malin!

sitter med min lilla malin nu i nässjö & har precis käkat. ska snart handla lite till innan vi åker hem & ska göra tacos. Ha en bra dag. Puss

nightynight.

såhär ser det ut utanför sovrumsfönstret nu. vitt & kallt. blir att jag får använda uggsen imorgon när jag & malin ska springa runt i nässjö. fan jag har fått en finne på näsan. den syns inte för det är en sån jävel som växer inåt. är öm som fan. får t.o.m ont när jag pratar. haha. ja ni vet ju själv hur dryga finnar är. & dom kommer alltid på dom sämsta tillfällena. nu säger jag godnatt. ska upp 7, så. . . g'natt :-)

snö snö snö . .

fick min älskling idag. så liten & fin. hade en ibook i gymnasiet & ville ha en igen :-) den är söt. det är snöoväder här. halt, kallt, det snöar som fan. . nu har det lugnat sig lite men när jag var i stan var det katastrof. . tappa min vante nånstans också så jag var kall, blöt & förbannad när jag kom hem. håller på att städa nu. så trött idag! imorgon bitti kommer malin. inte många timmar kvar nu. weey! PUSS HETOS!

skitdag!

den första snön har kommit. . . eller ja. det är snöblandat regn. tråkigt att det inte lägger sig på backen men det är för varmt för det. min buss har inte dykt upp än. den skulle gått kvart över men vet inte om den är inställd pga vädret eller vad det är. . men jag är förbannad. inte nog med det. fick en jävligt dålig nyhet igår . . & 3 andra dåliga nyheter idag. så mitt humör är inte på topp direkt. . . .:-S

sjuk?

antingen håller jag på att få en fet förkylning eller kommer jag bli riktigt sjuk :/ ligger i sängen & snörvlar med migrän. . har sovit skitdåligt också. . . får nog åka till läkaren & be om sömntabletter. jag har haft jätte svårt att somna in dom senaste veckorna :-( hoppas ni mår bättre än mig idag. imorgon får jag min nya dator :-D längtar. nu väntar jag bara på internet också. nu ska jag vila vidare. kram darlin's!

4 dagar gammal.

idag är hon 4 dagar. hon kryper som en tok nu & vrålar som en stucken gris så fort lady sätter tassen utanför hundbädden. jag är helt tokig i den lilla skiten redan nu. så sjukt söt. jag har nästan bestämt namn nu också. lite ovanligt, men fint :-) he. yoda är skiträdd för valpen. vågar inte gå nära alls. i övrigt ligger jag & ser på scrubs nu. har precis käkat. haft tvättdag idag. hoppas det är toppen med er! PUSS! :-*

vet ni . . .

. . . vad som gör mig riktigt glad? KRAMAR! vad gör er riktigt glad? : )

olalala i love you baby!

hej kära läsare. ville bara säga att allt är bra. speciellt med lady & valpen. men yoda & velvet mår också bra :-) ligger & spelar ps2 i soffan nu. har städat lite idag & tvättat. tror jag håller på att bli sjuk så jag har tagit lite i taget. ska ut med mina älsklingar nu. mer update kommer i veckan. berätta gärna hur er helg varit :-) ha det bra babes! :-*

ett kort inlägg.

om du nu är så vuxen som du påstår att du e, så lägg ner. jag läser inte ens det du skrivit på sms & blogg. som sagt, du påverkar inte mig längre för jag vill inte behöva bli arg/ledsen pga dig. så va nu en vuxen människa & fortsätt leva ditt liv så lever jag mitt.

Valpen

Lilla nybörjar'n. 5 minuter gammal på denna bilden. Är ganska säker på att det är en flicka. & jag ska behålla henne. Jag skiter fullständigt i vad vissa personer har för åsikt om det. Mitt liv. Mina val.

