ... men vilket sug jag har efter skiten :| gaah!

jag återkommer senare

things not to say to your boyfriend.


read and learn people, read and learn. hahaha :)

nu är det försent.

"du kom till mig.
våren var som vackrast när du kom till mig.
om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig ..
nu är det försent ... "

förlåt, kära läsare. mina ögon går i kors. jag svarar på era kommentarer imorgon. nu blir det att somna till filmen "PS. i love you". najti

hahaha.

Två tjejer ~15 sitter vid ett bord och pratar om frisyrer.
Tjej 1: Alltså, jag tror att jag ska flytta min bena till andra sidan istället, för att variera lite.
Tjej 2: Men det är ju bara att vända på bilden i Paint!

fjortisfylla på en måndag. hahahaha.



ofta man blir påverkad på en 4,5. fyfan, jävla fjortisfylla. ha. kanske beror på att jag knappt ätit något idag, utan bara lite maod nu ikväll. well, jag har spenderat mina 2 timmar på balkongen & sett på när det blixtrat bakom horisonten, druckit cider & läst bok. underbart underbart. nu ska jag läsa igenom mina favoritbloggar, svara på kommentarer & fixa lite. jag kokar upp i min fucking lägenhet. måste inskaffa en fläkt i think. min andra pajade vid flytten... är i STORT behov av den nu. cpvarmt. well, sen ska jag se på lite 'scrubs' innan jag faller i djup sömn...














en kväll på balkongen

efter några avsnitt av scrubs & lite maod i magen ska jag nu sätta mig ute på balkongen & njuta av svalkan. läsa en bok, lyssna på lite reggea & bara va . . faboules!


hahahah humor!


ni är underbara!


barney <3

jag är så glad över alla era kommentarer jag får ständigt, men jag känner mig så dum som inte tar mig tid och svarar på dom. men det har varit fullt upp nonstop sen i fredags. det är så jag vill ha det jämt dock, och hoppas på ett jobb snart där jag får va igång så mycket. hört från 2 jobb som vill ha mej. ett i vetlanda & ett i eksjö. men dom hade semester nu, och skulle höra av sig till mig när dom är tillbaka - dom var väldigt intresserade sa dom. sånt gör mig glad. hoppas hoppas hoppas! håll tummarna för mej :) men jag ska ta mig tid på att svara på era kommentarer ikväll!

idag har jag ju som sagt varit i eksjö. klipptid 10.45. frisören va asbra. bokade in mej på en ny tid om 10 veckor framåt, i slutet av september ungefär. då blir det klippning igen & tona håret. men jag är nöjd med färgen i håret nu. känns som mina ljusa slingor som blekts i solen kom fram mer nu när håret är uppklippt.
jag är så jävla snygg just nu! haha. vänta bara tills jag tappat mina kilon också. i'm gonna be smokin' hot!

efter frisören så var jag och handlade lite och tog därefter bussen till hult. pappa hade fått problem med bilen
:( så när han väl fick igång den, så kunde han inte stänga av den... jag tog ett snabbt dopp i sjön och sen åkte vi hem hit. pappa skulle stannat och varit här några timmar, men eftersom han inte kunde stanna bilen så fick han åka lika snabbt igen :( jag saknar honom. men jag köpte en present till mamma & pappa i stan som dom får öppna ikväll. jag hoppas dom blir glada.

nu ska jag ut med mina bäbisar, sen ska jag laga mat & städa här. ser förjääävligt ut. skulle städat i fredags men inte haft tid ju. bara varit hemma när jag sovit i stort sett. hur har eran helg varit, sötnosar?

nyklippt och NÖJD.


nyklippt.

för första gången på många år, gick jag ut från salongen nöjd som fan.
dock är det ovant att ha så pass lite hår nu. jag hade sjukt tjockt och nu finns det knappt inget kvar.
haha. nu ska jag sniffa på mitt hår, för det luktar så gooott när man varit hos frisören.



och jag hatar honom mer och mer för varje sekund ...

måndag...

sanna - maila mig, så får du lösenordet till min andra blogg :) om du nu går tillbaka så långt i tiden när det gäller att läsa min blogg så är du välkommen. ha :)

hej. vaknade med världens ångest idag. jag hatar honom. det gör ont. och jag vill inte bära runt på all denna sorg & ilska. jag vill släppa han och gå vidare NU. tips på HUR? svårt.
ska in till stan nu. har klipptid om en timma precis. sen blir det möta pappsen i hult på vägen hem. jau. mer än så är det nog inte. det är fan så varmt ute. jag dog av att bara gå ut med hundarna. jisses .. kommer svettas halvt ihjäl i stan, så som jag ska springa runt.

ha en fin & solig dag! puuuuss.


his laugh belongs to me...



nytt lösenordsskyddat inlägg.

vill du också läsa? maila mig.

fuck off.



jag önskar dig ett olyckligt liv.

how could an angel break my heart?



nytt lösenordsskyddat inlägg på min andra blogg. klicka på bilden för att komma dit.

 vill du också läsa? maila mig på [email protected]

jävla as är du.

luften gick ur mig totalt. du kastar orden "älskar" runt dig som om dom inte betyder ett skit.

du får bra killar att se dåliga ut, tack vare ditt sviniga beteende. inte undra på att man tröttnat på killar totalt.
i mina ögon ser du ut som jag mår - skit.

är asledsen nu och inte långt ifrån tårar.

jag skrev mina ord i sten.
du skrev dina i sand ...

vågorna sköljde över dina ord.
mina kommer finnas där i regn & rusk, sol .. ja, i alla väder.

you give love a bad name
...



en konstig lista.

♦ filip & fredrik eller hey baberiba?
- hm. hey baberiba tror jag. jag ÄLSKAR kungafamiljen.
♦ vad säger du om din bästis klippt sig fult?
- aldrig varit med om det. men jag hade nog inte sagt något. om hon/han tycker det är fint, så .. det är inte mitt hår och inte min smak. det är hennes/hans hår och personen får göra va den vill med det.
♦ skulle du 'hörröduva' drottning silvia?
- haha nej? pinsamt.
tolererar du grannarnas festande varje kväll ute på gården?
- varje kväll? det är väl lite att ta i .. fredag och lördag kanske men varje dag? nej då hade jag nog flippat förr eller senare.
♦ badkruka eller fisk?
- jag var väärsta fisken som liten. när jag väl doppat mej gick jag inte upp på läänge. nu e jag nog mer badkruka. men det är väl för jag vill tappa några kilon innan jag känner för att bada. men ja.
♦ första som kommer upp i ditt huvud när du hör ordet 'lördag'?
FEST.
♦ om du var ett djur skulle du vilja vara en ...?
fiskmås så jag kunde skita alla puckon i huvudet.
♦ på vilket ställe börjar du använda tvålen på, och på vilket ställe är det sista du använder tvålen på, i duschen?
- börjar .. på överkroppen. slutar med fötterna.
♦ såra, eller bli sårad?
båda är väldigt jobbiga. men .. dumt att säga så kanske, men såra isåfall. det är miljoner ggr tyngre och hårdare för mej att bli sårad, än att såra. eller .. ja det beror på vem det e man sårar. fan, det va en svår fråga.
♦ torka bert karlsson i röven varje gång han skitit resten av livet eller ha sex med leif loket olsson resten av livet?

fyfaaan. jag tänker inte välja! jag fetvägrar. hahaha. cpfråga.
♦ leva på mcdonalds resten av livet eller ärtsoppa resten av livet?

mcdonalds. HATAR ärtsoppa.

jag vill ha denna tröjan!



klockren tröja. ge mej! XD

en övervarm söndag.



fy va varmt det har varit idag! FÖR varmt. sov ut idag och vaknade runt 12. pappa var på ingång när jag stod och borstade tänderna nyvaket & vi drog upp till cafét och fikade. det hade tydligen varit någon motorcykelträff i västervik i helgen så massa mckillar var där och fikade. såg några snyggingar att vila ögonen på. mjau.
därefter så satt jag och pappa inne ett tag i lägenheten för det va alldeles för hett ute. jag brände mej i ansiktet under fikat uppe på cafét :/ drygt. drog till movänta runt 17. tog med yoda.

tog första doppet, för denna sommaren. och jäävligt skönt var det. yoda var med och simmade också. sen åkte vi in till eksjö och åt på pizzeria victoria. kycklingsallad :) och därefter lite handling. sen har vi suttit ute på balkongen ikväll och diggat till reagge musik, jag och pappa, och bara njutit av den sköna kvällen.

ska lägga mej snart nu. ska in med 10.06tåget imorgon och klippa mig. får se hur jag kommer se ut när jag kommer ut därifrån. jag har alltid gått missnöjd ifrån frisören typ alla andra gånger. jag hoppas det inte blir samma sak imorrn. förlåt för kass update. jag ska bättra mej ;] märker att man förlorar läsare när man inte uppdaterar. tråk. keep on reading!

PUSS!






this is how we party!



minns ni? HAHA. jag och sandra mimade till denna i typ 4an på 'småstjärnorna' vi hade i klassen. vi tyckte det va ascoolt med sådan frisyr och blått läppstift. OH MY GOD!

silent hill.



kan någon förklara för mej VART i filmen 'silent hill' det är som morsan och ungen dör?! jag har sett den flera gånger nu men ser alltid ut som ett frågetecken varje gång när eftertexterna börjar rulla. gosh, jag är inte van att se rysare själv. .  . ovanligt och nästan lite jobbigt. nu ska man våga sig ut och släppa ut hundarna också. jag är rädd najtinajt.

better in time ..

TACK för alla era söta kommentarer om min bild här nedanför. ni anar aldrig hur glad jag blir av era fina comments



sitter ute på min balkong nu. gotta love trådlöst. så jävla skönt när det är överhett i lägenheten... sitter här i mörkret, lyssnar på lugn musik och kollar på myggljuset som är tänt. ska snart lägga mig i soffan & se på silent hill tänkte jag. länge sen jag såg den nu.
har haft en mysig dag idag ute på movänta med pappa. lugn, och skön. vi åkte härifrån runt 10. paddlat, varit ute på en ö längre ut osv. bränt mig lite på ryggen ikväll märkte jag. men spela roll. åkte hem runt halv 7tiden. angelica och nicole har varit förbi. nu sitter jag och försöker så gott jag kan, göra bobo ( = robin, min bästa vän i malmö ) glad som är ledsen :/ vi försöker trösta varann. ha, krama varann på distans.

blir movänta imorgon också. ska ju bli cpvarmt. så sorry folket för dålig update. men jag hoppas ni också är ute i det fina vädret istället för att sitta framför datorn. ta vara på det, för om några dagar försvinner det igen :
(

hahahah!


aggro?


[ en lista ]

1) Vad åt du till frukost?
- jordgubbar med mjölk klockan typ halv 4 på eftermiddagen... jag hann inte äta frukost innan dess. eh? ja.
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
- ha, orka. den ligger ju på inlägget under.
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
- bobo. han bad mej komma in på msn.
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
- acer , så den är tråkig, dvs grå och svart.
5) När var du arg senast?
- hmm.. nångång igår. flippade totalt. minns inte varför though.
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
- jadu. studentveckan i guess. orka tänka på skoltiden nu ...
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- mobbningen jag fick stå ut med i 9 år ..
8) Yoga eller löpning?
- hmm. löpning isåfall. jag är för rastlös för yoga.
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
- both, plz.
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- cosmo, hänt bild, hänt NU eller vafan dom heter, skvallerblaskorna, veckorevyn, iform.
11) Favoritkaraktär i deckare?
- persbrant kanske?
12) Teveprogram du aldrig missar?
- inte sett på tv alls sen jag flytta hit. min fucking hyresvärd är seeeg. men .. eh, jag vet inte?
13) Vem är du avundsjuk på?
- många.
14) Din bästa revansch?
- hm. för trött för att tänka på alla revancher jag gjort. har ju gjort SÅÅÅ många. hur ska jag kunna välja? öööööh.
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- aldrig haft en chef, men får väl räkna upp från praktikplatserna då. bästa: jenny på 4Hgården i kalmar & acke på vattenpalatset. skitbra! sämsta: nån kärring vid namn agneta som hatade mej på ett dagis .. + den 22åriga chefen på burger king i ullared som sket FULLSTÄNDIGT i att jag blev mobbad där. ÄT INTE PÅ BURGER KING I ULLARED!
16) Mat du aldrig någonsin kommer att äta?
- lever. ärtsoppa. bönor. kotunga, musslor, och sånt shit.
17) offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
- channing tatum. men hade inte velat ta ett snack med han, utan jag hade velat stoppa tungan i hans mun ^^,
18) kaffe eller te?
- TE FÖRHILVETÄH!
19) skostorlek?
-MINI.
20) hur ofta är du på Ikea?
- sällan. handlat över internet dom senaste gångerna. men jag var där med angelica & roy i maj.
21) om du hade 5 miljoner över ....vad skulle du köpa då? och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
- ORKA. dryg fråga. jag skiter i om dom skulle försvinna, för jag bestämmer att dom INTE skulle försvinna. eftersom jag inte orkar svara just nu så säger jag att jag sparar dom på ett sparkonto och svarar på frågan om va jag skulle göra med pengarna en annan dag. goodnight!



utmanar alla som orkat läsa ner hit.

[ me like! ]



är inte jessicas klänning gorgeous så slå mej! SKITSNYGG! älskar färgen. HISS HISS HISS FETHISS!

diss? hiss? fethiss? fetdiss? glass med strössel på?!

[ vi ]

" vi var nått helt jag önskar fanns kvar ... "


[ toppendag! ]



idag har jag varit en glad emma. why? no reason at all. det underbara vädret i guess. det får mig att må bättre iallafall :) sorry för dålig update, men datorn prioriteras inte direkt när det är fint väder och man har saker att göra. min pappa är ju här i några dar, tar paus från kärringen hemma hahah och njuter av semestern.

pappa hämtade maj & lady innan. drog till eksjö och handla lite och sen därefter till movänta. pappa badade och lady också. första gången nånsin som hon simmade idag. men hon letade ständigt efter yoda och gnällde som fan. va ute & paddlade med pappa och lady 2 ggr. var förbannat vingligt. jag kunde ju inte slappna av så hela kanoten gunga. pappa blev jätterädd att vi skulle åka i hahaha.

träffa angelica gumman också, med hennes mamma och nicole. så vi satt där och pratade. sen så var jag och angelica uppe på restaurangen och åt där också. supergott :)

fytusan vilket väder det varit idag! sjukt varmt. jag höll på att dö i eksjö, som jag nämnde i förra inlägget. på radion sa dom att det ska bli medelhavsklimat på söndag, dvs SUPERVARMT. härligt om man är vid en sjö och solar/badar, men det suuuger om man är inne i en lägenhet. så jag kommer nog va med pappa i hult då också. så nej, det var inte varmast idag. det blir värre. ME LIKE.

inatt sover pappa i min säng. det va tyvärr fullt på campingen, så han sover här inatt, och jag ska sova i soffan ska släng apå mig hörlurarna nu, läsa mina bloggar på bloggkoll & sen se ett avsnitt av 'scrubs' innan jag däckar. godnatt ♥





[ ingen sommar utan reggea ]


blir ett kort inlägg. kom hem från eksjö precis. och ska snart iväg igen. pappa ska hämta mig och lady (& imorgon ska jag ha med yoda istället), sen ska vi iväg till movänta, paddla och bara njuta av det underbara vädret. men idag är det så fucking varmt så jag dör. jag går runt och svettas som en gris. fräscht. flörtade med en heting på tåget också. han lyckades få min uppmärksamhet och sen så satt vi och kollade på varann. heeeto! hoppas man får se han igen :)

jag antar att ni sitter ute och njuter av det härliga vädret?
:) njut på. det ska jag göra nu.