Jag blev precis "mormor"

För lite mer än en timma sedan blev lady stolt mamma till en liten valp. Vet inte om det kommer komma fler än en, men valpen mår bra. Ligger & snuttar på sin mamma just nu :-D hoppas allt är bra med er? Ha en fin helg kära läsare. Krams från ems

mjaaau!

hey cutiepies!
hoppas allt är bra med mina kära läsare. här äre finemang! har tänkt mycket dessa dagar och kollat runt lite. kanske ska börja plugga till undersköterska i januari. jag får se. ska upp till komvux imorgon. finns mycket annat jag vill göra också men känner att detta känns rätt för mig. men men.. inte 100 % säker än.

imorrn blire stan. möte på arbetsförmedlingen och jag ska som sagt till komvux, sen blir det handling och lite småärenden. får min "nya" dator nästa vecka. fatta att jag lääängtar!

lady är dräktig. tvekat innan men nu vet jag till 100 %. hon lär föda vilken dag som. ser ut som hon ska spricka snart. mjölk kommer ur tuttarna och jag har flera gånger känt sparkar när jag hållt henne om magen. spännande. hoppas allt går bra bara :\ bah.

nu ska jag över till mig. sitter hos grannen nu och umgås med dom. skulle bara kolla mailen osv innan jag ska in och käka och sen sooova. vi hörs babes. puss! :*


update.

om det fanns ett pris för den som är mest uttråkad så hade jag vunnit det priset.
- utan tvekan.
söka jobb. plugga körkort. träna hundarna. sova. kolla tv. äta. glo i taket.  så ser mina dagar ut.

well, snart kommer malin & räddar mig :)
vi ses snart. snart får jag nätet tillbaka. bäst för er att ni saknat mig. mohaha.


lördag.


är inne hos grannen idag och ska fira hennes födelsedag. grattis thina på din 23årsdag! ♥ jag sitter & gosar med tiger och kollar runt på nätet. tack för alla era tips om vart jag ska ringa för att anmäla det där om djurplågerigrejen. jag tänker inte stå och se på när någon som inte borde ens ha en dammråtta i huset får ha 3 stora hundar i en lägenhet och när dom stänger in 2 av dom i en bur som är 1 x 1 m och där får dom sitta dygnet runt - utan vatten och utan mat. så jag ska ringa imorgon anonymt och lämna en anmälan. och jag hoppas VERKLIGEN att dom tar hundarna ifrån dom. vissa människor borde inte få ha djur helt enkelt. jag skulle ALDRIG kunna sätta mina i en bur, om det inte är i en bil påväg till ett ställe. men hemma? utan vatten och mat? pfft. man borde stänga in ägarna där i, så får vi se hur glada dom blir efter några dygn utan vatten & mat . . .  jävla as!

hoppas allt är toppen med er, kära ni. jag ska försöka svara på era kommentarer snart. men som sagt, sitter inne hos thina för här är det enda stället vi når nätverk på och jag är inte här långa stunder :) tills vi hörs nästa gång - ha det bra kära ni! :)

nice shoes huh?



ser inte alltför bekvämt ut ...
tycker ni?


anmäla.

någon som kan hjälpa mig med angående vart jag ska ringa om jag ska anmäla om djurplågeri? är det polisen? djurskyddsföreningen...? för jag kollade på djurskyddsföreningens hemsida och det fanns inget direkt nummer man kunde ringa där. jag bara vet att jag inte accepterar det som jag vet att dessa människor gör mot sina djur så jag tänker anmäla det. men vart?

tips tack.