[ if that's OK with you ]



shayne ward - If that's OK with you

riktit bra låt. skitbra album. råhet kille!


[ jadu ... ]

"på någon sekund har allting suddats ut.
ingen kan nånsin bli som det va förut.
du stängde den dörr du hållit öppen för mig.
du ångrade dig, och sa att allt var slut ... "


uh, det har varit en känslosam kväll ikväll :/ dryg. man undrar när allt ska bli lättare. just nu känns det som varje dag blir värre för mig. jag hoppas innerligt att det vänder snart. tack emma för du vill hjälpa mig ♥

jag ska lägga mig nu. se lite 'scrubs' innan jag somnar. ska ju in till stan imorgon, möte vid 11. så åker in med tåget 10.06. måste va någorlunda pigg då. pappa kommer in till movänta/hult imorgon också, och ska va där några dagar. så han vill att jag ska komma dit och umgås med honom. självklart, när han är i närheten. sen blir det nog en lugn helg ..

har fått en spricka i hälen .. i skinnet. gör asont. kan knappt gå på ena foten. störigt .. alltid är det nått. sen har jag världens mensvärk också .. suck. nu ska jag fixa något att äta och som sagt sen lägga mig. natti lovers




"... snälla öppna din dörr för mej igen. "

[ sälja, eller inte sälja. ]



nytt lösenordsskyddat inlägg. klicka på bilden för att komma dit.

vill du kunna läsa, maila mig på [email protected]

[ heartbreak girl ]



är det någon som sett denna? riktigt sugen på att se den, men går inte att laddas ner nånstans.
tipsa mig gärna om filmer, om ni har någon bra att dela med er
:) behöver inte va nya, kan även va gamla. eller någon gammal serie kanske?




jag såg 3 filmer i förrgår, för jag kunde omöjligt somna. så jag såg på 'fucking åmål' nostalgi, verkligen. och sen 'top gun' & 'cry baby'. 2 filmer jag aldrig sett innan, men alltid velat se.

ja ni minns väl fucking åmål med den lesbiska agnes och den coolaste tjejen i plugget, elin. man kommer ihåg nästan alla saker som säger i filmen utantill och märker verkligen vilken omogen film det är, och hur liten markus och johan är, och man tyckte ju verkligen att dom va snygga när filmen va ny. nu såg dom ut som små skitar. jisses. en rolig film att se dock, om man är uttråkad :)





'cry baby' väldigt flummig film med en ung johnny depp i huvudrollen som cry baby, som han då kallas. han gråter en tår hela tiden, eller vad det nu var. han är raggare och han blir kär i en tjej som är överklass. men dom blir tillsammans ändå, men får bara skit för det, från hennes expojkvän och andra. dom sjunger mycket i filmen & ibland kommer scener som man bara "eeh, okey?" ... helt okej film. trodde dock den skulle va bättre. men johnny depp var ju riktigt het, as always.



'top gun', med en ung, läcker tom cruise. han klär i solbränna & pilotglasögon. mumsfillibabba. ganska omtalad film, om jag uppfattat det rätt. ganska seg film, för det är alldeles för mycket scener där dom flyger, och såklart är slutet inte så svårt att lista ut. 'take my breath away' med berlin är med och alltid lika fin. filmen i sig var som sagt seg och långtråkig, men nu har man sett den iallafall, men jag lär inte se om den.

[ dusch? ne, det hjälper då inte... ]



ha, fick en kommentar om att jag har en härlig dialekt och en go röst.  har jag någon dialekt what so ever?

kom ur duschen precis, men är fan ta mej lika varm igen, som jag var innan. sucken. jag gillar inte denna värmen. jag vet, man är aldrig nöjd med vädret, men i min lägenhet blir det 580 grader när solen står på här hela dagarna. det är jobbigt som fan. och jag kan inte riktigt va ute heller, för jag klarar inte av värmen alls just nu. när jag va yngre kunde jag ligga och pressa en hel dag i hettan bara för att få brännan jag önskade. jag och angelica satt ute på altanen hemma i finsjö i varsin solstol & hade en sprayflaska så vi kylde av oss med vatten. men jag kan knappt sitta ute en kvart nu utan att bli rastlös och få damp. nej, om jag ska ligga ute i solen ska det va på playan, dvs skrea eller böda på öland. eller utomlands. det tackar jag inte nej till.

sitter och söker lite jobb nu, målar naglarna och dricker oboy ( jaa oooj va mycket socker det är i oboy, jag vet, så sluta påpeka ) ... ska plocka undan lite här och sen blir det nog en film eller 2, eller 'scrubs'. avoir

[ privata bloggen öppen ]


nu är min andra privata blogg öppnad. klicka på bilden för att komma dit.

maila mig på [email protected] om du vill kunna läsa.

[ mysterious girl ]



riktig skön sommarlåt!

[ baby can i hold you tonight? ]


hej på er. idag har jag huvudvärk och har gått runt och tagit det lugnt sen jag vakna. ska få i mig lite mat nu tänkte jag. suttit och skrivit i min andra blogg. fan va jag har gråtit :/ jisses. men det är bra, antar jag. att man får ut alla känslor... men samtidigt jobbigt för man river upp sår, märker jag. men jag antar att dom aldrig ens läkte, utan jag bara ignonerat dom...

nej, nu blir det mat. öppnar upp bloggen om en stund. håll utkik!



[ the bitch is going to bed ]

nu blir det nog lite 'scrubs' innan jag lägger mej. tankarna snurrar ikväll & jag känner mej en aning kluven .. men ja, det löser sig. (hoppas jag). tankarna har dock snurrar i flera dagar och jag mår riktigt dåligt av det. jävla skit.. men sov gott, och glöm inte maila. imorgon öppnar jag andra bloggen :) godnatt hunnies.

[ vblogg 3 ]



ursäkta att den blev försenad en dag och att ni redan vet allt jag säger i videobloggen, men här har ni den iallafall :)

och jag vet.. min lugg. hahaha :)


[ hmm? ]



paris missade en grej där.. otroligt brun på bröst men lite för vit i ansiktet..? trodde hon hade koll på sitt eget utseende ju? ser ju lite småkul ut
:)

[ ni är så söta ]



TACK för alla era kommentarer under kvällen ni är underbara!

ikväll har jag suttit och snackat med roligt folk på msn. nu ska jag fixa med lite papper jag ska ha med mig till ams. ska söka lite jobb också dessutom. migränen har försvunnit. den försvann när glasögonen åkte på nästippen, så jag ska använda dom mer regelbundet nu. så svårt att vänja sig vid att ha dom på sig bara :/ blä.

och glöm inte att maila mej, om ni vill följa min lösenordsskyddade blogg. jag kommer hålla er uppdaterade på denna bloggen, varje gång ett nytt inlägg åker upp på min privata blogg, så ni behöver inte klicka er in där dagligen för att se om något nytt händer. jag håller er upprättade, som sagt.

[ ashleys nya look ]



hon har låtit brynen växa ut ordentlit. jag känner knappt igen henne... vad tycker ni?

[ ni som vill veta ]



det är några som frågat om  det är just bara dom som jag känner, som får följa min andra blogg.

svaret på det är nej. men jag är viktig med vilka jag släpper in. eftersom jag kommer skriva om VÄLDIGT personliga grejer i min andra blogg, så vet man ju inte vem man släpper in. det man skriver på nätet .. ja, man vet aldrig vart nånstans det hamnar. eftersom jag kommer använda namn osv, som jag kanske inte riktit vågar i denna bloggen, så vet man aldrig vilka som läser. men om du berättar om dej själv och länkar till din blogg osv, så kan jag ge er min bloggadress. bara ni är snälla
:) så matilda, maila mej.

[ mer personligt ]

imorgon öppnar jag upp min "personliga dagbok" .. och ni som vill läsa, som jag vet att jag kan lita på, maila mej på foreverwithin.blogg@hotmail.com så mailar jag över blogglänken + namn & lösenord :)


[ PANNKAKOR!!!!!! ]



blev fett sugen på pannkakor så jag ska ställa mej & göra det nu och sen fortsätta i gästrummet. sen blir det en promenad när det blivit svalare, som sagt. huvudvärken börjar komma nu igen. bleh. drygt. får nog ta och dra till doktorn och kolla upp mej. ikväll kommer en videoblogg upp, som togs igår, men anyway..

see'ya lateeer.

[ här kommer sommarn! ]



en låt som bara måste finnas i spellistan nu på sommaren. refrängen är mysig :)

[ ojdå! ]



sånt är ganska illa :/

[ idag har alla emmor namnsdag ]

grattis till mej själv på emma-dagen idag :) haha.

"Emma är kortformen av ett tyskt namn som betyder hög eller väldig. Namnet kom till Sverige på 1760-talet och har under de senaste 30 åren varit mycket omtyckt. Cirka 66 400 bär namnet varav omkring  45 000 har det som tilltalsnamn."

haha. intresseklubben antecknar
:)

grattis alla emmor!

gratta gärna min kära vän emma!


[ migränanfall & värme ]

idag skiner solen för fulla muggar, och jag sitter inne. varför? jag kan inte riktigt va ute i denna värmen. vet inte vad det är med mig, men jag har ingen ro till det. man kan absolut inte sitta här ute i trädgården, för den är äcklig. vår hyresvärd har inte klippt gräset på evigheter .. och sen är det bara allmänt skabbigt. på min balkong är det runt 50 grader, så där smälter man om man sitter där ute. funderar på att gå bort till sjön med hundarna, och sitta där. jag får se hur jag gör. jag har en del att göra här inne också som jag vill få gjort så det är klart sen. kanske går ut senare ikväll när det är svalare... pallar inte riktit med detta.

djuren är helt utslagna. dom är jättevarma och ligger på golvet för att få svalka. stackarna. går väl och släpper dom i sjön sen så dom får bada lite.

igår fick jag migränanfall.. jag däckade i soffan vid 5, framför 'scrubs'. sen vaknade jag runt 22tiden och mådde illa osv. drygt. sen somnade jag inte om förrän 3 inatt nångång, så nu har man vänt på dygnet igen. suuuuck. jaja, jag har inge problem med det direkt. bara andra, tydligen. pappa kommer ju i veckan och ska campa på movänta, en camping 1 mil bort, där jag och angelica blev vänner för 10 år sen. haha. så han vill ha med mej och paddla osv. kan va skoj .. slippa sitta hemma... well, nu ska jag läsa mina uppdatera bloggar på bloggkoll & sen börja röja i gästrummet.

va gör ni i veckan annars?

[ poor me ]


ÄÄNTLIGEN klar med pappersarbetet. nu har jag massa att slänga istället så jag ska lunka ner och slänga lite sopor, och sen göra mej lite att äta. märkte att min mage kurra när jag satt här innan & skrev. har världens PMS också vilket inte gör mitt humör bättre... sen blir det nog att jag vilar en stund. migrän på ingång. isåfall blir det en kväll som spenderas i soffan :( poor me ...


[ dagens vackra kvinna ]


[ skoj ]

tydligen så missuppfattar folk mina kommentarer i deras bloggar ganska ofta nuförtiden. folk fattar tydligen inte att jag är en människa som skriver allt med ironi & att jag aldrig är elak mot någon. men istället får man utskällningar och skit tillbaka. va glad man blir då  . . .

[ vill du köpa ett wii ? ]



marias mikael ska nu sälja sitt nintendo wii + massa spel osv, och han ville att jag skulle fråga om jag visste någon som var sugen på att köpa det. han säljer det för 5 000 kronor vilket är ganska billigt ändå med tanke på hur mycket det kostar i vanliga fall. allt detta ingår i priset.

1st Nintendo wii
Kablar som följde med
2st wii motes
1st Nunchuck
2st Guitar Hero III gitarrer
1st Original Mario Cart wii ratt

Spel
wii sports
wii play
Mario Cart wii
Guitar Hero III Legends of Rock
Resident Evil 4 wii edition
Prince of Persia Rival Swords (pop3)
Endless Ocean
Metroid Prime 3 corruption


om du är sugen, eller känner någon som letar efter ett wii, hör av er :)

[ BB ]



fler än jag som saknar big brother, även om det va ett helt meningslöst program? så kul att kolla på ju :)




anton ♥


[ hemma igen ]


nu är jag tillbaka från stan, & nu sitter jag med min chocolatte i handen. ska fixa med massa papper nu denna förmiddagen. ska bli skönt att få det gjort. sen ska jag ta itu med gästrummet som ser ut som hej-kom-och-hjälp-mej just nu. skönt att få saker gjorda. ska söka massa jobb idag med. så jävla peppad på att börja jobba. GE MEJ JOBB!

det gick bra hos tandis. var så jäävla nervös innan. men jag slapp bedövningen & borren. phu. det är det vääärsta. jag fick fylla i nått papper, och sen petade dom massa på tanden. tydligen hade lite fyllning i tanden ramlat ut, och det va en spricka i. så dom fyllde i den me nått .. grejsemojs & därefter gjorde så det stelna .. vet inte va det va, men jag va bara rädd & hade koll på va dom gjorde ständigt. vill veta exakt va dom gör i min mun, med vad osv. jag trodde först dom skulle ge mej bedövning när dom tog fram grejen dom skulle spruta ut grejsemojs ur så jag höll på att flyga ur stolen hahaha. jag är sån jävla chicken när det gäller tandläkaren... ska gå till en tandhyginist eller va det nu hette... min inflammation sitter fortfarande i, sen jag var i falkenberg :/ that kind a blows...

men som sagt, nu ska jag ta itu med papprena. vad gör ni själva denna tisdagsmorgonen? jag brukar fortfarande sova vid denna tiden. hah.

[ BLÄ! ]


jag är sjukt trött idag. jag somnade inte förrän halv 12 igår .. låg och vred på mig länge. tänkte mycket. drog mig upp 06.07 idag. och då var jag död. vill inte till tandläkaren. har fan tandläkarskräck... det är det värsta jag vet. är asnervös just nu. min buss går 7.17.. sen så får jag vänta i stort sett i evigheter innan det går någon tillbaka... blä. får väl gå runt i stan & glo.

ha en fin morgon/förmiddag iallafall. bye.

[ fransar ]



väskor med fransar - hiss eller diss?

själv står jag mittemellan. vet inte riktit :P


[ BB-samuel ]



jaaa ni har väl redan läst om BB-samuel aronsson som dog tidigare i år, i stina-lee's blogg. blev ganska chockad när jag läste det. dessutom är det väldigt hemskt.. jag gillade honom som fan inne i big brother huset. tråkigt att det gick som det gick .. vet inte hur han dog, om det va självmord eller annat, men ja.

R.I.P Samuel.

[ äntligen ensam ]



fytusan va jag är trött idag. jag ska fan hoppa in i duschen & sen lägga mej. jag ska upp 6 imorgon :/ ska va hos tandläkaren i stan vid 8.00. ( förlåt a, du får powerwalka själv idag )
mamma & pappa har åkt nu. dom åkte för någon timma sen. tråk! varit i hult och sen eksjö idag. pappa badade och sen har vi ätit på kinarestaurang. nu äntligen, efter 3 dagar är jag ensam. jag mår nämligen dåligt om jag inte får min ensamtid, så det va skönt att äntligen få va själv. men istället blev jag cptrött, så nu ska jag fan ta mej en lång dusch & sen lägga mej och se en film. vill INTE va trött imorgon, för då finns risken att jag försover mej. och MÅSTE in med denna tanden nu. har sjukt ont ;/

jag får helt enkelt vänta med att uppdatera med massa skoj tills imorgon för jag ORKAR verkligen inte. har ni haft en bra dag, babes? ♥

[ tidsfördriv ]

Dom senaste 48 timmarna har du haft...
...ett seriöst samtal:
jo. med mamma.
...kramat någon: jaaa-aa.
...bråkat med en kompis: hm nej.