TJOSAN!


wzaaaap daaawgs?! allt bra med er? jag mår finemang. allt rullar på. dock har både mobil & dator pajat för mig i veckan. men datorn är lagad & mobil är på ingång. min andra va slut för gott. går inte ens starta. får ha min urgamla mobil från typ 2000 så länge. bättre än ingenting.
sitter på ams just nu & ska snart hem. ska hem & se på "desperate housewife" & slöa. går igenom alla 3 säsongerna av det. va gör man inte när man är  arbetslös för att få tiden att gå? ringde på ett assistentjobb idag & dom skulle höra av sig. ska även in & lämna CV till bokhandeln här i eksjö nu innan jag åker hem eftersom dom söker säljare.

i övrigt är jag trött på folk som säger åt mig hur jag ska leva mitt liv, hur jag ska tycka och tänka och vad jag ska säga. som sagt, om ni fortsätter så bryter jag vänskapsbandet med er. punkt slut.

läste detta inne hos maria igår. det gjorde hela min dag! blev så jäkla glad! kan tyvärr inte länka till henne tack vare ams störda datorer men jag kopierade in texten hon skrev om mig här nedanför.

"En av mina förebilder är faktiskt denna tjej. Hon är inte pinnsmal. Men hon vet att hon är sexig och snygg ändå! Hon vet att hon inte behöver banta sig ner till size zero för att vara nöjd med sig själv. Och grejen är att hon verkligen ÄR skitsnygg! Riktigt vacker tjej!"

TACK maria! kan inte göra annat än säga detsamma!
nu ska jag bege mig till bokhandeln & sen dra hem. förr eller senare får jag la internet... orkar inte riktigt bry mig längre. nu är man van av att vara utan skiten... skönt ibland. långtråkigt ibland .. he.
hoppas som sagt ni mår bra. ni är lovely! ha en fin helg! ♥ i will. ska på födelsedagskalas. haha. och greja i lyan. som vanligt :) tata!

underbar höstdag.


hey! har haft en jättemysig dag i oskarshamn, trots att swahn skicka sms på vägen ner och sa att han är påväg från stockholm då & att han skulle hämta mig ikväll. ledsen är jag, för jag vill inte komma hem till en tom lägenhet :( jag saknar velvet apmöe men jag kommer sakna mamma som fan när jag väl åkt.

jag träffade ju marina i stan. vi har inte setts sen jag var 16 :\ så det var dags nu. he. jättekul! vi drog till en loppis där jag hittade en jättefin jeansjacka för 40 kronor. snacka om fynd. den sitter lite tajt men jag ska ju gå ner i vikt så den kommer sitta superfint på mig i vår! 40 kronor är verkligen ingenting. hittade även en söt rosa skål & så köpte jag & marina en fin sak till mamma med änglar på. innan vi mötte upp mamma så var vi inne på guldfynd & kollade piercingsmycken. jag svalde min piercing i tungan när jag käka för nåra dar sen. men jag kom ut med en ring istället som jag blev helt kär i. jag har letat ett tag efter en ring att ha på fingret jag hade min förlovningsring på ... men inte hittat nån tillräckligt fin. men denna skulle jag bara ha! superfin är den! så nu känns det inte lika tomt längre på fingret...
sen var vi inne på lindex. köpte mig 3 par trosor & en snygg bh! sen mötte vi mamma & då gick vi till ett cafe som heter "shalom" och fikade. jättemysigt! kom hem för  en halvtimma sen ungefär & ska nu sätta igång & packa ihop allt... :( usch. men marina jag och mamma pratade om att dom skulle komma upp till mig snart & hälsa på för en dag. skulle va supermysigt. även om jag har några vänner där jag bor blir det ibland ensamt .. funderar på att flytta till oskarshamn faktiskt. men jag vet inte ... först ska jag skaffa körkort och jobb. flytt dit blir isåfall senare ..

nu ska jag packa. mamma är i fliseryd och handlar. vi ska ta en promenad med hundarna när hon kommer tillbaka.. vet inte när swahn kommer ungefär, men han skulle höra av sig. så nu blir det en paus från mig åter igen tyvärr när jag åker härifrån. men jag kommer tillbaka inom 2 veckor iallafall och ni kan ju faktisk nå mig på mobilen ( oftast .. ) ha det bra & fortsätt kommentera såklart kära ni! jag svarar på alla era kommentarer när jag väl får tillbaka nätet :)


ps, imorgon är det början på resten av mitt liv. kan inte säga vad jag ska göra, men ni kommer få veta senare. önska mig lycka till & tänk på mig ;) hehe. puuuss!

ny soffa?