Antingen eller:
kallt eller varmt:
varmt förfan!
blått eller rött: rött.
regn eller snö: regn. så jävla mys!
ge eller få: ge mest. beror på i vilket sammanhang ;)
ull eller bomull: bomull.
rosor eller tusenskönor: rosor.
historia eller vetenskap: inget helst, tack.
matte eller engelska: engelska isåfall.

Har du någonsin:
hoppat bungejump:
nope.
fått dig själv att kräkas: mjo.
nakenbadat: not yet.
varit kär: jo, TYVÄRR.
börjat gråta för att få som du vill: mm. bortskämd.
ätit sushi: ALDRIG.
stått på scen: oja. älskade de när jag va yngre.
varit med om en bilolycka: hm. nej.

Extra grejer:
vad använder du för shampoo: byter en del. men har alltid herbal essences balsam eller vafan det heter.
vad är du mest rädd för: spindlar. döden. att bli sårad. att bli ensam. att någon nära till mej dör.
vad lyssnar du på just nu: takida - curly sue [unplugged] ♥
vilken bil skulle du vilja ha: en rosa :)
vem fick du senast sms från: sara :)
vart vill du gifta dig: vart? hm. på någon strand i solnedgången. utomlands. eller central park i new york.

Övrigt:

vad gjorde du förra sommaren: bodde i hus med n, slöade mest, umgicks mycke me maria  & mikael :)
vad gör dig riktigt förbannad: vet inte. mycket. skitsnack, falska människor, när någon ljuger och sårar.
roligast: MYCKET. orka räkna upp..
svär du för mkt: mer än va jag tänker på ...  det märkte jag på midsommar. haha :)
vad har du för byxor just nu: no-one. har kjol.
vilken färg har dina trosor: blåa.
vad var det sista du sa: hejdå till mamma & pappa.
vad är brevid dig just nu: lady ligger breve. min mobil & ett tomt glas. yodas spruta också.
hur ser ditt skrivbord ut : har inget.
vad var det sista du åt: lunchbuffe på en restaurang i stan. ris, kyckling me currysås. mums.
vem vill du spendera resten av ditt liv med: david, tyvärr. men det kommer nog aldrig hända... nära & kära <3 mina djur.
har du en lavalampa: hade. vetifan va den tog vägen...
hur är vädret just nu: soligt och fint.
vad gjorde du i går natt: igår natt? hm. sov i en husvagn.
vem pratade du senast med på telefon: papps.
vad gör dig glad: vet ej. mina vänner och mina djur. att må bra.
vart vill du åka: överallt och ingenstans typ.
vill du ha barn: mm.
hur mkt är klockan just nu: 17:41.
vad ska du göra nu: duscha och lägga mej. astrött.
pizza eller choklad: BÅDA!!!!!!!
guld eller silver: guld.
dagens köp: inget.

[ aj på kinden. ]

satt och glodde och kände på kinden att jag har JÄVLIGT ont i ena kinden & kom på att jag råka slå i ena kinden i dörren på toan igår natt. eller ja, dörren .. studsade in på kinden på mej. visst, jag va lite.. eh, ostabil. men .. snäll dörr då! och jag har JÄVLIGT ont idag... :/

läst lite bloggar, men inge skoj för jag kan inte kommentera. nått jävla internt fel står det. irriterad man blir då eller?

skulle lagt mej för 2 timmar sen men blev att jag börja snacka med emma på msn. hon är en bra lyssnare och bra att gå till när man behöver råd. underbara vän! men nu, nu ska jag slänga på en film och sovelisova. mamma och pappa lär väcka mej tidit imorgon.



nu hälsar jag och louis godnatt. natti.

[ shoes shoes shoes ]







vilka var snyggast & vilka va fulast?

[ favorit i repris ]



hahahaha :)

[ limosin är väl också ett märke eller?! ]

jag, a & r sitter och spelar ölspelet.
r: okey, då kör vi bilmärken. volvo!
a: opel.
jag: audi.
r: sierra.
a: ford.
jag: LIMOSIN!
r börjar asflabba
anki suckar.

[ yoda hämtar pinnen! ]


yoda :)

[ a taste of life as it should be ]

här kommer updaten ni alla väntat på ^^ ni har läängtat som tokar, och har nästan slitit av er håret för jag inte uppdaterat, eller hur? hahahaha.

blev inte att jag hann uppdatera igår innan jag drog igår. . . drog hastigt till oskarshamn. hade en kvart på mej att klä på mej, packa med mig allt, sminka mig osv. men jag hann. så igår va jag och festade med a & r i oskarshamn på gunnarsö. drog in till stan på hamnfestivalen.

idag kom mams och paps hit. dom är fortf kvar. men dom har gått och lagt sig i husvagnen som står här utanför på vägen. jag är astrött, så jag ska också snart gå och sova. har tänkt massor idag, som gjort mej depp. man ska faan inte tänka. det blir aldrig bra.

jag berättar om helgen imorgon fellows. jag är för trött för det nu. ny vecka imorgon och mamma & pappa åker hem på eftermiddagen så ska upp tidit imorgon och va sociala med dom :) jag återkommer när dom åkt hem. godnatt ♥



[ svar på era frågor ]

fått 2 kommentarer från folk som jag inte kan gå in hos & svara. så jag svarar här:

jag har en samsung kamera. Samsung L83T. köpte den på media markt i maj. kostade runt 1 400 :- om jag minns rätt. jag är SUPERNÖJD med den. batteriet håller jättelänge, trots att man tar mycket bilder. det blir superbra bilder. så om man vill ha en bra kamera som inte är alltför dyr ska du köpa denna
:)






en annan tjej frågade när one tree hill börjar igen. hört att det börjar igen i USA 1 september. sen är det bara att vänta.. :)

[ VS ]



tänkte härma noscarlett & köra en VS här, som ni får fråga mej om.

coca cola VS fanta, ja ni fattar
:) så fråga på!

[ bilder tagna av mej ]






































vilken bild gillade du mest? :)

[ legen - wait for it - dary ]








hur kan man inte älska barney?

[ ändrade helgsplaner. ]


changed plans. jag hade ju planerat att ha en lugn helg, med att fixa med papper, planera lite, ha filmkväll och bara gosa med mej själv. men icke. a vill ha ner mej till oskarshamn och deras husvagn. kräftskiva, öltält osv imorgon, så hon vill att jag ska hålla henne sällskap. hennes lockande sms var "du och jag och en spriflaska i solnedgången" hahahah :) hur kan man låta bli? vi har ju alltid så otroligt kul när vi festar ihop, och jag behöver det just nu. NEJ inte spriten. glädjen och skratta så jag gråter. ska bli så jäkla kul :) så planerna jag hade gick upp i rök. swahn är snäll och är hundvakt, och han älskar mina hundar, så det känns bra.

på söndag när jag väl är hemma igen så kommer mamma & pappa hit. dom är ju som sagt på semester så dom ska förbi mej på vägen hem :) tänkte bjuda dom på mat och chokladpudding till efterrätt. va tror ni om det? :)

ikväll skulle jag ju ha filmkväll. började på 'meet the spartans'. pausade efter halva filmen för jag va så jävla uttråkad. ska nog sätta på någon annan film istället. den där var inte ens värd att se klart förfan. skitfilm! har ni sett den? blir nog 'dumpad' igen. så jävla sevärd så det inte är sant! emma har hållt mej sällskap ikväll också. hon som alltid gör mej på bättre humör. guld värd! ♥ hoppas du har rätt gumman.
nu ska jag krypa ner och se film och njuta av mitt glas cola. har jätteont i knät ikväll ( ? ) och tandvärk .. uuh! inte vidare skoj. ha en fin fredagsnatt dolls!


" I should never let you hold me... & I should never let you call me baby.
It cut me like a knife, when you walked out of my life... "

[ haaaya! ]



how i met your mother ftw! finns det något bättre? eeeh, nej!

marshall & lily och såklart barney!



[ kort? ]



eva longoria har klippt sig. väldigt mycket. vad tycker ni om hennes nya längd på håret?  jag gillade det inte, så jag dissar. hon ska ha långt hår!

hissar ni eller dissar ni evas nya frisyr?

[ goodbye ]



"Could hold you longer till the day I die...
The love songs I wrote, I cannot sing them anymore
This is all your fault 'cause you walked out the door
You were my strength you were my dream
Love hurts, when it's not what it seems"


[ utmanad av kattis ]

Kolla in MSN-listan
- Ta nr sex på listan (Fuska inte!)

Jag fick: mariagumman!



Vad har du för relation med henne/honom?
- hon är min flickvän. min lesbiska gudinna. haha :) nejdå hon är en av mina 2 allra bästa vänner.

När träffades ni sist?
- i juni :(

När träffade du personen första gången?
- omg. inflyttningsfesten jag & n hade 2006, i vår lägenhet i stan. maria va rödhårig och suuupersöt. pratade inte så mycket med henne dock men vi fick en vinflaska av henne & mikael. har den fortfarande stående här. haha.

Skulle du kunna tänka dig att dejta personen?
- KLART ;] haha. om vi var lebbar båda 2 då. haha.

Vad tycker du om henne/honom?
- ÄLSKAR henne mer än va ord kan beskriva.

Skulle du kunna pussa personen på kinden?
- haha, det gör jag ofta när vi ses, så ja.

Vilket är det bästa minnet med honom/henne?
- omg. många. ett kul minne är ju när jag och maria skulle iväg och shoppa, och vi blev påkörda på sidan av bilen. det är ett skoj minne, för jag & maria bara skrattade åt det, och maria va livrädd för att ringa mikael & berätta, eftersom det egentligen är hans bil. haha. och när jag var tillsammans med n, och vi satt alla 4 i bilen och inte kunde bestämma oss för vart vi skulle äta, så maria blev asförbannad och körde iväg och sket i vad vi sa. hon bara grymtade.  och alla gångerna hon gjort misstag i trafiken och stannat snett mitt i vägen och glömt bort rödljusen när hon satt och drömde. hahah. kan inte sätta fingret på något mer speciellt minne just nu. har många fina med gumman. hon finns alltid där för mej. och jag skrattar ALLTID med henne.

Är han/hon en underbar vän?
- den underbaraste som finns ♥

Hur ser personen ut?
- SNYGGAST I STAN!

[ ännu en stjärna ... ]



ännu en skådis som börjat sjunga. denna gången är det hayden palsternacka.
vad tycker ni om hennes låt? jag tycker den påminner mej om paris hilton - stars are blinded.


[ fredag ]


alå alå. har varit inne i eksjö idag. hämtat mina älskade skor, köpt lite smågrejer & suttit och fikat i spöregnet. mys. sen jag kom hem har jag dammsugat, tvättat golv osv. väntar på att golvet ska torka. sen ska jag laga mat & slänga mej i soffan & se på film hela kvällen/natten. några av filmerna jag har att välja emellan är top gun, loveless in los angeles, meet the spartans, morgan pålsson världsreportet, alvin & the chipmunks, cry baby, dumpad & music & lyrics. får väl se vilken jag väljer till att börja med.

vad gör ni själva idag?

i miss you. it's all i do...





[ strömavbrott i bruzaholm ]

spenderat dom sista 2 timmarna med robin & swahn i lägenheten under mej. runt halv 12 gick strömmen här. jag trodde först det bara gått en propp i min lägenhet men swahn ringde och sa att det gått i hela bruzaholm. robin kom förbi och undrade om jag ville ha värmeljus. sen blev det att jag hängde på han ner till swahn med hundarna. sen har vi suttit där med levande ljus & pratat massa skit om det ena och det andra. riktigt kul faktiskt. tack för trevligt sällskap, killar.

man märker hur äckligt beroende av el man är när det är strömavbrott. galet. jag ville ju se film som jag kunde somna till men nätet dog, och laptopen dog.. inget funka. jag hade aldrig kunnat komma långt utan el. icke icke icke. swahn gnällde om att han inte fick kolla på tv. man är jävligt bortskämd när det gäller el.. sjukt. fick leva utan ström i över 5 dar en gång när jag bodde i finsjö och stormen gudrun va igång. allt slocknade och allt va dött i flera dar. jag blev skogstokig.
strömmen kom tillbaka för 10 minuter sen. härligt härligt. men som sagt, nu orkar jag icke bry mej för nu vill jag sova...

jag är tokigt trött. ska in till eksjö imorgon, handla lite och sen hämta ut mina skitsnygga skor som jag lagt undan. så nu ska jag somna till 'how i met your mother'. natti babys.




[ nobody puts baby in a corner ]



min migrän är mildare nu. legat med en kylande mask ikväll, fått i mig lite mat och vilat. mamma ringde nyss. jag tänkte åka ner till oskarshamn i helgen och sen bo hos dom till slutet av nästa vecka, men sen kom jag på att jag har ju tandläkartid på tisdag, + mamma och pappa ska iväg på semester nu i 1 ½ vecka, så det gick ej.



" i need you to see, that you were meant for me..."

sitter & väntar på att dom 2 sista avsnitten av 'how i met your mother' ska laddas ner. avgudar fan den serien. ska in i duschen och sen lägga mej under täcket och sätta på 'dirty dancing'. jag vet inte hur många ggr jag sett den men det är MÅNGA. och jag kommer aldrig tröttna på den... helt underbar film. bra musik och en heeet patrick swayze. kan det bli bättre? riktigt riktigt bra. och slutet - ooh, jag ryser varje gång. men först ska jag svara på era kommentarer :)

beso


[ alba visar upp dottern Honor ]



cuuute bebiiis!

[ It didn't meen anything... it never does, does it? ]



arash - arash.mp3

jag gillar videon.

[ döende migrän ]

idag håller jag mig i horisontellt läge... jag har världens migrän och det enda som hjälper är att jag är i ett mörkt rum ... så jag ligger och mår skit. blir bara värre om jag rör mej .. stööörigt. på riktigt dåååligt humör idag. skitirriterad och grinig, och jag vill bara dö just nu. så ont gör det. kill me. kill me now.

jag hoppas det försvinner snart. tagit 2 ipren och 2 eeze. om jag mår bättre ikväll så ska jag svara på era kommentarer. börjar bli dags nu. tack för att ni är så underbara



[ en bild ]



otroligt söt.

godnatt, igen. jag svarar på era kommentarer imorgon :]


[ du har en leverfläck på halsen! bye bye ]



läste nyss en killes blogg om att han dumpat sin tjej för att hon hade nån konstig grej på facebook. minns inte va det va för något. nån ... wall.. grej. han sa att han säkert skulle kunna älska henne och allt, men att han inte pallade det med facebook. eh?

har ni gjort slut med någon över en skitsak?