är sugen på att köpa en ny soffa ... jag ÄLSKAR min gråa, men varje gång jag tittar på den eller sitter i den jäveln så tänker jag på n .. jag vet inte om det kommer försvinna med tiden, men det är fan inte kul att alltid tänka på den idioten när man vill sitta skönt framför en film och allt man vill är att glömma han för gott! men jag får se... vill ha en stor pluffsig soffa med mycket kuddar! här nedanför är 3 varianter som jag skulle kunna tänka mig.





känn en doft av kärleken.



håll med mig om att låten är fiiin!


tips på bra musik att träna till?



inget träningspass utan min älskade rosa ipod. och jag vill ha bra musik. gärna sådan jag blir glad av, men som även puschar mig att göra allt liiite bättre.

har du tips på sådan musik, så lämna gärna det tipset bland mina kommentarer :)

torsdag.


jag & john lennon 2003. haha :)


hej på er!

idag är det torsdag. ikväll åker jag hem. eller imorgon. han som kör vet inte än. vi får se. idag ska jag till oskarshamn med 20 över 2 bussen. ska möta upp marina, gå runt lite i stan & sen fika när mamma slutat jobba :) ska bli mys. får se om man måste packa när man kommer hem som sagt. hoppas ändå att få va kvar lite till. men samtidit måste jag hem & köra igång med vardagen igen & min "stora förändring" ..

fick aldrig träffa picasso & louis igår :( så det får bli nästa gång jag är hemma, runt jul. linus bil paja totalt igår så vi kom ingenstans. hjälpte han att laga den. svinkallt var det ute. höll på att frysa arslet av mej. har ju inte med mig vinterskorna hit. visste ju inte att kylan skulle komma så fort! bilen blev klar runt kvart i 9 igår kväll så vi drog och köpte pizza & såg det framför efterlyst.

igår satte jag vid pappas dator och kollade runt och hittade en mapp. ALLA mina gamla bilder från min första dator låg i den mappen. all musik, alla bilder, alla videos .. osv osv. hittade massa bilder på mig & christer (första pojkvännen) och en video på honom som han spelat in med cam. och jag har spelat in mig själv när jag var björne i gymnasiet på ett barnkalas... och massa andra roliga videor. blev överlycklig  när jag hittade allt igen för allt försvann när min dator paja, i början på mitt & n;s förhållande, så jag blev skitglad. bränt över allt på en skiva nu så jag kan ta med mig det hem :) ni ska få se massa bilder sen :) samtidigt fick man ångest över att man var så smal & fin där och över hur man ser ut idag, men vafan, det är bara att kämpa på!

nu ska jag platta håret & sätta på fejset. pussar.



jag & G - 2004




jag & G - 2003




jag & vesna - 2004




jag 2003



jag utklädd till björne .. haha .. 2004




jag 2003



malin, vesna, frida och sarika julen 2004


gud va jag vill tillbaka.













ta mig tillbaka ♥

onsdag.



hey mates.
idag är jag seg ... vill bara ligga kvar i sängen hela dagen. men det är underbart väder ute, så jag ska ta hundarna på en promenad i skogen nu tänkte jag... senare ska jag iväg med linus till ålem. efter det ska vi till mönsterås och hälsa på mina älskade kissar och se om dom har det bra :) sen ikväll ska vi se på film & käka pizza. bara ta det lugnt.

hoppas allt är bra med er i övrigt.

ems


nån som är snäll?


jag
letar efter en vänlig själ som kan ändra min design på bloggen . . .  ?

ravioli. big nono

igår åt jag ravioli för första gången i mitt liv. och för den sista gången ...
riktigt äckligt var det. nej usch :\ hundarna fick äta upp det istället.



har jag nämnt att jag är kräsen?

scream



chris cornell - scream

fastnade för denna när dom spelade den i one tree hill i säsong 6, avsnitt 4 i slutet... sjukt bra! :)

hittade...



va glad man blir när man hittar bilder på mig & n i pappas dator... icke.
visst, han har till och med bilder på mig & mitt ex christer som jag hade för många år sen , så pappa är väl inte så bra på detta med att radera. men att se bilder på oss två ... gah, det dödar mig fortfarande ännu idag. även om det gått mer än ett halvår nu...
tog bort alla bilderna på oss från pappas dator nu dock ... och det känns mycket bättre. bah!

saknaden gör fortfarande ont.



crille ska komma hit snart & kolla min dator, om han kan laga felet .. får hoppas på det.
 när jag letade bilder så hittade jag massa roliga bilder från student & balen osv ... gud va man förändrats :\ bah! men så jäkla kul att se bilderna. saknar den tiden :( ska hjälpa mamma med maten nu & sen plugga lite körkortsteori. puss bejbs!

tjenixen!

ellooo'.
- hur mår ni?

eey guess what? min dator strular IGEN. datorn, sen nätet och nu datorn igen :\ småttligt road blir jag faktiskt... oja! det är något fel i min dator. varken det trådlösa eller det andra funkar ... kan inte ens ha nätverkskabel i för det funkar inte iallafall. ska fråga linus om han kan kolla på datorn... han kanske kan hjälpa. blir så trött på skiten...

helgen har varit bra här ute i skogen. eller ja, fått lite dåliga nyheter men .. ja, life goes on. pappa hade kalas igår så det blev både smörgåstårta, godis, tårta osvosv. man känner sig som en flodhäst nu. mindre bra. haha.
annars är det lugnt. det är så skönt att vara här ute i skogen & få nya krafter. ska gå in i en ny fas i mitt liv när jag kommer hem. låter kanske dumt, men ja, whatever. jag måste få nya krafter och det får jag genom att va här.

idag ska jag och mamma umgås massa. ska gå igenom saker i förrådet också ... imorgon ska jag förhoppningsvis till mönsterås och hälsa på louis & picasso! ♥ längtar. ska även hälsa på lite gamla vänner & på torsdag ska jag ta en sväng till oskarshamn och träffa en gammal kär vän sen typ 15 år tillbaka. inte setts på .. 5 år eller mer. så det ska bli kul att träffa henne. på torsdag kväll åker jag hem igen. min granne är snäll & erbjuder sig hämta mig. han som skjutsa hit mig alltså .. :) så jag slipper åka tåg hem.

nu ska jag och mamma gå en runda med hundarna. underbart höstväder ute idag så passa på & njut! puss :*
- ps, svarar på era kommentarer en annan dag. sorry att jag är seg.




godnatt.

suttit uppe och kollat runt lite på era bloggar nu osv. finns ju en del att ta igen. haha. är hemskt hemskt trött idag. gick upp 6 imorse och åkte med nikki till nässjö för att gå på informationsmöte på arbetsförmedlingen där om massa företag. men det va helt onödigt att ens gå dit för alla ville ha sådana med körkort som sökte, SÅKLART. så jag väntade på nikki och sen åkte vi hem igen. kunde ändå knappt va där inne för det va över 100 pers i en liten lokal och det är det värsta jag vet med mycket trängsel och mycket folk... sen har jag städat hela lägenheten och ordnat med det ena & det andra.

kom hem till finsjö runt 8 ikväll och har umgåtts med pappa en del. mamma ligger över i stan och kommer hem imorron. nu ska jag byta om och lägga mig i mitt gamla rum. så otroligt trött nu så jag skulle kunna somna sittandes! godnatt på er älsklingar :*


en lista.