[ träning och sen skräpmat på det! jajamen! ]



allåååå!


hahaha. fan också. jag och a var ju duktiga och gick ut och powerwalkade en timma innan... sen gick vi hem till swahn för roy va där. sen fick a rycket och blev sugen på pommes och hamburgare. och självklart gjorde hon mej sugen också för jag hade inte ätit middag än och var superhungrig. det slutade med att vi drog till eksjö och köpte kebab med mos. och det va gooooooott! mwhahaha. men iof, det förbänner ju 1 ½ timma - 2 timmar efter träning, så .. no hard feelings.

skulle varit i sängen för 2 timmar sen. men jag kom innanför dörren halv 10 och sen har jag pratat med sara ( du är guld värd ). nu ska jag springa ut och rasta hundarna den sista gången för ikväll. sen blir det 'how i met your mother' att somna till. vad annars? hah.

godnatt dolls

[ mååånga stora! ]

a: "jag har varit med massa stora kukar. "

klockren
:)

[ ett råd ]


[ en dag på stan ]

hellou lovers!

sorry för kass update. jag har inte varit hemma.

däckade vid 10 igår. jag var helt slut. såg inte ens 5 min på 'how i met your mother'.. a väckte mej vid 10 i 10 imorse och då var jag pigg. underbart. så vi har glidit runt i stan & kollat, fikat och bara umgåtts. alltid lika kul med gums. blev HELT KÄR i ett par kilklackskor också, som jag la undan tills nästa vecka. oooh! längtar tills dom blir mina :) ni måste se dom alltså. så heta! beställde även klipptid ( jag har inte klippt mej på ett år, ja, så ILLA är det ) och beställde tandläkartid för min onda tand. nu gäller det att skriva upp tiderna också i almenackan så man inte glömmer. jag och mitt minne.

ligger i sängen & ser på 'how i met your mother' och tar det lugnt nu bara. gått runt i lägenheten och plockat osv. ska ut och powewalka om en timma med a. tills dess blir det mer how i met your mother. vad gör ni själva idag?


på uteserveringen där vi fikade.

a: jag vet vad som hjälper mot sötsug iallafall.
jag: k-u-k? ( bokstaverar så inte ungen fattar va vi säger, som sitter vid bordet breve )
a: ne. s-e-x.
jag: ahaaa. okej.
a: på toan.
jag: i duschen eller?
a: när jag stod och borstade tänderna.
jag: jaså? ookej.
a: hunden. ( ger mej en menande blick )
jag: vadå hunden? vilken jävla hund? ni har ju ingen hund.
a: HUNDEN! ( hon syftade på doggiestyle men det fattade inte jag )
jag: vadå hu... ahaaaa! ( äntligen kopplade jag det )
a: ååååh! ( suckar )


[ bracelet ]



sweeeet!

vad tycker ni?
hiss eller diss?

[ jobbig eftermiddag/kväll ]


uuh, jobbig kväll. låg & såg på 'dumpad' innan & höll ständig koll på yoda så han andades osv. för han va så pass svullen ett tag att jag inte trodde han skulle kunna andas normalt. sen ser jag hur sné han e. hans öra hänger jättemycket och han kliar sig ständigt och skakar på huvudet. hittade en skitliten fästing som var påväg att borra ner sig igenom yodas huvud typ. asäckligt. fick ta pincett och försöka ta bort  den samtidit som yoda skrek. kände mej så elak. huvudet satte kvar och det var det som satt djupast. men jag lyckades få bort det också. phew. men jag märkte allteftersom hur trött han blev. och yoda är väldigt speedad hund. han är alltid på topp och glad och go. men nu ville han bara sova och han orkade knappt gå ner för trapporna när jag skulle ut med honom...

ringde min vetrinär jan igen, & han sa att jag måste komma in omedelbart. det var allvarligt sa han. tyvärr kunde anki inte köra, för hon hade ingen bil, så fick springa upp till min granne robin och fråga honom om han kunde ställa upp och köra in mej med yoda till eksjö. när jag väl kom ner för att hämta tröja, skor osv så har yodas ansikte svullnat upp så han inte ens kan kolla med ögonen... och han hade feber
:( så jag fick panik och robin fick köra som fan in till vetrinären.

yoda har boleria. när vi kom dit fick han en spruta i huvudet. han skrek och jag mådde skit att se han lida. sen så stack dom in en termometer i arslet på han och då blev det ett jäkla liv. han hade hög feber men den sjönk ganska fort efter han fått sprutan. fick recept på antibiotika jag ska hämta ut imorgon som han ska få en vecka.

nu ligger han i mitt knä, och är helt slut, min älskling. varit så orolig för honom idag så jag blivit skogstokig vissa stunder. om något allvarligt skulle hända någon av mina djur skulle jag dö. dom är mitt allt. dom är mina bebisar.

vi ska snart krypa ner i sängen allihopa och sova. jag har varit vaken i över 35 timmar nu. och jag kan inte beskriva i ord hur trött jag är. sinnes. ska bli skönt att äntligen lägga sig så man sover när det är MÖRKT ute. nu ska jag skämma bort yoda med massa bacon för han var så duktig hos jan.

jag svarar på era kommentarer imorgon. TACK för alla! blev superglad! ni är soetast. najti

[ stucken av geting? biten av orm? ]

har suttit i min egna värld i 3 timmar och hundarna har legat på 2 stora kuddar nedanför mina fötter. men nu, när jag tog en snabb titt på yoda, ser jag hur SVULLEN han är. och jag får ju panik! ringer pappa och bölar, smsar roy och angelica och emma och massa folk. men inte en jävel svarar förutom roy. han säger att det förmodligen är ett getingstick eller ett ormbett. jag har gråten uppe i halsgropen. och jag har ringt vetrinären i eksjö, så jag väntar på att han ska ringa upp mej, för han svarade inte. jag flippar fan ut. går runt här som en skållad råtta och det känns som yodas ansikte bara svullnar upp mer och mer hela tiden...



ser ni skillnaden? :/


[ GODMORGON PÅ ER! ]



nej jag sover inte än. och jag lär inte göra det heller förrän ikväll. jag är väldigt trött. men alldeles för 'uppe i varv' för att sova just nu. jag har kommit igång ordentligt med det där viktiga, så jag ska fortsätta nu tills jag är klar. sitter instängd här med hörlurarna på, med hög musik. inslukad... sen får vi väl se om jag är nöjd med resultatet och om det blir precis som jag tänkt mej .. man kan alltid hoppas på ett mirakel. hmm..

roxie heart stealer, help me now ^^ höhö. nu ska jag återgå.


[ en bild ]



very old pic från 2005 om jag minns rätt. eller 2003 .. ? hmm. ingen aning. gammal bild iallafall.  men jag tycker jag är söt på den bilden. that's right. jag är lite ego såhär på småtimmarna...!


[ 03.32 ]

vafan gör jag uppe nu? ja det kan man ju fråga sig. eller nä, det behöver man inte. alla som känner mej vet att jag är nattuggla. svårt att ändra på det också tydligen :/ baaaad emma. baaaad! jag är helt hooked på 'how i met your mother'. it's awesome baby! men jag borde göra en annan sak också, som jag bara skjuter fram hela tin', som jag höll på med igår natt. men jag ska göra det innan jag lägger mig. MÅSTE. men det är svårt att ta tag i det. speciellt när man har MILJONER saker att säga till människan.

jaja, jag ska göra det. bara ett avsnitt till av 'how i met your mother' mwahaha!

[ mac? pc? acer? whaaat? ]



ska köpa ny dator. just nu har jag en acer, men jag är inte alls nöjd med den. den enda datorn jag varit riktigt nöjd med var macen jag hade under 3 år på gymnasiet. saknar den otroligt mycket. riktigt bra dator även om jag gick och paja den miljontals ggr med både chokladpudding över hela tangentbordet & en mamma som trodde hon kunde tvätta den genom att hälla vatten på den, och när jag en gång snubbla på en isfläck så skärmen sprack. hahaha. that's me in a nutshell.

ja, och nu är ju frågan till er - vilken dator har ni? och är ni nöjda? och vad för laptop kan du tipsa mej om? need help!

[ pink shoes ]



rosa skor - loooovely enligt mej!

men ni ...?  hissar ni eller fetdissar ni?


[ where is matt? ]

minns ni matt? först såg jag honom på reklam på tv & jag tyckte låten var så härlig och hans dans så .. töntigt lätt och knasig, men det var en fin reklamfilm för han va på så många olika ställen och gjorde samma dans over & over & over ... ja ni fattar. över 10 miljoner har sett klippet på youtube sen det lades upp 2006, och ja, vad ska man säga. go matt!



nu är han uppe med en ny video, där han dansar över hela världen. och guess what? han har varit på sergels torg i stockholm och dansat! dude! that's awesome! hade varit häftigt att va där. han e cool. haha :) är lite avundsjuk på han faktiskt. han har varit på sjuuuukt många ställen i världen. om man ändå kunde resa runt lika mycket som han. här nedanför är videon från 2008. kolla in sergels torg med dom tokiga svenskarna som dansar tillsammans med honom. nu ska jag också dansa den dansen, här i mitt vardagsrum bara för det, här i bruzaholm... inte så coolt, men vafan... vad gör man? titta på klippet, som nästan 7 miljoner andra gjort sen den lades upp för en månad sen :)



visst gillar vi matt? matt är awesome! :D haha.


[ HAHAAH ]

Klockan är två på natten. Två tjejer, varav en är väldigt full, och en kille, alla ~20 sitter i en busskur.
Tjej 1 (sluddrandes): Du, jag måste säga en sak. Alltså, din pojkvän, han är så jäkla ful, han är ju helt dum i huvudet!
Tjej 2 (ganska surt): Han sitter bredvid mig för fan.
Tjej 1: Åh…

[ på tal om ingenting... ]


såhär roligt hade jag, josefine & eva när vi hade missat tåget i halmstad & fick vänta i 2 timmar på nästa, som fortsatte till hässleholm. haha :) jättehärliga tjejer i övrigt. skulle absolut vilja träffa dom igen. och kolla så snygg jag är!

[ HÄMND åt den som uppfann datorn .. ]

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH jag blir tokig!

JAG HATAR DATORER. jag hatar windows vista. jag hatar att jag inte kan nånting när det handlar om datorer. jag hatar att jag inte har någon händig kille som kan detta och jag hatar att mikael bor för långt bort så han måste försöka förklara allt för mej, mitt jävla dumbass över telefonen!

så om inte detta fixar sej försvinner ALLT från min dator. och jag kan inte göra ett skit åt det. och det SUGER GETPUNG!

URSÄKTA mitt språk men jag är ganska förbannad at the moment...




jag ser ungefär ut som denna gubben just nu. arg och helt tokig! AAAAAAAARGH!

[ i hope your wish came true. mine betrayed me ]



sonata arctica - tallulah

[ försvinn! ]


huvudvärk har många ansikten. här ser ni mitt ..

skallebanken försvann under min promenad. men efter jag la mej i soffan så  kom den tillbaka. och jag har ändå druckit rikligt med vatten och ätit. men ja, jag får hoppas den försvinner snart. jag ska laga lite mat snart och bara ta det lugnt. det var jätteskönt att träna iallafall. var ute och powerwalkade i en timma. sen kom jag hem och gjorde 100 situps. jag är stolt över mej själv. det var underbart skönt att duscha ska jag säga er.

har ni haft en bra måndag? :)

[ regnet det bara öser ner .. ]

måndag. och jag har skallebank. haft det sen jag vakna. tänkte ge mej ut i spöregnet med hundarna. underbart skönt ju. och sen göra lite maod. kvällen blir lugn. 'how i met your mother' som vanligt, och sen det där jobbiga igen. men ikväll/inatt ska jag bli klar med skiten... bleh. så maria - håll ut. haha :)

i övrigt har jag bloggtorka. och jag svarar på era kommentarer senare. har för ont i huvudet just nu. så måste ge mej ut i regnet i hopp om att värken försvinner...


[ tell me why, i dont know why its over ... ]


näfan. nu ger jag upp.. alldeles för mycket för mitt hjärta att ta itu med just nu. får fortsätta efter några timmars sömn. jisses... 'tallulah' på repeat och gråten i halsen... jag längtar bara tills detta är över, så jag kan släppa dej. men jag är alldeles för trött och har ont i huvudet för att orka just nu. this bloooows...

solen har gått upp och vad ska jag göra? JO jag ska sova. men inte många timmar, för jag ska vända tillbaka dygnet, men jag måste iallafall få bort min migrän. ska ut med mina bäbisar nu och sen krypa ner. nighty




hur kan nått så stort förvandlas?
hur kan man tappa orken att andas?

[ 10 tips på att gå ner i vikt ]

1. Omringa dig alltid av små anorexia barn så du får dåligt samvete bara du tänker på mat.
2. Spendera alla dina pengar på kläder och skor så har du inte råd med mat.
3. Flytta ihop med en sumobrottare så finns det ingen mat över för dig.
4. Ha Victoria Beckham som förebild.
5. Sätt hänglås på kylen och göm nyckeln så bra att du glömmer bort vart du har lagt den.
6. Bli tillsammans med en fet pojkvän så blir du aldrig mer sugen på mat.
7. Kika på "Oversize me" varje kväll innan du går och lägger dig.
8. Utveckla tvångstankar om att någon nära dig kommer dö varje gång du äter något.
9. Tvätta dig aldrig under armarna, då behöver du bara lukta på den underbara svettdoften så spyr du upp den senaste måltiden.
10. Sök till "Robinson".

 

...  jag sa aldrig att det var bra tips.

[ när ord inte räcker till .. ]

miljoner ord, miljoner saker jag vill säga. men ändå vet jag inte var jag ska börja. det är svårt för jag är så arg på dig. så ledsen. så kär i dig. jag älskar ju dig fortfarande. men du krossade mitt hjärta och det finns inga snälla ord att ge någon som krossat ens hjärta...



I remember little things you hardly ever do .
Tell me why, I don't know why it's over
I remember shooting stars, the walk we took that night ..
I hope your wish came true; mine betrayed me




even though you said It would never end, it's over... 

[ när man saknar så det gör ont ... ]


dessa 3 personer kommer jag alltid ha nära hjärtat, hela livet ut. dom får mej på bättre humör bara av att finnas. trots milen mellan oss, så finns det inget som kan förstöra vår vänskap. för vårt vänskapsband är starkt.

maria, mikael & neo. dom bästa!

[ högljudd granne och en jobbig natt ]


hm. trots att man inte får spela musik efter klockan 22 om man bor i lägenhet, så gör min granne under mej det - och högt är det. och det är riktigt irriterande. kanske borde smsa honom och säga att han ska sänka. eller gå ner & slänga en vattenballong på han & hans håriga vänner. omogna är dom också. nån jävel i huset springer och plingar på min dörr hela tiden och sen gömmer sej. moget.

jag har en ganska lång natt framför mej. jag måste göra en sak som är väldigt jobbig. sara är nog den enda som vet vad jag ska göra. men ja, det måste göras om jag nånsin ska kunna komma vidare. vi får väl se hur det slutar.. men först, lite mer barney & ted & lily osv.

har ni haft en bra helg?

[ mina bebisar ]


yoda springer alltid runt som en tok efter han badat, för att självtorka.
filmade han lite tillsammans med lady igår. mina älsklingar ♥

[ ... ]

hrm.. och vad tycker vi om detta då?

jag är mållös. jag hoppas blogg.se stänger ner hennes blogg... jag hoppas dom lyssnade på vad melanie hade å säga.
så går det inte hålla på. herreguuud. hon lär ångra sig när hon blir äldre för detta. men vad vet jag? jag skakar bara på huvudet och håller nog resten av mina tankar för mej själv...

[ snark .. ]

as-trött. jag har sovit mååånga timmar. känns som jag sovit många timmar iallafall men egentligen bara 10 timmar.. tror jag. men alldeles för mycket tydligen. ska ställa mej och laga mat nu och sen försöka hålla mej vaken. för om jag lägger mej i soffan kommer jag fetingdäcka. tänkte gå över till cafét på andra sidan vägen. dom har gudstjänst. tänkte gå dit och svära lite...







[ extra ingredienser - barn! ]



www.tjuvtittat.se

tyckte den va kul
:) barn gratis!

[ hmm.. tänk emma. tänk ]

jag: vet du var jag kan ladda ner officepaketet?
mikael: kolla på TPB.
jag: TPB?
mikael: www.piratebay.org
jag: men va heter det på engelska?
mikael: det är samma. www.piratebay.org
jag: ja men vad heter officepaketet på engelska?
mikael: office är engelska. det betyder kontor
jag: eh..
mikael: HAHAHAHAHAH.

maria och mikael fick jätteroligt åt mej...

[ en natt med barney ]

som ni märker är jag fortfarande uppe. hrm .. men mina ögon går i kors nu så jag ska slänga mej i sängen några timmar. bah. så jävla svårt att vända tillbaka dygnet, när man fortfarande inte har något att gå upp till på morgonen. MEN om jag ska gå ner i vikt är det viktigt att ha en bra dygnsrytm som man håller sig till, för då går det lättare att gå ner när man väl håller den rytmen. men ja, vafan vet jag. jag är för trött för att orka använda hjärncellerna just nu.

har legat hela natten & kollat på .. vaaad? jo. såklart - how i met your mother. jag bara älskar barney. han är fan kung. jag skrattar ihjäl mig åt honom. klar med säsong två nu så nu blir det början på säsong 3 imorgon. yes, i have no life. suttit och tänkt massa också. känns som detta med n förföljer mej denna helgen .. har bytt mobil nu, tillbaka till rosa sony ericsson. och självklart låg bilder på n där i kvar, och gulligull sms. hjärtat i halsgropen förfan. JOBBIGT är ordet.

aaja, nu ska jag sova. ha en fin söndagsmorgon kära läsare. jag ska soooova gööött!
:)



[ lägenheten ]




vardagsrummet. mysfaktor x miljoner. här håller jag mest till. detta rummet går vidare ut till balkongen också, och mitt sovrum.




hallen. den vita dörren på bild 2 döljer 1 ½ rum till + hallen med alla skor & jackor. ett stort rum jag håller på & ändrar i just nu & även min walk-in-closet som jag håller på & exprimenterar med. ni får se bilder senare för nu ser det ut som skit där inne.




toan. mindre nöjd med den. duschdraperi ska bytas, och allt annat också, egentligen. hm. men jag har egen tvättmaskin & torktumlare. det är soft :)





köket. tänkte fixa så allt går i grönt & svart i detta rummet. men det kommer ta ett tag, men det blir nog fint när jag är klar. så länge får det se ut såhär, helt enkelt.





sovrummet. är förälskad i min säng. bästa köpet ever! försöker göra det så mysigt som möjligt här inne. har mina fullproppade garderober dessutom med alla kläder & skor tills jag hittar en annan lösning med min walk-in-closet.





som sagt, det finns miljoner saker jag vill ändra med min lägenhet. tapeter, golv, toaletten, köket ... men det kommer med tiden. jag försöker göra det så fint som möjligt nu :) hoppas ni gillade bilderna iallafall.

[ a list to do ]

10 favoriter
Dialekt: skånska. göteborgare pratar fint också.
Mat: fliseryds kebabrulle.
Låt: too close for comfort & reason to cry just nu.
Tecknad figur: eeh .. mimmi pigg?
Sport: räknas dans? isåfall dans. och fotboll.
Komiker: magnus betnér och pablo fransisco, björn gustavsson är rolig också, med glöggen. hahaha :)
Veckodag: friday all the way baby.
Glassmak: b&j brownie ... glassen.
Soloartist: james blunt är grym. jessica simpson. celine dion.

9 för tillfället
Humör:  halvtrött, seg och ont i magen.
Tanke: jag tänker på d. vem annars ... suck.
Kläder: blå hotpants & ett vitt snobbenlinne.
Bakgrund: en bild på mej & alexandra.
Känsla: tomhet.
Tid: eeh.. strax innan 3 på natten. jag är nattuggla om ni inte märkt det. höhö.
Bästa sak: jag har 'how i met your mother'-maraton & det är bäst.
Irritationsobjekt: djuren. alla jagar alla. dom har hållt på så i nån timma nu. dom vänder upp & ner på mina mattor och sånt. wäh.

8 första
Bästa vän: linda johansson hette hon.
Husdjur: hm. en katt vid namn cicci. fast det va syrrans katt mest. men ja.
Kyss: niklas hette han.
Piercing: tungan. fick den i födelsedagspresent av vesna, frida, malin, sarika & oskar om jag minns rätt ♥
Förälskelse: hm. don't remember.
CD skiva: smurfhits tror jag.
Bil: skojar du? jag har inte ens körkort. och jag tror jag kommer bli en trafikfara...
Ord: ingen aning... vem minns?!

7 senaste
Telefonsamtal: ööh. angelica tror jag.
Mat: pasta med köttfärssås innan ikväll. nom nom!
Dryck: coca cola såklart.
Biltur: i söndags tror jag från mariannelund.
Tv-program: how i met your mother.
Spelad låt: nickelback - rockstar
Köpta klädesplagg: en grön inflames tröja och 2 tees.

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: jepp. jag var tillsammans med han i över 2 år.
Brutit mot lagen: eeh ja. lagar är till för att brytas.
Blivit arresterad: mjo. ja. jo.
Badat naken: nope.
Varit med på TV: haha ja. jag var med i nyheterna när vi hade varit i bosnien. och sen va jag med på HIPPO. hahaha xD
Varit med i tidningen: jaaau :)

5 nej tack;
Skolämne: matte och NO.. och sån där jäkla kemi och sånt skit. HATAHATAHATA.
Mat: fisk. ärtsoppa. lever. blodpudding.
Musik: opera. trance. hårdrock.
Dryck: öl. whiskey.
Djur: sånna som har fler än 4 ben och är slemmiga.

4 saker
Du gjorde igår kväll: såg på film, åt pizza.
Du kan höra just nu : nickelback - far away.
Du inte kan leva utan: mina djur, mina vänner.. ja, kärlek typ. sex. coca cola. musik.
Du gör när du har tråkigt: hmm.. slänger på en film. städar. går ut och går. sover.

3 personer

Du kan berätta allt för: mamma, angelica, maria, bobo.
Du tycker om: ja vilka tror du? alla mina vänner, min familj! mina djur!
Du inte gillar: min senaste 'flört' .. ;/ några blåsta bloggare. blondinbella.

2 val

Coca Cola eller Fanta: eeeh. vadå VAL. val existerar inte om det står mellan cola och annan dryck. coca cola ftw!
Hund eller katt: mäh! suck. katt då. nej. hund. katt. hund.. katt! HUND. nej jag vet inte...

1 önskan
inget jag berättar för er, men jag tror några av dom som känner mej vet vad jag önskar. men det är samma sak som att be om regn i öknen :(


jag utmanar alla som läst detta att göra det
;)

[ insnöad ]



helt insnöad på denna underbara låt. mcfly - too close for comfort

[ eeeeeeeew amy eeeew! ]





dags att raka busken kanske? eller dra upp byxorna? :/

[ i completly fell apart ]


så, mina kära läsare. nu har jag varit duktig och tagit kort på hela lägenheten, i stort sett. jag ska lägga in dom snart, men tänkte göra mat nu
( ja jag är sen med maten men jag har inte hunnit innan ) och sen hoppa in i en dusch. yoda & lady ska också badas och jag har en del andra viktiga grejer att göra.

uh, jag brände ut alla mina bilder och dokument på skivor idag... det blev något fel när jag skulle dela upp bilderna på n, så jag fick sitta och kolla igenom alla för att dela upp det. jag dog långsamt inombords. att ta sig igenom alla dessa bilder, och klipp som vi spelat in tillsammans, när vi två var en och vi var lyckliga - det var sjukt jobbigt och jag fick smått panik. men jag var tvungen så jag tvingade mig igenom det, så jag bara kunde bränna ut skiten på skiva så jag aldrig mer behöver ha det på datorn. alla new york bilderna .. bilderna från ett år som förlovade. minnena förföljer mig nu och jag kan inte tänka på annat än honom... när försvinner saknaden? orkar inte riktigt med den. det är jobbigt som fan att se han på kort osv nu efteråt för han har blivit så mycket finare. aaaaaah, it's killing me... men .. ja. life goes on. jag fattar inte varför jag ska bli så ledsen och bara vill gråta när jag aldrig mer vill ha honom tillbaka. jag vill ju gå vidare... men ändå sitter jag & saknar honom så jag dör.. aja, nu är alla bilder på honom borta. skivan ligger gömd. nu finns bara minnen kvar. men vad gör det om 100 år ...


we are deleted. but you will always forever be in my heart.

nu ska jag göra mat och se på film. vet inte vilken dock, men ja. bilderna läggs upp snart
:) puss kära läsare

"And everything I feel for you
I wrote down on one piece of paper
The one in your hand

You won't understand how much it hurts to let you go"

[ i wanna love somebody like you ]


sorry att lägenhetsbilderna inte kom upp igår. dom kommer senare idag
:) legat och kollat på 'how i met your mother'. har fått ner alla 3 säsongerna nu så jag har massa massa att kolla på :) ska tvätta lite nu och gå igenom lite papper.. not so funny, men måste göras. sen blir det lite träning med hundarna.

vad gör ni denna lördag? festa åt mig med!

[ godnatt ]

en 2 liters colaflaska. chips med dipp. 2 filmer. musik om kärlek som inte känns äkta alls för mej längre. levande ljus. en halvkylig natt. nu ska jag ta en nattpromenad med hundarna & sen en redbull. sen ska jag återgå till tv-tittandet. 'superheromovie' är nästa film. sen ska jag somna gott till barney, lilly & dom andra knäppskallarna i 'how i met your mother'. nighty dolls


[ veckans alla bilder ]





regnet det bara öser ner.







hej, jag heter emma. jag är ego. och du?


ett bra köp. passar bra till mej, för jag är kramgo! det vet alla som träffat mej :)




2 nya ringar dessutom.




en docknings-station eller vafan det heter (?) till ipoden. bästa köpet jag gjort på länge.



denna går på jämt på min vakna tid!


yoda <3


picasso sover gott.

ingen sommar utan jordgubbar :)


[ hiss or diss? ]



you like? hissar ni eller dissar ni? :)

[ hjältevad tur & retur ]


det gick bra i hjältevad med handlingen osv. det är första gången jag åkt in med buss dit nämligen & så. jag visste inte riktigt vart jag skulle gå av osv :) men nu vet jag. superbra. då slipper man åka till eksjö när man blir sugen på chips. haha. inte för att jag är en sån jävla godisberoende freak som åker 20 min med buss för en påse chips, men ja, ni fattar...
varit en sväng hos roy & angelica och sen har jag varit på cafét och köpt cola. nu ska jag sätta igång och ta det sista i lägenheten & sen fota. får se om bilderna kommer upp ikväll eller imorgon. beror på om jag sitter här mer ikväll, men ni får se bilderna imorrn om inte ikväll :) lånade massa filmer hos angelica så jag tänkte se på några av dom. och såklart 'how i met your mother' .. men ja, nu ska jag ta tag i disken. ha en fin fredagskväll babes

[ videoblogg number two ]



ignonera mitt sår på läppen ... det var nästan läkt, tills jag mitt cp skulle slänga mej i sängen & slog i min läpp i kanten på mitt sängbord. HAHAHA xD that's me. men ja, här har ni videoblogg nummer 2 iallafall. enjoy.


[ the ex-factor .. ]

det är riktigt jobbigt att gå in på dannes bdb och se massa bilder på n. då känner man hur mycket man saknar honom fortfarande. nej, jag vill inte ha honom tillbaka, men självklart älskar jag honom fortfarande. det gör mer ont när man får veta att han har någon ny på G. då säger jag som madde - slit ut mitt hjärta och stampa på det istället... jag vet jag vet, vi båda måste gå vidare. men han verkar redan gjort det, för länge sen. när fan ska jag gå vidare då? jag vet inte ens om jag står kvar på samma ställe & stampar eller om jag är påväg nånstans. för nu är allt en dimma...

;'(


[ friday i'm NOT in love ]


tack babes för alla fina kommentarer jag fått, men hey, melanie - vadå "snygga röster"? hahaha xD vi har asfina röster. tss :)

gick upp för en stund sen. legat i sängen & stirrat upp i taket senaste timmen och funderat. kom inte fram till något dock. ska snart iväg till hjältevad och handla lite. drygaste stället ever och skitdåligt med bussförbindelser, men kan inte åka med angelica för hon jobbar och slutar sent & sen ska hon & roy till oskarshamn direkt. så det blir en helg utan min angelica .. buhu. haha.

vädret är tråk & jag fick en utskällning av min granne innan. störda jävla surkärring. klagade på att mina hundars tassar va blöta och blev skitsur. kärringjävel...

vad gör ni idag ? : )

[ nånstans i dimman i lördags .. ]



ursäkta att vi är så högljudda ( det blir oftast så när vi är fulla, i samma rum .. )  och ursäkta vårt språk ( men an2n är vår trogna partyhöjare på våra fester, speciell denna då 'värdelös fylletrack' )

men enjoy it. hahah. sorry att det blev så mörkt & att det enda ni kan se är en tv & en lampa. ni hör oss iallafall. xD


DIGIDIGIANTÅÅÅÅÅÅÅN!

anki - folk kan ju tro att vi är gay.
jag - AAAAAAAAAAH!

EEH?

[ slurp ]



channing tatum. nom nom!

[ lösenordskyddad blogg ]

jag funderar på att skaffa en annan blogg, där jag skriver lite mer personliga inlägg, utanför denna blogg. eftersom denna är öppen för alla så kan vemsomhelst läsa, jo. och jag vill inte att alla ska kunna se mina mest personliga tankar. och jag har hållt inne med ganska mycket som jag vill skriva ner i bloggen på sistone, just för det.

så jag ska öppna en till. som kommer va lösenordsskyddad. som bara vissa får läsa. så när jag är klar med bloggen & så, meddelar jag er, så får ni maila mej & säga till om ni vill ha lösenordet.

[ en jobbig torsdag ]


sitter & svär för mej själv i mörkret. har hickat i typ en halvtimma nu. det börjar bli drygt. har haft en riktig dålig dag idag... jag är så less på allt. jag är less på att sitta vid datorn, för tanken på att sitta här ger mig ångest. ofta man får sådana känslor om att sitta vid datorn? eh nej...

vet inte vad det är. jag saknar honom. han är inte värd att sakna, men ändå gör jag det. vet ni vad? kärlek suger. fyyy va det suger! </3 fuck it.

ja, jag ska fan inte skriva mer för jag bara gnäller ikväll. imorgon kanske jag ska in till hjältevad och jobba. det ni! första gången sen jag flyttade hit isåfall. men bara kanske. ska iallafall in vilket som, och möta upp angelica där & handla hem lite inför helgen. blir en lugn sådan. förra helgen va så hård ;/ måste sluta dricka så mycket. jag måste sluta me det öht tills jag mår bättre. kan inte dricka för att må bättre. det funkar inte ... men vad gör man? så i helgen ska jag kolla på film, och fundera på vad jag vill med mitt liv. jag har många saker jag vill göra men jag måste börja nånstans...  så mina hjärnceller kommer gå på högvarv i helgen. yaaay!

nu ska jag lägga mig i soffan & se på underbara 'how i met your mother' klockren serie! puss dolls



vad har ni för planer inför helgen?


[ kidnappad ]


bild lånad av catya.

less på det mesta. och är trött ständigt. varför?
har världens mensvärk dessutom. vill bara lägga mej och sova i 100 år...

jag återkommer förr eller senare. nu ska jag lägga mig i soffan & må dåligt. poor me. ha.

[ filmtips: step up 2 - the streets ]



måste tipsa er om FETASTE filmen jag såg igår. uppföljaren till "step up" som kom ut 2006. men jag gillade dock inte ettan, så jag var skeptisk till denna filmen, men eftersom jag är ens sucker för dessa dansfilmer ville jag se om denna va bättre. och den va över förväntan - verkligen. riktigt FET film alltså.