10 favoriter:
Färg: rosa är en av favoriterna.
Mat: mammas mat.
Band: takida är väl bandet jag lyssnar mest på just nu.
Film: just nu är favoriterna "transformers" & "PS. I love you"
Bok: gillar självbiografi böcker.
Sport: fotboll, basket, ridsport, simning...
Årstid: sommar sommar sommar!
Veckodag: fredag.
Glassmak: cookie dough.
Tid på dygnet: natten. men måste lära mig att sluta ha det som favorit. ha.

9 för tillfället:

Humör: sjukt trött just nu & en aning irriterad. annars ok.
Smak: ingen..
Kläder:  en eminemtröjahoodie eftersom jag fryser och mina pyjamasbyxor från new york.
Bakgrund: hör en klocka ticka i vardagsrummet & yoda som leker under soffbordet... mörkt i hela huset.
Nagellack: mörklila.
Tid: 23.24
Omgivning: läs efter bakgrund...
Irritationsobjekt: min granne nikki... och hans jävla tjej..
Tankar: många tankar... alldeles för många!

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän:
linda johansson.
Screen name: w00t?
Husdjur: syster och jag hade en katt när jag va liten vid namn cissi. dock rymde hon och kom aldrig tillbaka :(
Piercing: första piercingen var i tungan!
Förälskelse: nån kille vid namn niklas tror jag.
Musik: haha det va nog dansband. var kär i arvingarna och i casper!
Bil: no comment.
Kyss: minns inte :/ jag var väl för full för att minnas som vanligt...

7 senaste:
Cigarett: nåra dar sen..
Mat: igår. nudlar och kyckling.
Dryck: bonaqua-vatten.
Biltur: till mamma och pappa med swahn.
Kyss: oj. ööh.. det va la midsommar tror jag med mitt strul. uuuäh.
Spelad låt: vem lägger sånt på minnet?!
TV-program:
hm... nått på tv 2 som pappa kollade på..


6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: mmmm... och ni alla vet ju hur det gick.
Brutit mot lagen: ja oja. lagar är till för att brytas. mahahah.
Blivit arresterad: mjo.
Badat naken: ja inte fan badar jag med kläder på i badkaret...
Varit med på TV: mm. i hippo som gick på svt och i nyheterna.
Kysst någon du inte känner: jo. jag har kysst 2 detta året jag inte kände speciellt många minuter innan jag kysste dom. hahahah.

5 nej tack:
Kläder: skinnbyxor!

Mat: fisk.
Musik: opera.
Dryck: sprit & öl.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: hmm.. såg på "vänner", städade, tvättade, smsade massa med tomas, tog det lugnt.
Du kan höra just nu: yodas tänder mot benet han tuggar på. lady som snarkar..
Du inte kan leva utan: mina djur och mina vänner & min familj. och utan internet och mobil.
Du gör när du har tråkigt: städar eller promenerar med hundarna. sover. haha.

3 personer:

Du skulle göra allt för: min familj. mina vänner & mina djur. jag kan inte välja bara 3 personer.
Du tycker om: alla mina nära och kära
Du inte gillar: fjortisar . skitsnack. otrohet... djurplågeri. mina grannar.


2 val:
Kaffe eller te: kaffe lär jag ALDRIG börja dricka. så te.
Vår eller höst: höst.

1 önskan: att allt jag har planerat och vill göra kommer att gå nu :)


män...



men ja.. typiskt kvinnor också..


nu är man i finsjö.

hej!
nu är ems tillbaka! :) de ni! kom hem till finsjö en dag tidigare så jag kom hit för ungefär en timma sedan. ska sätta mig och kolla tv med papsen snart. dom hade ju ingen aning om att jag skulle komma hit idag. jag har sagt till dom att jag skulle komma på lördag eftermiddag. så pappa blev jätteöverraskad och glad.

swahn skjutsade hit mig. snälla swahn! yoda blev dock åksjuk och spydde i bilen men det är sånt som händer. nu ska jag umgås med pappsen. jag skriver massa senare! kraaaaamar

RSS 2.0