"andie (briana evigan) är en av medlemmarna i 'gänget' 4 1 0. hon går runt och visar sin talang på ett olagligt sätt med sina vänner. hennes äldsta vän tyler cage (channing tatum från första filmen "step up")  inser att hennes livsstil kan få henne att bli ivägskickad till texas av sin moster, om hon inte skärper sig. så han fixar in henne på en uttagning på MSA - maryland school of art. hon kommer in, men bara för att en kille vid namn chase (robert hoffman) även han är en student på MSA. och inte bara är han den mest populära killen i skolan utan också bror till nya rektorn.

tyvärr sköter hon sig inte riktigt på skolan och får vara kvar efter skolan för att lära sig och missar träningen med sitt 'gäng' 4 1 0. efter många förseningar så blir hon utsparkad från gänget och förlorar sina vänner samtidit, och hon kan inte battla i "the streets".
hon inser att hon själv kan fixa ihop ett gäng och chase hjälper henne och letar upp folk på skolan som har skills. dom hittar 10 personer som kan joina dom - the MSA crew. tyvärr blir det problem genom att tävla emot andis gamla gäng och det händer mycket saker i skolan som gör att hon blir relegerad & är tvungen att ändå åka till texas."




musiken i filmen är sjukt bra. och briana evigan är så jävla vacker. man blir avundsjuk på hur grym hon är på att dansa. och man blir ju själv sugen på att börja dansa igen. vissa scener gör att man får gåshud och är helt i extas! speciellt dans-scenerna och den sköna musiken. men slutscenen, när dom gör sina moves i spöregn fick mej att rysa till sista sekunden. OOOOH! om man älskar dansfilmer ska man verkligen se denna. 'stomp the yard' & "step up 2 - the streets" är lätt dom bästa dansfilmerna!




"The streets are supposed to be about different people coming together... We come as a battle but what are we fighting for? We’re all here because we have this thing we do, we dance... Being part of the street used to mean much more than just turf or power... It's about bringing something new to the floor... and it shouldn't matter what we wear, what school or what neighborhood were from because the best part of the streets is not about what you got, it's what you make of what you've got! So if the 410's too scared to defend their title against us, hell, well be doing our thing outside where the streets started!" / andie

"I remember the first time I saw someone move like they were from another planet, I couldn't keep my eyes away. I was little mom took me to a jam session in the neighborhood, it started off small but word spread and soon some of the best dancers around were showing up to compete in something they eventually called the streets. It became home, I got a front row seat to history. I wanted to glide and spin and fly like they did, but it didn't come easy. My mom would tell me don't give up, just be you, because life's too short to be anybody else. She was right. When I was 16 my mom got sick and in a couple months she was gone. Everything changed, including the streets..." / andie



sista scenen. se inte om du inte sett den & vill se ;)

[ promenad ]

kom precis in från en promenad med hundarna & angelica. börjar bli riktigt trött. ska hoppa in i duschen & sen göra mat. sen blir det lite ross & rachel och dom andra vännerna på tv. blir nog sängen ganska tidigt ikväll. jag lovar att svara på era kommentarer & läsa era bloggar imorgon. har över 100 nya blogginlägg att läsa mig igenom. haha :)

puss på er babes!

[ tips .. ? ]

vet någon av mina kära läsare om en bra sida med tatueringar? eller en bra sida med bokstäver, och där man kan översätta texten osv till andra språk? tipsa gärna!

här är några få av MÅÅÅNGA tatueringar jag hittat som är coola/roliga/fina .. osv. vilken är er favorit?



















jo som sagt .. det finns en del. haha :)
 


[ seg dag ]

hemma nu från några timmar i stan. har suttit på en bänk och nästan somnat flera gånger. herregud ;/ var ju på möte på arbetsförmedlingen. fick träffa min handledare för första gången och jag ä l s k a d e henne! skithärlig tjej är hon och hon var jättetrevlig och glad. vi klickade jättebra. hon fick mej rejält peppad dessutom och hon tyckte jag verkade vara en jättego tjej osv. gillar dock inte deras nya regler på ams, men man får bara le och se glad ut antar jag. ville praktisera någonstans, så jag får in en fot och jag kan skriva in det på mina meriter, men man får inte praktisera nu efter 3 december. man måste va inskriven i 3 månader på ams, och va arbetslös ett halvår utan att jobba nått alls. sen får man va me i någon grupp på ams där man får lära sig mer om hur man söker jobb osv. herregud .. ett jävla halvår. sucken. men iallafall, vi pratade länge om mina framtidsplaner osv. jag känner mig rätt kluven dock , för jag vet inte vem jag är längre. va jag har för drömmar och ambitioner.. allt försvann ut genom fönstret när mitt liv rasade ihop framför mig när n lämnade mej. men jag lagar mig själv nu. jag bygger upp det trasiga inom mej och jag ska få ett bra liv igen. med drömmar, ambitioner, mål och mycket mycket glädje.

var på elgiganten och köpte mig en docknings..grej till min ipod. ASBRA! så nu kan jag bara koppla i min ipod i den så har jag musik när jag vill :) hittade mig även 3 tröjor på familyhouse & sen köpte jag lite andra småprylar. bilder kommer upp senare. asnöjd med min musikgrej iallafall. he. den spelar musik nu förfullt.

huvudvärk för mina få timmar jag fick sova inatt och för att jag ätit dåligt. ska leta runt efter något att tatuera in på benet och sen ska jag ut och gå med hundarna. såå trött. men jag ska faan inte sova förrän ikväll. skärpning emma!

vad gör ni, dolls?

[ ja men godmorgon på dej me .. ]

fuck me va sleten jag är idag! har ont i magen och jag är cptrött. gick och la mej igår och såg 'step up 2' ( som i övrigt lätt är en av dom bästa filmerna jag sett och blev helt extas av den filmen ) och när den va slut va klockan 22.30 ungefär. jag låg till runt halv 2 .. men jag kunde fan inte somna. blev helt tokig. låg i sängen och vred mej hela tiden & tänkte massa ... på saker jag inte ens ska slösa min energi att tänka på. så jag gick upp och la mej i soffan & såg på lite 'vänner' .. vid halv 4 somnade jag. och sov lite längre, till 8.30 idag. men jag är död. jag har ju inte sovit alls många timmar om man tänker på hur många timmar jag var uppe innan. fattar inte riktigt hur jag inte totaldäckade när jag la huvudet på kudden från början. bleh.

tåget går om en timma och jag har en del å göra innan dess. hatar arbetsförmedlingen... jag gillar inte dom. men måste gå ändå.. ååh önskar jag fick jobb snart så jag slipper dom. nä, nu ska jag dricka juice och sen gå ut med hundarna. ha en fin dag babes.

[ hiss eller diss? ]



ja hur blir det nu tjejer, ni som sett 'sex and the city' filmen?
var den allt ni hade väntat er, eller blev ni besvikna?

ja, ni vet vad jag tycker. jag tycker fortfarande det är den bästa filmen jag sett.
girlpower ftw! vill se den igen! iiiiih!

hissar ni eller dissar ni? :)

[ smakprov på kändisarnas garderober ]



paula abdul



eva longoria



mariah carrey




nicky hilton



nicole richie



carmen electra


och guuud nej. jag är inte alls avundsjuk! nee.. inte alls. hmmm..

[ bedtime for em ]

guuuud va jag längtat till att få sova dom sista timmarna. jisses alltså. migränen har dunkat i huvudet på mig & jag har tagit eeze, jag har druckit massa vatten, jag har varit ute och gått.. men inget har hjälpt. det är sådan migrän som bara försvinner när man sover. jag har iallafall fått all min tvätt ren nu & garderoben städad. nu ska jag bara få hit skrivbordet & datastolen från angelica. och jag lovar att ni snart får se bilder på lägenheten.

nu ska jag ta en snabbdusch & sen lägga mig i sängen & somna till ett avsnitt av "how i met your mother". klockan är inställd på klockan 7.00. då ska jag upp & gå ut & gå. så nu stänger jag av datorn för ikväll. godnatt på er folket. och kommentera massor nu så jag har något att svara på när jag vaknar imorgon.

[ överraskning i postlådan! ]

goddagens kära läsare
har legat hela morgonen och sett massa vänneravsnitt. och jag sov en timma innan. men jag var helt död när jag skulle gå upp. ville bara sova meeeer. men om jag ska vända dygnet måste jag hålla ut till ungefär 9 ikväll då jag kan lägga mig i min nybäddade säng :) mmm!

se vad som låg i min postlåda när jag var ute och hämtade posten! mina voodolls! skitsöta är dom. mihi. jättenöjd med dom. dom ska få hänga på min nyckelknippa. får hoppas dom ger en nå tur nu då. är det någon som har en sådan, och märkt skillnad sen dom fick den? hade varit skoj att veta :] ha.

nu ska jag gå och fixa något att äta. är superhungrig! nästan så jag mår illa. har migrän också. och jag kan ju inte sova bort den, så det är lite jobbigt... ska städa det sista i lägenheten så det blir klart nån jävla gång! puss dolls.


[ spanish guitar ]



toni braxton - spanish guitar

[ bästa quoten ever! ]

charlotte: miranda's having a boy!
samantha: just what the world need ... another man!



[ I'll be there for you ]


vänner - bästa serien ever. även om det va hans och min grej... vi låg alltid i sängen omslingrade, tätt ihop & såg på vänner, avsnitt efter avsnitt. jag saknar hans närhet och hans varma famn. speciellt hans skratt och hans irritation när jag sa alla repliker innan dom sa dom i avsnittet, bara för jag sett på serien 511 ggr. men nu är det över ... jag har bara dom fina minnena kvar av honom. och av oss...

var ute och gick i över en timma innan. helt underbart! lyssnade på musik och bara gick, utan att veta vart. skitskönt! jättemys att gå ut och gå när det är svalt ute. det ska jag fortsätta med, absolut! tog en lång dusch när jag kom in. och nu ligger jag under täcket och ser på första säsongen av 'vänner' och skrattar samtidigt som saknaden värker inom mig. bleh.

blir nog några timmar sömn iallafall. pallar inte va uppe så länge .. men vi får se. blir bara 3-4 timmar isåfall. väntar på att angelica ska ringa in mej imorgon. så man har något att göra. på fredag ska jag jobba 8 timmar iallafall :) mihi, lite extra pengar. inte mycket, men bättre än ingenting!




joey: [after talking about chandler being picky with girls] chandler, I understand you. I mean, this one time, I went out with this girl, she had the biggest Adam's apple!

phoebe: [pulls out monica's old bathing suit] hey monica what's this?
monica: oh, that's my old bathing suit from high school... I was bigger then...
chandler: really... I thought that's what they used to cover connecticutt when it rained...

joey: of course it was a line!
monica: why? why? why would anyone do something like that?
ross: I assume we're looking for an answer more sophisticated than, "to get you into bed."

phoebe: they're coming. Run!
joey: where?
phoebe: mexico!

rachel: how do you expect me to grow if you won't let me blow?

phoebe: a plate of brownies once told me a limerick.
chandler: let me ask you, phoebe: were these "funny brownies"?
phoebe: not particularly. although I do think they had pot in them.

[ en bild. ]



kärlek finns överallt.

[ full på läsk... eh? ]


måste fråga er en grej.. som är ganska rolig . . .

i lördags när jag var hos angelica kom jag lite senare för hon hade haft kalas där innan. så hennes 2 systrar var där med sina killar och deras barn. hennes ena syrras kille fick drinkar av roy, som han hade blandat den kvällen till honom. till han och den andra killen hade han lagt i sprit. men i hans grogg var det bara läsk, i stort sett. ( eller va det nu va, jag minns inte ) så han trodde med andra ord att det va sprit i groggen, och han drack för fulla muggar.  och innan jag kom hade han tydligen sagt till roy typ "va hade du i den där drinken? det slog som fan" hahahaha. och han hade tydligen känt sig lullig och att groggarna va starka.

så .. tydligen kan man tro på att man är full, så länge man tror på att det är sprit i groggen. det är ju samma med folk som kanske blivit lurade att äta en viss medicin för att bli frisk men istället var det bara vitaminer men dom har blivit friska för dom trodde att dom åt medicin för sitt problem.

hahaha. så då måste alla kunna bli fulla eller friska , bara dom tror det är det i groggen eller om det är rätt medicin.
vad tror ni om detta? jag tyckte det va ganska skoj att han gick runt och vingla och va påverkad av läsk. men jag hade nog blivit full på det också. haha.

[ the number 23 - the truth will find you ]



såg på 'the number 23' igen ikväll. den är ju SÅ BRA. älskar jim carrey i den rollen. man är så van att se honom i komedier bara. men rollen som walter sparrow gör han otroligt bra!

"walter sparrow är en kille som jagar hundar på jobbet. och ett samtal om en hund som gör honom illa i armen, gör att han kommer försent till sin fru på sin födelsedag. hon har stannat till i en bokaffär och hittar en röd novell, en mystisk bok som cirkulerar runt siffrar 23. historien fångar walter. han drömmer om den, han märker att allt i hans liv blir i slutändan 23. till slut inser han att det nog inte är en novell, utan det är något som hänt på riktigt. hans fru och hans son försöker hjälpa honom, ibland bara för sympati, och ibland för att dom är rädda om honom. sakta, med fara för både han och hans familj, närmar han sig sanningen."

jag blir cp på allt han säger i filmen. allt blir 23 i slutändan. och man börjar tänka på saker som blir 23 själv. man blir besatt. haha :) men va tror ni? blir allt 23 i slutändan? eller är det bara en slump?



HET TATUERING!

"there's no such thing as destiny. there are only different choices. some choices are easy, some aren't. those are the really important ones, the ones that define us as people."
/ walter sparrow aka fingerling

[ första videobloggen ]



hah, ja, här är första videobloggen från mig.  sorry att det blev så mörkt.
va snälla nu!


[ kvällspromenad ]


vad gör ni för nått? jag sitter och har ont i min tand. mindre skoj. sitter och kollar runt bland lediga jobb men ja... dom flesta måste man ju ha körkort på. drygt. yoda & lady busar så mycket i soffan just nu så det hoppar här. ska gå ut med dom på en promenad nu tänkte jag & sen köra igång "vänner" boxen. the best ever. jag har en v-blogg att bjuda på senare till er också. sen får vi se om ni vill att jag ska fortsätta med det :) nu ska jag ta på mej mysbrallorna och ta en kvällspromenad, som sagt, med bäbisarna och ipoden som sällskap.

[ annat än youtube? ]

vet ni någon annan sida än youtube man kan ladda upp sina klipp? spelade in ett klipp till bloggen i fredags, men jag kan inte lägga in det på youtube. har ingen aning om varför...

tips?

[ i don't wanna know ]


nu ska jag hålla mig vaken till imorgon kväll, yes indeed. sov på tok för länge idag. somnade i soffan framför filmen innan jag ens hann ställa alarmet... så det blev ju att nångång under morgonen så släpade jag in mej i sovrummet och vaknade vid 4 idag. fetångest.

ska göra mig lite mat nu och sen söka lite jobb. och tvätta... BAH. tråk! men saker som måste göras.

vad gör ni ikväll? haft en bra dag?

[ sommar-regn ]

jag har aldrig känt mig så levande, som jag har gjort sista timmen. jag har varit ute med mina bebisar i ösregn och jag har njutit varena sekund av det. jag har gått barfota och hoppat i vattenpölar. jag har kollat ut över sjön som finns här borta och sett på när regndropparna möter vattnet och det bildas stora ringar. jag har lekt med hundarna och stänkt vatten på dom. jag har känt styrka. jag har känt kärlek. låter kanske dumt, men jag känner mig .. fräsch nu efter att sommar-regnet nuddat min hud. som en ny start.

jag är förmodligen bara trött och babblar massa strunt. men det finns inget bättre än att vandra i regn, i gryningen. man ser dimman sväva precis ovanför gräset, och regndroppar rullar ner från nästippen ... och vad är inte mer underbart än att ha sina hundar med sig? dom ligger brevid mig i sängen nu på en handduk och luktar blöt hund. och jag luktar som regnet... underbart. ska krypa ner med 'number 23' som jag säkert kommer somna till. godnatt.


"If I wait for cloudy skies
You won't know the rain from the tears in my eyes
You'll never know that I still love you so
So though the heartaches remain
I'll do my crying in the rain

Raindrops falling from heaven
Will never wash away my misery
But since we're not together
I'll wait for stormy weather
To hide these tears I hope you'll never see


Someday when my crying's done
I'm gonna wear a smile and walk in the sun

I may be a fool
But till then, darling, you'll never see me complain
I'll do my crying in the rain ... "

 

[ maybe .. ]



"maybe you have to let go of who you were to become who you will be"
/ carrie bradshaw

[ dripp dropp ]



regnet smattrar mot fönster-rutan och klockan är snart halv 4 på morgonen .. jag är sömnlös. försökte sova en stund innan men det gick icke. mitt finger värker utav bara helvete och jag mår illa :| blir nog sängen snart. tänkte dra ut på en promenad med hundarna i ösregnet dock. mysigt när det regnar, att gå osminkad ute och bara känna regndropparna mot ens ansikte...

har suttit och pratat massa skoj med sara & kattis ikväll. hoho. vänner är dom bästa! vad skulle jag göra utan mina vänner? ♥ nu blir det på med skorna och gå ut en sväng innan jag ska försöka sova. godnatt kära läsare.


glöm inte lämna kommentarer innan ni lämnar min blogg ;) maha.

[ minns ni? ]



"love can touch us one time, and last for a lifetime"

[ ugly sex is hot! ]

anthony: cosmopolitan for everyone!
charlotte: no its not good! i don't wanna date him! he is not very attractive!
anthony: UGLY SEX IS HOT!

[ then live the rest of our life, but not together ]

This is the way you left me 
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together


Wake up in the morning
Stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen
I guess I wish you well
Mmm a little bit of heaven

But a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told.
No hope OR love OR glory
Happy ending's gone forever more

I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' everyday


This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together

Two o'clock in the morning
Something's on my mind
Can't get no rest
Keep walking around
If I pretend that nothing ever went wrong
I can get to my sleep
I can think that we just carried on


This is the hardest story that I've ever told.
No hope or love or glory
Happy ending's gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' everyday

This is the way you left me,
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love, (and I'm wastin' everyday)
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together


mika - happy ending.



[ inget fel att va fet! ]

på nrj-kalaset, för många år sedan med dj blå & benji.

dj blå: tjena fetto. tjena fetto!
benji: va saru för nånting?
dj blå: aaa du hörde mej första gången. jag kallade dej fetto benji!
benji: varför kallar du mej fetto? det e väl inge fel å va fet? va håller du på med?
dj blå: amen jag snackar inte om att det är fel att va fet. det är bra när det är krig sen, då lever man längre!

[ min dröm är din nu ]



kent - kevlarsjäl ♥

"så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när, du stack ett hål i min kevlarsjäl.
och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl..."


[ det bästa i livet är .. ? ]

jag, roy & angelica pratade innan om vad som är det absolut bästa i livet. jag hade inget svar på det. angelica svarade "barn"... och roy svarade nått med .. "när man verkligen längtar efter något som kommer att hända" eller vad det nu var. haha.

men jag vet inte .. jag hade ett svar på den frågan en gång i tiden. men nu vet jag ingenting längre...

vad tycker DU är det absolut bästa i livet? om du får välja EN sak.

[ 118100 kan allt, tydligen. ]

HAHAHA jag skickade sms till 118100 för att se om dom verkligen hade svar på allt, som dom påstår i reklamen. jag fick ett sms tillbaka några minuter senare med svaret:

"118100 tror att Emma blabla är en jättemysig 22-åring från Bruzaholm som är en riktig djurvän som gillar både katter & hundar. Hon har dessutom en söt piercing i läppen"

hahahah :) vad frågade jag? "vem är emma (mitt efternamn) ?" :) haha.

JA , jag är uttråkad... hmm. vad kan man fråga mer? :) haha.



[ the båtten is nådd ]



det blev alldeles för mycket alkoholintag igår .. "jag ska bara ta en cider eller två" mjovisst. så var ju inte fallet direkt.
eftersom jag bara åt lite chips under hela dagen igår, så blev jag påverkad ganska fort. och när man blandar cider med drinkar med massa sprit i, ja, då kan det bara gå åt ett håll. drinkar slogs ut över golvet, en människa blev offer och fick grädde, och saker skrivna över hela sig ( som tur va, inte jag ) och jag lyckades snubbla på mitt lillfinger, så det är skit-svullet idag och blått, ja ni ser bilden. bilden gör ingen rättvisa mot verkligheten dock.. ONT.

kom i säng nångång runt 6 imorse. vaknade efter vad som kändes som jag sovit i 2 sekunder, och fick springa & spy. men klockan var 11. så sedan klockan 11 har jag spytt ungefär .. 16 ggr. och har man något att spy upp? eh nej.

har klunkat i mej över en liter mjölk i hopp om att må bättre. och det hjälpte. har legat i soffan & sett på sex and the city hela dagen. nu ikväll åkte jag med anki & roy till mariannelund och käkade bakismat. hamburgare med bacon & ost med moooos :) mums fillibabba! nu ska jag inta soffan, krypa ner under duntäcket & se på mer carrie & brudarna, eller vänner maraton .. eller 'number 23' eller ...  jag har inte bestämt mig än.

bilder från gårdagen kommer upp senare.

[ va? ]

ja itne fan vblev fet nån flkmvväll ikväll. ijag kokar makkaroner nu och ska soa snarg. tänke se på ånån film.

sov gott foket. i ses vimorgn!

[ I loved you with the fired red, now it's turning blue ]

ikväll ska jag gå över till anki, och dricka någon cider eller två. orkar inte sitta hemma och mögla bort. senare blir det väl en film eller något. funderar på att börja se "vänner" boxen igen. så jävla klockrent. man tröttnar aldrig på vänner. uh, har lite bloggtorka ikväll.

fått reda på något ikväll också som gör mig så fucking irriterad. över 30, och så omogen? jag är tamejfan mognare. låt inte dom lida, för något jag bad dom om. du vet att jag snackar om dig. mogna upp och låt dom inte må dåligt! dom har redan fått gå igenom så mycket skit. du lär ångra dig när dom inte finns där längre. skärp dig.

nu ska jag dra på mig en tjock hoodie och bege mig 100 m åt höger där min älskade bästa vän bor ♥

trådlöst bredband.



någon av er som har en sånhär?

funderar på att skaffa mig en sådan. men funkar den överallt? är det snabb uppkoppling? tell me about it.

[ don't waste your time ]

"don't waste your time on people from your past,
there's a reason why they're not in your future."



[ i was just a fool to believe you were mine ]



idag är jag hemma och bara drygar. jag har huvudvärk och jag har drömt massa konstiga grejer inatt. inte nog med det - jag saknar en person så mycket att jag går sönder snart. och han är inte värd att sakna för 5 öre...

ska göra lite mackor nu och se klart på "juno" som jag började se inatt. någon som sett den? jag tycker den är konstig... udda film.


vad gör ni annars idag?


[ en emma ]



ja, den bjuder jag på.

[ hans mamma sa ja ]



kul reklam.


[ It was you, you that made the choice to walk away ]



oh, det blev inte mycket hemma ikväll. drog in till stan innan med roy & anki. det blev bringers. jag köpte en växt, och en kruka, typ. sen elgiganten. fick tag på en laddare & skivor. och sen lite handling innan vi åkte hemåt. stannade hemma en stund men blev så jäkla rastlös och uttråkad så gick över till bejb. så då umgicks vi och jag fick mej en drink :) ikväll så var vi även ute och gick en bit. skönt när det var svalt. anki - du är bäst gumman. i will always love you.

inatt har kattis hjälpt mig med bloggen. gillar ni den? hon är snäll :) men jag är nog ganska dryg att ha å göra med, som ändrar mig 511 ggr om färg och det. förlåt :] nu ska jag slänga mig i soffan med myskläder och se film innan jag lägger mig. får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. bloggkollsidan är nere och min mobil har dött. stendöd! så jag måste hitta min råsa mobil nu och börja använda den igen.



[Ross is newly divorced from his lesbian wife]
Ross: You know what the scariest part is? What if there's only one woman for everybody, you know? I mean, what if you get one woman, and that's it? Unfortunately, in my case, it was only one woman for her.
Joey: What are you talking about? One woman? That's like saying there's only one flavor of ice cream for you. Let me tell you something, Ross. There's lots of flavors out there. There's Rocky Road, and Cookie Dough, and Bing. Cherry Vanilla. You could get them with jimmies, or nuts, or whipped cream. This is the best thing that ever happened to you. You got married, you were, what, eight? Welcome back to the world. Grab a spoon.
Ross: I honestly don't know if I'm hungry or horny.
Chandler: Stay out of my freezer.

[ skriv på ]

vill ni göra något för att göra det bättre? SKRIV PÅ.

"ingen kan göra allt.
men alla kan göra något"


vad vill ni se mer av?

vilket av dessa saker skulle du vilja se i min blogg?

- videobloggar.
- dagens blogg.
- recept.
- mer av mina djur.


eller andra förslag...? hjälp mig, snälla.


vilken färg har själen älskling?



hej på er.
sovit dåligt inatt. mycket upp & ner med lady som mått dåligt. men vill ju att hon ska må bra, så allt för henne. men var ganska död när klockan ringde vid 10. så jag stängde tydligen av den i sömnen & vaknade av ankis standardtut som hon alltid gör, dagligen. död.

men nu är jag på g. vi ska in till stan. vet inte när, eftersom vi väntar på att roy ska komma hem. men efter det, så. blir dock inte mycket handling för mina pengar har inte kommit in & jag blir så jävla förbannad! suck! men lite sällskap skadar aldrig :)

har börjat lyssna som en tok på kent nu igen. det blir alltid att jag lyssnar på dom när jag är deppig. och jag är deppig idag. deras låtar är sorgliga, men ändå stärkande. äh, jag vet inte. mitt humör går upp & ner ständigt.

men idag är det fredag och då ska jag ha ett leende på läpparna! vad gör ni idag?

don't look.

don't look back...

cause i can't take the way you're looking at me...

it can only get better.


fastnade vid datorn iallafall. sucken. men nu ska jag ut med hundarna på nattpromenad & sen blir det att slänga sig i en 160 cm stor säng. min bara min! inte en jävel att trängas med. gött !
imorrn blir det eksjö med ankigums. lite shopping & sådant. om mina pengar kommit, vill säga .. hms. men men... ska köpa in en ny laddare. ska byta mobil till min rosa ericsson eftersom jag snubblade sönder min lilla svarta samsung. sen blir det lite blommor, växter osv. vill köpa lite grejer till balkongen. well, ja. det märks va som inhandlas. det är iallafall fredag. fredagar gillar jag! :)

vi ses imorgon. och tack för alla era kommentarer. you're the best! ♥

förlovning.



måste slänga in ett inlägg om malin & henriks förlovning :) igår förlovade dom sig ( om jag tror rätt ? )
och jag är otroligt glad för deras skull. grattis gumman! jag önskar er all lycka.



quote.



Janice: It's a small world after all.
Chandler: Yeah. And I still don't get bumped into Beyonce!


Ross: Did you see the kid on that nose?

27 dresses - en feelgood film.



glömt att berätta om "27 dresses" som jag såg förra veckan, nångång. älskade den filmen! så klockren. jag mådde bra av den, och sådana filmer som får en att må bra är värda att skriva om - absofuckinglutely! :)

"jane (katherine heigl, från greys anatomy) är runt 30års åldern och ääälskar att vara brudtärna. hon kan inte säga nej till en brud i nöd. många ber henne att ta på sig dom mest hemska brudtärneklänningarna, men hon säger ändå ja. för hon vill vara en bra brudtärna och ta hand om alla bröllopsdetaljer, och det har hon gjort 27 gånger - i 27 olika brudtärneklänningar. och hon har alla dom 27 modekatastroferna hemma, i sin garderob.



hon drömmer självklart om sitt egna perfekta bröllop. och hon vill gifta sig med sin chef som hon är upp över öronen förälskad i. men han lägger knappt märke till att hon är en kvinna. det finns en annan man i hennes liv också - kevin, som kommer in i hennes liv under filmens gång. en journalist som skriver bröllopsannonser, och som är janes favoritkrönikor. och när han hittar hennes fullpackade filofax om alla bröllop hon ska medverka i, inser han att han MÅSTE göra en artikel om henne och alla hennes 27 klänningar.

samtidit faller janes chef för hennes lillasyster som spelas av malin åkerman ( heartbreak kid-bruden ) vilket gör jane tokig. jag skrattade många gånger under filmens gång för den är så jäkla härlig. katherine gör rollen som jane jättebra och även om det är mycket kärlek i filmen, vilket jag h a t a r just nu så är den verkligen värd att se. jag mår bra av den och ska absolut se om den snart igen :)



"Love is patient, love is kind, love is slowly going out of your mind"
- Kevin.

Jane's Aunt:
Must be so hard to watch your younger sister get married before you.
Jane: Yes. Then I remember that I still get to have hot hate sex with random strangers and I feel SO much better!


5 COLAFLASKOR AV 5 : )

"vänner" på bioduken!


det sägs att "vänner" också ska bli film nu. och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka .. jag tyckte att serien slutade så bra. ross och rachel fick varann en gång för alla efter sitt "we were on a break" och otrohetsaffärer osv. monica & chandler blev föräldrar ( dock hade det varit skoj att se hur chandler hanterar livet som pappa ), phoebe och mike levde lyckliga och skulle börja skaffa barn dom med, och joey .. ja, han skulle flytta in i ett rum hos monica & chandler. haha.
jag menar .. vad ska filmen handla om? älskar serien. jag absolut avgudar den! det är den bästa serien som gjorts. men att göra den till film? nja. jag tror det skulle bli en flopp. när jag fick höra om att SATC skulle bli film så jublade jag. men med "vänner" känns det lite .. jag vet inte.

vad tror ni? vad tror ni den skulle handla om? och tror ni att det skulle bli en lyckad film?



venus breeze.



denna rakhyveln är verkligen att rekomendera. jag är alltid superlen varje gång efter rakningen... lenare än vanligt, faktiskt. kört med venus vibrance ett tag nu ju, men denna gillade jag hundra gånger mer. ett + till den där geggan som kommer ur dom där lila små sakerna :) den är dyr, jo. och nya rakblad kostar runt 200 kr för 4 stycken, men det håller länge. ASBRA nu i sommar när man vill visa sina bara ben.

- om du inte har den redan, dra och köp den!

för hela året har jag väntat på juni, juli, augusti!



här ligger louis och sover, bäbisen. känns så jobbigt att behöva sälja honom :/ men han kanske blir min nya granne. en kille som anki och roy känner ska flytta in under mig. och ja, vi strulade för några år sedan. men iallafall, han kanske ska bli louis nya ägare. man kan alltid hoppas. då kan jag gosa med honom ibland ändå, även om han inte bor med mig längre...

ikväll har jag tagit det lugnt. så otroligt trött! nu gör sex and the city tjejerna mig sällskap .. snart blir det sängen... ska ut med hundarna en runda till. båda är väldigt dåliga i magen och fiser ständigt. och eftersom man inte hör när dom gör det, kommer det som en käftsmäll. fyyy! dom har väl ätit något dåligt. dom fick lite kyckling igår. kanske är den.

anyway... nu blir det mer carrie bradshaw och dom andra tjejerna innan läggdags.

dead woman.. walking?

miranda: this is my last change. last change for sex...
carrie: you're not on the death road!
miranda: yes i am . dead woman fucking!

 


vad säger jag?



jaaaa, vaaad säger jag? haha.

ursäkta den hemska bilden... är sleten idag..



en riktig sommarlåt.


för jag vet att 100 år från nu, kommer det alltid vara du, när jag blundar.




tja. jag har sovit asgott inatt! blev väckt några ggr dock. och precis när jag somnat ringde alex och babbla :) men man blir bara glad när hon ringer ♥
nu håller jag på att dammsugar och tvättar golv överallt. jag är ganska långt ifrån klar för jag har slöat hela veckan med städningen men jag ska försöka göra det mesta klart idag. får se om jag orkar gå särskilt långt idag med anki. har magvärk... jobbigt.

bloggkoll ligger nere också så inga bloggar kan man läsa. tråååk! så nu ska emma fortsätta städa. vad gör ni idag?


Joey:
You don't put words in people's mouths, you put turkey in people's mouths!

BAM SA DET!


suttit och pratat med massa underbara folk på msn. sen bara slår det till & jag blir skittrött! så nu ska jag borsta tänderna & lägga mig. ooovanligt tidigt för att vara emma. men ja, jag orkar verkligen inte va uppe längre. men självklart ska jag se på ett avsnitt av "sex and the city" innan jag kryper ner. love it!

jag svarar på era kommentarer och läser era bloggar imorgon. mina ögon orkar inte nu :) och imorgon kommer jag upp i någorlunda (stava?!) tid :) godnatt.



samantha:
i've lost my orgasm!
carrie: in the cab?!



en hunk!



e han inte söt, brudar?

mattias. en vän till mig. underbar kille :)

har du...?


TAGIT SMÄRTSTILLANDE?
hm. ja? morfintabletter när jag hade ryggskott & gjort illa min fot. och det är förjääävla gott med morfin! oyeah! annars är det bara huvudvärkstabletter och sådant. om det nu räknas...

BRUTIT ETT BEN?

nej. som tur är. men jag lär väl bryta min fot snart!

HAFT SAMLAG MED MER ÄN 10ST?

nope. jag ligger inte runt med vem som helst ( VAD ÄN ANKI SÄGER :P )

HAFT SEX UTOMHUS?
ja.

HAFT MER ÄN 10 SEXSTÄLLNINGAR?

hahah ja.

BITIT NÅGON I TÅN?
jag hatar fötter. eeeeeeeeew!

GJORT SUGMÄRKE PÅ NÅGON?

ja oja . sånt roade jag mig med på högstadiet.

SUPIT TILLS DU DÄCKAT?

mjo.

ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?
ja. tyvärr har jag slösat tårar på fel människor.

ÄTIT PAPPER?
eh. nej. det är inte speciellt gott. jag föredrar mat.

KYSST EN 30-ÅRING?
hm. nej.

HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER?

hm jo.

KÖRT KLÄDPOKER?
aldrig spelat klädpoker.

TATUERAT DIG?
nope. men jag tänkte beställa tid idag. men ska in nästa vecka med anki & kirra det då.

PIERCAT DIG?

jopp. näsa, överläpp, underläpp, tunga. va sugen på att pierca mej igen idag.

BITIT DIG SJÄLV I HANDEN?
ha, jo.

PUSSAT EN GRODA?
ja. när jag var liten. men inte fan blev han en prins för det.

HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN?
ja. anki är min hångelkompis.

SVIKIT EN VÄN?
jo. när jag va yngre. men nu vet jag vilka som är mina riktiga vänner och jag tror dom är ganska säker på att jag är en riktig vän också :)

VARIT OTROGEN?

mjo. ja. jo.

SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR?

beror på vad som räknas som slag... jag har puttat och slått till n vid vissa tillfällen när vi bråkat. men inte så han blivit allvarligt skadad. råkade slå zeinab med en golvklubba en gång så hon fick åka in & sy ena ögonbrynet. men det va ju inte me meningen :P

SPYTT PÅ NÅGON?
hmm.. nej. tror inte så.

HAFT MAGINFLUENSA?
ja det har nog dom flesta i min ålder haft.  

LYSSNAT PÅ HÅKAN?
håkan hellström eller? ja.

CYKLAT I MOTVIND?
ja. jag lyckas alltid cykla i motvind. och jag blir lika irriterad varje gång när jag inte kommer nånstans.

GJORT EN SLÖJDLÄRARE ARG?
hahaha ja. hon hatade mig. kanske för jag aldrig gjorde något och satt vid datorn istället.

HAFT TANDSTÄLLNING?
nope. jag har fina tänder.

ETT ROLIGT SKÄMT PÅ G?
nu? nej. för trött för skämt.

HITTAT EN KATT?
mm. jag hittade 2 katter i en sopsäck i ett dike en gång... och har hittat andra katter också här & där... hemskt.

HJÄLPT EN GRANNE?

jo det har jag säkert.

GJORT NÅGON PÅ SMÄLLEN?
ja. VARJE DAG!

FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?

gråa. mysbrallor.

VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
beyonce - listen.

VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
städade. prata me daniel i telefon. kollade sex and the city. var arg.

HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?

hm. mörkt. varmt.

DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
hm... angelica.

HUR MÅR DU IDAG?

trött som fasiken. det va bra i början av dan. sen blev jag skitarg. sen trött. sen glad... haft många humörsvängningar idag.

VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?

cola. COLA COLA COLA! alla som känner mig vet det :)

HÅRFÄRG?

rosa fattar du väl.

ÖGONFÄRG?

jag har havsblåa. men jag vill ha bruna.

SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
both.

cpbild. haha.



single and faboules!

vad jag gör? haha, i have no idea! PICKABOO!

vad tog .. judarna vägen? hah.

En stor grupp människor håller på att lasta scendekor, musikinstrument och annan utrustning i en trailer. Två killar ~22 går igenom vad som redan lastats in.
Kille 1: Såg du var myggorna tog vägen?
Kille 2: Nej, det ska ljudteknikern hålla koll på.
Kille 1: Jamen, var är han då?
Kille 2 (skrikandes mot de andra): Var fan tog alla ljudarna vägen?
Alla människor inom höravstånd stannar upp och tittar misstänksamt.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååH!

sluta förpesta mitt liv! jag försöker gå vidare utan dej! DON'T FUCK IT UP!

vad säger ni, brudar?



röstar ni för helskägg, renrakat eller skäggstubb?


jag röstar för skäggstubb. that's hot ;]

nickebo?



hahaha wtf? johan skickade denna till mej. stööörd !

j.lo & marc visar upp sig 3 månader efter födseln.



3 månader har gått sen max & emme föddes och j.lo och marc visar upp sig på en takvåning i Los angeles.
j.lo ser ut att inte ens ha fött barn men marc.. är inte han liiite för smal? :/

bradgelina-babys på G.


angelina har åkt in på sjukhus nu och ska snart föda. en talesperson säger att allt är bra med henne och att hon är väldigt lugn. dom har planerat detta länge. hon har sagt att de små väntas i augusti. men hon vill ligga inne på sjukhus tills bäbisarna är födda.

ja, vad tror ni? : ) hoppas på söta barn. brad pitt är ju ganska het. hon angelina är inte så ful hon heller... men jag tycker fortfarande det ska va jennifer aniston & pittan!

dofter.

när jag flyttade in här, fanns det en lukt inne i min walk in closet som jag tyckte var så god. den gjorde att jag kände mej lugn. låter kanske helt sjukt, men den lukten var så jäkla mysig! jag har den fortfarande där inne i garderoben, och går in där ibland bara för att lukta och få ett lugn inom mej. jag är även helt såld på nytvättad tvätt, och älskar doften som finns i mamma och pappas förråd hemma i finsjö. jag älskar ladys doft för den gör mej påmind om när hon va valp & sov på min kudde dom första nätterna med mitt huvud brevid henne. och jag älskar doften av bensin! : )

finns det någon doft som är väldigt speciell för dig?







lady 8 veckor gammal.
hon doftar trygghet, min lilla docka. lady love.

goodiebags delas ut.

den vackra bloggerskan catwalkqueen lottar ut 2 goodiebags. och jag lovar er, det är otroligt fina saker i goodiebagsen. och jag ska tipsa er om denna tävlingen. så jag tycker ni ska passa på och anmäla er till tävlingen. det kan ju faktiskt vara DU som vinner dessa läckra prylar! hur man tävlar hittar du på hennes sida.

i goodiebag nummer 1.



länk till tävlingen.

klänning från chicy.se, dockor från voodolls, smink & presentkort från Care of Lena, te från mighty leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.



I goodiebag nr 2.



länk till tävlingen.

hörlurar från PikMee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAhelsinki, halsband från TINTIN style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden

båda tävlingarna avslutas den 14e juli. så passa på nu!

don't worry about me.


är jag den enda som ligger i sängen & försöker tvinga sig till att somna, om man vet att man ska upp tidigt dagen därpå? jag däckade runt FEM imorse .. men la mej runt 4tiden ... tänkte hela tiden "nu är det bara 4 timmar tills jag ska upp. nu är det bara 3 ½ timma till jag ska upp. nu är det bara 3 timmar och en kvart kvar..." ja, ni fattar. man somnar ju inte snabbare för att man tänker så :/ jag kom upp iallafall. men jag har varit sjukt trött i ögonen, så har gått runt med solglasögon hela tiden för att dölja mina trötta ögon. men också för att solen och värmen är tillbaka. wonderful!

blev så JÄVLA ARG på ams. hade tid där vid 10. satt där och väntade en halvtimma, utanför. för dom öppnade egentligen inte förrän 13. men om man hade tid bokad så kom man in ändå. och jag knackade som fan och undrade vafaaan dom va. sen kommer nån kärring och säger att hon inte har tid med mej just nu och att hon skulle boka om tiden till mej. ööh? lagom sur jag blev. kunde lika gärna stannat hemma.. fuckface.

nu sitter jag här med migrän och tänkte lägga mej i sängen ett tag och försöka få bort den. köpte hem nya SOLO och nya Hänt bild. alltid lika skoj att läsa. har inte läst nya cosmopolitan än och den köpte jag i fredags! JA, FREDAGS! så jag ska lägga mig i sängen nu med min cappuchino choklad & vila.

vad gör ni denna underbara dag?




prime STH - I'm stupid.


I'm crying,
but don't pity
i'm dying, but just walk away
i'm gonna be alright
 cuz i was screaming, but you woke up and
i'm gonna miss you but i (miss you but i)
i'm gonna be alright

nattinatt.

40 gäspningar, 2 mackor med ost och ett glas mjölk senare. nu ska jag se på ett till avsnitt av sex and the city & sen sova. tåget avgår 9.02 imorgon så det gäller att komma upp i tid.








heidi klum.



vacker som få.

quote.

You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a job for nothin'.
- Sam Jones


hiss? diss? hm?



vad tycker ni om denna outfiten?

jag fetdissar.

inspiration del 1.






det finns en sida på nätet där man folk lägger upp bilder på deras inredning, deras hus & lägenheter. man blir helt tokig av att surfa runt där. vissa är grymma på att inreda och man blir såå sugen att ändra hela
lägenheten när man ser på bilderna .. iiiiiih!

gå in & bli inspirerad du med.

nattuggla.

vetifan va min granne över mig håller på med, men det låter som han slår sönder hela lägenheten :/ han kan väl tänka lite? herrejisses. inatt gör sex and the city tjejerna mig sällskap, säsong 4 : ) I love it I love it I love it! ska upp tidigt imorrn.. eller ja. idag. ska in till stan vid 9 för jag ska va hos ams imorgon vid 10.00. så jag ska snart krypa ner och sova några timmar.

någon nattuggla uppe?

hitta han...

"Hitta killen som älskar dig för den du är!
Han som kallar dig vacker ist för sexig.
Han som visar va han känner för dig.
Han som skickar sms på kvällarna o skriver godnatt älskling, saknar dig.
Han som tål ett nej utan en sur min.
Han som vill visa upp dig för hela världen även om du själv inte tycker du ser bra ut.
Han som ringer upp dig om du varit sur o la på luren.
Han som skriver ditt namn på MSN , även om han förlora 10 beundrare.
Han som bara skiter i alla andra tjejer han kan få!
Han som ligger vaken bara för att få se dig sova.
Han som håller dig i handen och säger fan vad jag älskar dej och vad du är underbar"

har du hittat han?
& nej. jag har inte hittat han. och jag har inte bråttom.

ett råd.


dagens vackra.



jennifer garner.


saknar!

jag saknar malins mat! : ( wäh. ska snart ställa mej & göra mat nu tänkte jag. pasta med köttfärs + massa sallad med vitlöksdipp. mmm! sen blir det mer städning. när jag väl är klar, kommer bilder på hela lägenheten läggas upp. glömt bort toalt att ta. men nu är det fan dags. har ändrat lite överallt nu också ju : ) så det blir skoj när det äntligen är klart! väntar bara på att min dörr ska komma!

nepp, nu blir det maaaaod! kisses : *






min vän.



min vän i alla väder.
alexandragumman.
jag älskar dej!

voodolls.



igårkväll så klickade jag hem mig 2 stycken små soeta voodolls. jag har kollat på dom i månader men nu äntligen klickade jag hem dessa då: roxie heart stealer & angel aura. jag får hoppas att dom ger mig lite tur ;) haha.

klicka hem en liten voodoll du med!


KAN NI INTE BARA HÅLLA KÄFTEN?!




det var ett JÄVLA tjat om D hela jävla tiden då! jag vill inte höra HUR JÄVLA LYCKLIG HAN ÄR MED HENNE eller att jag ska VARA GLAD FÖR HANS SKULL ... förhelvete, håll bara käften. jag önskar inte han lycka öht. jag önskar han ett skitdåligt liv för han förtjänar inte att va glad efter att ha krossat mitt hjärta!

det är över mellan oss.
nerlagt. slut! finito. han sårade mig. så sluta säg hans namn, eller ens prata om hur han mår, hur elak han va mot mig. jag vet själv för jag känner det hela tiden i mitt hjärta. men jag vill bara glömma, så sluta göra mej påmind hela jävla tiden! sluta tjata om honom! ni gör det bara värre för mig! jag kommer aldrig kunna släppa honom om ni gör såhär. nämn. aldrig. hans. namn. igen!

blir så JÄVLA TRÖTT!!!!!!!




"we are so over, we need a new word for over"




SATC quote.

Carrie: Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with them.


min bästa vän fyller gammal idag ;]


idag fyller min biatch 23 år gammal!
ett år äldre, men inte alls klokare ;]

älskar dej gumman!





hayden.



hayden palsternackas snygga klädstil. hon är ju sjukt vacker också!
vad tycker ni?

sugen på fest?



någon som är sugen på inflyttningsfest i början av augusti?
let me know. funderar på att styra upp något : )

ketchupflaska.



kass kvalité men klockren handjob ;]

nattpromenad.


kom precis in från en nattpromenad. satt nere vid sjön med ipoden och hundarna på bänken brevid mig & kollade ut i tomma intet. allt var så stilla. vattnet var blankt och tyst. träden stod stilla och inte den minsta rörelsen fanns där. förutom mina tårar. jag vill släppa dig. låta dig gå. för du har redan gått vidare med någon annan. ordet ÄLSKA betydde inte så mycket för dej, men för mej betydde det allt. när jag väl bestämt mig, då kommer jag släppa dig. jag kommer låta dig gå. jag måste bara göra mej redo för det. jag har inte ens smält det som jag fick reda på ikväll... it kinda bloooows. men du är inte värd mig. och du har aldrig varit heller...

sitter & ser på hiphiphora nu. tänkte bädda ner mej under duntäcket och sova snart. tiden har sprungit iväg inatt & jag har inte hunnit med klockan riktigt... min tidsuppfattning fuckade sig innan när luften gick ur mig. men that's life...

RSS 2.0